praegune kellaaeg 12.08.2025 01:42:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vanamees
HV kasutaja
|
07.11.2006 12:49:48
|
|
|
Kuu aega peale ostmist sain masina kätte, selgus et defektiga, nüüd jälle määramata ajaks ilma.
Üldiselt kogu muu asi sääl jätab väga hea mulje.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
14.11.2006 16:34:28
|
|
|
Vidget kirjutas: |
kalmaar77 kirjutas: |
fujitsu-siemens on jama,kõik korpused mul hingede kohas puruks läinud,voolunõudlikud prosed,aku ei pea kohe üldse,acer on jah klass omaette ,aga
kes soovib desknotest osta mõnd läpakat,tean soovitada,olen kursis täpselt nende andmete ja vastupidavusega!!!!!  |
Ajeee, ACER on hea, siis ma söön oma mütsi ära. Komoon mees, kas sa mõnd acerit üldse näppinud oled, või kuskil pildi peal Acer Ferrarit näinud ja vsjooo.
Üldiselt on need odavad läpakad, mida müüvad nii Acer/Desknote/FS/Ordi/ML kõik mingi taiwani odavad kärakad. Lihtsalt mõeldud hinnapommiks. |
Ordi spets ütles mulle telefoniteel, et õige läpats hakkab alates 25kilosest hinnast..
ühesõnaga, need odavad ACERid ja F-Sid ja kahjuks ka IBMid, omavad kõik komponente, mis tulevad ühest kindlast Aasia firmast..
"oma" stuffi toodavad vaid Apple ja Sony (VAIO) ning ka IBM oma high-end läpatsite jaoks ...
FS Amilo Xi1546 on täpselt sama pehme kui Toshiba Satellite seeria :?
imo.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
plugger
Kreisi kasutaja

|
14.11.2006 16:50:16
|
|
|
Üldiselt selles suhtes on küll õigus, et alla 20 kilo ikka mingit korralikku läpakat ei saa....on võimalik saada kasutatav...portatiivne...ee lauaarvuti. Eriti hull on lugu veel nende 9999 eequste lüpakatega, mis on sisi tüesti nii low-end juppidest kokku laotud, et isegi operatsioonisüsteemi töölevedamine on kohvipausi väärt. Üldiselt Acer ja Ordi ja ML...kõik need firmad kasutavad oma läpakate kokkupanemisel mingeid made in Taiwan plastikkorpusaid millele vastavalt hinnale sisi laotakse sisse prose, vint ja muud vidinad. Hunnik plastmassi...neid Acereid on käest läbi käinud terve hunnik, kõik on põhimõtteliselt üks ja sama plastkorpus, sageli on isegi mudelinumbrit kleepival tegelasel sinine esmaspäev olnud ja kleepekas läheb suht sellest august mööda kus ta peaks istuma ...aceritel kulub palmresti pealt ka see hõbedane värv üsna pea plastiku pealt maha...mitte, et ei oleks lahe kui peopesad sätetndavad.
Teisest kõljest aga tavaliselt kooliõpilasele või niisama koju teiseks arvutiks miks mitte.... kui temaga eriti ringi ei mürgelda ja eriti nõudlik ei ole.
Mingid IBM-i, delli ja HP üle 20 kilo eeqused masinad on juba teine lugu, kuna see on nö- äriklass, ehk siis mõeldud sellisele nõudlikumale rahvale kes eeldab kvaliteeti ja on nõus selle eest ka maksma. Reeglina lükatakse see kraam kokku ikka kiiretest juppidest ja kallimatest maretjalidest...so mingit liimitud seerjamudeli kleepekat ega mahakuluvat hõbevärvi seal naljalt ei kohta, samuti lükatakse sinna kõrgema kvaliteediga Lcd paneelid, paremad akuelemindid, chipsetid jne....
Well, igatahes, kes tahab kerget, vastupidavat ja portatiivset asja, siis pigem muretseda kasvõi mingi kasutatud vingema seeria läppar kui hakata kuskilt k-saloonist 9999.- eequ eest asja muretsema.
