Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Vanguard: Saga of Heroes märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
IceUul
Sinu Ema
IceUul

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 20.11.2006 12:05:23 Vanguard: Saga of Heroes vasta tsitaadiga

Kas keegi plaanib antud nimega mängu mängima hakata?

Tegu on siis originaal Everquest 1 ja teiste tublite programmeerijate poolt loodud teosega, mis jõuab müügile 2007 1kv.
Hetkel on asi beta testimises, tegu eq sarnase fantasy mmorpg-ga.
Mängul saab olema kuu tasu, tõenäoliselt 12-20$ kuus.

Rohkem inffi:
http://www.vanguardsoh.com

Korrigeerisin pealkirja. Pikad pealkirjad on toredad, lühikesed veel toredamad.
- Timberg
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2007 01:34:52 vasta tsitaadiga

Mina olen betas juba kevadest saati..
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 07.01.2007 01:35:31 vasta tsitaadiga

sigakoer kirjutas:
Mina olen betas juba kevadest saati..

Siiamaani mängid?
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2007 03:04:11 vasta tsitaadiga

Vahepeal mitte, nädal-paar tagasi hakkas uus beta, nüüd mängin.
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2007 13:24:53 vasta tsitaadiga

Homme peaks algama eurooplaste open beta, nii et kõik saavad proovida.

viimati muutis s4nder 02.05.2007 16:25:10, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 07.01.2007 18:01:31 vasta tsitaadiga

asi on nüüdseks küll nii maha tehtud, et jube. pärast NDA kukkumist välja antud pildid ei sisendanud kah eriti julgust.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2007 21:01:29 vasta tsitaadiga

Ma tegin ise ka maha, aga ei saa kurta, poisid on väga usinasti tööl selle kallal parandamas ja täiendamas. Mäng ise on tegelikult päris hea thumbs_up.gif, selline WoW ja EQ segu. Vähem atmosfääri ja läbimõeldust, aga päris häid ideid on. Diplomacy ja crafting näiteks pole lihtsalt tuimad klikkimised, ka sõdimine (vähemalt melee mida mina peamiselt mängind olen) pole lihtsalt nuppude smashimine, kui peaga läheneda siis surevad asjad märksa hõlpsamini. Graafika on pmst väga hea, outdoors ja dungeonides jookseb väikse tweakimise peale kaunis talutavalt. Linnades ainult katkub kõvaketast uute asjade sisselugemisel, eriti kui uksi lahti teed jne. Probleemiks on see, et mäng pole valmis ning ilmselt launchi ajaks ei saa ka icon_sad.gif. Põhiprobleemiks on praegu see, et serverid crashivad ca korra tunnis. icon_confused.gif
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 07.01.2007 22:18:49 vasta tsitaadiga

Oih jah, mis sa scart selle all mõtled, et peale NDA-d jäeti maha?

Ma ise sain kah betasse paar nädalat tagasi, jätab tõesti sellise eq2 ja wow segu, kuid tõsiselt masendas see, et ikkagi suht kehvalt jooksis see mäng ja mõnu eriti ei saanud selletõttu (eks viga oli ka minu arvutis).

Sigakoer, sa oled eq2 või wow-d proovinud?
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2007 22:25:15 vasta tsitaadiga

Jah, olen mõlemat proovinud ning enne seda originaal EQd.

Performance suhtes, 2 GB RAM on praktiliselt miinimum selle mängu juures ning kõvaketta kiirus-defragmenteeritus on ka määrav. Balanced settings, volumetric clouds off, hardware occlusion on, HDR jms jura maha saan ma linnast väljas kena 40 fps. Kiirem kui Oblivion icon_razz.gif. Linnades-värkides jõnksutab kui uusi asju sisse loeb, aga pole viga.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 07.01.2007 22:26:16 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:

1) mäng näeb välja halb eq2 kloon aga nõuab c2d&8800 seeriat, et fps läheks üle 20
2) poolik mäng, mis suhtkoht on juba kullas ja peaks letil olema 29 jaanuar = asi tuleb välja täiesti katkisena ("placeholders and unfinished areas everywhere")
3) tootjal pole enam kopikatki raha, et korralikult asja arendada, mis = kui kohe ei teenita suurt hulka esmase ostnute massiga, on selle mänguga samahästi kui JOKK.
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 07.01.2007 22:32:17 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
IceUul kirjutas:

1) mäng näeb välja halb eq2 kloon aga nõuab c2d&8800 seeriat, et fps läheks üle 20
2) poolik mäng, mis suhtkoht on juba kullas ja peaks letil olema 29 jaanuar = asi tuleb välja täiesti katkisena ("placeholders and unfinished areas everywhere")
3) tootjal pole enam kopikatki raha, et korralikult asja arendada, mis = kui kohe ei teenita suurt hulka esmase ostnute massiga, on selle mänguga samahästi kui JOKK.

