|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
tommionu
tubli telepoiss

|
02.04.2003 14:27:28
|
|
|
| geforce kirjutas: |
| Mul selline quest, et pean minema saama mingi kaas varga käest hla oadis dreamweawer artifactid 3tk kuid see vend ei räägi minuga, ning juhe on juba koos mõtlemisest! Mis seal tegema peab? |
ma arvan esiteks et need on Dwemer artifactid ... dreamweaverit (sa nagu rohkem tuntud programmina) küll vaevalt siin mängus kohtab
teiseks, vaata Google'it, sealt kaudu saab IMHO kõikidele probleemidele, mis on seotud morrowind'iga, vastuse ...
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 14:39:00
|
|
|
Need artifaktid on ühes kastis mis seal putkas on. Mina varastasin need lambist ära, siis tulid jorsid mulle kallale, aga lõin nad mättasse ja viisin need artifaktid endaga kaasa.
Kusjuures mul on 1,7 miljonit raha kaasas + träni on ka ropult, kogun seda saasta oma strongholdi.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
02.04.2003 14:42:30
|
|
|
| tommionu kirjutas: |
| geforce kirjutas: |
| Mul selline quest, et pean minema saama mingi kaas varga käest hla oadis dreamweawer artifactid 3tk kuid see vend ei räägi minuga, ning juhe on juba koos mõtlemisest! Mis seal tegema peab? |
ma arvan esiteks et need on Dwemer artifactid ... dreamweaverit (sa nagu rohkem tuntud programmina) küll vaevalt siin mängus kohtab
teiseks, vaata Google'it, sealt kaudu saab IMHO kõikidele probleemidele, mis on seotud morrowind'iga, vastuse ... |
www.morrowind.com foorum on selles mõttes 10x lihtsam abi asi, kui mingi google
Teiseks, milleks sul raha vaja on? Raha läheb enchantimisele ja skillide tõstmisele endal ainult, mujale pole seda mõtet panna. Poest ei tasu midagi osta. Kõik paremad jupid leiab erinevatest kohtadest.
|
|
| Kommentaarid: 219 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
188 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 14:51:54
|
|
|
Alguses on raha oluline IMHO. Hiljem on pappi niipalju et ei oska midagi peale hakata sellega.
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
geforce
HV kasutaja
|
02.04.2003 15:45:26
|
|
|
| daman kirjutas: |
Need artifaktid on ühes kastis mis seal putkas on. Mina varastasin need lambist ära, siis tulid jorsid mulle kallale, aga lõin nad mättasse ja viisin need artifaktid endaga kaasa.
Kusjuures mul on 1,7 miljonit raha kaasas + träni on ka ropult, kogun seda saasta oma strongholdi. |
Enne pidin tapma selle ühe vandi seal ikkagi ära, et võti saada, kuid nüüd korras, Tänud! Kas selle Active Movie Window lahtiviskamise kohta oskab keegi midagi öelda?
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 15:46:28
|
|
|
Noh, lukke võib muukida ka, mina nii tegin.
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
02.04.2003 15:54:45
|
|
|
okey mul on jumala juhe koos. Läksin siis selle lõpu mats juude kes asub selle mapi kesk punktis kus see teema on Igatahes tapsin aluses ta ära ja kõik oli väga hea võtsin selle sõrumuse ära ja läksin edasi. Siis uuesti see vnd seal tuleb kallale ja samal ajal räägib oma juttu et jumalat e saa tappa ja bla blab bla. Ja vot siis tuli ta tapmisega probleeme. Asi ei surnud ära õigemini ta elu joont ei läinud üldse palju. Läkspooleni ja tuli tagasi. Tal oli mingi värviline asi ka ümber. Siis nati cheatisin panin str 5000 peale ja lõin teda mingi dreamer war axiga ja surnud ta oli. Aga aint sellepärast et ühe laksuga nii palju hp läks. Siis käisin seal ringi edasi ja kohtasin sea südant mis seal selle kuju küljes on. Sama jama relv ei tee mitte midagi isegi 5000 strengthiga. Aga mul tuju hea panin stri 10000 peale vist ja lõin südame ka puruks ühe laksuga. Läksin välja kõik samasugune aint ert peletisi oli juurde tulnud. Ja see torm ka alles. Jama. a ja muide leidin ka mingi tasku noa mi smaksab peris ästi. 400 000 vist. Mingi artifact on. Keegi on seda leidnud või avastasin midagi ?
