Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls III: Morrowind märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 01.04.2003 15:44:27 vasta tsitaadiga

Heh, sul ju Ice blade of The Monarh käes...

Ja ma arvan, et enne ongi vaja midagi teha. Peaks kõik impeeriumi, templi ja kõigi 3 guildi missioonid ära tegema, siis näeb ja saab vist küll palju träni.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 01.04.2003 15:52:42 vasta tsitaadiga

daman kirjutas:
Heh, sul ju Ice blade of The Monarh käes...

Ja ma arvan, et enne ongi vaja midagi teha. Peaks kõik impeeriumi, templi ja kõigi 3 guildi missioonid ära tegema, siis näeb ja saab vist küll palju träni.

mhhh kui Sa minuga räägid siis sa küll eksid ... icon_razz.gif
Fist of Randagulf Gauntlets
Lilarcor, +6 Blessed Nightmare
Dragonbone Cuirass
Veloth's Robe
Belt of Heartfire
on asjad mis on näha ja mainimist väärivad

viimati muutis tommionu 02.04.2003 13:04:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 01.04.2003 15:55:34 vasta tsitaadiga

azoo, sul see lilacor mod peal. No mudel on sel igatahes ühe unikaalse itemi oma, mis seal raamtuski kirjas. Ice Blade of The Monarch on asja nimi ja 95k on väärtus.
IceUul
Sinu Ema
IceUul

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.04.2003 16:08:28 vasta tsitaadiga

TO Daman

Mul kõik faction missioonid läbi. Praegu olen tipus järgmistes gildides:
Imperial Cult, Imperial Legion, Mage Guild, Fighters Guild, House Redoran, House Hlaalu,
Morag Tong, Temple. On veel midagi?

TO Tomminonu

See on vist missiooniga seotud, sain selle sealt vist seepärast, et olin hulgi missioone lahendanud.
Kommentaarid: 214 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 185
tagasi üles
PlazE
HV vaatleja

sõnum 01.04.2003 16:27:42 vasta tsitaadiga

Kõik on ii hirmuskaugel selles mängus...aga mina akkasin algusest icon_biggrin.gif . Keegi oskab selle koht amidagi ütelda mix mul skill level ei tõuse. Cheate ega mingeid mod-e ma etkel ei kasuta.
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 01.04.2003 17:01:17 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:
TO Daman

Mul kõik faction missioonid läbi. Praegu olen tipus järgmistes gildides:
Imperial Cult, Imperial Legion, Mage Guild, Fighters Guild, House Redoran, House Hlaalu,
Morag Tong, Temple. On veel midagi?

TO Tomminonu

See on vist missiooniga seotud, sain selle sealt vist seepärast, et olin hulgi missioone lahendanud.

Oot oot, mismoodi sa kahe Suure Maja tipus oled? icon_eek.gif Mingi plugin?

daman
Kreisi kasutaja

sõnum 01.04.2003 17:04:49 vasta tsitaadiga

Ahjaa, 1 küsimus veel. Kas mitte Fighter Guildi viimases missioonis ei pidanud mitte kõiki Thieves Guildi bosse maha lööma? Igatahes ma üritan meeleheitlikult praegu joinida Thieves Guildi, aga ei saa, sest kõik soovitavad pöörduda mingite NPC-de poole, kes on justkui maa alla vajunud? Ilmselt lõin ma nad maha...
Tolknaz
HV kasutaja

sõnum 01.04.2003 17:35:51 vasta tsitaadiga

On olemas küll plugin mis võimaldab kõigi majade tipus olla, aga kuuldavasti pidi ka miski bugi eksisteerima.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 01.04.2003 17:40:00 vasta tsitaadiga

PlazE kirjutas:
Kõik on ii hirmuskaugel selles mängus...aga mina akkasin algusest icon_biggrin.gif . Keegi oskab selle koht amidagi ütelda mix mul skill level ei tõuse. Cheate ega mingeid mod-e ma etkel ei kasuta.

Skill tõuseb level up-iga. Seal saad, olenevalt milliseid oskuseid sa oled kasutanud, panna ebndale skill punkte.

IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 01.04.2003 18:11:51 vasta tsitaadiga

daman kirjutas:
Ahjaa, 1 küsimus veel. Kas mitte Fighter Guildi viimases missioonis ei pidanud mitte kõiki Thieves Guildi bosse maha lööma? Igatahes ma üritan meeleheitlikult praegu joinida Thieves Guildi, aga ei saa, sest kõik soovitavad pöörduda mingite NPC-de poole, kes on justkui maa alla vajunud? Ilmselt lõin ma nad maha...

