Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 14.01.2007 17:08:42 vasta tsitaadiga

tiit26 kirjutas:
krt kas see on normaalne, et msn vahepeal jutu ära kaotab icon_evil.gif Juba teist korda selline jama, et kas siis minu poolne jutt ei jõua kohale või siis teiselt poolt. Ja siis mõistata, miks teine pool rääkida ei taha icon_rolleyes.gif Windows Live Messenger 8.1 tegemist.

On juba pikemat aega selline jama olnud jah icon_neutral.gif Ja kusjuures ei tule seda teadet ka ,et 'you messages could not be delivered, blaa blaa..'. Lambist osad laused ei jõua kohe kohale, vaid alles mingi pool tundi hiljem, ammu juba teine jututeema, ja siis äkki suvalisel hetkel mingi varem saadetud tekst ilmub kuskilt.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tiit26
Kreisi kasutaja

sõnum 14.01.2007 17:26:59 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
tiit26 kirjutas:
krt kas see on normaalne, et msn vahepeal jutu ära kaotab icon_evil.gif Juba teist korda selline jama, et kas siis minu poolne jutt ei jõua kohale või siis teiselt poolt. Ja siis mõistata, miks teine pool rääkida ei taha icon_rolleyes.gif Windows Live Messenger 8.1 tegemist.

On juba pikemat aega selline jama olnud jah icon_neutral.gif Ja kusjuures ei tule seda teadet ka ,et 'you messages could not be delivered, blaa blaa..'. Lambist osad laused ei jõua kohe kohale, vaid alles mingi pool tundi hiljem, ammu juba teine jututeema, ja siis äkki suvalisel hetkel mingi varem saadetud tekst ilmub kuskilt.

No mul on niimoodi olnud, et ei jõua üldse kohale. Ükskord ei jõudnud teise poole jutt minuni ja nüüd eile ei jõudnud minu jutt, mõlemad ootame üksteise järel nagu lollid icon_rolleyes.gif Ja just siis kui tähtis jutt pooleli ja jäigi pooleli, ega teine tea ju et ma küll kirjutan, aga sinna ei jõua. Närvi ajab selline asi icon_evil.gif
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 14.01.2007 17:30:32 vasta tsitaadiga

tiit26 kirjutas:

Kui mul oli Windows Live Messenger 8.1 siis olid pidevalt sellised jamad, ei jõudnud minu tekst kohale ega jõudnud teiste tekst minuni kohale.
Sellepärast kasutan siiani MSN Messenger 7.5(Build 7.5.0306)
tagasi üles
tiit26
Kreisi kasutaja

sõnum 14.01.2007 17:34:07 vasta tsitaadiga

syncmahv kirjutas:
tiit26 kirjutas:

Kui mul oli Windows Live Messenger 8.1 siis olid pidevalt sellised jamad, ei jõudnud minu tekst kohale ega jõudnud teiste tekst minuni kohale.

7.5-ga ei olnud jah seda jama, ega polegi siis muud kui tagasi minna selle peale icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Rastafari
HV Guru
Rastafari

sõnum 16.01.2007 02:40:56 vasta tsitaadiga

Ei jõua seda teemat lugeda...
vaja teada, kuidas messenger'is olevad emotikonid (need liikuvad kogutud pilduid) saaks uude kaasa võtta, mis kataloogis need asjad peituvad?
beer_yum.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.01.2007 03:01:14 vasta tsitaadiga

kiire guugeldus selle pihta on abiks.
iirc, otse kuskil kataloomas ei elanud aga softi on nende ringitõstmiseks olemas.

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 16.01.2007 03:10:43 vasta tsitaadiga

Mõmm kirjutas:
Ei jõua seda teemat lugeda...
vaja teada, kuidas messenger'is olevad emotikonid (need liikuvad kogutud pilduid) saaks uude kaasa võtta, mis kataloogis need asjad peituvad?
beer_yum.gif

Niisama neid ringi tõsta ei saa, messenger ei tunne neid ära. Vaja proget, aga millist, see sõltub messengeri versioonist. WLM 8.0 -ga ConCon Retriever abiks.
tagasi üles
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 16.01.2007 13:06:27 vasta tsitaadiga

ot:
teoreetiliselt, kas oleks võimalik neid emotsiooniikoone uuemasse versiooni edasi viia nii, et kõigepealt saadad need läbi vana msn'i sõbrale, kes need salvestab ja siis saadab sulle uuele edasi?

tsihh
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.01.2007 16:07:39 vasta tsitaadiga

teoreetiliselt on neid võimalik üles otsida need emiticonid, peaksid asuma kaustas %userprofile%\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\suvaline number\CustomEmoticons. Failid seal .dat laiendiga, nimetad ümber .gif'iks. installid uue versiooni ja lisad need .gif failid