_________________ Kivikaevandus ei sõida 300 km/h kui just ei paluta  |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 16:08:18
|
|
|
PlazE: See mis sa tegid on Morrowindi vägistamine. Loe neid note tähelepanelikult ja kuula mis Vivec sulle räägib. Ei hakka ette ütlema, muidu rikub mängulõbu ära.
P.S. See "taskunuga", Keening, on vajalik lõpukolli alistamisel. Vajalik on ka teine artifakt, sinu terminites "haamer". Nende abiga saad lõpu ka ilma cheatimiseta tehtud.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid.
viimati muutis daman 02.04.2003 16:16:24, muudetud 1 kord |
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
02.04.2003 16:14:13
|
|
|
Okei.....Kuid siiski mis ma valesti tegin et seda matsi ära ei saanud tappa? Ja pealegi mängulõbu juba ammu rikutud
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
02.04.2003 16:21:04
|
|
|
| PlazE kirjutas: |
Okei.....Kuid siiski mis ma valesti tegin et seda matsi ära ei saanud tappa? Ja pealegi mängulõbu juba ammu rikutud  |
vastuse pead leidma ise
täielikku õpetust jne ei hakka sulle keegi andma
mina küll ei viitsiks kribada mingi questi walkthrough'd ...
las ikka igaüks ise pusib ja nuputab ja näeb vaeva ja tunneb siis suurt mõnu seejuures kui lõpuks asi lahendatud 8)
PlazE mänguritüüp/suhtumine (paneme ikka cheat'i peale ja ...) on IMHO üks selge näide, kellele selline pelatüüp ei sobi
inimesel lihtsalt ei jätku kannatust asja ise uurida jne
PS. ei tea miks see mängulõbu siis rikutud on
vaevalt et sul kõik kohad käidud ja paljud quest'id tehtud ....
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
02.04.2003 16:31:08
|
|
|
Heehee ega mul mängulõbu sellepärast pole rikutud. Ikka selle prose temperatuuri pärast. Ma saan aint mingi 20 minti mängida siis pc alert viskab mängusst välja kuna tahab teha shutdowni . Ma ei tohi clocki maha ka võtta kuna muidu annab onu peksa. Ta nati clockis proset aga kuna cooler sitt siis... Ja tegelt ma kasutan vahest cheat sellepärast et mul mäng jumala ******. Mingi leveleid ei tõuse ja vahest näitab armour ratingut valest jne. lol esimest korda kui mängisin näitas et see sama armour mida need hlaalu guardid kannavad et selle rating mingi 80 aga tegelt ...nüüd näitab ikka norm. arvu aga ikka ma ei tea mis ma selle mänguga tegema pean. Võibolla on asi kõvaketta ruumis. mul ain 2 giga vaba. Laupäeval saan uu ketta 80 gb vist siis äkki paraned. Panen xp ka peale äkki jookseb morrowind paremini Igatahes jah mäng sobib küll.....Diablo ju mängisin peaaegu läbi... viimasesse linna jõudsin(Diablo lord of destuction või midagi säärast oli nimi)
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 16:32:24
|
|
|
Dahhh... te ajata mul varsi isu uuesti CD-lt tolmu maha puhuda ja ta uuesti peale installida !
_________________ AMD VS INTEL |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
02.04.2003 16:32:45
|
|
|
Kas keegi main questi tegijatest teab, kuhu kaob Caius Cosades? Kadus ära ja enam välja ei ilmunud Blades olen rankilt ikka samal maal, kuhu missioonis jäin ja ashlanderites samuti mingi newbie alles, kas tegin mingi vea kuskil, et nagu peaks olema kõrgem?
console unustage ära, see rikub mängu lõbu täielikult, ühtki asja ei soovita sealt sisse trükkida.
Mis mõtet on lõppukolli tapmisel, kui eelnevad missioonid on täitmata. Ärge unustage, et tegu
on lõpmatu mänguga, osad kollid ärkavad kogu aeg uuesti ellu ja neid on võimalik tuhendeid
kordi uuesti tappa. Asja mõte ongi leida omale huvitav tegevus ja siis tegeleda sellega.