_________________ ------------
IMHO |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
15.11.2006 00:05:00
|
|
|
plugger kirjutas: |
Üldiselt selles suhtes on küll õigus, et alla 20 kilo ikka mingit korralikku läpakat ei saa....on võimalik saada kasutatav...portatiivne...ee lauaarvuti. Eriti hull on lugu veel nende 9999 eequste lüpakatega, mis on sisi tüesti nii low-end juppidest kokku laotud, et isegi operatsioonisüsteemi töölevedamine on kohvipausi väärt. Üldiselt Acer ja Ordi ja ML...kõik need firmad kasutavad oma läpakate kokkupanemisel mingeid made in Taiwan plastikkorpusaid millele vastavalt hinnale sisi laotakse sisse prose, vint ja muud vidinad. Hunnik plastmassi...neid Acereid on käest läbi käinud terve hunnik, kõik on põhimõtteliselt üks ja sama plastkorpus, sageli on isegi mudelinumbrit kleepival tegelasel sinine esmaspäev olnud ja kleepekas läheb suht sellest august mööda kus ta peaks istuma ...aceritel kulub palmresti pealt ka see hõbedane värv üsna pea plastiku pealt maha...mitte, et ei oleks lahe kui peopesad sätetndavad.
Teisest kõljest aga tavaliselt kooliõpilasele või niisama koju teiseks arvutiks miks mitte.... kui temaga eriti ringi ei mürgelda ja eriti nõudlik ei ole.
Mingid IBM-i, delli ja HP üle 20 kilo eeqused masinad on juba teine lugu, kuna see on nö- äriklass, ehk siis mõeldud sellisele nõudlikumale rahvale kes eeldab kvaliteeti ja on nõus selle eest ka maksma. Reeglina lükatakse see kraam kokku ikka kiiretest juppidest ja kallimatest maretjalidest...so mingit liimitud seerjamudeli kleepekat ega mahakuluvat hõbevärvi seal naljalt ei kohta, samuti lükatakse sinna kõrgema kvaliteediga Lcd paneelid, paremad akuelemindid, chipsetid jne....
Well, igatahes, kes tahab kerget, vastupidavat ja portatiivset asja, siis pigem muretseda kasvõi mingi kasutatud vingema <b>seeria</b> läppar kui hakata kuskilt k-saloonist 9999.- eequ eest asja muretsema. |
ja ega nii ongi tegelt, et pigem ostetakse see pool aastat vana äriklassi oma, kui see odav tutikas.. rahvas on vist aru saanud, sest mul poes ei taha need Satellite 30-115 kuidagi ära minna.. (hinnaks 8990.-)
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ülempealik
HV vaatleja
|
07.12.2006 18:17:31
|
|
|
Uuemate draiverite poole pealt on nendepoolne tugi tõesti olematu...
|
|
tagasi üles |
|
 |
martteder
HV vaatleja
|
04.01.2007 14:04:46
Desknote B549 Wide |
|
|
Olen Desknote B549 Wide Komplekt 3-e omanik ja ei saa selle masina kohta midagi halba öelda - isegi ületas mu ootused.
Intel Core 2 Duo 2GHz 4MB cache, Ati Mobility Radeon x1600 256MB, 1GB DDR2, Samsung 100GB 5400rpm, LG DVD 32x (16x), IR, Bluetooth, 14,1" TFT, Wireless 802.11 a/b/g, Ethernet 1Gb, DVI-D, 4x USB 2.0, Firewire, SD/MMC/... , jne
Videokaardi draiveriga oli probleeme, kuid lasin uuema draiveri peale ja nüüd see ka korras.
Ise olen klienditeenindusest ainult häid kogemusi saanud - arvuti sain vähem kui 24 tunniga kätte. 3 aastat garantiid ka veel kogu kupatuse peale ...
P.S. Peale minu kasutab mul tutvusringkonnast samat masinat veel 2 inimest ja ka nemad said 2 tööpäevaga masina kätte ja peale kõige instaleerimist töötavad samuti 99% laitmatult ...
Seda võin küll öelda, et neid odavamaid mudeleid ei ole mõtet osta - koostekvaliteet madal ja hind mõttetu, kuid kallimad masinad on kvaliteetsed.
