Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson K750i märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 58, 59, 60  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ffw
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.03.2007 15:58:29 vasta tsitaadiga

etsipongu kirjutas:
ffw kirjutas:
Elisa annab samamoodi mingi odava saia asenduseks. Kas seadustes pole midagi mis kohustaks samaväärset asja asenduseks andma?

ei viitsi seadustes tuulata, aga võrdluseks autodega ei anna keegi sulle asendusautot tasuta kui lihtsurelik klient oled.
Ma arvan kui seaduses oleks see asendusnõue siis oleks see ammu välja kaevatud ja kõik kärutaks autodega ringi kui masin garantiiremondis on. Tegelikkuses tutkit brat, rendi kui tahad.
mul tuttav sai küll asendusauto. kui ikka asi on garantiiga ehk siis tootja poolse defektiga, on nad kohustatud seda asendama, ning kui ei asendaks, nõuaks ma nendelt kahjud välja mis sellega kaasnevad.
Mustpanter
HV kasutaja
Mustpanter

sõnum 12.03.2007 22:17:37 vasta tsitaadiga

Tekkis küsimus ,kuidas sai vaadata tarkvara versiooni või millal tekib vajadus seda uuendada üldse ?
Kas kellelgi on ka vahest telef lihtsalt ise end väljalülitanud ?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
likoor
HV kasutaja

sõnum 12.03.2007 22:32:21 vasta tsitaadiga

Niisama pole mõtet vahetada. Ise olen sellisel arvamusel, et niikaua kuni töötab, pole mõtet nokkida. icon_razz1.gif icon_rolleyes.gif
Aku tühjenemisel ikka on välja lülitanud, muidu küll ei ole. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 42
tagasi üles
Mustpanter
HV kasutaja
Mustpanter

sõnum 12.03.2007 22:35:00 vasta tsitaadiga

likoor kirjutas:
Niisama pole mõtet vahetada. Ise olen sellisel arvamusel, et niikaua kuni töötab, pole mõtet nokkida. icon_razz1.gif icon_rolleyes.gif
Aku tühjenemisel ikka on välja lülitanud, muidu küll ei ole. icon_biggrin.gif

olen ise ka mõelnud seni kuni töötab kõik,pole mõtet jamada.
Aku oli täitsa täis,telefon vöökotis ja oli väljalülitanud ,kummaline ja kodus korra laua peal lülitas end välja
tagasi üles
likoor
HV kasutaja

sõnum 12.03.2007 22:45:42 vasta tsitaadiga

Võibolla on põrutada saanud? Mul vana telefon tegi siis nii.
Aku klemmide liigutamisega sain oma vanal Nokial asja korda, kuid SE ei kujuta ette kuidas seal sees need asjad on. Kui garantii on, siis vii garantiisse. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 42
tagasi üles
Mustpanter
HV kasutaja
Mustpanter

sõnum 12.03.2007 22:47:15 vasta tsitaadiga

likoor kirjutas:
Võibolla on põrutada saanud? Mul vana telefon tegi siis nii.
Aku klemmide liigutamisega sain oma vanal Nokial asja korda, kuid SE ei kujuta ette kuidas seal sees need asjad on. Kui garantii on, siis vii garantiisse. icon_rolleyes.gif

peaks paar päeva vaatama,kas selline kummaline nähtus jätkub või ei
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 13.03.2007 14:13:50 vasta tsitaadiga

priit908 kirjutas:
ffw kirjutas:
Elisa annab samamoodi mingi odava saia asenduseks. Kas seadustes pole midagi mis kohustaks samaväärset asja asenduseks andma?