Kui mõnele tundub, et consolist koodid sisse toppida ja siis materdama hakata on hirmus huvitav ...
|
|
   |
188 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
02.04.2003 16:36:51
|
|
|
| PlazE kirjutas: |
| Diablo ju mängisin peaaegu läbi... viimasesse linna jõudsin(Diablo lord of destuction või midagi säärast oli nimi) |
Diablo ja see mäng on sama erinevad nagu öö ja päev. Diablo on action rpg, see on seiklus rpg.
Diablo mõte oligi võimalikult kiiesti hordide kaupa vastaseid teise ilma saata ja siis ise samal
ajal relvade, armori ja statside näol tugevamaks saada. Mingit missioonid olid seal ka, kuid tegu
oli suht sisutute ja lihvimata asjadega.
Morrowindis on kõik vastupidine, ei tohi joosta hullunud peaga ringi kõiki tappes vaid tuleb
võtta asja rahulikult. Mõelda, lugeda ja lahendada
|
|
   |
188 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
02.04.2003 16:39:52
|
|
|
Kõik ongi pidanud ind väga rahulikuks inimeseks. ma ütlen MULLE meeldib see mäng ja teil pole mõtet ütleda et morrowind ei ole minule....on küll! Iatahes diablos ka ikka pidi vahepeal juttu kuulama ja missioone seal aint oligi. Igatahes ma nüüd nat mängid morrowindi
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
02.04.2003 16:40:56
|
|
|
| IceUul kirjutas: |
Kas keegi main questi tegijatest teab, kuhu kaob Caius Cosades? Kadus ära ja enam välja ei ilmunud Blades olen rankilt ikka samal maal, kuhu missioonis jäin ja ashlanderites samuti mingi newbie alles, kas tegin mingi vea kuskil, et nagu peaks olema kõrgem? |
nagu ma aru sain asjast, siis kuna sa said Operative staatuse/rank'i (koos nänniga) ... siis nagu sina oled nö vastutav kuju ja Caius tõmbab udu kuhugi ... kuhu, seda pole ma kuskilt jutust välja lugenud ...
võib-olla kui seal guild'is rank muutub, ehk siis tuleb tagasi Caius
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 16:42:32
|
|
|
Hmm... konsool on vahel suisa vajalik. Näiteks olukord, kus sul on kaasas kompanjon, kelle sa pead kuhugi transportima. Ja see kaaslane jääb sul kuskile ülitotakasse kohta "kinni", ei liigu edasi ega tagasi, ainult tõmbleb. Või jääd ise kuskile X kohta kinni. Sellisel puhul aitab hästi konsooli käsk "TCL", mis laseb liikuda läbi seinte jne. Paned selle koodi sisse, siis saab su kaaslane sealt tõmblemisest lahti ja saad questi jätkata.
Teine asi, milleks tuli kasutada konsooli:
quest oli sulgeda caldera mined. Teen mina seda siis ja orjad muudkui räägivad et vabasta Dahleena ja räägi Dahleenaga. Mina otsin kõik kohad läbi, Dahleenat pole kuskil. Viimases hädas käisin Morrowindi foorumis, öeldi seal et Dahleena on Slave shack #2 -s. Vaatan siis sinna: tühjus. Ilmneb et olin mängu alguses orja vabastanud ja quest olekski tegemata jäänud, kui poleks konsooli abi kasutanud. trükkisin "player->placeatpc "dahleena" 1,1,1 See tekitas mu nina ette mainitud NPC ja quest sai jätkuda täiesti normaalselt.
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
02.04.2003 16:48:37
|
|
|
Hmm... konsool on vahel suisa vajalik. Näiteks olukord ...
Teine asi, milleks tuli kasutada konsooli: ... |
no need daman'i näited on tõesti head näited
ise pole õnneks veel konsooli pidanud kasutama, kuigi nüüd hiljuti millegipärast on Red Mountain juures hakanud erroreid loopima mingi C alamkataloogi failide kohta kuskil kataloogis (nähh jälle pole täpselt meeles täpsed nimed) ...
