|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
tommionu
tubli telepoiss

|
06.04.2003 10:08:07
|
|
|
| IceUul kirjutas: |
| Superglue kirjutas: |
| Ma hakkasin kah täna pelama aga kuidas rünnata??? Lõõn küll noaga aga pihta ei lähe üxki löök. |
Nuge ei ole mängus On daggerit, mis kuuluvad short swordide hulka. Alguses soovitan tappa ainult loomi, kes metsas ringi hüppavad ja mitte ronida kuhugi koobastesse. |
ja väiksemat sorti loomi just ... suurtest jobudest soovitaks ka alguses eemale hoida ...
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vulcan
HV vaatleja
|
06.04.2003 20:22:10
|
|
|
| Ma hakkasin kah täna pelama aga kuidas rünnata??? Lõõn küll noaga aga pihta ei lähe üxki löök. |
Morrowind.com oli kunagi hääletus, mis viisil mängurid esimest korda surma on saanud. Kui ma ei eksi siis teisel kohal oli Rott, esimesel see "Icarian flight scroll"
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
06.04.2003 22:17:49
|
|
|
Tahtsin rahvale nüüd soovitada pika mängu kogemuse juures, mida uue charina tuleks teha ja mida valida.
Ise valiks bretoni, skillidest valiks heavy armor, light armor, axe, short sword, long sword, acrobatics, shield, athletics, blunt weapon ja mingi muu (tõenäoliselt medium armori või merchantile), born signi all valiks apprentice (esimene valikutest) - miks nii? - breton annab +50 resistance magic, shieldi spelli ja lisa magicut, apprenctice annab samuti lisa magicut ja miinuseks on 50% weakness to magic, aga mis kaob tänu resitance to magicule (50-50=0). Samuti minu praeguse chari suurimaks miinuseks on väike magicka kogus.
Need skillid on hea kiire ülesse ajada ausal teel, seepärast soovitan neid valida peamisteks. Mitte peamised skillid soovitan põhja osta.
Soovitaks ka alguses lisada hulgi plugine: replace faces, cap remover, place asjade kogumiseks, võimalus joinida kõikide gildidega ja mõned veel.
Selline tulemus peaks minu arvestamist mööda andma mängu lõpuks sellise chari, kes on kõikidel aladel väga tugev.
Teisi born signe ei soovita valida, kuna need on väga lihtsalt asendatavad mängu siseselt, seetõttu oleks just mõttekas valida midagi sellist, mis annab sulle sellise eelise, mida muud ei anna, näiteks samuti on hea valik atronach, millel on aga rohkem miinuseid.
Rassi valikul oleks headuse järjekorras: breton, high elf (raske mängida, kuna palju miinuseid, kuid suured plussid samuti), nord, redguard, orc, dark elf, imperial, khahiit, argonian - viimaseid nelja ei soovita üldse, neil ei ole mingeid plusse samuti ei saa khjahiit ja agronian kanda saapaid .
Võiksite huvi pärast rääkida, mis valikuid ise olete teinud. Ise valisin redguardi, bornsigneks the lady. Kuid nüüd kahetsen pisut. Eriti halvasti said valitud osad skillid, millega olen nüüd hirmsasti hädas.
