Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
IceUul
Sinu Ema

|
01.04.2003 09:52:03
|
|
|
Raamatut ei ole vaja enam nägin hullult vaeva ja sain eltonbrandi viimaks kätte. Tegu on ühekäemõõgaga, mis on sama tugev, kui mõni daedricu ühekäemõõk, charge on 500, specialid: fortify attack 30pts for 30 secs, fire damage 30pts, restore fatique 10pts.
Goldbrand oli mul ka vahepeal olemas, aga tegu oli ikka tõeliselt saasta relvaga  
Õnnestus viimaks ülesse leida koht, kus asub daedric face of god. Tegu on parima peakattega mängus, mida seni olen näinud. Nüüd viimaks kõik daedric helmetid olemas. Asukoha kohta võin niipalju ainult öelda, et tugevaid kolle ei ole ja koha nimi on Sepulcher (kuidas te selle koha ülesse leiate on juba teie teha).
Samuti sai ära proovitud "pahade poolel" mängida, mis kahjuks ei istunud
Ehk siis mängida vampiirina. Vampiirina mängides on omad plussid ja miinused. Plussid on attside ja skillide boonused. Ise sain +20str, +40willpower, +20 speed, +30 acrobatics, athletics, short sword ja siis veel hunnik magic skille. Samuti 100% paralysis resistance ja common disease resistance, 50% normal weapons resistance (kui see on 100%, siis tavalise relvaga vastased sind lüüa ei saa). Miinused olid siis 50% weakness to fire ja sun damage 5pts. Nendest miinustest sai lahti, kuna panin +75% fire resitance ja restore health 5pts jupid selga.
Suurim miinus oli hoopis see, et kõik npc-d peale vampiiride ja magicuga seotud isikute keelduvad sinuga rääkmist ja mitte keegi ei osuta sulle enam teenuseid. Reisima peab jala või spellide abil.
Samuti sain ka sellest reisimise probleemist lahti, kuna tegin omale veidike uut varustust, kokku oli siis +120str, +320speed jms.
Vampire puhul on ka väike eelis, 75% headest npc-dest on võimalik sind attackima sundida, mis tõttu ei tule trahve ja see ei riku mängu ära.
Sai ka speed 500 ära proovitud, mis kahjuks ei meeldinud, seetõttu, et siseruumides on äärmiselt ebamugav liikuda, jooksed kõigist mööda kogu aeg, ainult lennata oli mõnus
P.S. väike soovitus ka siin juures, vampire-na mängimist soovitan neile, kes tahavad hirmsasti "häid" npc-sid tappa.
kui kasutada boots of blinding speed-e, siis soovitan enne nende jalgapanekut ajutiselt magic resistance 100-le panna (spelli või enhanted itemi abil), siis blind 100 efekt ei avaldu ja saad lihtsalt +200 speedi juurde.
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
01.04.2003 09:54:37
|
|
|
TO Daman, kui ennast välja lased visata, siis ei tohiks saada teise majja samuti. Soovitan valida house televanni või redoran, see hlaalu sakib.
|
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
01.04.2003 09:57:44
|
|
|
Hlaalul pidi oma strongholdi koht kõige ilusam olema. Ise olen Redoranis ja stronghold on ikka täiega p*****s kohas. Kuskil tee ääres, ashland terran ja igasugu elukad luusivad seal ringi.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
01.04.2003 09:58:48
|
|
|
Tahtsin veel küsida, kas keegi peale minu ka raamatuid loeb. Ise ei viitsi suurt tegeleda, kui ikka paar kümmend raamatut olen läbi lugenud. Saab palju häid hinte . Näiteks vampiiride kohta kõik vajaliku sain raamatutest.
Seal ikka väga palju raamatuid lugeda, olen kindel, et neid on kuskil 100-200.
|
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
01.04.2003 10:40:48
|
|
|
Ma olen vahel ikka lugenud. Näiteks Brief history of Morrowind.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
01.04.2003 11:11:57
|
|
|
Mingite pluginatega saab ka raamatuid juurde, naiteks neid mis vanasti Daggerfallis olid. A mis ma teglt oelda tahtsin on see et kui keegi kunagi viitsib siis voiks Children of the Nighti nimelist asja proovida. Ise hakkan nüüd vaikselt teise osaga yhele poole saama ja peaks mainima et tosiselt kova plugin on. Loomulikult on tonnide viisi buge, kuid nii suure asja ja nii limiteeritud mangumootori nagu Netimmerse seda on puhul on need paraku paratamatud. Story on ikka mega ja lisab mangu yldisele storyle paris palju.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
01.04.2003 11:15:18
|
|
|
Vahepeal kaib Morrowindi piiratud AI (eriti pathfinding) ikka tosiselt narvidele. Selles mottes on CON2 tegelikult labikukkumine, et paljudes questides loob see AI probleem eriti ehedalt valja. Samas on naha et vennad on meeletult vaeva nainud ja teinud seda oma vabast ajast. Respect!