Iga asja kallal annab vinguda, kui tahta. Ärge ostke endale arvutit, kui teile ainult vinguda meeldib või siis tõesti mingi mõttetu hinnaga brändi masin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Puuriit
Kreisi kasutaja

|
04.01.2007 22:58:18
|
|
|
Üks miinus selle B549 juures siiski on, korpus kulub kole kiiresti... Mul tiheda kotis kandmise tagajärjel (koolis kaasas) on pealmine kaas juba küllaltki kulunud (kasutanud mingi 4 kuud) samuti ei kesta see 9cell aku just loodetud aega...umbes 2,5 tundi paneb praegu, algul mingi 3. Aga riistvara ja koostekvaliteedi koha pealt pole ühtki nurinat, samuti klienditeeninduse koha pealt. Lisaks on veel high definition helikaart millel 5.1 tugi ja optiline heliväljund
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
martteder
HV vaatleja
|
06.01.2007 16:22:57
|
|
|
priit908 kirjutas: |
Üks miinus selle B549 juures siiski on, korpus kulub kole kiiresti... Mul tiheda kotis kandmise tagajärjel (koolis kaasas) on pealmine kaas juba küllaltki kulunud (kasutanud mingi 4 kuud) samuti ei kesta see 9cell aku just loodetud aega...umbes 2,5 tundi paneb praegu, algul mingi 3. Aga riistvara ja koostekvaliteedi koha pealt pole ühtki nurinat, samuti klienditeeninduse koha pealt. Lisaks on veel high definition helikaart millel 5.1 tugi ja optiline heliväljund  |
Sel tegelt lausa 7.1 tugi peal Aku kestuseks oli märgitud kuni 7 tundi - normaalse kasutamise juures see üle 4 tunni vastu ei pea. Ise olen aku pealt mängides saanud 3 tundi ja 15 minutit hakkama. Korpuse koha pealt nii palju, et see on Acme korpus, mis iseenesest on küll tugev, aga kulub küll ja suht kiiresti. Kui kasutada spetsiaalset arvutikotti, siis ei ole see kulumne nii kiire ja kaitseb ka arvutit paremini.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Puuriit
Kreisi kasutaja

|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
martteder
HV vaatleja
|
07.01.2007 20:58:23
|
|
|
Mis kuradi tootja link??? Tootja on Desknote - vaata spec-i ka natuke ...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Puuriit
Kreisi kasutaja

|
08.01.2007 00:10:35
|
|
|
Kui sa natuke mõtleksid, siis saaksid aru, et ma pean silmas barebone tootjat, ehk siis selle korpuse ja emaplaadi kokku panejat (kõik muu peale prose, mälu, HDD, mille simply lisab sinna sisse desknote) Sama teema on kõigi eestis "toodetud läpakatega", ega desknote sul seal tagaruumis neid korpuseid ise ei valmista
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
martteder
HV vaatleja
|
08.01.2007 23:50:28
|
|
|
priit908 kirjutas: |
Kui sa natuke mõtleksid, siis saaksid aru, et ma pean silmas barebone tootjat, ehk siis selle korpuse ja emaplaadi kokku panejat (kõik muu peale prose, mälu, HDD, mille simply lisab sinna sisse desknote) Sama teema on kõigi eestis "toodetud läpakatega", ega desknote sul seal tagaruumis neid korpuseid ise ei valmista  |
Ma ju kirjutasin, et Desknote kasutab ACME korpuseid - ma tean seda - 100%
|
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
1 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puuriit
Kreisi kasutaja

|
09.01.2007 09:49:31
|
|
|
Ok, see selleks, fakt on see, et korpused on nigelad.........kui hoida käes Delli, siis tunned et sul on käes läpakas, kui hoida "Desknotet, Ordit, ML-i, Cruz...jne" on tunne, et kohe "läheb pooleks". enda B549 küll paindub ja kägiseb kui korra kätte haaran, ükskõik kas võtta keskelt või nurgast, efekt on sama Aga noh mis ma ikka nurisen siin, sai ostetud see hoopis näitajate, mitte kvaliteedi poolest.
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
vanamees
HV kasutaja
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
17.02.2007 19:53:05
|
|
|
kui on mingi hea konfiga masin, ja imeodav... siis võib arvata jah, et ilma softita pakuvad.. eelinstall on, kuid vaja KEY'd, et toode aktiveerida..
nagu üks vene onu kunagi käis mul poes - "palun näitage mulle Windows HiPiid.. et mina ostasin uus arvut, kuid tahab cd-keid saada." endal oli paber ja pastakas käes
sis ma ütlesin vene keeles, et selline asi on piraatlus ja peate ikkagi litsentsi ostma. sis tuli sealt vastuseks ainult nihhuijaad ja tohhujaad
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
18.02.2007 08:18:23
|
|
|
nagu ma aru saan, on xp valmidus kettal, kuid key pead ise ostma juurde?
kas selline asi mitte äkki ei ole sellise tulemusega, et xp on peal. lähed netti. virutad xp key ja win ka töötab?