õnneks pela kooma ei ole tõmmanud ...
kusjuures sellist kataloogi ei olegi mul olemas seal ...
aga et toppida konsooli cheate HP, asjade jms saamiseks on küll jama ja mõttetu
viimati muutis tommionu 04.04.2003 17:41:23, muudetud 2 korda |
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
02.04.2003 16:51:22
|
|
|
| IceUul kirjutas: |
Kas keegi main questi tegijatest teab, kuhu kaob Caius Cosades? Kadus ära ja enam välja ei ilmunud Blades olen rankilt ikka samal maal, kuhu missioonis jäin ja ashlanderites samuti mingi newbie alles, kas tegin mingi vea kuskil, et nagu peaks olema kõrgem? |
nagu ma aru sain asjast, siis kuna sa said Operative staatuse/rank'i (koos nänniga) ... siis nagu sina oled nö vastutav kuju ja Caius tõmbab udu kuhugi ... kuhu, seda pole ma kuskilt jutust välja lugenud ...
võib-olla kui seal guild'is rank muutub, ehk siis tuleb tagasi Caius  |
kui ma õieti mäletan, siis teatas Caius, et ta kutsuti kuningakotta (või kes see valitseja neil iganes ka oli) ja sina mängijana jäid vastutavaks blade'ide töötajakse selles ringkonnas... 8)
enivei edasi läkski nende ashlanderitega, nendega peab miskeid missioone läbi tegema hakkama...
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 16:57:09
|
|
|
Muuseas, kas kukil mingit sellist pluginat pole, mis lubaks rohkem sõrmuseid käppade otsa panna? Teoreetiliselt peaks ju mees suutma kanda 2s käes kokku vähemalt 10 sõrmust. Ja kaelas 5-6 amuletti?
No tegelt see oleks juba peaaegu et petmine, seega ignoreerige.
To eix666: Ashlanderitega saab clanfriendiks küll, isegi brother tiitel omistati, aga kõrgemale pole küll tõusta suutnud.
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
02.04.2003 18:16:32
|
|
|
ma muidu huvi pärast küsin, et kas keegi veel vibusid jms kasutab?
ma muidu ka suht käsirelvade peal väljas (Daedric dai-katana +85 fire@5ft), küll aga leidsin, et aegajalt on jube mõnus kaugelt mingile lendavale kollile ära surada, pole vaja seismagi jääda, endal hetkel dwarven crossbow (30-30 damage), koos korralike nooltega võtab enamus väiksemaid kolle ühe laksuga maha (mul marksmanship 100), eriti mugav nende lendavate tüütuste vastu.....
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
02.04.2003 18:38:54
|
|
|
Ma ei kasuta, mulle vibud ei meeldi.
Ise ei ole ka kõrgemaks saanud, kui brother.
No seda placenpc-d olen paar korda kasutanud, kuna alguses lollipeaga tapsin mõned tähtsad missiooni npc-d ära.
Lihtsalt soovitasin neid commande võimalikult vähe kasutada. Kinni pole ise kunagi jäänud
Kuningalinn? mis see võiks olla? Ebonheart? Mournhold?
P.S. kas keegi teab, kust saab adamandium armori juppe või kasvõi adamandium ore, ise olen juba nii pikalt mänginud, aga seni ainult bootsid ja helmeti saanud. NB! Mingeid pluginaid ma ei taha!
Korjan ise oma baasi praegu kõiki erinevaid armoreid, mis mängus on. Ainuke, millega mul hästi ei lähe on adamandium. Lisaks küsiks veel trollbone ja dreugh kohta? on need täisarmor setid?
|
|
   |
188 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
02.04.2003 21:03:36
|
|
|
| Ma panin ka selle peale, aga ei suuda kuidagi algust teha? Ehk siis mitte midagi ei muutu mängus? Misvärk on? Nagu ma aru sain, pidi Seyda Neeni minema ja sealt mingi tibiga kokku saama, aga misvärk? Mitte midagi ei leidnud. |
Esimene osa siin siis suisa vajalik, sest muidu ei jaga sa storyst mitte halligi. Teine osa algab ju vägagi kindlas kohas vägagi kindla tegelasega rääkimisest, kellega esimeses osas tuleb nati kokku puutuda kui ma ei eksi. Ega päris täpselt ei mäleta ka sest sellest juba jupp aega möödas ka kui alustasin sellega.
viimati muutis Tolknaz 03.04.2003 01:26:09, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
03.04.2003 00:56:09
|
|
|
See on nii halva ehitusega leht, et ma ei suuda sealt downloadi kohta ülesse leida, raiskasin selleks ca pool tundi, aga asjatult. Äkki oled abix?
|
|
   |
188 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
03.04.2003 09:31:39
|
|
|
Lugesin välja, et peab selle 3 liikmelise meeskonna juurde minema ja nendega joinima. Siis peb magama jääma (puhkama), sind ründava assassini mättasse lööma ja edasi? Ma töllerdasin nende 3 juures päris hulga aega, midagi ei muutunud, smugglereid ka ei tule.