Tele2 samuti, mulle pakuti asenduseks valida 3510 ja 5110 vahel icon_lol.gif

mul oli W810i remondisoleku ajal (1 kuu) asenduseks 6230i. Mitte päris samaväärne või sama mugav, aga vähemalt ei pidanud taskust välja võttes häbenema. icon_razz1.gif
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 13.03.2007 18:14:14 vasta tsitaadiga

sevenhugs, kas 6230i on sinuarust mingi eriti pa** võrreldes w810i-ga ?
Peale kaamera ja ekraani ei ole neil midagi rohkem vahet. Ja 6230i on kõvasti soliidsema välimusega ka kui see se junn.
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 77
tagasi üles
rocket
Kreisi kasutaja

sõnum 13.03.2007 18:57:49 vasta tsitaadiga

No on ikka rohkem vahet kui need 2 asja.
1) kaamera (mainisid)
2) ekraan (mainisid)
3) välimus (mainisid, aga minuarust on SE ilusam)
4) mugavus (SE on mugavam no)
5) parem helikvaliteet
6) valgusti
7) kiirem nett (mõni kasutab EDGEt küll, eks)
8) parema akuga
9) olen kindel et asendustelefoniga ei saanud HFi kaasa ega suurt mälukaarti = ei saa MP3 kuulata

Ja erinevusi on veel

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
oliver.
HV Guru

sõnum 13.03.2007 19:11:19 vasta tsitaadiga

Sixten kirjutas:
sevenhugs, kas 6230i on sinuarust mingi eriti pa** võrreldes w810i-ga ?
Peale kaamera ja ekraani ei ole neil midagi rohkem vahet. Ja 6230i on kõvasti soliidsema välimusega ka kui see se junn.

rahu, noormees. Pole öelnudki, et eriti pask on. Ütlesin, et pole samaväärne ega sama mugav. Ja ma ei eksi. Üldine kasutusmugavus on SE-l omajagu parem ning omadusteltki jääb nimetet Nokia alla.
tagasi üles
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 14.03.2007 11:42:56 vasta tsitaadiga

ffw kirjutas:

Seadus ei kohusta sugugi asendusaparaati andma, hea, et eesti operaatorid nii vastutulelikud on, et midagi kasutamiseks annavad seniks kuni enda telefon remondis on. Kui ma oma pesumasina või külmkapi remonti viin ei pakuta ju samuti asendusseadet, või kuidas ? icon_smile.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
ffw
Kreisi kasutaja

sõnum 14.03.2007 14:58:40 vasta tsitaadiga

zaitz kirjutas:

Seadus ei kohusta sugugi asendusaparaati andma,
aga mina kui lõppkasutaja ostan toote, mis peab funktsioneerima nii nagu ta eesmärk loodud on! siis ma eeldan et seda toodet on ennem kontrollitud... näiteks avarii puhul, süüdlane või süüdlase kindlustus on kohustatud kannatajale kahjud kompenseerima. vähemalt loogiliselt võttes peaks olema selline seadus, ning kui ei ole siis peaks tegema. see on minu arvamus asjast.
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 14.03.2007 17:49:14 vasta tsitaadiga

Jah, võiks, rõhk sõnal võiks. Aga lihtsalt mõtteaineks, kui operaatorid poleks kunagi sellist otsust langetanud, et oma kallitele klientidele asendustelefone pakkuda siis kas sa oskaksid seda taga igatseda ? Kui jah siis kas see oleks nii ka näiteks televiisoritega, el. pliidiga või misiganes seadmega, mida meil igapäevaselt tarvis läheb ? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 15.03.2007 23:36:59 vasta tsitaadiga

rocket kirjutas:
No on ikka rohkem vahet kui need 2 asja.
1) kaamera (mainisid)
2) ekraan (mainisid)
3) välimus (mainisid, aga minuarust on SE ilusam)
4) mugavus (SE on mugavam no)
5) parem helikvaliteet
6) valgusti
7) kiirem nett (mõni kasutab EDGEt küll, eks)
8) parema akuga
9) olen kindel et asendustelefoniga ei saanud HFi kaasa ega suurt mälukaarti = ei saa MP3 kuulata