Kogu see jutt siis 7.5 kohta

PS kui 7.5 on installitud ja paned 8 peale, siis jäävad emoticonid alles
tagasi üles
olenk
HV vaatleja
olenk

sõnum 17.01.2007 02:26:18 vasta tsitaadiga

Mingi jama on :S
Ma lisasin kellegi enda kontaktlisti aga ta on koguaeg offline kuid peaks olema online.
Asi siis selles et kui mul arvuti 3 ööpäeva järjest töötab siis msn läheb hulluks.
varemgi nii olnud aga siis sai kõik korda kui restardi ära tegin aga nüü ssee ei aidanud
Milles probleem ?
tagasi üles
Rastafari
HV Guru
Rastafari

sõnum 17.01.2007 03:51:19 vasta tsitaadiga

tsihh kirjutas:
teoreetiliselt on neid võimalik üles otsida need emiticonid, peaksid asuma kaustas %userprofile%\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\suvaline number\CustomEmoticons. Failid seal .dat laiendiga, nimetad ümber .gif'iks. installid uue versiooni ja lisad need .gif failid

Kogu see jutt siis 7.5 kohta

PS kui 7.5 on installitud ja paned 8 peale, siis jäävad emoticonid alles

On 7.5,
proovin nii teha, vaatame... beer_yum.gif
tagasi üles
NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 17.01.2007 07:42:49 vasta tsitaadiga

ot:
tsihh, tänud. Lõpuks ometi leidsin ma need üles (mitte, et see eriti oluline olnud oleks) - ja seda täiesti juhuslikult tänu korraks siia teemasse piiludes icon_razz.gif

tryku
HV kasutaja
tryku

sõnum 18.01.2007 01:10:12 vasta tsitaadiga

Selline mure äkki tekkinud, et msn on äkki hakanud pidevalt not responding olema ning järjest aeglasemaks läheb. Mitte ainult minu arvutis vaid siin kodus ka ühel teisel arvutil, milles troojakate olemasolu on välistatud. Lisaks samal ajal hakkas naabril samuti msniga sama jama pihta. Kõik need arvutid on ühes ja samas võrgus, hiljuti suri ruuter ära, vahetati ära ja pärast seda msn töötas kuid mingi poole päeva pärast hakkasid kõigil vaikselt jamad pihta. No ma usun, et ruuter ja msn pole omavahel seoses aga siiski :S, windows messenger teistel arvutitel töötab, minu omal ei tööta icon_sad.gif
Anti

sõnum 18.01.2007 01:46:00 vasta tsitaadiga

Kuidas teil hetkel messengeriga on? Töötab? Krt mul ei taha sisse logida ei windows messenger, MSN messenger ega webmessenger. Netiga on kõik korras.
tagasi üles
tere112
Kreisi kasutaja
tere112

sõnum 18.01.2007 01:48:29 vasta tsitaadiga

on kah mingi jama hetkel, olen online aga mitte kellelegi minu tekst kohale ei lähe. icon_neutral.gif
Anti

sõnum 18.01.2007 01:55:28 vasta tsitaadiga

Mul oli ennem sama jama, nüüd ei lase üldse sisse logida.
tagasi üles
tryku
HV kasutaja
tryku

sõnum 18.01.2007 18:08:32 vasta tsitaadiga

Minul sisselogimise ajal loobib not respondingusse icon_sad.gif
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 19.01.2007 11:45:31 vasta tsitaadiga

tiit26 kirjutas:
syncmahv kirjutas:
tiit26 kirjutas:

7.5-ga ei olnud jah seda jama, ega polegi siis muud kui tagasi minna selle peale icon_rolleyes.gif

Mul sama pull - juba kaks päeva ei jõua jutt minuni kelleltki kui ma just ise juttu ei alusta ja teine pool kiirelt kohe ei vasta. Algul oli Live Messenger, nüüd sai 7.5 vastu vahetatud - kasu ei ole. Kusjuures olenemata sellest, kas tööl või kodus - ikka ei jõua jutt minuni. Erinevad ühendused, erinevad msn-id ... ei tea.
tagasi üles
fic
HV kasutaja
fic

sõnum 19.01.2007 17:02:43 vasta tsitaadiga

NÜÜD VAJAN MA KÕIGI ABI, SEST MURE ON SUUR !

üks päev, lampi, ei lase mind MSNi. Teade : Signing in failed because the service is temporarily unavaible. Please try again later. 800401f3 ha kõik

1) varemalt läks automaatselt, kuid nüüd isegi ei lase tähti kirjutada kasutaja nimesse ega parooli - nii aeglaselt tulevad need ( Täht 5 sekundit)
2) vaatasin kõik settingud üle, ning ütleb, et on ühendatud jne, kasutasin isegi abi mis soovitati helpis teha.
Vanemasse MSNi saan sisse, ning ka webi põhisesse, kuid tavalisse ning LIVE omasse mitte .

