Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aer0x
HV kasutaja

|
21.03.2007 11:20:12
|
|
|
resiiver on kenwood krf-v5050d.
_________________ O_o |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
21.03.2007 19:37:54
|
|
|
Ma kahjuks ei oska midagi enam öelda, anuke võimalus ,et su reriiverile lihtsalt ei meeldi sinu arvuti. ses mõttes et mõlemad vidinad toimivad ju kenasti teiste komponetidega, ainult omavahel ei sobi kokku! Jube veider värk on.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
aer0x
HV kasutaja

|
21.03.2007 19:47:35
|
|
|
nii tegin veel ühe katse võtsin läpaka, panin audio juhtme taha ilma läpaka toite juhtmeta SAHINAT POLNUD, siis panin läpakale toitejuhtme taha SAHISES NII MIS HIRMUS. ei tea mis talle nüüd ei meeldi.
_________________ O_o |
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
21.03.2007 19:51:35
|
|
|
Asi tõesti maanduses. Ilmselt. Kui sul on keskütte radikas...ühenda see enda arvuti ja resiiveri korpusega, ning kui ära ei kao, sis kutsu vaimude väljaajaja , igatahes tee proovi!
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
aer0x
HV kasutaja

|
21.03.2007 20:31:04
|
|
|
teist moodi pole võimalik maandada? sain teada et torud on plastikust. aga üldse kuidas saab nii olla et resiiver pole maandatud, kui kodus kõik peaks pistikud timmis olema??
_________________ O_o |
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
21.03.2007 20:57:17
|
|
|
Tähendab asi on nii et kas sul on seina kontakstis kolm või kaks juhet, ja klemmi?
Kui on kolm klemmi siis on maandus(kollaroheline), neutraal(sinine) ja faas(ilmselt mus). Tavaliselt aga maandust ei ole, kui just uus maja ei ole. Nii, tavaliselt kasutatakse maandusex neutraani tagumist otsa...mis siis läheb maase(sealt ka nimi).
Ok loodame et on kolm klemmi....see mis on kolla roheline, ei tohiks olla pinge all mittekunagi, ning selle võib ühendada siis korpusega.
Aga kui majale pannud elektrik ajas midagi sassi, siis võid hoopis kõigest ilma jääda! Seega hangi omale tester, saad proovida kas on kõik ok.
Sorry et juut jube segasex läks, kuid kahjuks ei oska hästi seletada.
Aaa, kas su võimu elektri pistik on selline nagu arvutil, või pisem ja lapik. Arvutil suur ja on klme klemmiga-see mis äärtes on maandus. Need väikesed pistikud seda ei oma!
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
aer0x
HV kasutaja

|
21.03.2007 21:05:48
|
|
|
seinakontaktis peaks olema maandus olemas, on siis kaks juhet ja klemmid. võimu pistik on väike ja lapik. vist pinget maanduses ei ole kuna siis oleks suurem osa seadmeid juba läbi põlend Aga kas võib olla nii et resiiveril on midagi viga seest, mingi jupp katki või nii?
_________________ O_o |
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
21.03.2007 21:29:11
|
|
|
Kahjuks ma seda kardan ka! Ei tea kas katki, kuid vigane vist küll. Ega sul karantiid ei ole?
Kui julged võid resiiveri korpuse maanduse klemmiga ühendada(mina ei ole vastutav ...seega ei soovita)
Juba mingi pisiviga resiiveril võib selle põhjustada, norm olukorras sellist asja ei tohi tekkida.
Maja elektri süsteem ikka on korras??? Tuled laes ei vilu ja arvuti resette ei tee
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
aer0x
HV kasutaja

|
21.03.2007 21:46:05
|
|
|
niii leidsin üles selle probleemi vääga imelik et seda ennem ei proovinud. See raadio kaabel mis tuleb resiiverisse on võtetud starmani kaabel tv-lt nendel on kaablitega mingi jama ja ei näita telekat korralikult jms. Nii kui võtan raadio antenni kaabli resiiverilt tagant sahin lõppeb, see vist pole korralikult maandatud. 8)
_________________ O_o |
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
21.03.2007 21:49:46
|
|
|
See ilmselt ei olegi maandatud. Nimelt läbi võimendite ja muu jura tekib tavaliselt tv kaablisse kerge pinge! Aga väga tore kui said asja korda. ma saan akh öösel rahulikult magada, mitte ei mõtle mis jama sul resiiveriga on . Ok asi ei olnud nii hull, kuid ja siiski piinas et pihta ei saanud.
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|