Mis kokkuvõttes tähendab, et sellesse ei tasu inimestel investeerida, sest ma olin betas ja asi oli tõesti poolik.

Aga jah, ma ise olen mingi 3 kuud wow-d mänginud ja 1.5 aastat eq2-e. Ei teanudki, et te seal olite...
Wow õnneks pole üldse nõudlik mäng, aga eq2 vajas vähemalt 1.5gb rami, et normaalselt mängida saaks...
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 08.01.2007 00:36:32 vasta tsitaadiga

Krt on vist jah nii, et open beta käib.. kõik newbie aread on rahvast täis ja lagivad täiega jne icon_evil.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.01.2007 13:25:19 vasta tsitaadiga

eks ta üks järjekordne soe hakatis ole mis eriti mängima ei kutsu. juba eq2 põhjal oli ju näha, et tehti mootor mida arvutid jooksutada ei suutnud ja seekord on siis tegu sama ämbriga. usun, et kui paneks miski quadro core prose ja 8800GTX'i siis ei saaks ka max graafikal seda mängida ja jääks jälle mängust selline pooletoobine mulje.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 09.01.2007 13:36:35 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
eks ta üks järjekordne soe hakatis ole mis eriti mängima ei kutsu. juba eq2 põhjal oli ju näha, et tehti mootor mida arvutid jooksutada ei suutnud ja seekord on siis tegu sama ämbriga. usun, et kui paneks miski quadro core prose ja 8800GTX'i siis ei saaks ka max graafikal seda mängida ja jääks jälle mängust selline pooletoobine mulje.

ema on sul SOE hakatis icon_evil.gif , soega on suht vähe pistmist sellel mängul, ainult see vahe, et umbes pool aastat tagasi võttis serverimajanduse MS asemel üle SOE, mängu tegemisel pole nad seni sõna kaasa öelda saanud.
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 10.01.2007 02:41:48 vasta tsitaadiga

Framerate mõttes polegi asjal väga viga. Volumetric clouds ja veel nipetnäpet maha ning video performance poolest jookseb täiesti korralikult. Unreali 3 või 2.5 mootor ju. EQ2 jooksis minu mäletamist mööda viletsamini. Selle üle et lahingute vms ajal ajal lagib, ei saa kurta.

Mida see mäng tegelikult päris sujuvaks tegemiseks vajab, on flash või hübriid kõvaketas. RAM muidugi ka. Asi streamib kõike enam-vähem samamoodi nagu WoW, aga polügoone ja tekstuure on ju vähemalt 10 korda rohkem. Seepärast on asustatud paikades suur kakkumine, kuni kõik silma hakkavad asjad sisse saab loetud. Eks pikapeale harjub. Olen ka tweakida proovinud, üht-teist annab parema performance nimel täitsa ära teha.
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 10.01.2007 12:34:07 vasta tsitaadiga

Ma ei saanudki open betasse icon_sad.gif. Registreerisin küll varakult, aga 10000 esimest said ning ju siis ma ei mahtunud nende hulka.
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 12.01.2007 02:05:31 vasta tsitaadiga

Nii, asi ametlik, launch on 29. jaanuaril. http://www.soepress.com/release.asp?i=53 Vaesed developerid, nad teevad praegu ca 20-tunniseid tööpäevi.

Ausalt öelda olen kahevahel, kas osta. Mäng mulle iseenesest meeldib, aga MMORPGd on oma olemuselt sellised kuradi ajaröövlid, et vist ikka never again. icon_confused.gif

Ja WoW expansion tuleb ka veel..
tagasi üles
codemaster
HV kasutaja
codemaster

sõnum 26.01.2007 00:42:00 vasta tsitaadiga

olin betas, mis alguses oli nagu BETAd ikka buggine ja poolik. Lõpuks sai asi päris valmis ja kindlasti tellin mängu. Ainuke probla selles, et tahaks nagu karpi ja CD-d ka ei taha netist downloaditavat versiooni. Kas Eestis mõni pood seda ka müüma hakkab, kui keegi teab siis palun andke märku.