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alr
HV vaatleja

|
03.04.2003 09:43:33
|
|
|
Mul on sellise imiku küsimused, aga mis on IMHO pikalt ja kas konsool on eraldi proge või Morrowindi osa?
_________________ Õnn pole see kui vara suur,
õnn on see kui naine truu... |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
03.04.2003 10:25:17
|
|
|
| Konsool on Morrowindi osa ikka. Ette saad selle kui vajutad tildet ja eest ära samamoodi.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
03.04.2003 10:35:46
|
|
|
IMHO -> In My Humble Opinion.
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
03.04.2003 10:52:44
|
|
|
Hei, leidsin morrowindist superartifacti, mida olen ise kaua aega otsinud teadmatult ja lootes, et selline asi eksisteerib.
Leidsin selle täiesti juhuslikult niisama ringi möllates, katsetasin parajasti raskeid raskus astmeid. Asi asub tribunali linnas mournholdis ühe "hea" npc käes, kes ei tundugi väga hea olevat, kui võtta seda arvesse, mida olen tema kohta kuulnud.
Nii eesmärk on ta maha tappa, illegaalselt maha tapmine osutus äärmiselt raskeks. Sest vajab vähemalt 500 laksu selle relvaga, mille puhul teised npc-d surevad ühega Samuti ise ei pea sal kaua vastu, elujoon jookseb nagu ümberläinud veeklaas tühjaks. Eks arvake ja otsige ise välja kellega on tegu.
Artifacti nimeks oli mingi Signet Ring.
Andis ta siis constant effect:
100% reflect
100% resistance to magicka
100% resistance to paralysis
10pts restore health
10pts restore fatique
Saate ise ka ju aru, et tegu on super asjaga?
|
|
   |
188 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
03.04.2003 12:37:57
|
|
|
Ja mitte vähe. Ilmselt lõid kunni maha (tegelt ei tea, ei ole süübinud tribunali üldse, enne ei proovi ka, kui kõikvõimalikud guildide questid on Vvardenfellis tehtud.)
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
03.04.2003 18:27:21
|
|
|
thives guild kõige normaalsem Annavad niisama raha. Läksin maja tegin maja tühjaks andsin mingile matsile mingi pudeli ja sain vastu kohe 1000
Normaalne
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
04.04.2003 08:48:52
|
|
|
Eks kõik need guildid annavad sulle plekki. Või kasulikke itemeid, mille saab rahaks teha.
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
04.04.2003 09:27:07
|
|
|
väike challenge algajatele-mänguritele, sest saab kõvasti acrobatic skilli arendada selle task'i lahendamisega, kui just ei tea kust täpselt ja kuidas saab asja ära lahendada
nimelt Seyda Neen'is on võimalik Census and Excise Office Warehouse'i minna kohe algul, ilma et peaks ust muukima ... selleks tuleks saada sellest uksest sisse, mis asub selle ukse kohal (rõdu on seal), kust sa esimest korda sisse astud oma mängu algul
HINT: otsi majaseinte nurki, kust on võimalik edasiliikumise ja hüppamise abil katusele ronida
Tasuks saad kohe algul hunnikus Imperial Heavy Armorit
ja polegi vaja midagi osta seega algul
endal jäi isiklikult puudu ainult vasaku käe kinnas ja kiiver, aga selle asendas samuti sealt leitud terasest kiiver ja kinnas
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
04.04.2003 10:44:10
|
|
|
Sellest asjast saab üle ka muud moodi:
1) kui sa saad sellelt jorsilt (kapten?) oma paberid caiusele kätte, siis on kapi nurga peal võti, warehouse key, see tuleb üles korjata JA KOHE UUESTI TAGASI PANNA. Seejärel tüüp ütleb sulle a.la. ära enam nii tee ja laseb sul minna. Siis võtad lihtsalt võtme uuesti kätte ja kõik.