P.S. sain viimaks royal signet ringi kätte. Ikkagi ausal teel saadud asi
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
07.04.2003 01:04:33
|
|
|
| Minu praegune character on Lady märgi all sündinud nord. Major skillid on Heavy Armor, Long Blade, Athletics, Acrobatics ja Armorer. Minor skillid: Sneak, Security, Speechcraft, Merchantile ja Enchant. Ise mängin põhiliselt siukest tanki tüüpi karakterit, kelleks parimad valikud on nord ja redguard.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
07.04.2003 08:21:31
|
|
|
Hmm... 3 karakterit praegu:
1) Nord (level 42), The Steed, Major skills (Long Nlade, Blunt weapon, Block, Heavy armour, Speechcraft), Minor skills (Spear, Athletics, Acrobatics,Medium Armour, Merchantize)
2) Wood Elf (level 36, esimene karakter üldse), The Shadow, skille täpselt ei mäleta, major on Light armour, Marksman, Short blade
3) Argonian (level 1, viimane praegu, tahtsin teistmoodi gameplayd proovida), The Steed, Major skills (Spear, Athletics, Sneak, Medium armour, Security)
Kõige tegijam on mängida Wood Elfiga, sest Marksman on 100 + 5 (mingi vöö). Pritsid nooli ja keegi ei saagi nii lähedale, et saaks mingi damaget teha. Lähivõitluseks on glass dagger (+15 sek paralyze efektiga, pauk sellega, jooksen kaugemale ja nooltega pommitama)
Nord on siis lihtsalt selline mees, et läheb kõigest otse läbi. Crysalmere kasutan ja vahel ka Enchanditud Daedric claymore'i (+60 frost damage)
Argoniani teen ilmselt mingiks täppisvargaks, hea siis hiilid kellelegi selja taha ja paned daedrik odaga, litaki, critical damage.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
07.04.2003 09:58:18
|
|
|
TO Daman, ma ei viitsiks aeleski nii palju vaeva näha ja kolme chariga jamada. Mu praegune char on samuti hea varas, suudab neid nooli sama hästi tulistada ja tugevust on niipalju, et suudab vabalt kõik maha lüüa mõõga võitluses.
Ainuke miinus on see, et mängu tugevamaid spelle ta castita ei suuda ja samuti ei suuda ta mitut tugevat spelli järjest castida, põhjus selles, et magickat on vähe
Ütlen siis lisaks, mis skillid ma valisin: heavy armor, armorer, block, long blade, athletics, acrobatics, security, merchantile, unarmored, speechcraft. Halvasti said minu meelest valitud unarmored ja speechcraft, väga halvasti sai
valitud security ja armorer, sest neid ei saa üldse põhja kuidagi .
Ok, asi niimodi, et mängus ei ole korralikku armoreri trainerit, samuti ei saa ma securityt trainida, sest ei ole thieves gildis.
Olen üritanud siis asju niimodi ajada, et parandan kõik stuffi ära, mis ülesse korjan alati, muugin kõik lukud ja trapid. Kuid selle juures skill tõuseb hirmus vähe, näiteks pead sa sadakond asja ära parandama, et saada ühte punni armoreris juurde. Samuti ostsin kõik lockpickid tervest mängust kokku ja siis lock spelliga lockisin ust ja samas kõrvalt pickisin, kulutasin ca 100 lockpicki ja tulemusena sain alla 10 punni juurde
|
|
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
07.04.2003 12:29:53
|
|
|
Ära unusta siis armoreri puhul, et haamritega tuleb relvade parandamine paremini välja kui nende tangidega ja tangidega saab paremini armorit parandada.
Muukimisest niipalju, et leidsin kuskilt karupeest, Skeleton Key, millega muukides avanevad kõik lukud 1 korraga.
Aga see on tegelikult imelik küll (ilma cap removerita, mida ma ei ole veel suutnud netist leida, äkki keegi viskab mingi lingi?), et lõpuks on su jorss kõikide skillidega 100 ja kõikide abilititega 100. Ehk siis supermees.
Kusjuures ma alustan uut chari selle pärast, et mäng liiga lihtsaks läheb. (Raskus on niigi +50 raskema poole)
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
08.04.2003 11:39:57
|
|
|
Ei lase teemal kukkuda Niipalju siis veel, et läksin Tribunali kallale. See quest kus peaks saama bipolaric blade vastu, läks juba metsa ja salvestasin üle ka.
EDIT: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzz
Leidsin ühe laheda lehekülje projektiga, mis võib saada fantastilise vastuvõtu osaliseks, kui mehed ainult teha viitsivad.
KLIKK
Tegemist siis Tolkieni Middle Earth-iga ehk sii Sõrmuste Isand!!!
Mina olen rahul. Screenid, mis seal praegu paistavad, muidugi suurem asi pole, peabki täpsemalt uurima misvärk on. Kommenteerige.
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zikipriki
HV vaatleja
|
08.04.2003 20:33:42
|
|
|
Tere!
Ma olen mängu kaks nädalata mänginud ja puht juhuslikult sattusin siia foorumisse!
