Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
2 trini
HV veteran

|
14.01.2007 17:08:42
|
|
|
tiit26 kirjutas: |
krt kas see on normaalne, et msn vahepeal jutu ära kaotab Juba teist korda selline jama, et kas siis minu poolne jutt ei jõua kohale või siis teiselt poolt. Ja siis mõistata, miks teine pool rääkida ei taha Windows Live Messenger 8.1 tegemist. |
On juba pikemat aega selline jama olnud jah Ja kusjuures ei tule seda teadet ka ,et 'you messages could not be delivered, blaa blaa..'. Lambist osad laused ei jõua kohe kohale, vaid alles mingi pool tundi hiljem, ammu juba teine jututeema, ja siis äkki suvalisel hetkel mingi varem saadetud tekst ilmub kuskilt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tiit26
Kreisi kasutaja
|
14.01.2007 17:26:59
|
|
|
2 trini kirjutas: |
krt kas see on normaalne, et msn vahepeal jutu ära kaotab Juba teist korda selline jama, et kas siis minu poolne jutt ei jõua kohale või siis teiselt poolt. Ja siis mõistata, miks teine pool rääkida ei taha Windows Live Messenger 8.1 tegemist. |
On juba pikemat aega selline jama olnud jah Ja kusjuures ei tule seda teadet ka ,et 'you messages could not be delivered, blaa blaa..'. Lambist osad laused ei jõua kohe kohale, vaid alles mingi pool tundi hiljem, ammu juba teine jututeema, ja siis äkki suvalisel hetkel mingi varem saadetud tekst ilmub kuskilt. |
No mul on niimoodi olnud, et ei jõua üldse kohale. Ükskord ei jõudnud teise poole jutt minuni ja nüüd eile ei jõudnud minu jutt, mõlemad ootame üksteise järel nagu lollid Ja just siis kui tähtis jutt pooleli ja jäigi pooleli, ega teine tea ju et ma küll kirjutan, aga sinna ei jõua. Närvi ajab selline asi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
14.01.2007 17:30:32
|
|
|
Kui mul oli Windows Live Messenger 8.1 siis olid pidevalt sellised jamad, ei jõudnud minu tekst kohale ega jõudnud teiste tekst minuni kohale.
Sellepärast kasutan siiani MSN Messenger 7.5(Build 7.5.0306)
|
|
tagasi üles |
|
 |
tiit26
Kreisi kasutaja
|
14.01.2007 17:34:07
|
|
|
syncmahv kirjutas: |
Kui mul oli Windows Live Messenger 8.1 siis olid pidevalt sellised jamad, ei jõudnud minu tekst kohale ega jõudnud teiste tekst minuni kohale.
Sellepärast kasutan siiani MSN Messenger 7.5(Build 7.5.0306) |
7.5-ga ei olnud jah seda jama, ega polegi siis muud kui tagasi minna selle peale
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rastafari
HV Guru

|
16.01.2007 02:40:56
|
|
|
Ei jõua seda teemat lugeda...
vaja teada, kuidas messenger'is olevad emotikonid (need liikuvad kogutud pilduid) saaks uude kaasa võtta, mis kataloogis need asjad peituvad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
16.01.2007 03:01:14
|
|
|
kiire guugeldus selle pihta on abiks.
iirc, otse kuskil kataloomas ei elanud aga softi on nende ringitõstmiseks olemas.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
16.01.2007 03:10:43
|
|
|
Mõmm kirjutas: |
Ei jõua seda teemat lugeda...
vaja teada, kuidas messenger'is olevad emotikonid (need liikuvad kogutud pilduid) saaks uude kaasa võtta, mis kataloogis need asjad peituvad?
 |
Niisama neid ringi tõsta ei saa, messenger ei tunne neid ära. Vaja proget, aga millist, see sõltub messengeri versioonist. WLM 8.0 -ga ConCon Retriever abiks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
16.01.2007 13:06:27
|
|
|
ot: |
teoreetiliselt, kas oleks võimalik neid emotsiooniikoone uuemasse versiooni edasi viia nii, et kõigepealt saadad need läbi vana msn'i sõbrale, kes need salvestab ja siis saadab sulle uuele edasi? |
_________________ Does "genuine" mean "with the real bugs"? |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
16.01.2007 16:07:39
|
|
|
teoreetiliselt on neid võimalik üles otsida need emiticonid, peaksid asuma kaustas %userprofile%\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\suvaline number\CustomEmoticons. Failid seal .dat laiendiga, nimetad ümber .gif'iks. installid uue versiooni ja lisad need .gif failid
Kogu see jutt siis 7.5 kohta
PS kui 7.5 on installitud ja paned 8 peale, siis jäävad emoticonid alles
|
|
tagasi üles |
|
 |
olenk
HV vaatleja

