Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ärihai
HV Guru

|
16.11.2006 15:11:25
AS taig |
|
|
link :: taig
paide kõige suurem arvuti firma. Kes ei tegele ainult arvutitega, lisaks veel kontoritehnika.
firma, kes ei müü saasta. kõik taigi enda arvutid on clockitud. See firma ei müü kehva kvaliteediga kaupa, sest ei taha oma mainet rikkuda.
lisaks on sellel firmal veel mänguserverid http://www.taig.ee/foorum/ koostöös Norby Telecomga.
Paide kohta tegemist suht kõva firmaga.
kliendi teenindus Samuti
_________________ Ütle siis mõtle 
viimati muutis ärihai 16.11.2006 17:34:06, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
16.11.2006 15:27:32
|
|
|
ärihai: Taig on täpselt samasugune pudi-padi kauplus, nagu paljud kümned või sajad temasugused. Et müükse kõike alates pastapliiatsist ja lõpetades tellitavate arvutitega.
Ja mis kunst see see siis niiväga ikka on - hoida üks - paari mudelt poes ja muud variandid siis interneti kaudu tahtjale tellida. Seda kaupa saab sel juhul ju ka otse tootjalt tellida, milleks veel ühte vahendusfirmat vahele vaja on
Vähemalt Raplas oli mingil ajal suur koomika selles, et katkiseid asju veeti a 1x nädalas Tallinna remonti 8) Seda tänapäeval, kus igasugu ELS-id ja muud pakiveoteteenused olemas on
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonx
HV kasutaja
|
16.11.2006 15:30:54
|
|
|
Nu saasta ei müü aga olen siit-sealt kuulnud, et ennem emmede maha müümist tehakse nendega igast trikke.. Muidu tundub jah norm firma...
tahanteada kirjutas: |
Vähemalt Raplas oli mingil ajal suur koomika selles, et katkiseid asju veeti a 1x nädalas Tallinna remonti 8) Seda tänapäeval, kus igasugu ELS-id ja muud pakiveoteteenused olemas on  |
aga vaata kui neid asju tekib nädalas terve koormatäis, siis tuleb ikka endal tasuvam 1x nädalas neid tassida kui ELS'ga saata 10x nädalas
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
16.11.2006 16:04:07
|
|
|
tsitaat: |
firma, kes ei müü saasta. kõik taigi enda arvutid on clockitud. |
Kas kuidagi valesti sai?
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
16.11.2006 16:07:57
|
|
|
jonx kirjutas: |
Nu saasta ei müü aga olen siit-sealt kuulnud, et enne emmede maha müümist tehakse nendega igast trikke.. Muidu tundub jah norm firma...
|
mida sa siin kuuled, Sponge Bob siinsamas rebib ja kilkab nende tykkidega mis parasjagu laost võtta. algul katsetatakse ikka ära, kas lendab ribadex või mitte ja siis myyvad uue pähe
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.11.2006 16:18:38
|
|
|
jonx kirjutas: |
Nu saasta ei müü aga olen siit-sealt kuulnud, et enne emmede maha müümist tehakse nendega igast trikke.. |
Pole ka ime kui mõned asjalikumad HV'lased tolles firmas töötavad ja aeg-ajalt riistvara "testivad"
Näiteks mu endagi arvuti on suures osas ühe taolise tegelinski käest ostetud kes asja väidetavalt enne üle vaatas.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.11.2006 16:19:24
|
|
|
Esimene post teemas võiks vähemalt keelenõuetele vastav olla. Ja sisu samuti. Täiesti seosetu tekst minu jaoks. Kuidas see firmat peaks iseloomustama? Ja millel su arvamus põhineb, ärihai?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
16.11.2006 16:35:17
|
|
|
hinna poolest tundub täitsa ok, aga eks näis... mailile veel vastanud pole
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
16.11.2006 17:39:40
|
|
|
See klokkimine on ka nii ja naa asi. Igasuguse ülekellaga asi on vähem või rohkem ebastabiilne. Minuarust pole selle klokkimisvärgi pärast küll mõtet firmat eriliseks pidada. Tegu täiesti tavalise arvutifirmaga, mis valitseb ühes kindlas piirkonnas.
viimati muutis Anti 16.11.2006 17:46:05, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
16.11.2006 17:42:07
|
|
|
indre329 kirjutas: |
Esimene post teemas võiks vähemalt keelenõuetele vastav olla. Ja sisu samuti. Täiesti seosetu tekst minu jaoks. Kuidas see firmat peaks iseloomustama? Ja millel su arvamus põhineb, ärihai? |
arvamus põhineb sellel, et seal ei tööta lollid inimesed. Omad kogemused näitavad sama, sest sealt on mu arvuti ostetud ja tal pole siiani sellist viga olnud, millest ise jagu ei saa. kahjuks on see arvuti sellest ajast ostetud, kui taig veel kvaliteedile nii palju tähelepanu ei pööranud. Hetkel nad ei hakka ebakvaliteetset kaupa üldse sisse võtma, kuna see rikuks nende maine ära.
samas, kui sealt midagi osta siis ei hakka sulle müüa nõu andma vaid kutsutakse kohale IT tegelane, kes asjast ikka teab.
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
16.11.2006 17:47:00
|
|
|
ma ei tea nüüd kuidas hetkel on aga u aasta tagasi kui mul paides veel 6 arvutit kaks korda aastas umbes yle oli vaadata, sain ma vajaliku radika, vendi ja m2lu sellest kesklinnas yhes sisehoovis olevast kohast. taigis miski t2di tuli seletama, et minu kysitud asi ja seletus ei l2he omavahel kokku ning hakkas mu projekti kohta mingit kahtlast juttu ajama. mitte,. et ma vajadusel sinna ei l2he aga taigg suutis m6ned head ajad tagasi nt mobiiltelefonide antenne, mille eest vanas viru keskuses mobiilijuppide pood kysios 39.- kysida 150 - 199 eeku..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 18 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
16.11.2006 17:53:53
|
|
|
See pood oli Aarnet nüüd on ta kiriku taga. Kunagi oli jah see normaalne pood aga nüüd, kui üks tahtis sealt DVD toorikuid osta siis ei saanud müüa aru, mida klient tahab tahtis talle hoopis cd toorikuid müüa Soovitaksin ette vaatlik olla, kui Aarnetist arvuti osta naad võivad kalli hinna eest sellise saani pähemäärida
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.11.2006 17:59:44
|
|
|
ärihai kirjutas: |
arvamus põhineb sellel, et seal ei tööta lollid inimesed. Omad kogemused näitavad sama, sest sealt on mu arvuti ostetud ja tal pole siiani sellist viga olnud, millest ise jagu ei saa. kahjuks on see arvuti sellest ajast ostetud, kui taig veel kvaliteedile nii palju tähelepanu ei pööranud. Hetkel nad ei hakka ebakvaliteetset kaupa üldse sisse võtma, kuna see rikuks nende maine ära.
samas, kui sealt midagi osta siis ei hakka sulle müüa nõu andma vaid kutsutakse kohale IT tegelane, kes asjast ikka teab. |
No vot, siis tulekski esimese asjana rääkida oma kogemustest ehk siis põhjendada, miks sa nii arvad. Praegu loen su teksti ja see näeb välja nagu lihtsalt promoksid kedagi, kuna sulle maksti selle eest
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.11.2006 18:00:19
|
|
|
samas, kui sealt midagi osta siis ei hakka sulle müüa nõu andma vaid kutsutakse kohale IT tegelane, kes asjast ikka teab. |
Vanad head ajad tulevad meelde kui sai isegi Taigis asju ajamas käidud. Ikka oli nii, et kui midagi küsisin siis müüja suunas mind viisakalt tagumise ruumi itimehe jutule. Vahepeal oli isegi selline olukord et ei hakanud müüjaga üldse rääkimagi, ainult andsin teada et vaja natuke targematega rääkida ja jalutasin taharuumi
Aga need ajad olid mitu aastat tagasi, viimasel ajal pole sinna poodi enam sattunud.
Aarnet on ka lahe asi. Sai sealt kunagi üks megasuur proseradikas hangitud 5 eegu eest, müüjad kogemata kusagilt kapinurgast leidsid
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
16.11.2006 18:04:19
|
|
|
indre329 kirjutas: |
No vot, siis tulekski esimese asjana rääkida oma kogemustest ehk siis põhjendada, miks sa nii arvad. Praegu loen su teksti ja see näeb välja nagu lihtsalt promoksid kedagi, kuna sulle maksti selle eest  |
ohh ma oleks kohe õnnelik, kui keegi maksaks kellegi promomise eest Ma rääkiks siis kohe musta valgeks
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
16.11.2006 18:05:21
|
|
|
Misjaoks neil seal siis müüjad on kui müügitehingu jaoks peab spetsiaalne IT tegelane kohale tulema. Istuvad kliendivalves? Endal kogemus selle firmaga puudub.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
16.11.2006 18:09:31
|
|
|
Subu kirjutas: |
Misjaoks neil seal siis müüjad on kui müügitehingu jaoks peab spetsiaalne IT tegelane kohale tulema. Istuvad kliendivalves? Endal kogemus selle firmaga puudub. |
müüjad tegelevad seal lihtsamate asjadega ja müüvad seda mida klient tahab. Kui on mingi suurem mure või klient ei tea mida ta täpselt tahab siis tuleb vähe targem vana tagant välja tegelt töötajad ei ole seal üldse vanad. kõik päris noored
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
aks
HV veteran