KUS ON MUDCRAB!!?? HELP!!!
Nimelt mul siiamaani on probleeme kandmise ja ja asjade müümisega. Kuna käes on kallis varustus aga ei tahaks nagu poolmuidu ära anda.Kuna tava traderid ja muud mehed ostavad raha eest kokku mingi ca.2000 eest.
Seni vaehtasin mingi kalli varustuse :raha ja siis kõige muu vastu mis oli alla 1000 väärt ning müüsin need siis teistele traderitele võga vaeva võttev töö, lõpuks loobusin ja pistsin kõik kallid asjad Balmoras mingisse kasti lootes et kunagi leian mingi mõnusa mehe kes kõik selle ilma teist nägu tegemata ära ostaks.
Siin lugesin et eksisteerib mingi MUDCRAB kes ostab asju oma hinnaga . Oleks jumala chefffff kui keegi viitsig siin forumis selle mehe täpse asukoha ära kirjeldada!!!
Lugesin foorumi läbi aga kõik mehed räägivad sellest mehest nagu ta hüppaks iseenest mu kaardi peale ja valmis
Tõsiselt hädas
|
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
08.04.2003 21:15:22
|
|
|
| Ma peast ei tea, kus mudcrab asub, kuid zainab campis on veel üks 8000 vend, võid seda ka tsekata.
|
|
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
09.04.2003 08:07:52
|
|
|
Mudcrab on Vivecist kagus, Molag Marist edelas, Suranist lõunas. Seal saarestikus on dwemer ruins kuskil keskel, selle dwemer ruinsist paar hüpet kagu poole on tilluke saarekene, sellise kõvera kujuga, seal ongi Mudcrab.
Kusjuures loe natuke eestpoolt, ma kirjeldasin müügistrateegiat kah, siis saad isegi oma 100 000 asja eest täpselt 100 000 raha.
EDIT: sain cap removeri kätte. Lugesin et seal on 2 .esm faili, 1. on cap remover ja teine balancer. Mis selle balanceri eesmärk on ja miks see üldse olemas on? Kui balancer maha võtta, kas siis skill kasvab nii nagu tavamängus?
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
09.04.2003 17:40:43
|
|
|
ehh..selle mudcrab'iga....mina ei viitsiks küll kunagi kuhugi kaugele joosta et asju müüa....minu jaoks ajab creeper calderas asja ära küll (5k raha päevas ja ostab omahinnaga)...
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
09.04.2003 17:44:13
|
|
|
Puge on ju veel.. kui hakata ülesildade või mitmekorruselisetes majades hüpata siis kukud lihtsalt läbi põrandate.. samas ma ei tea võibolla on mingi Patch väljalastud ?!?
_________________ AMD VS INTEL |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
09.04.2003 19:45:31
|
|
|
| See ongi yks konkreetseid buge et kui sul speed ja acrobatics korgeks aetud siis jooksed kohati labi seinte ja kukud labi porandate.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
10.04.2003 09:11:55
|
|
|
Vahel ajab närvi, eriti kui käsklust TCL ei tea. Ma olen vivecis kukkunud läbi põranda ja siis allapoole veepiiri paar kilomeetrit. Panin TCL peale ja sõitsin üles tagasi.
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
11.04.2003 04:55:12
|
|
|
| tommionu kirjutas: |
...
ise soovitaks ühte pluginat:
Ring o' Teleportation v2.1 - jõle mugav oli näiteks ühest koopast minna 2k raskete asjadega (kanda jaksan kokku 300 hetkel), mis kokku maksid mingi 25k Balmorasse --- teleporter pani sind platsile kus miljonär Zed ja pank asuvad
palju vähem jooksmist ja sebimist - ainuke vaev koopas asjad ühe kohta kokku koguda ja siis kaasa võtta ja platsil korraks maha vistata
...
|
kuna ei viitsinud kogu aeg platsil asju maha loopida ja ülesse korjata jälle, siis sai ise nagu see plugin ümber tehtud
ehk siis Balmoras teleporditakse kodanik nüüd kenasti Zed'i kõrvale
kes huvi tunneb, võib e-kirja saata või siis privada
P.S. eriti keeruline ei olnud asja mod - tiba süsteemi (Construction Set'i) tundma õppimist ja tiba numbrites (õigemini koordinaatides) orienteerumist ja siis sõrmuse script'i väiksed numbrilised parandused ja oligi valmis 8)
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
11.04.2003 09:19:47
|
|
|
Hehhe, mul pole construction seti installitutki, cs puhul hakkab mäng aeglasemalt laadima, nii, et ma ei näe põhjust.