Ja erinevusi on veel

Ma küll ei ütleks,et sellel isendil välimus parem on, aga see on maitse asi ning sellega ei saa vaielda.Mugavusega on nii, et kui oled elu aeg üht marki mobiili kasutanud, siis tundub see mugav ja teisi ei taha üldse kätte võtta ning selles osas ei saa ka eriti vaielda, ka 6230i-d saab mugavaks teha ''ava'' valikuga ja kiirvalikutega.EDGE on ka 6230i-l olemas. Aku oleneb ka sellest,kuidas veab,vahepeal saab väga hea aku telefoniga kaasa, teine kord on nii,et ei pea päevagi vastu. Kõik oleneb sellest kuidas hoiad ja kui kuidas laadid. Mul peab vabalt 5 päeva. Hands-free sai kaasa telefoniga ja mp3 saab väga edukalt sellega kuulata, mida ma kasutangi mp3 pleieri asemel.Mp3 mängib tõesti SE kõvemini ja ka kvaliteet on veits parem.

icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif

viimati muutis Sixten 15.03.2007 23:44:41, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 77
tagasi üles
eXacTy
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2007 23:42:39 vasta tsitaadiga

Ise olin ka nokia fänn kuni om W810i ostmiseni. Mis on viimasepeal telefon ja oma hind väärt. Nüüd vaatad et mix ma maksin nokia eest mingit meeletut hinda ja kvaliteet oli ju tegelikult kehvem.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 16.03.2007 00:28:56 vasta tsitaadiga

eXacTy kirjutas:
Ise olin ka nokia fänn kuni om W810i ostmiseni. Mis on viimasepeal telefon ja oma hind väärt. Nüüd vaatad et mix ma maksin nokia eest mingit meeletut hinda ja kvaliteet oli ju tegelikult kehvem.

Olen sama läbi elanud. Kasutasin Nokiaid kuni T68 kätte juhtus. Tõesti vihastasin Nokia peale, tunne selline nagu oleks mind kõik need aastad enne petetud. Saab hoopis mugavamalt ja aku pidamine võib olla palju parem.

Minu silmis Nokia ainus pluss on eestikeelne T9 ja see neetud "õ" mille sisetamist telefoni klaviatuurilt SE kuidagi realiseerida ei ole suutnud.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
WaHur
HV kasutaja

sõnum 16.03.2007 10:07:09 vasta tsitaadiga

Mul on SE K750i pea aasta olnud, kuid ühegi eelmise moblaga (nokiaga) pole juhtund varem, et keerutad seda käes ja avastad jälle lambist: "Mulle mee-eeldib see telefon!" (kõlab küll veidi läägelt) icon_razz.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Matti
HV veteran
Matti

sõnum 16.03.2007 12:38:59 vasta tsitaadiga

WaHur kirjutas:
Mul on SE K750i pea aasta olnud, kuid ühegi eelmise moblaga (nokiaga) pole juhtund varem, et keerutad seda käes ja avastad jälle lambist: "Mulle mee-eeldib see telefon!" (kõlab küll veidi läägelt) icon_razz.gif
armastus esimesest silmapilgust beer_yum.gif

Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 16.03.2007 12:54:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

on nii, et kui oled elu aeg üht marki mobiili kasutanud, siis tundub see mugav ja teisi ei taha üldse kätte võtta ning selles osas ei saa ka eriti vaielda

ega see ometi minu kohta ei käinud?
Ütleks, et pigem olen niivõrd paljusid erinevaid marke ja mudeleid proovinud, et pikapeale on kohe selge, mida on ja mida pole mugav kasutada.
tagasi üles
goga
HV kasutaja

sõnum 16.03.2007 13:09:15 vasta tsitaadiga

tre

siin oli juttu asendamisest ja garantii remondist

juhiks tähelepanu et vastavalt Võlaõigusseadusele
1) müügigarantii annab ostjale garantiitähtajal õiguse nõuda asja tasuta parandamist või asendamist;
2) garantiitähtajal asendatud asjale antakse algse müügigarantiiga sama kestusega uus garantii;
3) asja parandamise puhul garantiitähtajal pikeneb müügigarantii parandamise aja kestuse võrra.