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
01.04.2003 11:17:15
|
|
|
Mina mitte ainult ei loe vaid lausa kogun raamatuid oma baasi. Selles mottes on ilgelt abiks Book Rotate nimeline plugin, mis laseb raamatuid ka pysti panna.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
01.04.2003 12:14:40
|
|
|
Nati teemast mööda aga keegi on saanud armori mille rating on 999?
_________________ Kivikaevandus ei sõida 300 km/h kui just ei paluta  |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alr
HV vaatleja

|
01.04.2003 12:50:52
|
|
|
Kas kõik need relvad ja armourid on Tribunalis olemas või need on ainult pluginatega?
Ise pole veel ühtegi plug-ini kasutanud, sest mõtlesin, et teeks ennem ausalt ja korralikult lõppu ja siis vaataks, mida pluginsid juurde annavad..
Olen alles üpris alguses kah (Level7).
väike offtopic küsimus kah...
Äkki keegi oskab öelda miks mul kõik mängud (v.a. Morrowind) peale installimist play'le klikkates desktoppi kohe crashivad?
Dungeon Siege ja Sim4?
Kas võib olla, et mõni programm on vigane, mõni programm ei lase töötada neil mängudel või kas võib viga ka DirectX's olla?
_________________ Õnn pole see kui vara suur,
õnn on see kui naine truu... |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
01.04.2003 12:57:38
|
|
|
PlazE kirjutas: |
Nati teemast mööda aga keegi on saanud armori mille rating on 999?  |
Ma kardan, et sellist mängus vist pole, aga eks muidu annab ise teha küll.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
01.04.2003 13:28:06
|
|
|
Alr kirjutas: |
Kas kõik need relvad ja armourid on Tribunalis olemas või need on ainult pluginatega?
Ise pole veel ühtegi plug-ini kasutanud, sest mõtlesin, et teeks ennem ausalt ja korralikult lõppu ja siis vaataks, mida pluginsid juurde annavad..
Olen alles üpris alguses kah (Level7).
väike offtopic küsimus kah...
Äkki keegi oskab öelda miks mul kõik mängud (v.a. Morrowind) peale installimist play'le klikkates desktoppi kohe crashivad?
Dungeon Siege ja Sim4?
Kas võib olla, et mõni programm on vigane, mõni programm ei lase töötada neil mängudel või kas võib viga ka DirectX's olla?  |
Mängude kohta tee uus teema, see on offtopic ja ei sobi selle teema alla.
Ei ole tegu pluginatega, kõik on originaalis olemas.
|
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
01.04.2003 13:35:49
|
|
|
Hmm, kes arvab, et pluginad on ainult cheatimiseks see on asjast ikka vaga valesti aru saanud. Minumeelest on Bethesda ise mangu palju raigemaid cheate sisse toppinud, kui ykski modder. Votame kasvoi needsamad Boots of Blinding Speed'id voi siis selle kiivri mis 50 personalityt juurde annab, voi kasvoi see et Master Trainerid yldse eksisteerivad (ise kasutan plugini, mis teeb koik treenerid mangus marksa lollimaks). Samuti voiks kauplemine olla vahegi pingetpakkuvam tegevus. Kasvoi Zedi teema jatkuks tasuks mainida, et minumeelest on Bethesda mangu kaubandussysteemiga selles mottes vahe valet teed lainud, et headest asjadest lahtisaamine on keeruliseks tehtud just kaupmeestelt raha aravotmise teel. Selle asemel voiks olla kaubandus ise pisut monusamalt ylesehitatud. Kauplemine raskem, osa asju saaks myya ainult nn mustal turul, voi kasvoi ainult teatud fraktsioonidele mangus. Kaupmehed voiksid hinna pakkumisel arvestada ka muude asjadega peale sinu personality, nagu naiteks sinu rassiga, kuulsusega ja voimaliku kuritegeliku minevikuga. Praegusel kujul on otsus kasutada mingisugust Zedi sarnast tegelast liiga lihtsks ja ilmseks tehtud.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
01.04.2003 14:16:45
|
|
|
See kaunbanduse jutt on õige jutt, seda peaksid sa Bethesda tegijatele kirjutama. Boots of Blinding Speed võiks olla küll sellisel kujul nagu nad on, aga selle vahega, et blind võiks olla räigem (1000% ?), st. näiteks kui sul on 100% magic resistance, siis näeksid ka ainult ähmaselt. Selle personality kiivriga jälle võiks olla nii, et see, palju ta su personalityt tõstab, oleneb juba olemasolevatest atribuutidest ja rassist.
Master trainerid on head, üldse võiks treenimisel igasuguseid asju meeles pidada, näiteks midagi sellist, et bretonitel kiirus defaultis üle 80 minna ei saa või kajitidel ei saa personaliti üle 60 minna ja sellised asjad. Samas võiks rassidel ka suuremaid erinevusi olla skillides, näiteks nordide max kirvekäsitsemisoskus võiks olla 120, aga max enchant skill 80. Ja muud sellised asjad, see soodustaks rohkem rollimängu ja kõiksugu rasse valima. Praegu on rasside vahel minu meelest liiga väiksed erinevused.