|
17.01.2007 02:26:18
|
|
|
Mingi jama on :S
Ma lisasin kellegi enda kontaktlisti aga ta on koguaeg offline kuid peaks olema online.
Asi siis selles et kui mul arvuti 3 ööpäeva järjest töötab siis msn läheb hulluks.
varemgi nii olnud aga siis sai kõik korda kui restardi ära tegin aga nüü ssee ei aidanud
Milles probleem ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rastafari
HV Guru

|
17.01.2007 03:51:19
|
|
|
tsihh kirjutas: |
teoreetiliselt on neid võimalik üles otsida need emiticonid, peaksid asuma kaustas %userprofile%\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\suvaline number\CustomEmoticons. Failid seal .dat laiendiga, nimetad ümber .gif'iks. installid uue versiooni ja lisad need .gif failid
Kogu see jutt siis 7.5 kohta
PS kui 7.5 on installitud ja paned 8 peale, siis jäävad emoticonid alles |
On 7.5,
proovin nii teha, vaatame...
|
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
17.01.2007 07:42:49
|
|
|
ot: |
tsihh, tänud. Lõpuks ometi leidsin ma need üles (mitte, et see eriti oluline olnud oleks) - ja seda täiesti juhuslikult tänu korraks siia teemasse piiludes  |
_________________ 'sup? |
|
tagasi üles |
|
 |
tryku
HV kasutaja

|
18.01.2007 01:10:12
|
|
|
Selline mure äkki tekkinud, et msn on äkki hakanud pidevalt not responding olema ning järjest aeglasemaks läheb. Mitte ainult minu arvutis vaid siin kodus ka ühel teisel arvutil, milles troojakate olemasolu on välistatud. Lisaks samal ajal hakkas naabril samuti msniga sama jama pihta. Kõik need arvutid on ühes ja samas võrgus, hiljuti suri ruuter ära, vahetati ära ja pärast seda msn töötas kuid mingi poole päeva pärast hakkasid kõigil vaikselt jamad pihta. No ma usun, et ruuter ja msn pole omavahel seoses aga siiski :S, windows messenger teistel arvutitel töötab, minu omal ei tööta
_________________ Eesti-Läti piiril rekka, millele taha kirjutatud saksa keeles: "Selles autos töötavad 500 hobust ja üks eesel". |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
18.01.2007 01:46:00
|
|
|
Kuidas teil hetkel messengeriga on? Töötab? Krt mul ei taha sisse logida ei windows messenger, MSN messenger ega webmessenger. Netiga on kõik korras.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tere112
Kreisi kasutaja

|
18.01.2007 01:48:29
|
|
|
on kah mingi jama hetkel, olen online aga mitte kellelegi minu tekst kohale ei lähe.
_________________ BMW |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
18.01.2007 01:55:28
|
|
|
Mul oli ennem sama jama, nüüd ei lase üldse sisse logida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tryku
HV kasutaja

|
18.01.2007 18:08:32
|
|
|
Minul sisselogimise ajal loobib not respondingusse
_________________ Eesti-Läti piiril rekka, millele taha kirjutatud saksa keeles: "Selles autos töötavad 500 hobust ja üks eesel". |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
19.01.2007 11:45:31
|
|
|
syncmahv kirjutas: |
Sellepärast kasutan siiani MSN Messenger 7.5(Build 7.5.0306) |
7.5-ga ei olnud jah seda jama, ega polegi siis muud kui tagasi minna selle peale  |
Mul sama pull - juba kaks päeva ei jõua jutt minuni kelleltki kui ma just ise juttu ei alusta ja teine pool kiirelt kohe ei vasta. Algul oli Live Messenger, nüüd sai 7.5 vastu vahetatud - kasu ei ole. Kusjuures olenemata sellest, kas tööl või kodus - ikka ei jõua jutt minuni. Erinevad ühendused, erinevad msn-id ... ei tea.
|
|
tagasi üles |
|
 |
fic
HV kasutaja