2) alguses kui seyda neen'ist jalga lasta, kostub taevast mingi visisev hääl ja sa avastad mingi kollase mütsi ja sinise ürbiga tegelasega, kes on surnuks kukkunud ja kellel on kaasa 3 Scroll of Iscarius flying (või midagi sellist). Võtad need kaasa ja lähed sinna warehouse ukse alla, mis on kõrgemal. Kasutad esimest scrolli ja hüppad, kuna see scroll võimendab su acrobatics skilli 1000 peale, siis lendad sa ikka väga kõrgele. Et mitte puruks kukkuda, pead enne maandumist kasutama teist scrolli, maandumine sihi maja katusele või siis otse rõdule. Pea meeles et kui sul 2. scroll veel aktiivne, siis võib hüppamine tervisele halvasti mõjuda, sega tasub olla ettevaatlik.
Majaseinte nurkade kaudu ma proovisin ka aga ei saanud mitte üles.
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alr
HV vaatleja

|
04.04.2003 11:15:37
|
|
|
Ja mitte vähe. Ilmselt lõid kunni maha (tegelt ei tea, ei ole süübinud tribunali üldse, enne ei proovi ka, kui kõikvõimalikud guildide questid on Vvardenfellis tehtud.) |
Tribunal parandab ka palju buge ära, täiustab päeviku süsteemi ja kaardile saab märkuseid kirjutada...
Ja kodukal on al. 02.03.03 väljas tribunali patch v.1.4.1313
_________________ Õnn pole see kui vara suur,
õnn on see kui naine truu...
viimati muutis Alr 04.04.2003 17:28:12, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
04.04.2003 11:26:38
|
|
|
| Alr kirjutas: |
Tribunal parandab ka palju buge ära, täiustab päeviku süsteemi ja kaardile saab märkuseid kirjutada...
|
teine kord pane ikka õige link ... kõik võib-olla ei leia niimoodi patch'i ülesse
PATCH'id
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
04.04.2003 12:21:33
|
|
|
| Alr kirjutas: |
Ja mitte vähe. Ilmselt lõid kunni maha (tegelt ei tea, ei ole süübinud tribunali üldse, enne ei proovi ka, kui kõikvõimalikud guildide questid on Vvardenfellis tehtud.) |
http://www.elderscrolls.com/index.php?url=/downloads/media_wallpapers.htm&bg=05 |
Panin tähele sellist asja, et märkuseid saab kirjutada ainult väikesele (local) kaardile. Või peksan segast? Ja mis see uusim tribunali patch annab?
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
04.04.2003 12:43:32
|
|
|
| Panin tähele sellist asja, et märkuseid saab kirjutada ainult väikesele (local) kaardile. Või peksan segast? Ja mis see uusim tribunali patch annab? |
ei peksa segast ... nii ta on jah ... panin ka ise tähele
PS ... see bug, et vahepeal näiteks local'is map lahti ei lähe, kuigi ringi käid ja kasvõi edasi tagasi mitu korda, ei ole selles patchis küll parandatud ...
pmst selles patchis jutu järgi ei ole minu jaoks küll midagi
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
04.04.2003 14:30:24
|
|
|
Nii, küsimus.
Imperial Cult quest: leida üles scull-crusher. Kuulasin värgi ära, rääkisin inimestega kellega soovitati rääkida. Öeldi, et on vaja minna daedrik shrine, kus on mingi sepikoda ja mille alumine korrus on sisse varisenud. Alumisele korrusel pidi saama läbi "Halls of the Dead". Töllerdan mina sisi kõik NPC-d läbi, mitte midagi muud teada ei saa. Kelle käest veel võiks küsima minna? Mida peale hakata? Mul ei ole vaja seda kohta, kus see on, selle saaks lihtsalt teada ka morrowind.com foorumitest, mul on vaja vihjet.
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
04.04.2003 14:36:49
|
|
|
Nii, küsimus.