Jah, lõpus pead kõik thieves guildi bossid maha lööma.
Hlaalu tippu sain väikse nipiga, mida ennist juba olen rääkinud siin teemas. No krt. lugege ikka kõik tähelepanelikult läbi rsk. icon_evil.gif
Lähed tapad Orvas dreni dren planetarionist ära ja siis lähed ebonhearti duke vedam dreni juurde juttu puhuma ja oledki hlaalu boss, kahjuks ei saa mängida hlaalu missioone icon_sad.gif
Point selles, et hlaalu viimane missioon, millega saad grandmaster õigused ongi tappa orvas dren.
See juhtus mul endal jumala juhuslikult, olin alguses orvas dreni juba tapnud ja hiljem, kui hakkasin imperial legionit tegema, siis sain kogemata ka hlaalu bossiks, nimelt imperial legioni boss on samas ruumis, kus see vedam dren.

Seega on sul valida üks housedest ja kas thieves guild või fighters guild.
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 01.04.2003 18:27:42 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Lähed tapad Orvas dreni dren planetarionist ära ja siis lähed ebonhearti duke vedam dreni juurde juttu puhuma ja oledki hlaalu boss, kahjuks ei saa mängida hlaalu missioone

Seda värki ma tean, ma mõtse et sa oled missioonid ka läbi teinud... Ja kuna teema juba mitu lehekülge, siis ei peagi kõik detailid meeles olma.

Selle thieves guildiga on jama, oleks tahtnud missioone teha... a pohh, teen siis muid asju. Sebimist ju veel on. Fightersis olen boss ja redoranis veel paar misiooni teha.

PlazE
HV vaatleja

sõnum 01.04.2003 19:10:49 vasta tsitaadiga

Ma ei saa lihtsalt skille juurde. Siis kui ma vajutan mängus vasakut nuppu ja tuleb menüü ette ja kui ma lähen hiire cursoriga sinna peale siis seal on 2 või äärmisel juhul 4/10. juurde ei tule. Lihtsalt ei tule. Vanasti ikka skill tuli ilusasti aga nüüd kui alustasin algusest ei läe enam üldse. Jumala närvi ajab icon_confused.gif
geforce
HV kasutaja

sõnum 01.04.2003 19:35:40 vasta tsitaadiga

Instaleerisin endale mõlemad osad ära, kuid nüüd hakkab keset mängu windowsisse viskama, ning viskab lisaks mängule lahti ka ActiveMovie Window! Kuidas sellest probleemist vabaneda?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 17
tagasi üles
geforce
HV kasutaja

sõnum 01.04.2003 22:48:03 vasta tsitaadiga

Kuid kas on ka selline võimalus, et mängu sees näeks ära terve mapi?
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 02.04.2003 09:14:24 vasta tsitaadiga

ON, käi kõik kohad läbi. Mul mingi pool on vist lahti, mängitud on ~300 mängusisest päeva.
Tolknaz
HV kasutaja

sõnum 02.04.2003 10:28:57 vasta tsitaadiga

Nii, Children of the Night teine osa lõpuks läbi näritud. Mingit über stuffi kuskilt eriti ei saa peale mingi paari Daedricu jupi, kuid põhiline on elamus, mis on võimas. Paraku rikkus seda mõnevõrra bugide suur hulk, kuid lohutav on teada, et see versioon on alles beeta ja selle kallal töötatakse veel edasi. Neile kes Morrowindis alles algajad seda plugini kohe kindlasti ei soovitaks. Kollid iseenesest väga kõvad ei olnud peale ühe draakoni ja ühe ülimalt kurja tädi kellega lõpus tuli kakelda. Seda aga minu level 67 karakteri jaoks, kellel capremoveriga heavy armor arendatud 165 peale ja long sword 150 peale. Samas tuli paar korda bugide tõttu mässata konsoolilt ning välja lõi morrowindi kehv AI. Kindlasti ei soovitaks story mõlemaid osasid korraga peale panna, sest siis võib tekkida konflikte skriptides. Mängu lisati kokku 5 uut suuremat kohta, millest enamikes tõsi küll pole peale story lõpetamist enam midagi teha ja paari kohta enam niikuinii tagasi ei saagi. Minul võttis esimese osa läbimine umbes 3-4 tundi ja teise osa läbimine tubli 4-5 õhtut.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 02.04.2003 11:15:22 vasta tsitaadiga

