Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
gsmz
Kreisi kasutaja
|
09.01.2007 21:05:33
|
|
|
Kas keegi oskab öelda kas sellel telefonil saab kõne ajal Lisa/More nuppu ja klahv 7et vajutades kõne salvestada?
Ja kui saab salvestada siis kas keegi on proovinud et kas kõne salvestades vastaja telefonis kõlab iga mingi aja tagant (nokiadel nt. 5sec.) pärast piiks mis annab märku kõne salvestamisest.
Oleksin väga tänulik kui keegi viitsiks proovida.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
kami
HV kasutaja
|
10.01.2007 00:01:36
|
|
|
Nii.. Jutt selline. Oli meil majas üks ilusasti töötav k750i (jõle tore oli pilte teha ja muusikat kuulata). Töötas ta siis lõbusalt kuskil 6 kuud, kuni vend otsustas ta isalt ära võtta. Oli siis telefon veel (ma ei kujuta ette missuguses) kasutuses ning hopsti! katki ta läkski. Probleem seisneb selles, et telefon läheb käima, väristab ennast ja teeb häält töölepanekul, kuid nupud 123 ei tööta! (teatud nupud veel ei tüüdanud, kuid ei oska öelda täpselt millised .. kindlasti ei funka pärast töölelülitamist enam välja lülitamise nupp, imelik). Ja kõige tipuks ei anna telefon enam pilti ette. Panen telefoni käima, kuulen SE teeb häält ja vibro läheb tööle, aga ainus asi, mis ekraaniga juhtub on see, et ta muutub valgeks, üleni valgeks ja hõõgub.. Arvuti tunneb telefoni igat pidi ära, kopisin kogu mälukaardi sisu PCsse ilma probleemideta ning updatesin SEUSiga tarkvara, kuid tulutult
Soovitusi, arvamusi, abi? (Enne homset jalutuskäiku servicesse..)
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
10.01.2007 01:16:35
|
|
|
gsmz
Salvestada saab küll kõnet ja teine pool kuuleb alguses mingit piiksu kah.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
gsmz
Kreisi kasutaja
|
10.01.2007 01:45:07
|
|
|
K-Pax kirjutas: |
gsmz
Salvestada saab küll kõnet ja teine pool kuuleb alguses mingit piiksu kah. |
Aga äkki ütled kas salvestamine käib lihtsalt või tuleb kõne ajal menüüs ringi kolada ja meisterdada?
Äkki kommenteerid kas see piiks võib olla väga arusaadav märguanne kõne teisele poolele?
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
WaHur
HV kasutaja
|
10.01.2007 10:10:50
|
|
|
Mul on heli salvestus joystiku all - nõks vasakule ja salvestab, ei miskit menüüs kolamist.. Hea kasutada ka diktofonina ja ka suuliste märkmete (kui nilbelt see ka ei kõlaks) tegemisel - kui kirjutada pole võimalik...
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
10.01.2007 11:20:12
|
|
|
Valik ja viimane (7) valik, otse teena saab ka siis panna, kui valida diktofon. Selline piiks käib nagu oleks mingit 7 vajutanud
Ilmselt kui valida see teist moodi siis piiksu ei tule.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
gsmz
Kreisi kasutaja
|
10.01.2007 12:54:30
|
|
|
Suured tänud, jah kui valida see teine, joystic kiirmenüü siis piiksu pole ja salvestab nii mis müriseb..!!!
