Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Missugused viirusetõrje programmid peaksid ühes arvutis kindlasti olema ? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
raxz
HV Guru

sõnum 24.10.2006 16:06:13 vasta tsitaadiga

Ei pea ühtegi olema. icon_smile.gif
Lihtsalt ei tasu käia igasugustel mõttetutel lehtedel ja tuleb kasutada õiget brauserit.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Naljatilk
HV kasutaja
Naljatilk

sõnum 24.10.2006 18:11:01 vasta tsitaadiga

Pahatihti suudavad nad ikka kusagilt ringi hiilida, sest isegi kõige kindlamana tunduvad lehed võivad külge saada viiruse, mis lisab osadele failidele viiruse.

Aga eks igaüks ise tea, kuidas oma arvutiga käitub. Mina sellist riski võtta ei julge, sest isegi mu Firefoxil oli 45 spyware küpsist. Need avastas pandaonline skän.

HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 26.10.2006 20:09:16 vasta tsitaadiga

No... küpsiseid nüüd küll ei saa otseselt spywareiks lugeda ja kohe kindlasti pole õigustatud nende pärast paanikasse minemine. See, kas mingi sait vaid statistika ptegemise põhjal "pahalaseks" kvalifitseerub või mitte, on puhtalt iga skännereid tootva asutuse südametunnistuse küsimus. Võtame lihtsa näite: Geminus on statistikat genereeriv sait, seega peaks ta AVde/antyspywareide käes punase märgi külge saama. Samas HV , mis sellesama Geminuse teeneid kasutab (või on mingi muu põhjendus miks koodis antud saidi skripti kutsutakse?), peaks sellesama märgi saama.

Üldiselt küpsiste haldamisega saab kasvõi brauser hakkama, tuleb vaid kolmandate osapoolte küpsised ära keelata (IEs käsitsi kuna automaatsätted pole suuremad asjad, FFi kohta ei oska öelda). Siis maandub masinasse vaid nende saitide kuhu ise läinud oled jääke, mitte nende mille bännereid sulle näidatakse.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
quqlgur
HV kasutaja

sõnum 08.02.2007 10:34:19 vasta tsitaadiga

Mul nod32,Ad-Aware SE Pro (koos Ad-Watchiga) ja ZA firewall... 2 aastat pole probleeme olnud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.02.2007 10:41:22 vasta tsitaadiga

Nõustun ka nendega kes arvavad, et ei pea ühtegi olema. Lihtsalt viirusi ei teki niipalju, et oleks mõtet arvuti kiirust ohverdada nendele. Korra aasta-pooleteise jooksul panen antiviiruse peale kui miskine kahtlus tekib ja siis on ka tavaliselt valehäire olnud.

Firewall on ainuke asi mis peal on ruuteri enda poolt, sellel küll ka lastud pordid otse enda arvutile suunatud (ja lahtised), kuid arvutil endal tulemüüri pole peal...ka siit pole ühtegi probleemi tulnud nüüd viimase 3 kuu jooksul

Asi lihtsalt selles, et tuleb vaadata väheke mida sa tirid ja eelkõige KUST sa tirid - ei tasu igasugu pirat pakkuvatele lehtedele joosta õnneliku näoga.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
Eser
HV veteran

sõnum 08.02.2007 11:02:00 vasta tsitaadiga

Nojahh tavaliselt mul ka on need viirused mis ma ise olen testimiseks tõmmanud, või siis süüdimatult avanud neid suvalisi maile ja allalaadinud kahtlasi faile icon_smile.gif))
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.02.2007 18:49:13 vasta tsitaadiga

Kaspersky Anti-Virus 6.0 versioon ja Spybot S&D ja muud nagu polegi.
Paar korda kuus teen ka igaksjuhuks HijackThis scanni.
Ajab asja ära, viirusi pole sisse saanud.Mina ka nagu pole enda teadmata ühegi viiruse otsa sattunud.Niisama pool katseeksitus meetodil tõmban niisama mõnikord neid, et viirusetõrjet testida jne.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
ModiKomP
HV kasutaja
ModiKomP

sõnum 10.02.2007 23:21:10 vasta tsitaadiga

quqlgur kirjutas:
Mul nod32,Ad-Aware SE Pro (koos Ad-Watchiga) ja ZA firewall... 2 aastat pole probleeme olnud thumbs_up.gif