TO Tolknaz
Ja see tundub huvitav olevat, endale panin ka peale chieldren of night ver.2 peale (muud ei leidnud).
Imelik on veel see, et sa oled level 67, ma nimelt 68, alles nädal tagasi olin 67 samuti. Aga kuna ise
capremoverit ei kasuta, siis maksimumiks peaks jääma mul level 74.
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 02.04.2003 11:42:09 vasta tsitaadiga

Ma panin ka selle peale, aga ei suuda kuidagi algust teha? Ehk siis mitte midagi ei muutu mängus? Misvärk on? Nagu ma aru sain, pidi Seyda Neeni minema ja sealt mingi tibiga kokku saama, aga misvärk? Mitte midagi ei leidnud.
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 02.04.2003 11:58:37 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:

Kui tahad kiiresti lõpukolli maha lüüa, ei viitsi pikalt mässata ja ei taha cheatida või on soov lihtsalt head varustust saada, siis tee niimodi:
... <ebaoluline jutt hetkel> ...
... ja varastatud armor tuleb ka kasuks. Edasi liigu linna nagu balmora (asub edelas). Sealt lenda selle nälkja seljas Ald Ruhn'i ja siis sealt edasi Khuuli (nälkjaga), lähed sealt lõunasse ja avastad mitte just kaugelt ühed daerdic ruinsid (sellised imeliku kujuga tornid ja varemed), tapa seal kõik ära. Sealt saab sügavale maa alla, kus asub üks hästi tugev vend (raske isegi eelneva varustusega tappa), kellelt saad kõik ebony jupid ja oledki peaaegu parima varustuse ja relvaga. Eelnev varustus võimaldab sul minna läbi ghost gate ...
... <ebaoluline jutt hetkel> ...

Kuna eile puht juhuslikult ise ka sinna sattusin (peale Ebony asjade saamist tuli IceUul'i jutt meelde icon_wink.gif ), siis täiustaks ...
koha nimi - Ashalmawia, Shrine
Kõiki nüüd päris ka ei tasuks seal daedric ruin'i juures mättasse lüüa icon_razz.gif
Sest esiteks seal ümbruses jõlkus üks S tähelise nimega mees (kelle ma muidugi kahjuks?!?!? mättasse lõin kuna ta kippus kaklema rääkimise asemel - mingi tekst ka tuli (aga mitte jutuna, lihtsalt msg), aga seda ei mäleta). Selle mehe nimi oli aga mäletamist mööda väga sarnane just sellest kohast (daedric ruin'i seest) päästetud naise mehe nimega, keda siis koos oleks tulnud otsima minna (nii oli päästetud naise soov) ... asi on hetkel kontrollimata (et kas see mees oli ikka see mees või selle tädi mees on kuskil mujal), kuna ei jõudnud enam seda teha ...

mainin seda, sest ise olen püüdnud igasugused pealtnäha suht mõttetud ja vähe "tulutoovad" quest'id (kui nii võib öelda nende pisikeste vahepalade kohta) ära ikka teha ... ja tavaliselt ma niisama mättasse lööma ei hakka, kui just kaklema ise ei tulda icon_razz.gif

aga see taat seal, kellelt saab ebony asjad (puudub kiiver ja relv ainult ... muidu oleks see täielik Ebony Set 8) ), on jah muidu peris kõva, cast'ib mingisuguseid kolle ka abiks omale, aga eelnevalt sai ta (peaaegu) ära killitud kahe spelli (scrollid - üks frost spell mingi ja teine fire spell mingi - ausõna kõike nimesi/jne ka ei suuda meeles pidada icon_razz.gif ) ... no ja siis tuli lihtsalt korra oma Lilarcor Blessed Nightmare'ga äsada icon_razz.gif

aga IMHO sai veel sealt kuskilt ka ühe Daedric kirve icon_confused.gif
tagasi üles
geforce
HV kasutaja

sõnum 02.04.2003 13:26:08 vasta tsitaadiga

daman kirjutas:
ON, käi kõik kohad läbi. Mul mingi pool on vist lahti, mängitud on ~300 mängusisest päeva.