_________________ http://foto.urmo.ee/ |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
18.02.2007 09:37:38
|
|
|
eiei... ongi olemas kohe spets preinstall discid.. sealt lased asjad peale ja läheb asi müüki - kallimad masinad saavad XP kaasa ka, odavad jäävad ilma, eeldusel et klient ostab selle juurde.. arvuti saab sel juhul sigaodavalt.. (olen tootmises olnud)... kirjas on selgelt, et kui klient ei soovi tarkvara, sis Format ja vsjoo.
kui klient XP-d juurde ei osta, siis koju minnes tuleb win üles, kuid seisma jääb selle juures, kui on vaja CD key'd...
omasin ise ka üht sellist preinstalli plaati, kuid olen kolimise käigus ära kaotanud kahjuks
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
20.02.2007 13:43:47
|
|
|
hetk tagasi oli kõne....
tere kas akusi pakute
midagi jah, mis mudel
desknote
ei paku neile, uurige desknotest
nemad ei paku sellele mudelile enam
et siis 1 aasta kasutat arvutit, aku kooleb ära ja siis istud rõõmsalt juhe seinas igalpool???
Kui keegi arvab, et saab aidata seda õnnetut inimest, siis 58364096
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
20.02.2007 18:08:10
|
|
|
Osades k-artulisalongides on letis mingi desknote aku Mis hea pärast see üldse seal on? Kartul ju desknote'e IMO ei müü
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
20.02.2007 19:55:19
|
|
|
ma arvan, et kui inimene teab, mis baret desknote kasutab, siis aasta pärast arvan, et mönel teiselt kohalikult tootjalt saaks ikka akut soetada
_________________ http://foto.urmo.ee/ |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puuriit
Kreisi kasutaja

|
20.02.2007 20:31:19
|
|
|
Aku saab ju sama hinnaga ja isegi odavamalt tellida ka välismaa saitidelt (kui tekib probleem krediitkaardiga, siis uneti krediitkaart aitab). K-arvutis olevad desknote akud on üpriski vanade mudelite jaoks ja peaksid olema "desknote" omad, ehk siis nendele millel sees akut ei ole.
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
23.02.2007 14:47:18
|
|
|
Minu isend töötab siiani...mingi suvest saati ja igapääev kasutusel olnud, ei ühtegi etteheidet ja Tartu kontoris oli viisakas tüüp kes oskas papsi kõige lollimatele küsimustele ka vastata viisakalt ja rahulikult. Jah, käskisime isegi aku laadima panna, et saaks autos winni peale lasta kojusõites....kõik toimis perfektselt =)
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
23.02.2007 14:53:33
|
|
|
MaXakas kirjutas: |
Osades k-artulisalongides on letis mingi desknote aku Mis hea pärast see üldse seal on? Kartul ju desknote'e IMO ei müü  |
Kartul müüb kõike - k.a. ML'i ja Ordit.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
mina2t
Kreisi kasutaja
|
28.02.2007 18:10:19
|
|
|
Tere,
Palun sooviksin Teie arvamust järgnevast loost ja mis edasi teha.
On üks hp süleraal, 3a. tagasi ostetud kalli hinna eest.
Eelmine aasta, päris talvehakul läks tal emaplaat lõpuks läbi, viisime desknote-i(sealt see ka kunagi ostetud sai) ja lasime ära vahetada.
Kõik see asi läks maksma 8000 krooni.
Hansakeskuse teenidaja kes oli vist just tööle tulnud(see on ainuke seletatav põhjus) ning andis katteta lubadusi(kuna asi tagasi jõuab, siis helistab jne.) ja lõppkokkuvõttes suutis kirjutada ka maksmata arve eest tseki, et oleme ära maksnud.
Viisakate inimestena siiski raha neile läks tagantjärge, kui olime vihjanud sellele ja lootsime, et enam ei pea nendega tegemist tegema.
Siiski, üleeile läks see sama vahetatud emaplaat täiesti läbi.
Just ja ainult emaplaat.
Asi on vaid loetud kuud vanad.
Peale selle käitus uus emaplaat imelikult, lärmas vahepeal ja viskas alugses heli erroreid, kuid kuna asi tööarvuti ja igapäevases kasutamises siis ei olnud tahtmist(desknote-iga) ja aega sellega tegeleda.
Lepingut ma ei ole kahjuks näinud, mis garantii ja kas üldse andsid sellele.
Selle saan täna/homme.
Arvatavasti kavatsen neile täna kuskile helistada, sest hansakeskuse osakond oon täna kinni.
Minu küsimused oleksid kas ja kuidas peaksin ma edasi toimima?
Kas emaplaadi firmad pakuvad mingit garantiid tehase poolt?
Korrastan oma teksti esimesel võimalusel kui olen välja maganud
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|