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
10.01.2007 13:19:19
|
|
|
Mustad nupud on siiski etemad. Ebamäärases valguses (kui pole ei nii pime, et nuppude pind ei paistaks ega ka nii valge, et taustvalgust näha poleks) on põleva taustvalgusega hõbedastelt nuppudelt tekste lugeda paras pain in da ass. Kogemused N6610 ja T610 põhjal.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
etsipongu
HV kasutaja
|
10.01.2007 18:50:31
|
|
|
rex kirjutas: |
Mustad nupud on siiski etemad. Ebamäärases valguses (kui pole ei nii pime, et nuppude pind ei paistaks ega ka nii valge, et taustvalgust näha poleks) on põleva taustvalgusega hõbedastelt nuppudelt tekste lugeda paras pain in da ass. Kogemused N6610 ja T610 põhjal. |
Eelmisel lehel presenteeritud hõbedase korpuse nuppude numbriel on sinine valgus, seega seda muret et ei näe ei ole. Sinine iseenesest muidugi maitse asi....
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
10.01.2007 18:52:16
|
|
|
kõige pullim tellisin tele 2 mms seadmed enda k750 i le ja avalisin nii sõnumi ja interneti profiilide alt tele 2 mms kõnekaart.endal smart.ja ikke ei saa saata:S milles jama
|
|
Kommentaarid: 223 loe/lisa |
   |
202 |
|
tagasi üles |
|
 |
soojatoru
HV vaatleja
|
10.01.2007 22:58:45
|
|
|
päris pilkalt sellest siin kribatud. võttis kaks õhtut aega läbi lugeda. Kuid küsimus jäi ikkagi.
Kas on võimalik sõnumi heli kuidagi vaiksemaks keerata? Öösel toimib kui äratus. Tellitud on e-mail-to-sms või mis iganes.. spämmi tuleb öösiti hulgi. Oleks suuresti kasu vaiksemaks keeramisest.. Meloodia vaiksemaks keeramisest pole kasu.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
11.01.2007 00:57:18
|
|
|
soojatoru kirjutas: |
päris pilkalt sellest siin kribatud. võttis kaks õhtut aega läbi lugeda. Kuid küsimus jäi ikkagi.
Kas on võimalik sõnumi heli kuidagi vaiksemaks keerata? Öösel toimib kui äratus. Tellitud on e-mail-to-sms või mis iganes.. spämmi tuleb öösiti hulgi. Oleks suuresti kasu vaiksemaks keeramisest.. Meloodia vaiksemaks keeramisest pole kasu. |
Olen seda telefoni päris põhjalikult uurinud, kuid sellist võimalust leidnud pole. Kui vastupidist infot leiad kuskilt siis võiksid seda ka siia postitada. Kardan siiski et see võimatu. Minu soovitus: ööseks teine profiil, kus sms'id ja/või kõned hääletuks määratud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
11.01.2007 01:05:19
|
|
|
Kas ilma hääletuks määramata on võimalik ka "hoiatustoone"(battery low) maha võtta?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
ph4nt0m
HV kasutaja
|
11.01.2007 03:03:59
|
|
|
artur- kirjutas: |
Kas ilma hääletuks määramata on võimalik ka "hoiatustoone"(battery low) maha võtta? |
ei ole võimalik.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
11.01.2007 04:40:13
|
|
|
otsi ülesse need toonid ja kustuta ära, nagu mina teen windows helidega
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
11.01.2007 12:18:30
|
|
|
mTim kirjutas: |
otsi ülesse need toonid ja kustuta ära, nagu mina teen windows helidega  |
Default toone ei lase telefon vast kustutada. Windowsil on kustutamisest palju lihtsam "no sounds" scheme valida.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
13.01.2007 11:47:54
|
|
|
Olen kuulnud, et uuematele telefonidele saab mingi taolise programmi peale lasta millega IR abil saab telefoni kasutada telekapuldina.
Kas selle telefoniga on see võimalik ja kui on siis kuskohast seda softijuppi saab?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
13.01.2007 12:39:19
|
|
|
artur- kirjutas: |
Olen kuulnud, et uuematele telefonidele saab mingi taolise programmi peale lasta millega IR abil saab telefoni kasutada telekapuldina.