thumbs_up.gif Hea soovitus! icon_rolleyes.gif
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 02.04.2003 13:43:45 vasta tsitaadiga

geforce kirjutas:
daman kirjutas:

thumbs_up.gif Hea soovitus! icon_rolleyes.gif

njaaa .... see on ikka üks tõsine ettevõtmine icon_razz.gif
aga raske pole ju ALT+TAB'i vajutada mängu ajal ja interactive map lahti võtta ja seda uurida icon_wink.gif

mul on küll paber ja pastakas ligi, et kui olen mingisse pärapõrgusse jõudnud ja "ära eksinud" ja vaja ikka tiba liikumise kohta infi, siis esmalt mõni lähima tomb'i/shrine/asula nimi paberile (kui meelde ei taha jääda) ja nupuvajutus (ALT-TAB) ja i- map lahti ja saab kohe selgema pildi icon_wink.gif

kusjuures paberile saab vahel muudki kirjutatud, sest nö päevikusse kõik ei lähe kirja IMHO ...
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 02.04.2003 13:58:52 vasta tsitaadiga

Selline Morrowind-n00b küsimus, et kas mingeid kindlaid rahateenimisviise ka olemas on peale varastamise-mahamüümise, pealegi sellega ei teeni eriti. Mõned head armorijupid ja spellid maksavad sellist kirvest hinda, et ei oska kuidagi sellist pappi kokku ajada. Iseenest olen praegu level 10 - seega juba veits aega ringi rännanud - lihtsalt niisama - ilma ühtegi questi tegemata. Ei viitsi neid vist niipea tegema hakata - niivõrd palju muud tegemist on icon_razz.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
geforce
HV kasutaja

sõnum 02.04.2003 14:16:47 vasta tsitaadiga

Mul selline quest, et pean minema saama mingi kaas varga käest hla oadis dreamweawer artifactid 3tk kuid see vend ei räägi minuga, ning juhe on juba koos mõtlemisest! Mis seal tegema peab?
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 02.04.2003 14:22:44 vasta tsitaadiga

Mawrec kirjutas:
Selline Morrowind-n00b küsimus, et kas mingeid kindlaid rahateenimisviise ka olemas on peale varastamise-mahamüümise, pealegi sellega ei teeni eriti. Mõned head armorijupid ja spellid maksavad sellist kirvest hinda, et ei oska kuidagi sellist pappi kokku ajada. Iseenest olen praegu level 10 - seega juba veits aega ringi rännanud - lihtsalt niisama - ilma ühtegi questi tegemata. Ei viitsi neid vist niipea tegema hakata - niivõrd palju muud tegemist on icon_razz.gif

kuidas ei saa "varastamise"-mahamüümisega raha icon_confused.gif
... ise läksin lõpuks sinna Dark Brotherhood pättide peidukohta ... sinna minemiseks vajalik IMHO, et üks neist on sind eelnevalt kuskil mainland'is rünnanud ja sa oled saanud ülesandeks minna Ebonheart'i, kus sind transporditakse Mournhold'i (kaardil seda kohta ei ole) ... sealt saad ka ühe tüübi abil tagasi ... ahjaaa, see on Tribunali quest IMHO, niiet kui exp.pack'i peal ei ole, siis seda asja teha ei saa ...
ühesõnaga, selles pättide peidukas kogusin ma kõik nänni ühte kohta kokku. Kusjuures käi ikka kõik kohad läbi!
siis võtsin need asjad kõik kaasa ja "teleportisin" end Balmorasse ... müüsin maha ja sain peaegu 75k raha ...
piisav ühe käigu eest või mis ... sealjuures ei olnud seal ühtegi kallimat asja kui 10k ... enamik olid alla 5k.

HINT: jäta laibad alles, sest muidu uksest sisse/välja minnes tekivad uued kaagid icon_exclaim.gif
muidu pole nad eriti tugevad, aga neil on mürgi-mõõgad ja ma nägin kurja vaeva nendega, sest mul polnud mingit resistance'i üldse ja mürgi vastu pudelid ka ei old eriti icon_razz.gif

rääkimata sellest kui sa Daedric Ruin'ides ringi kolistad ... siiamaani on nad olnud suht tulutoovad ...
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 02.04.2003 14:27:08 vasta tsitaadiga

OK, asun siis asja kallale. Ilmselt pole lihtsalt õigetesse kohtadesse veel sattunud icon_smile.gif 75 k pole paha tõesti...
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls III: Morrowind mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.