|
19.01.2007 17:02:43
|
|
|
NÜÜD VAJAN MA KÕIGI ABI, SEST MURE ON SUUR !
üks päev, lampi, ei lase mind MSNi. Teade : Signing in failed because the service is temporarily unavaible. Please try again later. 800401f3 ha kõik
1) varemalt läks automaatselt, kuid nüüd isegi ei lase tähti kirjutada kasutaja nimesse ega parooli - nii aeglaselt tulevad need ( Täht 5 sekundit)
2) vaatasin kõik settingud üle, ning ütleb, et on ühendatud jne, kasutasin isegi abi mis soovitati helpis teha.
Vanemasse MSNi saan sisse, ning ka webi põhisesse, kuid tavalisse ning LIVE omasse mitte .
Milles on asi ? Põhivärk ongi selles, et näitab, et kõik on korras .
Aitäh kes aitavad
_________________ PhotograFICal |
|
tagasi üles |
|
 |
Sammer
HV kasutaja
|
20.01.2007 17:41:25
|
|
|
minu 7.5 nillib ka sitax atm. ei tea kas viga minus või elionis. ühendus kaob koguaeg :S
|
 |
sushimees
HV kasutaja
|
20.01.2007 18:11:32
|
|
|
Mul on probleem selles, et oma tavalise kasutajaga sisse ei saa. Ütleb, et kas viga on teenuses või minu firewall'is. Võtsin firewall'i maha, ikka sama probleem kestab edasi, vahetasin igaks juhuks passworki ka, aga ei mingit muutust. Siis proovisin teise kasutajaga sisse logida ja kõik tip-top. Jube imelik ikka, et ühega saab ilusti sisse ja teisega mitte. Proovisin veel kahte versiooni: Windows Live Messenger ja MSN Messenger 7.5.
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
21.01.2007 08:26:32
|
|
|
fic kirjutas: |
NÜÜD VAJAN MA KÕIGI ABI, SEST MURE ON SUUR !
üks päev, lampi, ei lase mind MSNi. Teade : Signing in failed because the service is temporarily unavaible. Please try again later. 800401f3 ha kõik
1) varemalt läks automaatselt, kuid nüüd isegi ei lase tähti kirjutada kasutaja nimesse ega parooli - nii aeglaselt tulevad need ( Täht 5 sekundit)
2) vaatasin kõik settingud üle, ning ütleb, et on ühendatud jne, kasutasin isegi abi mis soovitati helpis teha.
Vanemasse MSNi saan sisse, ning ka webi põhisesse, kuid tavalisse ning LIVE omasse mitte .
Milles on asi ? Põhivärk ongi selles, et näitab, et kõik on korras .
Aitäh kes aitavad  |
start > run > cmd ja seal kirjutad:
regsvr32 Dssenh.dll /s
regsvr32 Gpkcsp.dll /s
regsvr32 Slbcsp.dll /s
regsvr32 Sccbase.dll /s
regsvr32 Softpub.dll /s
regsvr32 Wintrust.dll /s
regsvr32 Initpki.dll /s
regsvr32 Rsaenh.dll /s
regsvr32 Mssip32.dll /s
regsvr32 Cryptdlg.dll /s
regsvr32 Msxml3.dll /s
Ja spyware scan tee oma arvutile!
sushimees kirjutas: |
Mul on probleem selles, et oma tavalise kasutajaga sisse ei saa. Ütleb, et kas viga on teenuses või minu firewall'is. Võtsin firewall'i maha, ikka sama probleem kestab edasi, vahetasin igaks juhuks passworki ka, aga ei mingit muutust. Siis proovisin teise kasutajaga sisse logida ja kõik tip-top. Jube imelik ikka, et ühega saab ilusti sisse ja teisega mitte. Proovisin veel kahte versiooni: Windows Live Messenger ja MSN Messenger 7.5. |
Hidden files ja folders nähtavaks ja otsi üles kõik selle messengeri kasutajaga seonduv C:\Documents and Settings\KASUTAJA\ all olevatest kaustadest ning kustuta ära. Messengeri ID saad genereerida sellel lehel http://m00.cx/misc/msgrid.php
|
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
21.01.2007 21:20:41
|
|
|
Nii...mure siis selline, et kas on mingi moodus kustutada kontaktide aadressi sellisest kohast nagu Tools -> Options -> Privacy ...sealt siis block list ...tean, et kustutada saab üldjuhul siis, kui inimene on ka näiteks mind kustutanud ja blokkinud, kuid tahaks lihtsalt selle lahtri sealt tühjaks teha...kas on mingi moodus ? Tänan!
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
21.01.2007 22:08:15
|
|
|
miga kirjutas: |
Nii...mure siis selline, et kas on mingi moodus kustutada kontaktide aadressi sellisest kohast nagu Tools -> Options -> Privacy ...sealt siis block list ...tean, et kustutada saab üldjuhul siis, kui inimene on ka näiteks mind kustutanud ja blokkinud, kuid tahaks lihtsalt selle lahtri sealt tühjaks teha...kas on mingi moodus ? Tänan! |
Kustutada saab, aga sellest pole mingit kasu, kuna messengeri sisse logimisel saad sa popup'id teatega, et need kontaktid on sind lisanud. Vaevalt sa iga kord cancel tahad vajutada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
21.01.2007 22:50:30
|
|
|
3. päeva mulle sõnumid kohale eii jõua. Oskate aidata? Live messenger ja MSN plus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|