Huvipärast proovi http://www.drweb.ee Enne skänni nod32 niikaua kui saa nulli ja siis drwbiga ja huvitav oleks teada millised on tulemuised icon_wink.gif Muideks kasutasin sama kominatsooni aga ilmselt enam mitte kunagi!

tagasi üles
maxorator
HV kasutaja

sõnum 11.02.2007 01:30:49 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
Nõustun ka nendega kes arvavad, et ei pea ühtegi olema. Lihtsalt viirusi ei teki niipalju, et oleks mõtet arvuti kiirust ohverdada nendele. Korra aasta-pooleteise jooksul panen antiviiruse peale kui miskine kahtlus tekib ja siis on ka tavaliselt valehäire olnud.

Firewall on ainuke asi mis peal on ruuteri enda poolt, sellel küll ka lastud pordid otse enda arvutile suunatud (ja lahtised), kuid arvutil endal tulemüüri pole peal...ka siit pole ühtegi probleemi tulnud nüüd viimase 3 kuu jooksul

Asi lihtsalt selles, et tuleb vaadata väheke mida sa tirid ja eelkõige KUST sa tirid - ei tasu igasugu pirat pakkuvatele lehtedele joosta õnneliku näoga.

Mul ka ei ole ühtegi. Ainult spyware vastu on Spybot, kuid see ei tööta üldse niisama, vahepeal harva igaks juhuks chekkan üle sellega. Ruuteril on ka firewall ja intrusion detection ja selliseid värke, pole firewalli vaja olnud. Pahalastega pole 8 aastat suuremaid probleeme olnud (nii kaua mul on arvuti üldse eksisteerinud) icon_lol.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
quqlgur
HV kasutaja

sõnum 11.02.2007 11:20:11 vasta tsitaadiga

ModiKomP kirjutas:
quqlgur kirjutas:

Huvipärast proovi http://www.drweb.ee Enne skänni nod32 niikaua kui saa nulli ja siis drwbiga ja huvitav oleks teada millised on tulemuised icon_wink.gif Muideks kasutasin sama kominatsooni aga ilmselt enam mitte kunagi!

Hmm... Nod32 ongi mul stabiilselt 0 ja ka DrWeb ütles sama thumbs_up.gif Nii et mina jätkan igatahes oma lemmikutega icon_wink.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 13.02.2007 01:53:46 vasta tsitaadiga

Ega erilist vahet pole, DrWeb on üpris samasugune skänner nagu NOD32ksi (mõlemad on samamoodi hea heuristikaga, korraliku pakkijate ja krüptijate toega, hea andmebaasiga, parajalt vanad ning alles viimasel ajal laiemat tuntust saavutanud hoolimata sellest et teadjamad kasutajad neid juba kümnendi kiidavad). Kuidas residentse poolega on ei oska öelda, aga kui ta rohkem resursse kulutab või ebasobivam on kui NOD siis annab ju kasutada tasuta pakutavad on-demand varianti Cureit!'i, mis sobib ideaalselt teisejärguliseks kontrollijaks...
arrow
HV kasutaja
arrow

sõnum 18.02.2007 06:46:14 vasta tsitaadiga

Viimael ajal on mulle Nod32 asemel AOL antivirus meeldima hakanud.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Ezh
HV kasutaja

sõnum 25.02.2007 23:40:21 vasta tsitaadiga

arrow, AOL antiviirus on Kaspersky limiteeritud funktsionaalsusega.

ftp://ftp.kaspersky.ee/products/homeuser/kav6.0/kav60.jpg - KAV
ftp://ftp.kaspersky.ee/products/homeuser/kis6.0/kis60.jpg - KIS
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Missugused viirusetõrje programmid peaksid ühes arvutis kindlasti olema ? mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.