Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tommionu
tubli telepoiss

|
02.04.2003 14:27:28
|
|
|
geforce kirjutas: |
Mul selline quest, et pean minema saama mingi kaas varga käest hla oadis dreamweawer artifactid 3tk kuid see vend ei räägi minuga, ning juhe on juba koos mõtlemisest! Mis seal tegema peab? |
ma arvan esiteks et need on Dwemer artifactid ... dreamweaverit (sa nagu rohkem tuntud programmina) küll vaevalt siin mängus kohtab
teiseks, vaata Google'it, sealt kaudu saab IMHO kõikidele probleemidele, mis on seotud morrowind'iga, vastuse ...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 14:39:00
|
|
|
Need artifaktid on ühes kastis mis seal putkas on. Mina varastasin need lambist ära, siis tulid jorsid mulle kallale, aga lõin nad mättasse ja viisin need artifaktid endaga kaasa.
Kusjuures mul on 1,7 miljonit raha kaasas + träni on ka ropult, kogun seda saasta oma strongholdi.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
02.04.2003 14:42:30
|
|
|
tommionu kirjutas: |
geforce kirjutas: |
Mul selline quest, et pean minema saama mingi kaas varga käest hla oadis dreamweawer artifactid 3tk kuid see vend ei räägi minuga, ning juhe on juba koos mõtlemisest! Mis seal tegema peab? |
ma arvan esiteks et need on Dwemer artifactid ... dreamweaverit (sa nagu rohkem tuntud programmina) küll vaevalt siin mängus kohtab
teiseks, vaata Google'it, sealt kaudu saab IMHO kõikidele probleemidele, mis on seotud morrowind'iga, vastuse ... |
www.morrowind.com foorum on selles mõttes 10x lihtsam abi asi, kui mingi google
Teiseks, milleks sul raha vaja on? Raha läheb enchantimisele ja skillide tõstmisele endal ainult, mujale pole seda mõtet panna. Poest ei tasu midagi osta. Kõik paremad jupid leiab erinevatest kohtadest.
|
|
Kommentaarid: 214 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 14:51:54
|
|
|
Alguses on raha oluline IMHO. Hiljem on pappi niipalju et ei oska midagi peale hakata sellega.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
geforce
HV kasutaja
|
02.04.2003 15:45:26
|
|
|
daman kirjutas: |
Need artifaktid on ühes kastis mis seal putkas on. Mina varastasin need lambist ära, siis tulid jorsid mulle kallale, aga lõin nad mättasse ja viisin need artifaktid endaga kaasa.
Kusjuures mul on 1,7 miljonit raha kaasas + träni on ka ropult, kogun seda saasta oma strongholdi. |
Enne pidin tapma selle ühe vandi seal ikkagi ära, et võti saada, kuid nüüd korras, Tänud! Kas selle Active Movie Window lahtiviskamise kohta oskab keegi midagi öelda?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 15:46:28
|
|
|
Noh, lukke võib muukida ka, mina nii tegin.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
02.04.2003 15:54:45
|
|
|
okey mul on jumala juhe koos. Läksin siis selle lõpu mats juude kes asub selle mapi kesk punktis kus see teema on Igatahes tapsin aluses ta ära ja kõik oli väga hea võtsin selle sõrumuse ära ja läksin edasi. Siis uuesti see vnd seal tuleb kallale ja samal ajal räägib oma juttu et jumalat e saa tappa ja bla blab bla. Ja vot siis tuli ta tapmisega probleeme. Asi ei surnud ära õigemini ta elu joont ei läinud üldse palju. Läkspooleni ja tuli tagasi. Tal oli mingi värviline asi ka ümber. Siis nati cheatisin panin str 5000 peale ja lõin teda mingi dreamer war axiga ja surnud ta oli. Aga aint sellepärast et ühe laksuga nii palju hp läks. Siis käisin seal ringi edasi ja kohtasin sea südant mis seal selle kuju küljes on. Sama jama relv ei tee mitte midagi isegi 5000 strengthiga. Aga mul tuju hea panin stri 10000 peale vist ja lõin südame ka puruks ühe laksuga. Läksin välja kõik samasugune aint ert peletisi oli juurde tulnud. Ja see torm ka alles. Jama. a ja muide leidin ka mingi tasku noa mi smaksab peris ästi. 400 000 vist. Mingi artifact on. Keegi on seda leidnud või avastasin midagi ?
