Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  AS taig märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
heikis
HV Guru

sõnum 17.11.2006 01:26:14 vasta tsitaadiga

ise olen sealt pmst terve oma kasti tellinud. jupiti muidugi:
c2d e6400, p5w dh deluxe, p5b deluxe, x1900xt, 2*512 ddr2, seasonic 600w
isegi üks pela sai sealt tellitud. kõik laabus kenasti. asi nüüd nii kaugel, et emaplaat läks läbi- saatsin garantiisse ning homme saan juba uue.
olen rahul 8) beer_yum.gif
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ärihai
HV Guru
ärihai

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.11.2006 01:37:52 vasta tsitaadiga

hea kohe vaadata, et Lääne-Virumaa inimesed ka teavad paide firmadest thumbs_up.gif ja ostavad siit.
hanz
HV kasutaja
hanz

sõnum 17.11.2006 18:16:16 vasta tsitaadiga

olc kirjutas:
tohoh, see et sina nendega läbi ei saa ei tähenda veel et keegi ei saa. mina olen siiani saanud

sul lihtsalt vedanud, küll varsti jõuavad nad sulle ka mingi jama kokku keerata

ärihai kirjutas:
kõik vead tuleb Norbyle andeks anda, sest ta ikka veel suht noor firma võrreldes teistega.

kas sa annaks andeks, kui sul oleks praktiliselt kogu suvi internet maas olnud? ja arved on ka täpselt nii, et kes rohkem karjub, see vähem maksab - üks kuu maksime meie ~200 EEKi, ühed naabrid alla 100 ja mõned maksid kogu summa ära (kõigil muidu 384 kbps ja kuumaks 290 EEKi, see vist ainuke mida meile siin pakutakse). ja klienditeenindusest osatakse öelda vaid: "a... sie on sie probliemne maja, tiehke riestart" <= kogus "külas"/linnaosas on samal ajal net maas. Muidugi enne seda pead 5 - 10 min ootama ja lootma, et ikka sinu kõne täna vastu võetakse, üsna mitu korda on lastud 5 min muusikat ja siis lihtsalt kõne ära katkestatud. Ja viimase aja toredaim üllatus on see, et torrentid ka selle ühendusega enam ei tööta. Ja Peedule neid ka ei saa saata, kuna nad on siin ainuke ISP (monopol on lahe)
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 17.11.2006 19:32:37 vasta tsitaadiga

tundub, et mailide nad ei vaevu vastama... eks kannatan veel paar päeva ja siis tuleb uuesti firmasid lappama hakata.
Isegi K's vastatakse mailidele viimasel ajal väga kiiresti icon_confused.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
ModiKomP
HV kasutaja
ModiKomP

sõnum 17.11.2006 22:10:04 Re: AS taig vasta tsitaadiga

Tere

Küsiksin selle rea kohta siin: firma, kes ei müü saasta. kõik taigi enda arvutid on clockitud.

Kas raua maaletoojad annavad nüüd ametlikult clockitud rauale garantii või olen midagi kahesilmavahele jätnud icon_question.gif

tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 17.11.2006 22:24:05 vasta tsitaadiga

emaplaadi osas probleeme pole - seal tootjad minuteada probleeme ei tee. Prosega on muidugi teine lugu icon_smile.gif
puhas mäng sellele, et midagi pekki ei lähe ja kui läheb, siis läheb see tavapärase väsimise alla hulgikas icon_wink.gif
tagasi üles
ModiKomP
HV kasutaja
ModiKomP

sõnum 17.11.2006 22:49:04 vasta tsitaadiga

Noo minu arvamus on sellekohapealt selline, et mina sellest poest ei julgeks masinat osta igal juhul! Vahel klobistan kah või aitan klobistada selliseid asju kokku ja kui müün sellise siis võtan paberi, et inimene on teadlik, et tellis masina miss ei vasta garantii tingimustele kus on kirjas mis on tehtud masinaga. Ja kui raud veab alt siis tuleb pleekida ja garantiist ei saa juttugi tulema. Garantii vaid minu tööl. Eesti keeles on selle nimi petmine mis on seal ametliku sildi alla pandud.

Vabandan ette kui olen eksinud

tagasi üles
Anti

sõnum 17.11.2006 22:57:21 vasta tsitaadiga

Huvitav oleks teada, kuidas Taigis kellatud arvutite stabiilsust testitakse.
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 18.11.2006 09:54:27 vasta tsitaadiga

ModiKomP kirjutas:
Noo minu arvamus on sellekohapealt selline, et mina sellest poest ei julgeks masinat osta igal juhul! Vahel klobistan kah või aitan klobistada selliseid asju kokku ja kui müün sellise siis võtan paberi, et inimene on teadlik, et tellis masina miss ei vasta garantii tingimustele kus on kirjas mis on tehtud masinaga. Ja kui raud veab alt siis tuleb pleekida ja garantiist ei saa juttugi tulema. Garantii vaid minu tööl. Eesti keeles on selle nimi petmine mis on seal ametliku sildi alla pandud.

