Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JoeKing
HV veteran

|
15.02.2007 20:17:51
|
|
|
Skeptik, minu kogemuse järgi Adobe Reader samuti
_________________ Sic itur ad astra... |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
15.02.2007 20:24:00
|
|
|
muide UAC välja lülitamata ei saa mängida vanu häid mänge nagu StarWars JedyAcademy jne...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.02.2007 20:37:53
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
OpenOffice programmid avanevad vähemalt 2x kiiremini kui XP all mul  |
Vähemalt tundub et Vista sai oma cachemise süsteemi paremasse seisu kui XP all
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
JoeKing
HV veteran

|
15.02.2007 23:19:42
|
|
|
jägaja, Adober Reader 8 peal ja ei ole mingeid probleeme.
_________________ Sic itur ad astra... |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
15.02.2007 23:30:44
|
|
|
JoeKing kirjutas: |
jägaja, Adober Reader 8 peal ja ei ole mingeid probleeme. |
sama siin
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
MMX-Power
HV kasutaja

|
15.02.2007 23:49:48
|
|
|
väga kenasti töötab ka iTunes ja ka Alcohol 120% uuem versioon.
kahjuks ei tööta: Sony Ericsson PC Suit(krt, no ei saa sünkida oma k610 kalendrit outlook 2k7'ga grrr), mis lubati Q2 2007 välja lasta minu andmetel.
nüüd on olemas ka enamik epsoni draivereid(alles hiljuti tuli minu DX3800'le skänneri ja printeri draiver ).
Bluesoieli BT draivereid ei soovita peale lasta, hakkab sinist viskama, kui ühendad BT divaisi.
_________________ Minu Blogi |
|
tagasi üles |
|
 |
oz
HV kasutaja

|
16.02.2007 00:18:01
|
|
|
XMR kirjutas: |
Bspalyer töötab 100% vistaga!!! Tuleb ainult muuta: Options/Preferences/ Video Rendering/Rendering Mode tuleb muuta: INTERNAL RENDERER DIRECTDRAW SURFACE peale. |
krt mina seal sellist valikut ei leia
_________________ Peoga hakati varem peale, sest muidu võis kaklus pimeda peale jääda
 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.02.2007 15:36:36
|
|
|
Mul avaneb CCC ka hulga kiiremini Vista all .All hail A-M-D
...Samas ilmagadget jälle trikitab .Kord näitab temperatuuri-kord ei näita.Ma ei saa aru kuidas sellist väikest asja ära ei saa fixida .
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
16.02.2007 15:46:23
|
|
|
Kui Vista peale lasen kas, siis on arvatavasti mu vanakooli laserprinteriga (HP LaserJet5-ga) hambad Muidu XP tunneb praegu ta ise ära aga mida Vista teha võib
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
16.02.2007 15:50:51
|
|
|
Mario153 kirjutas: |
Kui Vista peale lasen kas, siis on arvatavasti mu vanakooli laserprinteriga (HP LaserJet5-ga) hambad Muidu XP tunneb praegu ta ise ära aga mida Vista teha võib  |
Miks peaks Vistal olema HP printeriga probleeme?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.02.2007 16:05:19
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Mario153 kirjutas: |
Kui Vista peale lasen kas, siis on arvatavasti mu vanakooli laserprinteriga (HP LaserJet5-ga) hambad Muidu XP tunneb praegu ta ise ära aga mida Vista teha võib  |
Miks peaks Vistal olema HP printeriga probleeme? |
Mingite vanemate HP omadega on jah probleeme.Mul üks sõber ühest teisest foorumist ka ulus üleeile,et ta ei saa oma HP printerit Vista all tööle(pole drivereid)+
HP kirjutas: |
We are sorry to inform you that there will be no Windows Vista printer driver available for your HP product. Therefore your product will not work with Windows Vista.