_________________ Kivikaevandus ei sõida 300 km/h kui just ei paluta  |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 16:08:18
|
|
|
PlazE: See mis sa tegid on Morrowindi vägistamine. Loe neid note tähelepanelikult ja kuula mis Vivec sulle räägib. Ei hakka ette ütlema, muidu rikub mängulõbu ära.
P.S. See "taskunuga", Keening, on vajalik lõpukolli alistamisel. Vajalik on ka teine artifakt, sinu terminites "haamer". Nende abiga saad lõpu ka ilma cheatimiseta tehtud.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid.
viimati muutis daman 02.04.2003 16:16:24, muudetud 1 kord |
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
02.04.2003 16:14:13
|
|
|
Okei.....Kuid siiski mis ma valesti tegin et seda matsi ära ei saanud tappa? Ja pealegi mängulõbu juba ammu rikutud
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
02.04.2003 16:21:04
|
|
|
PlazE kirjutas: |
Okei.....Kuid siiski mis ma valesti tegin et seda matsi ära ei saanud tappa? Ja pealegi mängulõbu juba ammu rikutud  |
vastuse pead leidma ise
täielikku õpetust jne ei hakka sulle keegi andma
mina küll ei viitsiks kribada mingi questi walkthrough'd ...
las ikka igaüks ise pusib ja nuputab ja näeb vaeva ja tunneb siis suurt mõnu seejuures kui lõpuks asi lahendatud 8)
PlazE mänguritüüp/suhtumine (paneme ikka cheat'i peale ja ...) on IMHO üks selge näide, kellele selline pelatüüp ei sobi
inimesel lihtsalt ei jätku kannatust asja ise uurida jne
PS. ei tea miks see mängulõbu siis rikutud on
vaevalt et sul kõik kohad käidud ja paljud quest'id tehtud ....
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
02.04.2003 16:31:08
|
|
|
Heehee ega mul mängulõbu sellepärast pole rikutud. Ikka selle prose temperatuuri pärast. Ma saan aint mingi 20 minti mängida siis pc alert viskab mängusst välja kuna tahab teha shutdowni . Ma ei tohi clocki maha ka võtta kuna muidu annab onu peksa. Ta nati clockis proset aga kuna cooler sitt siis... Ja tegelt ma kasutan vahest cheat sellepärast et mul mäng jumala ******. Mingi leveleid ei tõuse ja vahest näitab armour ratingut valest jne. lol esimest korda kui mängisin näitas et see sama armour mida need hlaalu guardid kannavad et selle rating mingi 80 aga tegelt ...nüüd näitab ikka norm. arvu aga ikka ma ei tea mis ma selle mänguga tegema pean. Võibolla on asi kõvaketta ruumis. mul ain 2 giga vaba. Laupäeval saan uu ketta 80 gb vist siis äkki paraned. Panen xp ka peale äkki jookseb morrowind paremini Igatahes jah mäng sobib küll.....Diablo ju mängisin peaaegu läbi... viimasesse linna jõudsin(Diablo lord of destuction või midagi säärast oli nimi)
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 16:32:24
|
|
|
Dahhh... te ajata mul varsi isu uuesti CD-lt tolmu maha puhuda ja ta uuesti peale installida !
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
02.04.2003 16:32:45
|
|
|
Kas keegi main questi tegijatest teab, kuhu kaob Caius Cosades? Kadus ära ja enam välja ei ilmunud Blades olen rankilt ikka samal maal, kuhu missioonis jäin ja ashlanderites samuti mingi newbie alles, kas tegin mingi vea kuskil, et nagu peaks olema kõrgem?
console unustage ära, see rikub mängu lõbu täielikult, ühtki asja ei soovita sealt sisse trükkida.
Mis mõtet on lõppukolli tapmisel, kui eelnevad missioonid on täitmata. Ärge unustage, et tegu
on lõpmatu mänguga, osad kollid ärkavad kogu aeg uuesti ellu ja neid on võimalik tuhendeid
kordi uuesti tappa. Asja mõte ongi leida omale huvitav tegevus ja siis tegeleda sellega.
Kui mõnele tundub, et consolist koodid sisse toppida ja siis materdama hakata on hirmus huvitav ...