Vabandan ette kui olen eksinud

seda, kas prose oli kellatud 3GHz peale ei tõesta sul mitte keegi. ning kellatud prose @ 3GHz ei lähe sul küll läbi (3ghz teevad need prosed def voldil).
läheb emaplaat/prose vms läbi, siis ei ole küll mingit ohtu, et sa garantiikorras uut ei saa
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
ModiKomP
HV kasutaja
ModiKomP

sõnum 18.11.2006 12:46:36 vasta tsitaadiga

Nuh minupäras las lasevad edasi kui tahavad, aga kehvemat kaupa parema pähe müüja ja samas oma toodete stabiilsuse ja vastupidavuse ja see läbi riskida, paneb mind muigama.

See, et kodus kellatakse see on iseasi ja enamus seadmeid lähebki selle kirja mis garantiisse viiakse, aga kui mina kauba omanik loeksin oma esindatavate kaupade kohta säärast juttu siis kutsuksin vennid korrale kui pole kahju tehtud ja kui tehtud siis selle hüvitamist ja veel ühteist vastavalt olukorrale.
Tegemist on AS tüüpi pika tegevusajaga ettevõtmisega nii, et pressrauad on suured neil.

Igal juhul jõudu tegutsemiseks peaasi et hästi läheb

tagasi üles
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 19.11.2006 02:06:28 vasta tsitaadiga

velsa kirjutas:
3-4 päeva orthos .

magic kellele sa meili saatsid ? :S saada mulle maido@taig.ee ning sellist jama ei tasuks ajada, et ma võtan sealt juppe hooran neid ja siis müün uue pähe... juppe millega me teeme nö "rekordeid" on nö minu ja kaarli masinast pärit jupid.

Modikomp, ka alienware jne toodavad nö klokituid masinaid.
ja ma võin tuua teile hea näite, Taig Jõujaam opteron seeriast POLE MITTE ÜHETGI !!! arvutit toodud garantiisse, ometi on neid müüdud ca 50. DFI ja Opteron 144 combo. seepärast kah kallid komponendid ala P5W DH Deluxe kuigi võiks panna masinasse P5B Vanilla ja võimsama videokaardi.
Kommentaarid: 398 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 323
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 19.11.2006 12:13:50 vasta tsitaadiga

kaarlile ja infosse saatsin... aga eks saadan sulle ka, hetkel vaatan et äkki vaja midagi muud veel.
tagasi üles
ModiKomP
HV kasutaja
ModiKomP

sõnum 19.11.2006 17:22:57 vasta tsitaadiga

Sponge Bob kirjutas:
velsa kirjutas:
3-4 päeva orthos .

magic kellele sa meili saatsid ? :S saada mulle maido@taig.ee ning sellist jama ei tasuks ajada, et ma võtan sealt juppe hooran neid ja siis müün uue pähe... juppe millega me teeme nö "rekordeid" on nö minu ja kaarli masinast pärit jupid.

Modikomp, ka alienware jne toodavad nö klokituid masinaid.
ja ma võin tuua teile hea näite, Taig Jõujaam opteron seeriast POLE MITTE ÜHETGI !!! arvutit toodud garantiisse, ometi on neid müüdud ca 50. DFI ja Opteron 144 combo. seepärast kah kallid komponendid ala P5W DH Deluxe kuigi võiks panna masinasse P5B Vanilla ja võimsama videokaardi.

Ehh siin see uba on ja näitab meie madalat taset, seni pole pauku käinud, seni teevad kõik mis pähe tuleb! Miks ma arvasin, et tullakse ja tuuakse „Alienware“ tooteid näiteks. Millegipärast on mull tunne, et nendel vennidel on ka luba, koolitus ja isegi sellekohane litsents olemas, et nad vastutavad oma tegudes.
Ega mul selle vastu pole miskit, et tehakse selliseid pille kui ollakse endas kindlad. Ja heameel kuulda, et asjad on garantiivabad.
Mu vaist ei ole mind petnud ja nägin siin on ohtlik koht olemas, muidu poleks piiksuma hakanutki. icon_wink.gif
Üldiselt ei torgi teiste asju. thumbs_up.gif

tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 22.11.2006 16:32:56 vasta tsitaadiga

ModiKomP kirjutas:

Ehh siin see uba on ja näitab meie madalat taset, seni pole pauku käinud, seni teevad kõik mis pähe tuleb! Miks ma arvasin, et tullakse ja tuuakse „Alienware“ tooteid näiteks. Millegipärast on mull tunne, et nendel vennidel on ka luba, koolitus ja isegi sellekohane litsents olemas, et nad vastutavad oma tegudes.
Ega mul selle vastu pole miskit, et tehakse selliseid pille kui ollakse endas kindlad. Ja heameel kuulda, et asjad on garantiivabad.
Mu vaist ei ole mind petnud ja nägin siin on ohtlik koht olemas, muidu poleks piiksuma hakanutki. icon_wink.gif
Üldiselt ei torgi teiste asju. thumbs_up.gif