Imperial Cult quest: leida üles scull-crusher. Kuulasin värgi ära, rääkisin inimestega kellega soovitati rääkida. Öeldi, et on vaja minna daedrik shrine, kus on mingi sepikoda ja mille alumine korrus on sisse varisenud. Alumisele korrusel pidi saama läbi "Halls of the Dead". Töllerdan mina sisi kõik NPC-d läbi, mitte midagi muud teada ei saa. Kelle käest veel võiks küsima minna? Mida peale hakata? Mul ei ole vaja seda kohta, kus see on, selle saaks lihtsalt teada ka morrowind.com foorumitest, mul on vaja vihjet. |
Mul on see scull crusher olemas, järelikult ka missioon tehtud. Annad äkki täpsemaid vihjeid või pilte, endal ei tule praegu küll midagi meelde.
|
|
   |
188 |
|
| tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
04.04.2003 14:47:04
|
|
|
Hmm... värk niimoodi. See oraakel või kesiganes tahab et ma otsiksin üles scull-crusheri. Ütelb et tema näeb pimeduses ühte shrine kus on alumine korrus ligipääsmatu ja soovitab rääkida 2 matsiga teemal Halls of the Dead. Üks on seal elven nations cornerclubis, aga see ei tea asjast halligi. Teine mees on Ebonheartis Council hallis, kohe Duke kõrval. See seletab ära, et Halls of The Dead on tõlgituna umbes nagu "ca...." no mingi nimi igatahes (pole tööl mängu ei saa järgi vaadata). See nimi mis ta ütleb, sellest kellegagi rääkida ei saa ja seega rohkem viiteid asjale ei leia.
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
06.04.2003 09:53:39
bug @ sild |
|
|
keegi sellist bug'i on kohanud, et kui tuled Arkngthand'i poolt ja lähed Balmora poole üle silla, siis kohe-kohe peale kärusi silla alguses kukud sa läbi silla
kusjuures õnnestus ka teist korda kukkuda ... 10 korda proovisin ... rohkem "ei suutnud" kukkuda ...
vot umbes siin kohas:
http://www.hot.ee/manice/morrowind/wtf1sild.jpg
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
06.04.2003 10:26:22
Re: bug @ sild |
|
|
keegi sellist bug'i on kohanud, et kui tuled Arkngthand'i poolt ja lähed Balmora poole üle silla, siis kohe-kohe peale kärusi silla alguses kukud sa läbi silla
kusjuures õnnestus ka teist korda kukkuda ... 10 korda proovisin ... rohkem "ei suutnud" kukkuda ...
vot umbes siin kohas:
http://www.hot.ee/manice/morrowind/wtf1sild.jpg |
Ja see on üks vähseid buge, kui mingi ruumi all, kus sa kõnnid asub ka teine ruum ja sa liigud hüpates, siis võid läbi põranda kukkuda. Endal on ikka seda päris palju juhtunud.
|
|
   |
188 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Superglue
HV veteran

|
06.04.2003 10:55:45
|
|
|
| Ma hakkasin kah täna pelama aga kuidas rünnata??? Lõõn küll noaga aga pihta ei lähe üxki löök.
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valta
HV vaatleja

|
06.04.2003 11:02:15
|
|
|
| pole järelikult piisavalt oskusi, et pihta saada, kui niimoodi kaua vehkida siis oskus paraneb...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
06.04.2003 11:05:41
|
|
|
| Superglue kirjutas: |
| Ma hakkasin kah täna pelama aga kuidas rünnata??? Lõõn küll noaga aga pihta ei lähe üxki löök. |
Nuge ei ole mängus On daggerit, mis kuuluvad short swordide hulka. Alguses soovitan tappa ainult loomi, kes metsas ringi hüppavad ja mitte ronida kuhugi koobastesse.
|
|
   |
188 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valta
HV vaatleja

|
06.04.2003 11:08:02
|
|
|
see dagger on mingi pistoda vist
| tsitaat: |
| Nuge ei ole mängus On daggerit, mis kuuluvad short swordide hulka. Alguses soovitan tappa ainult loomi, kes metsas ringi hüppavad ja mitte ronida kuhugi koobastesse. |
noh ma hakkasin ka metsas ringi hüppavaid loomi tapma, Järsku tuli mingi saurusetaoline asi vastu ja korras
viimati muutis Valta 06.04.2003 11:11:27, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
|