Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  MSI 651M-V bios flash = mobo surm? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Talumees
HV kasutaja

sõnum 24.01.2007 11:23:06 MSI 651M-V bios flash = mobo surm? vasta tsitaadiga

Juhtus siis säherdune põnev lugu:
Hakkasin MSI 651M-V biost flashima (v2.0 - v2.2), tõmbasin MSI enda kodukalt nende rangelt soovitusliku Live Update 3!, tõmbasin update'id ära ja hakkasin's installima. Asi läks libedalt - tundis ära, et netis on tegemist uuendatud biose versiooniga, update'is main blocki ära, küsis restardi järgi (mida mina talle otseloomalikult lubasin) ja mis tagajärg? blinkiv tuli minu monitoril ja must pilt... ootasin siis ca 2min, ei kottigi.

Oskab keegi targem ehk nõu anda, kuidas edasi toimida? Proovisin järgnevaid asju:
(Kuna tegemist on int-videokaardiga moboga) tõstsin juhtme Radeon 9600 tagant sinna -äkki läks by deafult too setting valeks - sittagi!
Tegin CMOS cleari (mida jumperi pealt teha ei õnnestu, too on seal statsionaarne [manuali järgi peaks saama tho...] võttes välja patarei (ca 2min, vist piisav?)
Kuna masinas on PC2700 ja PC3200 mälud, proovisin ühe ja teisega - ei tööta kummagiga. Prose on 2.4ghz Celeron D, kui see tähtsust omama peaks.

any ideas? icon_smile.gif
Tänud ette.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
uzzman
HV kasutaja
uzzman

sõnum 24.01.2007 15:51:51 vasta tsitaadiga

cmos cleari teeb patareid välja võttes vist 10 minutit kui mälu ei peta ja kui kruvikeerajaga ühendad patarei klemmid siis pidi kiiremini tegema (ise pole proovinud)
loe emaplaadi manuaali seal peaks ka selle kohta kirjas olema.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
JannoT
HV kasutaja
JannoT

sõnum 24.01.2007 15:57:25 vasta tsitaadiga

Patarei välja töötab enam vähem kohe ,sest mobo siis enam kuskilt voolu ei saa. Seinast oli ka ikka juhe väljas kui cleari tegid? Ja seda kruvi keeraja asja ma ei usu. Ega pirn nt varem kustu kui Sa võtad juhtme seinast välja ja siis kruvikeerajaga seal mõlemat pistiku otsa puudud. icon_razz.gif
pealuu
HV veteran
pealuu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.01.2007 19:50:07 vasta tsitaadiga

JannoT kirjutas:
Patarei välja töötab enam vähem kohe ,sest mobo siis enam kuskilt voolu ei saa. Seinast oli ka ikka juhe väljas kui cleari tegid? Ja seda kruvi keeraja asja ma ei usu. Ega pirn nt varem kustu kui Sa võtad juhtme seinast välja ja siis kruvikeerajaga seal mõlemat pistiku otsa puudud. icon_razz.gif

jumal hoidku sind mõne tõsisemat sorti laetud kondensaatori sõrmedega näppimisest.
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
xtro
HV veteran
xtro

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.02.2007 19:15:34 vasta tsitaadiga

Batarey välja ei tööta ikka ka kohe ja kruvikeerajaga klemmide lühistamine toimib küll. Maagiliseks vihjeks oleks näiteks see, et seal mõni konde vahel mis kruvikeerajaga lühistamisel ennast tühjaks laeb (seda teeb ta ka mingi ajahulga jooksul).

Samas suht kindel, et sellel platel BIOS hotflash vajalik beer_yum.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  MSI 651M-V bios flash = mobo surm?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.