Kas selle telefoniga on see võimalik ja kui on siis kuskohast seda softijuppi saab? |
Seda saab teha ainult Symbian operatsioonisüsteemiga telefoniga, tavaliste mittenutitelefonidega reeglina ei saa.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
etsipongu
HV kasutaja
|
13.01.2007 14:09:24
|
|
|
arvuti kaugjuhtimine üle sinihamba on juba originaal plaatidega kaasas.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
13.01.2007 14:19:53
|
|
|
Ka on telefoni IR saatja paari meetri tagant kasutamiseks enamasti liiga nõrk.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
WaHur
HV kasutaja
|
14.01.2007 00:59:24
|
|
|
etsipongu kirjutas: |
arvuti kaugjuhtimine üle sinihamba on juba originaal plaatidega kaasas. |
Tähelepanelik lugeja märkas et jutt käis TV juhtimisest, mitte PC!
Enne kui vastad, kuula küsimust..
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ph4nt0m
HV kasutaja
|
14.01.2007 16:53:25
|
|
|
[quote="WaHur"]
etsipongu kirjutas: |
Enne kui vastad, kuula küsimust..  |
irw@kuula
igatahes, ma arvan, et ta sai küsimusest väga hästi aru ja lihtsalt mainis, et PCd saab juba kaasasoleva tarkvaraga juhtida.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
etsipongu
HV kasutaja
|
14.01.2007 22:22:35
|
|
|
Tegemist siis informatiivse teemaga ja arvasin et igasugune info on teretulnud.
Siiski, üritan edaspidi parem kuulaja olla
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
soojatoru
HV vaatleja
|
16.01.2007 22:50:16
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Kas on võimalik sõnumi heli kuidagi vaiksemaks keerata? Öösel toimib kui äratus. Tellitud on e-mail-to-sms või mis iganes.. spämmi tuleb öösiti hulgi. Oleks suuresti kasu vaiksemaks keeramisest.. Meloodia vaiksemaks keeramisest pole kasu. |
Olen seda telefoni päris põhjalikult uurinud, kuid sellist võimalust leidnud pole. Kui vastupidist infot leiad kuskilt siis võiksid seda ka siia postitada. Kardan siiski et see võimatu. Minu soovitus: ööseks teine profiil, kus sms'id ja/või kõned hääletuks määratud. |
ei ole kahjuks kahe kuuga jõudnud manuaali kätte võtta. Olen kasutanud nõnda, et profiil 'Kodus' on hästi vaikselt kõik ja ilma vibrota (vist isegi see defooldina), kuid SMS röögib ikka nagu segane.
sinu jutust sain nõnda aru, kui ma muudan näiteks 'kodus' profiil all ära SMS tooni (Klõps näiteks), muutub see AINULT selles profiilis ära? Või ka 'Tavaline' profiilis? Eelnevalt nagu on ta seda teinud (T630)
viimati muutis soojatoru 07.11.2007 17:30:31, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
16.01.2007 23:59:24
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Olen seda telefoni päris põhjalikult uurinud, kuid sellist võimalust leidnud pole. Kui vastupidist infot leiad kuskilt siis võiksid seda ka siia postitada. Kardan siiski et see võimatu. Minu soovitus: ööseks teine profiil, kus sms'id ja/või kõned hääletuks määratud. |
ei ole kahjuks kahe kuuga jõudnud manuaali kätte võtta. Olen kasutanud nõnda, et profiil 'Kodus' on hästi vaikselt kõik ja ilma vibrota (vist isegi see defooldina), kuid SMS röögib ikka nagu segane.
sinu jutust sain nõnda aru, kui ma muudan näiteks 'kodus' profiil all ära SMS tooni (Klõps näiteks), muutub see AINULT selles profiilis ära? Või ka 'Tavaline' profiilis? Eelnevalt nagu on ta seda teinud (T630)
Lugupidamisega,
Martin |
Nüüd kui sa rääkima hakkasid, siis tekkisid endalgi kahtlused, et kas see sms heli ikka allub profiilile. Kui aega saan ja viitsimist leian, katsetan.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|