If you are using the Windows Vista operating system on your computer, please consider upgrading to a newer HP product that is supported on Windows Vista. |
EDIT:Samas Laserjet 5-le tunduvad küll Vista driverid valmis olema : http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=18972&prodSeriesId=25479&taskId=135
|
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
16.02.2007 16:18:49
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
...Samas ilmagadget jälle trikitab .Kord näitab temperatuuri-kord ei näita.Ma ei saa aru kuidas sellist väikest asja ära ei saa fixida . |
Nüüd mul jamab ka, ei tea jah, mis viga...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.02.2007 16:23:16
|
|
|
Motiv8 kirjutas: |
...Samas ilmagadget jälle trikitab .Kord näitab temperatuuri-kord ei näita.Ma ei saa aru kuidas sellist väikest asja ära ei saa fixida . |
Nüüd mul jamab ka, ei tea jah, mis viga...  |
Ma lasin hiljuti hotfix foorumist leitud õpetuse järgi ta uuesti käima kuna ei töötanud by def.Kas sa lasid ka eile või üleeile mingi update peale.Ma mäletan,et eile vist lasin mingi update peale(gadget töötas) ja täna peale resa tegemist enam ei töötand .
|
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
16.02.2007 18:58:55
|
|
|
Ma lasin hiljuti hotfix foorumist leitud õpetuse järgi ta uuesti käima kuna ei töötanud by def.Kas sa lasid ka eile või üleeile mingi update peale.Ma mäletan,et eile vist lasin mingi update peale(gadget töötas) ja täna peale resa tegemist enam ei töötand . |
Lasin eile update peale küll... Windows malicious software removal tool - february 2007
Edit: vahetasin originaal wlsrvc faili tagasi ja nüüd weather jälle töötab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.02.2007 21:02:54
|
|
|
Motiv8 kirjutas: |
Edit: vahetasin originaal wlsrvc faili tagasi ja nüüd weather jälle töötab. |
Tegin sama ja nüüd töötab mul samuti jälle
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
16.02.2007 22:12:29
|
|
|
Sain siis ka lõpuks Vista (Ultimate) peale. Peaks mainima, et esmamulje on väga hea. Natuke vajab harjumist aga tohutult kena on muidu keskkond. Kui ükskord need draiverid ja muud ka järgi jõuavad siis SUPER
Ja selle ajaloolise LaserJet5L tundis ka ilusti ära 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
lehm2
Kreisi kasutaja

|
17.02.2007 18:57:56
|
|
|
Minu arust on Vistast liiga suur Seebimull tehtud. Igalt poolt kus arvuti ostad juba mingi Vista Basic kaasa pandud või siis karpidele kirjutatud, et Vistaga kõige parem kasutada jne. Lisaks raiskab Vista väga palju resursse. Mälu joob nagu hobune vett. Lisaks võtab ka veel kõvaketast 10+ giga. Ning Vista keskkond on suhteliselt igasugu kelle ja vilesi täis.
Aitäh Blliboy.
_________________ Piilu siia, progreja!
Vajad abi Node.JS-ga ?
Võta ühendust ! |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
17.02.2007 19:12:56
|
|
|
Kui enamustel uutel arvutitel on juba paarsada giga kõvaketast, siis ei näe nagu probleemi, et ta 10giga ära võtab. Minu Windowsi kataloog on 7,19giga. 512 mäluga lapparil jooksis päris ilusti....ja korralikul mänguarvutil nagunii alla 2GB mäluga pole mõtet tõmblema hakata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
17.02.2007 19:17:35
|
|
|
olen vistat kasutanud möödunud aasta juunist ja suht harjumatu on juba xp arvuti taha istuda. Ei saagi otse välja tuua erilisi plusse-miinuseid, miks vista rohkem meeldib teistest microsofti üllitistest.
Samas pakun välja idee, et vistat saab vörrelda täiesti windows Me süsteemiga.
Mõlemad täis uuenduslikke lähenemisi ja just nagu kasutajale peaks rohkem pakkuma aga nagu aeg näitas Me puhul ja näitab juba ka vistast siis on mõlemad süsteemid liiga toored ja ja uued tehnoloogiad läbi testimata korralikult, et tavakasutajal neist mingeid rõõme saaks tulla.Parajad monstrumid mõlemad.