Vanguard: Saga of Heroes - http://www.vanguardsoh.com/

Keda huvitab siis siin on ka üks review http://stratics.com/content/exclusives/vanguard/vanguard_review.php
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.01.2007 02:19:32 vasta tsitaadiga

codemaster kirjutas:

Keda huvitab siis siin on ka üks review http://stratics.com/content/exclusives/vanguard/vanguard_review.php

rohkem nagu mannetu üleshaipimise kaitse, aga see selleks.
tagasi üles
codemaster
HV kasutaja
codemaster

sõnum 26.01.2007 02:33:34 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
codemaster kirjutas:

rohkem nagu mannetu üleshaipimise kaitse, aga see selleks.

Täitsa nõustun seal räägitakse kõigest ainult positiivses toonis. Näiteks ei mainitud seal katkistest questidest, mõnes kohas esinevatest "tükitamistest" (näit. suuremates linnades kisub mõnikord FPS-i ikka väga alla) ja ka muud buge.
tagasi üles
Roberto57
HV vaatleja
Roberto57

sõnum 30.01.2007 02:56:27 vasta tsitaadiga

Nüüd on siis mäng ametlikult avatud. Osalesin beta testis ja paistis päris paljulubav. Muidugi oli palju vigu, mis kõik parandamist vajavad ja samuti mäng ise jooksis arvutil üsna raskelt aga kui võrrelda kasvõi EQ2 algust ja kui sujuvalt see nüüd arvutil jookseb, siis ei näe mingit põhjust miks Vanguard ei peaks ajaga paremaks muutuma.

Ise kavatsen kindlasti mängima hakata. Ootan ainult ära alguse serverite jamad ja suuremad vigade parandused, et siis juba rahulikult mängu nautida esimestest levelitest alates.
Serverite haldajale (SOE) tuli üllatusena tohutu populaarsus Euroopas (paistab, et neil on üldse Vana Maailmaga mingi jama kogu aeg) ja tänasest käivitus Amsterdamis uus PVE server Infinium, mis peaks lahendama Euroserveri crashid.
tagasi üles
Mirage
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.01.2007 15:50:21 vasta tsitaadiga

Vast proovib ära, seda siis mingi aja möödudes, just toetudes sellele, et EQ2 gildikaaslased, kes beetas olid ütlesid et asi jah suht poolik ning vajab viimistlemist. Ehk vast mingi suvel vaatab mis asi endast kujutab icon_smile.gif

Veider on see, et paljud laidavad selle täiesti maha ja paljud kiidavad, hmm. Ahjaa, vahepeal liikus ringi ka performance tweak juhend, mis olla paljudele positiivselt mõjunud.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
codemaster
HV kasutaja
codemaster

sõnum 02.02.2007 03:06:23 vasta tsitaadiga

Ise ostsin ära (digital pre-order kuigi SOE ei ole mu kaardilt raha veel võtnud...) ja mängin praegu. Mäng töötab ilusti ja jookseb minu läpaka peal uskumatult hästi. Tegelt tahaks õudsalt ka karpi ja plaati saada aga Eestis lihtsalt keegi ei müü icon_sad.gif

Läpakas:
Pentium 1.8 GHz
1GB RAM
Radeon Mobility x600 (128MB)

Seega suht nõrk ja mängib välja täitsa hästi.

Mäng oli beetas kõvasti kehvema performaceiga

Vahel tuleb ette buggiseid queste ja muud aga praegu on peaaegu iga päev ka uus patch välja lastud. Tundub tõesti, et reliisiga sai kiirustatud aga varsti peaks kõik korras olema icon_razz.gif

Mõned skriinid:

http://bp1.blogger.com/__uKsVzBOJmw/RcJ-UnRrMFI/AAAAAAAAADs/0ea4ENSlOcM/s1600-h/ScreenShot_00048.JPG

http://bp2.blogger.com/__uKsVzBOJmw/RcJ893RrMAI/AAAAAAAAADE/IfqxxiEjmTM/s1600-h/look+ma%27+i%27m+a+lumberjack%21.JPG

http://bp1.blogger.com/__uKsVzBOJmw/RcJ94nRrMDI/AAAAAAAAADc/tO8i_KNN0GM/s1600-h/ScreenShot_00046.JPG
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 03.02.2007 00:29:38 vasta tsitaadiga

Kahju, et Vanguardil mingit trialit saadaval pole. Tahaksin seda proovida, aga mängu ostmata on see praegu ilmselt võimatu?
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 03.02.2007 00:32:07 vasta tsitaadiga

ise otsin ka uut mmorpg-i aga jah ilma trialita ikka ei osta.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Vanguard: Saga of Heroes mine lehele 1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.