Siin on oluline meelde jätta et ostja otsustab kas ta laseb tasuta parandada või nõuab asendamist, see ei ole müüjafirma otsustada vaid tarbija.
nii et kui mobla on katki ja viid müüjale tagasi, siis on neil õigus ainult tuvastada kas on katki ja et viga käib garantii alla, ja kui käib siis on ostja otsustada kas laseb tasuta parandada või nõuab asendamist.

Reeglina müüjad seda nüanssi ei räägi, vaid võtavad mobla sisse ja üritavad parandada, küsimata nõusolekut

G
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Mustpanter
HV kasutaja
Mustpanter

sõnum 16.03.2007 13:17:16 vasta tsitaadiga

goga kirjutas:
tre

siin oli juttu asendamisest ja garantii remondist

1) müügigarantii annab ostjale garantiitähtajal õiguse nõuda asja tasuta parandamist või asendamist;
2) garantiitähtajal asendatud asjale antakse algse müügigarantiiga sama kestusega uus garantii;
3) asja parandamise puhul garantiitähtajal pikeneb müügigarantii parandamise aja kestuse võrra.

Siin on oluline meelde jätta et ostja otsustab kas ta laseb tasuta parandada või nõuab asendamist, see ei ole müüjafirma otsustada vaid tarbija.
nii et kui mobla on katki ja viid müüjale tagasi, siis on neil õigus ainult tuvastada kas on katki ja et viga käib garantii alla, ja kui käib siis on ostja otsustada kas laseb tasuta parandada või nõuab asendamist.

Reeglina müüjad seda nüanssi ei räägi, vaid võtavad mobla sisse ja üritavad parandada, küsimata nõusolekut

G

Iseasi see, kes kui palju teab seadusi ja seda kasutab.Eks need mõlemaid nüansid tekitavad parajalt vaidlusi ,kas asnedada uue telefoniga või antakse asendus telefon remondi ajaks.
Kindlasti müüjad ei räägi kõikidest võimalustest ,samas ega nad ei tea ka ,viimast kohtab päris palju igalpool.Oluline see et ise teaks ja oskad nõuda ja vajadusel kasvõi seadus nende nina ette vista.
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 16.03.2007 15:13:04 vasta tsitaadiga

goga kirjutas:
tre

On siin mingi lahend taga? Mina nt loen välja, et ostjal on õigus nõuda, mis ei tähenda automaatselt seda, et ostja otsustab parandamise või asendamise. Kui emba-kumba pakutakse, siis pole ostjal midagi teha.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Jänes
HV kasutaja

sõnum 18.03.2007 21:58:17 vasta tsitaadiga

Oskab keegi öelda, on kuskil adapterit ka müügil, et saaks tavakõrvaklapid ühendada ? Keegi moblafirmadest ka müüb ?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
jonnipunn
HV kasutaja
jonnipunn

sõnum 18.03.2007 22:07:42 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:
Oskab keegi öelda, on kuskil adapterit ka müügil, et saaks tavakõrvaklapid ühendada ? Keegi moblafirmadest ka müüb ?

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=3376256#3376256
Loe ise kokku, palju juba sel teemal kasvõi siinsamases teemas on juttu olnud / viidatud.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 18.03.2007 22:33:58 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:

Ostsin sellise asja kasutaja Darzik käest, kes oli neid ebay'st tellinud (mitteoriginaalid, kuid töötavad). Kui ma enda oma ostsin, ligi kuu aega tagasi, siis ta ütles et tal üks veel järgi. Võid igaks juhuks talle PS saata, äkki tal see riiulil seismas veel, kuigi kahtlen.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson K750i mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 58, 59, 60  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.