Milles on asi ? icon_eek.gif Põhivärk ongi selles, et näitab, et kõik on korras .

Aitäh kes aitavad icon_confused.gif

Sammer
HV kasutaja

sõnum 20.01.2007 17:41:25 vasta tsitaadiga

minu 7.5 nillib ka sitax atm. ei tea kas viga minus või elionis. ühendus kaob koguaeg :S
HV kasutaja

sõnum 20.01.2007 18:11:32 vasta tsitaadiga

Mul on probleem selles, et oma tavalise kasutajaga sisse ei saa. Ütleb, et kas viga on teenuses või minu firewall'is. Võtsin firewall'i maha, ikka sama probleem kestab edasi, vahetasin igaks juhuks passworki ka, aga ei mingit muutust. Siis proovisin teise kasutajaga sisse logida ja kõik tip-top. Jube imelik ikka, et ühega saab ilusti sisse ja teisega mitte. Proovisin veel kahte versiooni: Windows Live Messenger ja MSN Messenger 7.5.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 21.01.2007 08:26:32 vasta tsitaadiga

fic kirjutas:
NÜÜD VAJAN MA KÕIGI ABI, SEST MURE ON SUUR !

üks päev, lampi, ei lase mind MSNi. Teade : Signing in failed because the service is temporarily unavaible. Please try again later. 800401f3 ha kõik

1) varemalt läks automaatselt, kuid nüüd isegi ei lase tähti kirjutada kasutaja nimesse ega parooli - nii aeglaselt tulevad need ( Täht 5 sekundit)
2) vaatasin kõik settingud üle, ning ütleb, et on ühendatud jne, kasutasin isegi abi mis soovitati helpis teha.
Vanemasse MSNi saan sisse, ning ka webi põhisesse, kuid tavalisse ning LIVE omasse mitte .

Milles on asi ? icon_eek.gif Põhivärk ongi selles, et näitab, et kõik on korras .

Aitäh kes aitavad icon_confused.gif

start > run > cmd ja seal kirjutad:
regsvr32 Dssenh.dll /s
regsvr32 Gpkcsp.dll /s
regsvr32 Slbcsp.dll /s
regsvr32 Sccbase.dll /s
regsvr32 Softpub.dll /s
regsvr32 Wintrust.dll /s
regsvr32 Initpki.dll /s
regsvr32 Rsaenh.dll /s
regsvr32 Mssip32.dll /s
regsvr32 Cryptdlg.dll /s
regsvr32 Msxml3.dll /s

Ja spyware scan tee oma arvutile!

sushimees kirjutas:
Mul on probleem selles, et oma tavalise kasutajaga sisse ei saa. Ütleb, et kas viga on teenuses või minu firewall'is. Võtsin firewall'i maha, ikka sama probleem kestab edasi, vahetasin igaks juhuks passworki ka, aga ei mingit muutust. Siis proovisin teise kasutajaga sisse logida ja kõik tip-top. Jube imelik ikka, et ühega saab ilusti sisse ja teisega mitte. Proovisin veel kahte versiooni: Windows Live Messenger ja MSN Messenger 7.5.

Hidden files ja folders nähtavaks ja otsi üles kõik selle messengeri kasutajaga seonduv C:\Documents and Settings\KASUTAJA\ all olevatest kaustadest ning kustuta ära. Messengeri ID saad genereerida sellel lehel http://m00.cx/misc/msgrid.php
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 21.01.2007 21:20:41 vasta tsitaadiga

Nii...mure siis selline, et kas on mingi moodus kustutada kontaktide aadressi sellisest kohast nagu Tools -> Options -> Privacy ...sealt siis block list ...tean, et kustutada saab üldjuhul siis, kui inimene on ka näiteks mind kustutanud ja blokkinud, kuid tahaks lihtsalt selle lahtri sealt tühjaks teha...kas on mingi moodus ? Tänan!
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 21.01.2007 22:08:15 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
Nii...mure siis selline, et kas on mingi moodus kustutada kontaktide aadressi sellisest kohast nagu Tools -> Options -> Privacy ...sealt siis block list ...tean, et kustutada saab üldjuhul siis, kui inimene on ka näiteks mind kustutanud ja blokkinud, kuid tahaks lihtsalt selle lahtri sealt tühjaks teha...kas on mingi moodus ? Tänan!

Kustutada saab, aga sellest pole mingit kasu, kuna messengeri sisse logimisel saad sa popup'id teatega, et need kontaktid on sind lisanud. Vaevalt sa iga kord cancel tahad vajutada icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 21.01.2007 22:50:30 vasta tsitaadiga

3. päeva mulle sõnumid kohale eii jõua. Oskate aidata? Live messenger ja MSN plus.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.