Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Winterwind
One

|
31.01.2007 22:04:35
|
|
|
tuumapärakas kadus HV-st peale seda kui oli mulle 2k tünga teinud ja mõnele teisele samamoodi sita kokku keeranud.
takkajärgi aina hea meel, et sel urodil kaart maha suri - surgu kõik ülejäänud jupid ka.
narkar ja varas nagu ta on okse
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
01.02.2007 03:33:00
|
|
|
crashsmash kirjutas: |
känd. Keeegi pole lubanud, kuid asi võeti suurelt ette et igasugu "laserpingid" ja tegijad olemas ja doonor ka olemas, välja tuli vaid laiskus ja/või saamatus ja viitsimine. |
Crashmash, äkki Sa loed veel korra teema tähelepanelikult läbi?
Soodent, sinusuguse labiilse närvisüsteemiga tegelase kommentar mind ei kõiguta, kuid palun, kui Sa tunned ennast pädevana antud teemal (videokaardi core vahetus), siis on see Sul ju suurepärane võimalus ennast tõestada
Lisaks sellele on SUl võimalus teha ka AM vastavasisuline avaldus koos ümberlükkavate faktide või omapoolsete mõõtmistulemustega.. Senikaua, kuni Sa ainult teiste tegemistes vigu otsid ning praktilist põhja ei oma, ei saa Sinu väiteid ka tõsistena võtta..
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
01.02.2007 04:22:45
|
|
|
soodent kirjutas: |
Kõik kiidavad Jaani alati ,ent selline tegelikkuse eest põgenemine küll 10 punkti ei anna. |
Saagi aru tegelikult sellise kommentaari objektiivsest põhjusest. Võibolla seetõttu, et hoopis subjektiivne porin
Samas
Jaanile peab au andma ,et sellise töö käsile võtab ,kui just anyway ei maksta tulemusest sõltumata. |
Saa nüüd aru.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
01.02.2007 11:29:08
|
|
|
Millest sa nüüd aru ei saa- mingid eriti pikad juhtmed.Inimesel pole julgust tunnistada ,et core vahetus lõppes edutult ja te närite minu kallal.Klassikaline HV.Sina Kännuämmelg said oma negatiivse- sorry õpi viisakalt väljenduma.Kui Jaan teile mingi jumal kelle suhtes miskit arutleda ei tohi on see teie endi probleem.Analüüsige end.
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
01.02.2007 11:59:08
|
|
|
Soodent, vaata kriitiliselt peeglisse ja millegipärast ma kardan, et peegelpilt pöörab pilgu kõrvale, kuna ei talu kriitikat 8)
Lisaks sellele leiad Sa ülevalt poolt ka kirjelduse, kus on öeldud, et core vahetamine paaril proovimise korral ei õnnestunud.
aga noh.. eks ilma Sinu ja Tahanteadata olekski HV liialt üksluine
PS. ära oota minult vastu negatiivset kommentari- ma ei pea õigeks HV äripoole edendamiseks loodud komentarisüsteemi kasutamist oma isikliku solvangu väljendamiseks..
edit:
mõni mode võiks selle aasta teemaarenduse alates soodenti postist tõsta näituseks vaba mikrofoni alla, mille pealkirjaks võiks olla: "madala valullävega kasutajad ehk kuidas kerge vaevaga teenida negatiivne kommentar"
|
|
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
01.02.2007 12:26:41
|
|
|
Huvitav kuidas tuleks siis sellise ülbitsemisega võidelda kus mina arutan fakti ,et teemas lubatud asi lõpetamata ja sa tuled minuga isiklikul teemal norima?Loe see teema siin läbi ja näed ,et ise alustasid teeemavälise textiga.
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
01.02.2007 15:03:13
|
|
|
Lugupeetav, äkki lõpetad oma labase õigustamise ära- kinda viskaja olid ikkagi Sina 8)
|
|
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
01.02.2007 15:24:32
|
|
|
kännuämmelg kirjutas: |
soodent
isiklikult tunnen Jaani, olen näinud, milleks ta on võimeline ning julgen tema tegemisi usaldada.. mida aga ei saa Sinu ja Sinu porisemiste kohta öelda.. antud juhul tundud mulle küll kadeduse või mõne sarnase kompleksi käes vaevlevat 8) |
Siin siis minu "kinda viskamine".Norm demagoog oled.
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
01.02.2007 16:21:39
|
|
|
Kõik kiidavad Jaani alati ,ent selline tegelikkuse eest põgenemine küll 10 punkti ei anna. |
kuidas Sa seda nimetad?
okei.. jälgides Su profiili, raiskan ma lihtsalt aega
|
|
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
01.02.2007 17:06:55
|
|
|
Huvitav mis see sinu probleem on?Selge ju ,et oleks norm nii suurejooneline algus mingisugusegi seletusega lõpetada.
Kui mina ütlen ,et ei anna Jaanile 10 punkti siis oli see antud teemas ning pole mingi solvang ja sina ilmud mind solvama...Paras tegelane oled tõesti.
Lähed ühte patta juba Wiltziga oma vaimselt arengult.
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
TASOSTAR
HV vaatleja
|
07.01.2014 13:17:52
täis joota |
|
|
Tere
Töötaval videokaardil, emaplaadil (tootja komplektsus) on palju tühje detailikohti. Elektrolüütide lisamine, ei ole vast keeruline, kohtadesse kus pole.
Transi tunneb ka veel ära ehk, kui kõrval on rida ühenimelisi ja mõned kohad tühjad.
kuidas ära mõistatada väiksemate takistite ja kontide andmed, mida pole trükiplaadile komplekteeritud?
Kas tühjade detailikohtade täitmine detailidega võiks midagi anda, juurde anda, või on see mõttetu tegevus?
Näiteks RAM pistiku juured on hunnik väikseid kanavarbaid trükiplaadil transideta.!
Videokaart, kas läheks kiiremaks kui kõik tühjad detailikohad detailidega täita seal vist paar väiksemat kivigi puudu, tootja unustanud külge keevitada.
huvitav oleks ju komplekteerimata transide kohtadesse ka transid juurde joota, kuid see ei anna tulemust, kui on tühjad kohad ka mini takistitele ja kontidele.
nokitsemise huvi on ju lahe, kuid kui eeldatav tulemus võib olla null või miinusega !
oleks huvi mõni hea arvamus saada.
Ma ise eemaldan detailid doonarplaadilt külmlõikamise teel. Ehk siis tavalise metallilõikajaga, lõigates detaili ümbert ära trükiplaadi jäänused.
kui käsi ei väärata, saab ka detaili jalad tinast puhtaks.
_________________ Ehitusmaterjalid soodsalt. |
|
tagasi üles |
|
 |
|