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
02.04.2003 16:36:51
|
|
|
PlazE kirjutas: |
Diablo ju mängisin peaaegu läbi... viimasesse linna jõudsin(Diablo lord of destuction või midagi säärast oli nimi) |
Diablo ja see mäng on sama erinevad nagu öö ja päev. Diablo on action rpg, see on seiklus rpg.
Diablo mõte oligi võimalikult kiiesti hordide kaupa vastaseid teise ilma saata ja siis ise samal
ajal relvade, armori ja statside näol tugevamaks saada. Mingit missioonid olid seal ka, kuid tegu
oli suht sisutute ja lihvimata asjadega.
Morrowindis on kõik vastupidine, ei tohi joosta hullunud peaga ringi kõiki tappes vaid tuleb
võtta asja rahulikult. Mõelda, lugeda ja lahendada
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
02.04.2003 16:39:52
|
|
|
Kõik ongi pidanud ind väga rahulikuks inimeseks. ma ütlen MULLE meeldib see mäng ja teil pole mõtet ütleda et morrowind ei ole minule....on küll! Iatahes diablos ka ikka pidi vahepeal juttu kuulama ja missioone seal aint oligi. Igatahes ma nüüd nat mängid morrowindi
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
02.04.2003 16:40:56
|
|
|
IceUul kirjutas: |
Kas keegi main questi tegijatest teab, kuhu kaob Caius Cosades? Kadus ära ja enam välja ei ilmunud Blades olen rankilt ikka samal maal, kuhu missioonis jäin ja ashlanderites samuti mingi newbie alles, kas tegin mingi vea kuskil, et nagu peaks olema kõrgem? |
nagu ma aru sain asjast, siis kuna sa said Operative staatuse/rank'i (koos nänniga) ... siis nagu sina oled nö vastutav kuju ja Caius tõmbab udu kuhugi ... kuhu, seda pole ma kuskilt jutust välja lugenud ...
võib-olla kui seal guild'is rank muutub, ehk siis tuleb tagasi Caius
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 16:42:32
|
|
|
Hmm... konsool on vahel suisa vajalik. Näiteks olukord, kus sul on kaasas kompanjon, kelle sa pead kuhugi transportima. Ja see kaaslane jääb sul kuskile ülitotakasse kohta "kinni", ei liigu edasi ega tagasi, ainult tõmbleb. Või jääd ise kuskile X kohta kinni. Sellisel puhul aitab hästi konsooli käsk "TCL", mis laseb liikuda läbi seinte jne. Paned selle koodi sisse, siis saab su kaaslane sealt tõmblemisest lahti ja saad questi jätkata.
Teine asi, milleks tuli kasutada konsooli:
quest oli sulgeda caldera mined. Teen mina seda siis ja orjad muudkui räägivad et vabasta Dahleena ja räägi Dahleenaga. Mina otsin kõik kohad läbi, Dahleenat pole kuskil. Viimases hädas käisin Morrowindi foorumis, öeldi seal et Dahleena on Slave shack #2 -s. Vaatan siis sinna: tühjus. Ilmneb et olin mängu alguses orja vabastanud ja quest olekski tegemata jäänud, kui poleks konsooli abi kasutanud. trükkisin "player->placeatpc "dahleena" 1,1,1 See tekitas mu nina ette mainitud NPC ja quest sai jätkuda täiesti normaalselt.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
02.04.2003 16:48:37
|
|
|
Hmm... konsool on vahel suisa vajalik. Näiteks olukord ...
Teine asi, milleks tuli kasutada konsooli: ... |
no need daman'i näited on tõesti head näited
ise pole õnneks veel konsooli pidanud kasutama, kuigi nüüd hiljuti millegipärast on Red Mountain juures hakanud erroreid loopima mingi C alamkataloogi failide kohta kuskil kataloogis (nähh jälle pole täpselt meeles täpsed nimed) ...