Ilmselt jääb xp siiski arvestataivamaks süsteemiks enamuse kasutajate seas, kuniks umbes kolme aasta(kui saab nii kähku) pärast tuleb välja korralik uus op süsteem, mida saab xp järglasena kasutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
17.02.2007 20:06:56
|
|
|
kurat küll, kas logitechi kohtusse ei saa kaevata? QuicCam Messenger ei tööta Vistaga, kuna Vista keeldub draivereid talle andmast. Installin siis XP draiverid läbi ilgema compactability, jms iganes veel, saan kaamera isegi peagu tööle, aga se kuradi logitech lihtsalt ei lase tal pilti kuvada vistas. Ma tean et se suudab seda. Aga vista ei luba. Kas ma pean siis käsitsi draivereid tegema. Logitech soovitab uusi veebikaid, aga ********************************************************** on mul vaja 1200 eegust kaamerat kui 200 eegune on mulle täitsa piisav... Ideesid?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.02.2007 21:16:33
|
|
|
lehm2 kirjutas: |
Minu arust on Vistast liiga suur Seebimull tehtud. Igalt poolt kus arvuti ostad juba mingi Vista Basic kaasa pandud või siis karpidele kirjutatud, et Vistaga kõige parem kasutada jne. Lisaks raiskab Vista väga palju resursse. Mälu joob nagu hobune vett. Lisaks võtab ka veel kõvaketast 10+ giga. Ning Vista keskkond on suhteliselt igasugu kelle ja vilesi täis.
Aitäh Blliboy. |
Kõva promo käib küll jah sellega olen nõus .Mis puutub sellesse,et Vista on kaasas pandud...mis selles siis halba on .Muidugi kui hind on 1000.- kallim(ja selline hinnavahe sulle loeb 15 000.- läpaka ostmisel ...siis on küll halb asi kohe ).Mälu võtab tõesti isuga aga nii,on see vist alati uues MS OS-i puhul olnud.Vaevalt,et XP nõudmised väiksemad olid nt.Win98 või WinME-ga võrreldes .Samas kui aeglane ront on ,siis mida seda Vistat sinna üldse toppida(ja pärast kaevelda,et nää ,kui aeglane on ).Mis puutub vajalikku kõvaketta pinda,siis vabandage väga...poes maksab korralik 250 Gb ketas ~1400 kr ja sinna mahub ~20 Vistat peale .Pealegi muutub Gb/Kr suhe järjest paremaks .Kellad ja viled saad kinni keerata.Keegi ei käse sul neid jooksutada .Paned aero pealt basicu või classicu peale ja MSCONFIG-ga keelad mittevajalikud proged/teenused startupil ära+ saab kinni keerata igasugu teisi teenuseid.
jägaja kirjutas: |
olen vistat kasutanud möödunud aasta juunist ja suht harjumatu on juba xp arvuti taha istuda. |
Sama siin .viimati kui ma eelmine aasta XP taga olin siis oli paras tegu control panelist midagi üles leida ja iga akna servas olevast serch box-st tundsin kah puudust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
17.02.2007 21:41:33
|
|
|
tomorrow, huvitav on aga see, et kui küsitakse mida seal Vistas siis nii head ja uut on siis ei oska seletada...
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.02.2007 22:20:57
|
|
|
d3t kirjutas: |
tomorrow, huvitav on aga see, et kui küsitakse mida seal Vistas siis nii head ja uut on siis ei oska seletada... |
Teised ehk ei oska(ja need kes ainult räägivad aga kasutanud pole )
*Ilusam kasutajaliides(Aero).
*Rohkem võimalusi faile grupeerida/sortida(kohati rohkem kui 200 erineva parameetri alusel).
*Turvalisem(rohkem rõhku on pandud sellele,et küsitakse kasutaja nõusolekut[UAC] ja niisama lambist ei lähe mingi sodi käima.Ühtlasi on 64bit versioon turvalisem kuna kaitseb sind symantec-i kerneli prügi eest ).
*parem start menüü.
*IE7 on rämedalt parem kui IE6(usun et sellega nõustuvad kõik.).Kohati on see isegi parem kui FF 2.0 .
*DX10 kõrvaldab kõvasti CPU overhead-i ja tänu sellele jookseb sujuvamalt.
*Stabiilsem(MS on tegelikult kõvast vaeva näinud et vähendada igasugu ebastabiilsusest tulenevaid crashe(kohati heade asjade arvelt:heli processing viidi softi ).Mõned sellega seonduvad asjad:Reliability Monitor,Backup and recovery,Encrypting File System (EFS) jne.
*Täiesti uus network stack(parem kui XP oma ).
*Windows Mobility Center(võimaldab palju paremini määrata arvuti käitumist ja seega võib Vistaga läpakas isegi vähem voolu võtta ja aku kauem vastu pidada kui XP-ga---kuigi see sõltub muidugi konkreetsetest sätetest)
Aga eks loe ise see pikk revüü läbi ja näed ,et Vistas on tegelikult siiski palju rohkem uut(ja head) kui esmapilgul tundub : http://www.winsupersite.com/reviews/winvista.asp
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
17.02.2007 22:39:07
|
|
|
tomorrow, põhiline uuendus ongi niinimetatud tillulilu... Mina mainiksin vaid
* Ilusam kasutajaliides(Aero)
* Windows Mobility Center
* DX10
* Ready Boost - Kooliarvutid, ram 256mb, ning lükkad oma 512mbse pulga taha, on räme kiirusekasv...