|
16.11.2006 18:23:12
|
|
|
Eks igal firmal on kord midagi halba juhtunud nii ka Taigis.
Sõbral läbi elatud pikem lugu monitori kadumisest mis garantiisse sai viidud.
Kivi Rapla Taigi kapsaaeda.
Kohapealt erit midagi osta pole küll. Rohkem kontoritarvete firmaks liigitaks.
Samas palju neid firmasi ikka on kellel kõik kohapeal olmas.
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
16.11.2006 18:28:35
|
|
|
hehh ma tahaks ka sellist firmat näha kellel pole midagi juhtunud
E: aga mida muidu arvate nende kokku pandud arvutitest http://www.taig.ee/web/index.php?id=18&keel=ee hind ja kvaliteet?
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
16.11.2006 18:38:53
|
|
|
tasakaalust on videokas väljas, muidu täitsa asjalik värk...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
16.11.2006 19:09:15
|
|
|
Miks on vaja Jõujaam Intelile 3,3k EEK emaplaati? Parem viskaks miski 2k plaadi ja ülejäänud 1,3k panustaks videosse, näiteks x1800gto.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
hanz
HV kasutaja

|
17.11.2006 01:11:34
|
|
|
Ega muidu võiks isegi arvata, et tegu täitsa normaalse firmaga, aga see rida rikub kõik ära:
Norby on asi, millest soovitaksin kõigil, kellel vähegi võimalik, eemale hoida.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
17.11.2006 01:15:01
|
|
|
hanz kirjutas: |
Norby on asi, millest soovitaksin kõigil, kellel vähegi võimalik, eemale hoida. |
tohoh, see et sina nendega läbi ei saa ei tähenda veel et keegi ei saa. mina olen siiani saanud
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
17.11.2006 01:22:53
|
|
|
kõik vead tuleb Norbyle andeks anda, sest ta ikka veel suht noor firma võrreldes teistega.
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|