õnneks pela kooma ei ole tõmmanud ...
kusjuures sellist kataloogi ei olegi mul olemas seal ...
aga et toppida konsooli cheate HP, asjade jms saamiseks on küll jama ja mõttetu
viimati muutis tommionu 04.04.2003 17:41:23, muudetud 2 korda |
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
02.04.2003 16:51:22
|
|
|
tommionu kirjutas: |
IceUul kirjutas: |
Kas keegi main questi tegijatest teab, kuhu kaob Caius Cosades? Kadus ära ja enam välja ei ilmunud Blades olen rankilt ikka samal maal, kuhu missioonis jäin ja ashlanderites samuti mingi newbie alles, kas tegin mingi vea kuskil, et nagu peaks olema kõrgem? |
nagu ma aru sain asjast, siis kuna sa said Operative staatuse/rank'i (koos nänniga) ... siis nagu sina oled nö vastutav kuju ja Caius tõmbab udu kuhugi ... kuhu, seda pole ma kuskilt jutust välja lugenud ...
võib-olla kui seal guild'is rank muutub, ehk siis tuleb tagasi Caius  |
kui ma õieti mäletan, siis teatas Caius, et ta kutsuti kuningakotta (või kes see valitseja neil iganes ka oli) ja sina mängijana jäid vastutavaks blade'ide töötajakse selles ringkonnas... 8)
enivei edasi läkski nende ashlanderitega, nendega peab miskeid missioone läbi tegema hakkama...
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.04.2003 16:57:09
|
|
|
Muuseas, kas kukil mingit sellist pluginat pole, mis lubaks rohkem sõrmuseid käppade otsa panna? Teoreetiliselt peaks ju mees suutma kanda 2s käes kokku vähemalt 10 sõrmust. Ja kaelas 5-6 amuletti?
No tegelt see oleks juba peaaegu et petmine, seega ignoreerige.
To eix666: Ashlanderitega saab clanfriendiks küll, isegi brother tiitel omistati, aga kõrgemale pole küll tõusta suutnud.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
02.04.2003 18:16:32
|
|
|
ma muidu huvi pärast küsin, et kas keegi veel vibusid jms kasutab?
ma muidu ka suht käsirelvade peal väljas (Daedric dai-katana +85 fire@5ft), küll aga leidsin, et aegajalt on jube mõnus kaugelt mingile lendavale kollile ära surada, pole vaja seismagi jääda, endal hetkel dwarven crossbow (30-30 damage), koos korralike nooltega võtab enamus väiksemaid kolle ühe laksuga maha (mul marksmanship 100), eriti mugav nende lendavate tüütuste vastu.....
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
02.04.2003 18:38:54
|
|
|
Ma ei kasuta, mulle vibud ei meeldi.
Ise ei ole ka kõrgemaks saanud, kui brother.
No seda placenpc-d olen paar korda kasutanud, kuna alguses lollipeaga tapsin mõned tähtsad missiooni npc-d ära.
Lihtsalt soovitasin neid commande võimalikult vähe kasutada. Kinni pole ise kunagi jäänud
Kuningalinn? mis see võiks olla? Ebonheart? Mournhold?
P.S. kas keegi teab, kust saab adamandium armori juppe või kasvõi adamandium ore, ise olen juba nii pikalt mänginud, aga seni ainult bootsid ja helmeti saanud. NB! Mingeid pluginaid ma ei taha!
Korjan ise oma baasi praegu kõiki erinevaid armoreid, mis mängus on. Ainuke, millega mul hästi ei lähe on adamandium. Lisaks küsiks veel trollbone ja dreugh kohta? on need täisarmor setid?
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
02.04.2003 21:03:36
|
|
|
Ma panin ka selle peale, aga ei suuda kuidagi algust teha? Ehk siis mitte midagi ei muutu mängus? Misvärk on? Nagu ma aru sain, pidi Seyda Neeni minema ja sealt mingi tibiga kokku saama, aga misvärk? Mitte midagi ei leidnud. |
Esimene osa siin siis suisa vajalik, sest muidu ei jaga sa storyst mitte halligi. Teine osa algab ju vägagi kindlas kohas vägagi kindla tegelasega rääkimisest, kellega esimeses osas tuleb nati kokku puutuda kui ma ei eksi. Ega päris täpselt ei mäleta ka sest sellest juba jupp aega möödas ka kui alustasin sellega.
viimati muutis Tolknaz 03.04.2003 01:26:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
02.04.2003 21:08:03
|
|
|
http://thelys.free.fr/beowulf_5.htm - siin siis esimese osa roleplaying neile kes tahavad teist osa mängida aga ei viitsi esimest ette võtta või ei leia seda kuskilt.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|