Mina lugesin välja just, et müügil olevat kraami ei ruunata vaid katsetamiseks on oma masina sisu.
Et nad oleks ennast Alienware ja Modikomp'iga võrrelnud, seda ka nagu ei saanud aru.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Tolka15
HV kasutaja

sõnum 02.01.2007 18:43:56 vasta tsitaadiga

Taigist küll mingit arvuti komplekti osta ei julgeks soovitada, kui just mingeid erilisi tutvusi pole. Minu jaoks on seal ühed kõige kõrgemad hinnad Paides üldse.
Üks väike näide sellest: otsisime isaga hiirematti geeliga. Leidsime Taigist sellise nagu vaja, nädal aega hiljem saime k-arvutisalongi ning seal oli täpselt sama ainult poole väiksema hinna eest. Tore lugu küll ;D

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 03.01.2007 00:45:22 vasta tsitaadiga

Tolka15, see on vana nali, et paides ja tyril asjade hinnad k6rged on aga need inimesed tahavad oma lastele kola osta, yyri maksta ja asja kuna turg on niigi pisike, siis teeb see oma korrektuuri, ehk hakka toorikuid ja asju tallinnas ostmas k2ima ehk telli k saluuni veebipoest..
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 03.01.2007 18:44:39 vasta tsitaadiga

Rapla Taigiga ka kellelgi kokkupuuteid on, sooviks ka teiste arvamusi kuulda. Ise kahjuks ei pea nendest yldse lugu icon_sad.gif Paide kohta puudub kogemus icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 03.01.2007 18:56:50 vasta tsitaadiga

tahtsin kiiresti saada läpakale akut , aga asi jäi kuidagi õhku rippuma...Sponge Bob'i käest küll uurisin, aga tundus et tal polnud aega või midagi säärast. Vähemalt mulle jäi sellest esmamulje, et kiiret reageerimst pole oodata icon_confused.gif
tagasi üles
Hardi
HV veteran
Hardi

sõnum 03.01.2007 18:57:50 vasta tsitaadiga

Rapla Taigist olen ikka üht-teist ostnud. Midagi suurt küll mitte, klaviatuuri, toorikuid jms. kraami.
Siiamaani küll rahule jäänud.

C1rca
HV veteran
C1rca

sõnum 05.01.2007 14:50:45 vasta tsitaadiga

Ostnud sealt prose, rammi...muud pudi padi.
kõik ok
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
Mikrokalku
HV vaatleja

sõnum 04.02.2007 12:57:53 vasta tsitaadiga

Sain pool aastat tagasi Taigist PCI pessa sobiva videokaardi (128MB ATI RADEON) .Ühest teisest Paide arvutipoest öeldi mulle,et selliseid kaarte enam ei toodeta ja üleüldse tuleks uus arvuti osta endale. Ei saa ka väikelinna arvutipoodidele kuidagi pahaks panna,et neil uusi arvuteid ja läpakaid virnakaupa sees pole,kust see raha võetakse? Eks nad rohkem vist arvutihooldus teenuse pealt elavad.
njahh
HV kasutaja

sõnum 21.03.2007 00:47:30 vasta tsitaadiga

suht kallis firma icon_lol.gif
on muidugi ka kallimaid aga jah

kui ostad sialt midagi ja tahad tagasi viia siis nad ostavad sial odavamalt tagasi ja siis panevad uena myyki ja teenivad sialt kuskil 10-15% juurde icon_eek.gif

darkside
HV veteran
darkside

sõnum 21.03.2007 12:57:39 vasta tsitaadiga

njahh, see on ju tavaline väikefirma, iga asja pealt kasumit teenimas ju icon_wink.gif
ei ole aru saanud et nad eriti myygi pealt elavad, pigem hoolduse pealt, tuttavatel sinna küll ei soovita minna, kuna paar head sõpra seal praktikal olnud ja saanud aimu mismoodi seal asjad toimivad 8)
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 22.03.2007 00:51:23 vasta tsitaadiga

Olgem ausad - ega vähegi elujõuline arvutifirma tänasel päeval müügi pealt eriti ei elagi. Ei ole enam aasta 1995 ja kate on minimaalne konkurentsi tõttu.
Ikka põhiline raha tuleb teeninduse/järelteeninduse/teeninduslepingute pealt.
Kes seda pakkuda ei suuda on out.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
njahh
HV kasutaja

sõnum 08.07.2007 16:09:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Rapla Taigiga ka kellelgi kokkupuuteid on, sooviks ka teiste arvamusi kuulda. Ise kahjuks ei pea nendest yldse lugu Paide kohta puudub kogemus

ostsin rapla taigit omale hiire Logitech MX518 ja olen täiesti rahul. algul tahtsin MX310 aga seda neil hetkel polnud ja pakkusid mulle et nad võivad tellida , aga ei olnud huvitatud sellest!! kysisin hoopis mõnda muud hämgu hiirt;)icon_wink.gif

Paide Taigist olen ostnud kõvaketta. algul sai vale ketas ostetud icon_lol.gif icon_lol.gif ja kui tagasi läksin sis oteti see sama rahaga tagasi!! ja vastu anti õige ketas!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  AS taig mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.