Ilma selleta saab suurpäraselt hakkama ja ei tekki mingeid kiusatusi sellega cheatida.
|
|
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
11.04.2003 09:23:43
|
|
|
Mul selle capremoveri kohta küsimus: kas iga kord, kui ma lähen järgmisele levelile, pean ma kõik riideesemed endale uuesti selga panema?
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
11.04.2003 17:12:17
|
|
|
| IceUul kirjutas: |
Hehhe, mul pole construction seti installitutki, cs puhul hakkab mäng aeglasemalt laadima, nii, et ma ei näe põhjust.
Ilma selleta saab suurpäraselt hakkama ja ei tekki mingeid kiusatusi sellega cheatida. |
ütlen ausalt, et see jääb ka minu esimeseks ja viimaseks katsetuseks, sest pmst ega minagi cheat'imsega ei tegele ... aga iagatahes mina seda cheat'imseks ei nimetaks ... pole nagu REAALSET seda aega, et edasi tagasi siiberdada mingi koha ja x-müügimeeste vahel, et lõpuks asjad maha saaks müüdud ... questide tegemisele kulub juba niigi aega ja kui hakata mingi müügitegevuse pärast reaalset aega raiskama, siis kaob küll mängu mõnu ära ... see on ju IMHO nii tüütu tegevus tegelikult - muudkui jookse ja oota ja müüta/osta, et asjad müüdud saaks ...
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Superglue
HV veteran

|
11.04.2003 17:18:03
|
|
|
| Kuidas saada lock-leveliga asjad lahti?
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
11.04.2003 17:47:49
|
|
|
| Kuidas saada lock-leveliga asjad lahti? |
Mis asi see lock-level veel on? Kui mõtled lukustatud uksi/kappe/kirste/laekaid, siis sellise asja nagu lockpick kätte equippimisel ja seda kasutades saab need lahti.
|
|
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
13.04.2003 10:08:07
|
|
|
| Ma ise olen pelanud natsa aega kah, aga ei saa aru kuda neid pudeleid teha? Vajab vist alchemist skilli. Ja teine asi on, et mida annab armorer skill juurde? aga pudelid oleks tähtsam sest kuulsin et ise tehtud pudelid kaaluvad ka vähem. Üks asi veel, Kuda selle strongholdi saab? Kas selleks on vaja mingi quest läbi teha v?
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
13.04.2003 10:12:38
|
|
|
| kakuke kirjutas: |
| Ma ise olen pelanud natsa aega kah, aga ei saa aru kuda neid pudeleid teha? Vajab vist alchemist skilli. Ja teine asi on, et mida annab armorer skill juurde? aga pudelid oleks tähtsam sest kuulsin et ise tehtud pudelid kaaluvad ka vähem. Üks asi veel, Kuda selle strongholdi saab? Kas selleks on vaja mingi quest läbi teha v? |
Strongholdi ei saagi, sina oled lihtsalt selle ehitaja ega see sinu omaks ei saa. See on üks suur quest.
Pudeleid saab, kui mortar&drestle abil segada kokku ained. Ained on siis alchemist omadustega ained, alchemist skilli tõustes avaldub rohkem omadusi. Siis on veel mingid muud junnid ka kokkusegamiseks olemas. lihtsalt equipid junni ja siis saad inventorys olevad ained sisestada ja tulemuseks ongi pudel jooki. Mide paremaid algeaineid segad seda karmimad joogid tulevad.
|
|
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
13.04.2003 10:23:19
|
|
|
| Kas keegi mõnda lihtsamat retsepti ei saaks jagada. Ise sealt ametlikult lehelt ei saand midagi aru.
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|