Ei nõustu
*Turvalisem - Tösi mingil määral on kernel kaitstud ja random place oli ka millegil, aga nt UAC tuleb kohe välja lülitada algul. Se küsib iga pisiasja peale. Ära tuutas kui ma iga teise klikki peale seda küsimust sain. Lisaks ei saa mängida mänge nagu Movie Battles II jne UAC, kuna põhjustavad mägnude crashimise
*IE7 on rämedalt parem kui IE6 - Mulle meeldis välimuselt IE6 rohkem, kuigi igaljuhul eelistaks et selle asemel oleks Firefox
*Stabiilsem - Firefox paneb endiselt lambist pange...
*Rohkem võimalusi faile grupeerida/sortida - üldiselt siiski pointles, eriti kui tegu on kooli või firmaarvutiga... Samas olemas võib ta ju olla
*Täiesti uus network stack - mida sa selle all mõtled?
|
tagasi üles |
|
 |
none
HV kasutaja
|
17.02.2007 23:12:09
|
|
|
Teised ehk ei oska(ja need kes ainult räägivad aga kasutanud pole )
*Ilusam kasutajaliides(Aero).
*Rohkem võimalusi faile grupeerida/sortida(kohati rohkem kui 200 erineva parameetri alusel).
*Turvalisem(rohkem rõhku on pandud sellele,et küsitakse kasutaja nõusolekut[UAC] ja niisama lambist ei lähe mingi sodi käima.Ühtlasi on 64bit versioon turvalisem kuna kaitseb sind symantec-i kerneli prügi eest ).
|
http://www.vnunet.com/vnunet/news/2183507/vista-secirity-hole-discovered
*parem start menüü.
|
Noh, nii ja naa - sõltub mis kellelegi meeldib
*IE7 on rämedalt parem kui IE6(usun et sellega nõustuvad kõik.).Kohati on see isegi parem kui FF 2.0 .
|
Ei tea kas on rämedalt parem, look 'n' feel on muutunud. Mind näiteks häirib see rippmenüüde vaikimsi puudmine, jah alt klahviga viskab selle lahti (leht hüppab - häirib).
Stop nupp on pagana haiges kohas. Open in new tab avab olemasoleva peale (ei ole viitsinud uurida, et kas seda annab kruttida või mitte). Oh ja kindlasti veel palju hädasid mis hetkel pähe ei tule, sest ainult ühes testmasinas sai seda proovitud
*DX10 kõrvaldab kõvasti CPU overhead-i ja tänu sellele jookseb sujuvamalt.
*Stabiilsem(MS on tegelikult kõvast vaeva näinud et vähendada igasugu ebastabiilsusest tulenevaid crashe(kohati heade asjade arvelt:heli processing viidi softi ).Mõned sellega seonduvad asjad:Reliability Monitor,Backup and recovery,Encrypting File System (EFS) jne.
*Täiesti uus network stack(parem kui XP oma ).
|
Ehh jah, ja ega see network on MSil nati katki küll.
Varasem TCP stack oli pihta pandud BSD-lt.
Küll aga see uus / st tegelikult vana stack võib igasugu jamasi veel esile kutsuda. Ühe masina võrgus ilmselt ei saa aru aga suuremates võrkudes kus on igasugu keemiat aretatud ei pruugi asi nii lilleline olla.
Pisike suvaline artikkel ka: http://www.gcn.com/blogs/tech/42793.html
*Windows Mobility Center(võimaldab palju paremini määrata arvuti käitumist ja seega võib Vistaga läpakas isegi vähem voolu võtta ja aku kauem vastu pidada kui XP-ga---kuigi see sõltub muidugi konkreetsetest sätetest)
Aga eks loe ise see pikk revüü läbi ja näed ,et Vistas on tegelikult siiski palju rohkem uut(ja head) kui esmapilgul tundub : http://www.winsupersite.com/reviews/winvista.asp |
Enne SP1-e ei tahaks vistat productionisse küll panna.
_________________ mnjah... a võibolla ei ole ka... |
|
tagasi üles |
|
 |
|