P.S. Kui kellelgi mängus liiga kergeks läheb, keerake raskusastet juurde. Ise kasutan praegu default 0 asemel +25 raskuse poole ja tõstan seda progressiivselt, peakski ilmselt veel tõstma.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
01.04.2003 14:40:41
|
|
|
Muide see armor millel 999 rating on olemas küll. Läksin sinna ebonhearti ja sealt siis mingisugusese duke´i kambritesse. Muukisin sitaks lukustatud uksi(ka salauksi mis nädi nagu sein välja) ja siis jõudsin mingisugusesse maa alusesse käiku. Seal oli mingi mats kes sogas, et keegi ei pannud tähele et "see" on kadunud ja, et ta visati kuskilt välja. Siis tuli ta mulle kallale....tapsin ära ja sain armori endale.See vist mingi dukei armour. Ilusasti nagu helgiks. Muide kas keegi teab kuidas morrowindis(mängus) saab joindida(kui saab) mingisugsesse gruppi kes tegutseb teisel maal. Mingisugused assasinidonkes tahtsid mind ää tappa kui tahtsin saada mingi eide käest land deedi. 8) 8) 8)
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
01.04.2003 14:44:58
|
|
|
See millest sa raagid on Lords Armor ja selle rating oli minumeelest kuskil 450 maksimaalselt. Ja hoopis lihtsamalt saad sinna siis kui tuled mere poolt ja sukeldud miskise salaukse juurde. Lisaks leidsin sealt koopast veel miskise motetu glass pistoda.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
01.04.2003 14:48:48
|
|
|
Tolknaz kirjutas: |
See millest sa raagid on Lords Armor ja selle rating oli minumeelest kuskil 450 maksimaalselt. Ja hoopis lihtsamalt saad sinna siis kui tuled mere poolt ja sukeldud miskise salaukse juurde. Lisaks leidsin sealt koopast veel miskise motetu glass pistoda. |
Lord armor maksimaalselt 333, nii, et 999-st 3x väiksem nummer.
|
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
01.04.2003 14:52:45
|
|
|
eip´s kas on mängu viga või on mingi muu armor. Vaatasin järgi Aga noh mul mäng ongi nati vigane. Skille juurde ei saa. Ükskõik mis teen. Long blade ja heavy armor juba päris heaaga skill progress aint 4. mänginud olen päris kaua juba. Ja et seda aromorit kätte sada peab kas valvurit kaära tapma üks on mingi battlemage ja teine... ei tea
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
01.04.2003 15:06:48
|
|
|
Nu mul ka ekstraspetsialiseerumist voimaldav capremover installitud ja Heavy armor skill kuskil 150 tuuris Sealt ka see korgem armor rating vist.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Superglue
HV veteran

|
01.04.2003 15:11:30
|
|
|
Sain kah selle mängu oma videokaaridga kaasa. Millalgi proovin ära.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
PlazE
HV vaatleja
|
01.04.2003 15:13:43
|
|
|
Tolknaz mul pole aimugi mis asi see caprmover on....
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
01.04.2003 15:15:34
|
|
|
See on selline plugin, mis eemaldab limiidid skillide treenimisel ja oskustel. Tavalises mängus on max skill 100p, see võimaldab minna rohkem kui 100 peale.
P.S. Õnnelikud on need kes originaali omavad, ma pole veel näinud et kuskil eestis saada oleks seda.
P.P.S. Tribunal ka peal, aga enne ei proovi kui suurem osa queste ja asju on originaalis tehtud.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
01.04.2003 15:40:15
|
|
|
Bloodmooni saad 'tasuta tõmmata' poest. Heal juhul ei jää vahele. Ja sedagi alles mõne aja pärast. Bloodmoon pole ju veel väljas...
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
01.04.2003 15:41:52
|
|
|
IceUul kirjutas: |
TO Tommionu
Seda ei ole interactive mapil, kuna ei ole tegemist kohaga kuhu saaks siseneda, on mägi, mäe otsas on pisike kuju taoline asi. Asub kuskil maesa-shammus egg-mine ja alas ancestral tombi vahel, kui kasutada inter mapi, mängu mapil on see koht olemas ja sildid viivad ka sinna molag marist.
|
leidsin ülesse ... esimese matsuga ja interactive map'i abil oletades 8)
aga ... peaks ju olema see koht
shrine'l klikkides (kasvõi 20 korda) tuleb üks ja sama kiri ette ainult, et This is the birthplace of Almalexia
muid Shrine' ma ei leidnud selle mäe juurest ...
ega vist nii lihtsalt ka nüüd seda ebony mail'i saa sealt kätte, midagi vaja ka eelnevalt vast teha
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
01.04.2003 15:43:37
|
|
|
PlazE kirjutas: |
Mul ka Tribunal pea.....tahakssaada kuskil seda uuemat bloodmooni või mis iganes selle nimi ka oli. Kui keegi ütleks kust saaks seda "tasuta" tõmmata siis oleks tore  |
kohe näha, et pole kogu teemat otsast lõpuni lugenud
ühes postituses sai nagu minu poolt mainitud midagi bloodmoon kohta
mõni game-mode võiks selle pirahõngulise REQ'i ära koristada
viimati muutis tommionu 01.04.2003 15:44:49, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |