Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Crank
HV vaatleja

|
08.01.2007 20:45:40
|
|
|
On siis selline probleem, et kui USB kaablliga ühendad ruuteri arvutiga siis nett töötab, aga kui tahan läbi võrgukaardi ühendada, siis ei lähe nett tööle. Kõik vajalikud tuled põlevad. Kas probleem võib olla võrgukaardi draiveris? Kust saab kontrollida kas kõik draiverid peal ikka on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
nurro2
HV kasutaja

|
09.01.2007 00:14:58
|
|
|
SGM kirjutas: |
nurro2 kirjutas: |
Sa ikka teistel arvutitel oled need ip-d käsitsi ära määranud või Muidu ei ole jah ühendust  |
Proovisin kõrvuti, aga siis tuli minu arvutil mingi connection error ja ajas mingit jama IP kohta (kummagi masina ühendus ei hakanud tööle), kuigi mu arvutil oli IP lõpp 64 ja teisele proovisin 66 Lõpuks ei jäänud muud üle kui eemaldada teleka võimalus oma arvutist, sest muidu teised 2 arvutit ei saa netti.  |
Mismoodi sa selle telekavõimaluse oma arvutist eemaldasid?
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
unnamed
HV kasutaja

|
09.01.2007 00:23:35
|
|
|
Sa ikka teistel arvutitel oled need ip-d käsitsi ära määranud või Muidu ei ole jah ühendust  |
Proovisin kõrvuti, aga siis tuli minu arvutil mingi connection error ja ajas mingit jama IP kohta (kummagi masina ühendus ei hakanud tööle), kuigi mu arvutil oli IP lõpp 64 ja teisele proovisin 66 Lõpuks ei jäänud muud üle kui eemaldada teleka võimalus oma arvutist, sest muidu teised 2 arvutit ei saa netti.  |
Mismoodi sa selle telekavõimaluse oma arvutist eemaldasid? |
tee nt restart ruuterile ja uuesti set up on jälle kõik korras nullis.
mul oli täpselt sama jama.
_________________ If life kicks you in the ass kick back. Take off on wheels. |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
nurro2
HV kasutaja

|
09.01.2007 00:36:58
|
|
|
Probleem selles, et mul see uus firmware ju installitud ja ma ei oska neid seadeid seal set upis õigeks panna, niisiis kui ma set upi teen, siis ma alati teen seda restore configuration ja kõik vanad asjad ju uuesti tagasi
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
09.01.2007 05:28:55
Re: DigiTV ei tööta arvutis |
|
|
heiki0 kirjutas: |
Mida tegin:
Firmware update: 6.1.7.2.-le
Ruuteris port 3 iptv gruppi
Arvutis 2 võrkarit, üks neti jaoks teine dTV jaoks, DHCP IP-dega.
Ainus viis kuidas arvutile pildi ette sain, et panin DigiBox-i käima ja siis arvutis VLC sama kanalit näitama.
Tundub nagu ei suudaks arvuti multicast-i streamiga liituda, kuid suudab seda kuulata kui DigiBox sellega ühenduse loob. |
Neid multicast stream-e käiakse 224.0.0.0 route-i järgi küsimas, aga Windows paneb need vägisi mõlema võrgukaardi jaoks ühtmoodi üles.
Küsimas käiakse sealt, kus meetrika väiksem.
Selleks, et asi toimiks, on vaja meetrikad nii seada, et iptv kaardi 224.0.0.0 meetrika oleks väiksem kui interneti kaardi oma, default gateway jälle vastupidi.
Aitab see, et staatilise IP-ga kaardil saab default gateway meetrikat kaardi omast sõltumatult muuta.
vlc-l oli vist mingi optsioon ka, millega ta kindlale kaardile suunati, siis pole ehk seda ruutimist vajagi.
SuSE 10.2 Linuxis on selline uudis, et iptv jaoks tuleb lisaks 224.0.0.0 route-le ka 10.0.0.0 route tekitada. Muidu ei võeta sealt tulevaid pakette vastu. 10.1 versioonis polnud seda veel vaja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
09.01.2007 10:57:59
|
|
|
Mismoodi sa selle telekavõimaluse oma arvutist eemaldasid? |
Lihtne: Enne ruuteri seadistamist TV vaatamiseks arvutis, salvestasin ruuteri seaded (user.ini). Kui olin seadistanud, siis salvestasin uuesti "TV_user.ini". Ilma TV-ta seisu taastamiseks lihtsalt laadisin user.ini uuesti sisse ja eemaldasin oma arvuti lan-i seadetest need aadressid, mis sinna pidi käsitsi panema, et TV-d näha.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
nurro2
HV kasutaja

|
09.01.2007 13:00:26
|
|
|
Raibe, ma lollakas ei savenud enne ära. Ega sa näiteks seda file mulle saata ei saa
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
09.01.2007 13:11:13
|
|
|
e-postiga võin saata, kui mulle PMiga adre annad, aga ma kardan, et seaded ei lähe kokku. Aga selle sip######-koodi ja salasõna pead uuesti enda omad panema.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
09.01.2007 15:31:36
|
|
|
nii, sain ka siis endale digitv arvutis tööle peale firmware uuendust, aga nüüd on järgmine probleem. kui ma panen läppari tööle siis ühendab ta wireless ühenduse ära, aga internetis ei saa käia. no proovisin siis ise midagi korda saata ja muutsin läpparil käsitsi IP-d ära (iseasi kas õigesti) ja läks läpparil nett tööle, aga siis hakkas koguaeg näkku panema, et ip-d on confliktis ja ruuter tegi resa iga kord kui läppar ennast üles bootib. panin siis nüüd kõik vanad seaded tagasi ja kas keegi oskaks öelda, kust mida muutma peaks, et läpparil läheks ka internet tööle kui digitv-d tahan vaadata lauaarvutis.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
2 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
nurro2
HV kasutaja

|
09.01.2007 17:42:49
|
|
|
Kas mõne käsklusega seal telnetis ei saa muuta tagasi, et arvuti ei tahaks neid käsitsi määratud ip-si vaid ikka annaks need automaatselt:-?
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
unnamed
HV kasutaja

|
09.01.2007 19:58:55
|
|
|
Lordlesta kirjutas: |
nii, sain ka siis endale digitv arvutis tööle peale firmware uuendust, aga nüüd on järgmine probleem. kui ma panen läppari tööle siis ühendab ta wireless ühenduse ära, aga internetis ei saa käia. no proovisin siis ise midagi korda saata ja muutsin läpparil käsitsi IP-d ära (iseasi kas õigesti) ja läks läpparil nett tööle, aga siis hakkas koguaeg näkku panema, et ip-d on confliktis ja ruuter tegi resa iga kord kui läppar ennast üles bootib. panin siis nüüd kõik vanad seaded tagasi ja kas keegi oskaks öelda, kust mida muutma peaks, et läpparil läheks ka internet tööle kui digitv-d tahan vaadata lauaarvutis.  |
täpselt sama variant siin...
käsitsi muudad ip ära siis korras... (vähemalt mul) kui näkku hakkas panema panin algseaded tagasi.
_________________ If life kicks you in the ass kick back. Take off on wheels. |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
heiki0
HV vaatleja

|
09.01.2007 20:13:01
|
|
|
Mina sain DigiTV korraga arvutis ja telekas tööle niimoodi:
Kasutan dTV arvutis vaatamiseks lihtsamat moodust ehk 2 võrgukaardi moodust, kuna mul on nagunii 2 võrkarit emmel. Pealegi on võrkarid tänapäeval suht odavad
1. Ruuteri seadetest backup arvutisse üle ruuteri veebiliidese
2. Seadistasin üle telneti ruuteri 3-nda pordi ka multicast-i väljastama.
Selleks tõstsin 3-nda pordi iptv gruppi (seega 3-ndast enam netti ei saa):
vana softiga käis see nii:
eth bridge group move intf=ethport3 name=iptv
saveall |
uuega peaks nii olema:
eth bridge vlan ifadd name iptv intf ethport3 untagged enabled
eth bridge vlan ifdelete intf ethport3 name default
saveall |
DHCP jätsin ruuteris käima.
3. Arvutis SSDP service disableks (seda saab teha trükkides run-i services.msc ja otsides sealt vastava service üles)
4. Sellel võrgukaardil mis IPTV jaoks keelan ära üleliigsed serviced(Windows Firewall, RIP Listener jne.)
nii, et jääb ainult Internet Protocol(TCP/IP). Tundub et just need segasid mul varem dTV-d arvutis käima saamast.
5. Nüüd arvuti 2-te võrgukaarti juhtmed, üks pordist 3 ja teine 1 või 2-st
6. VLC käima, Open Network Stream, UDP/RDP multicast ja aadressiks näiteks 239.3.1.1 (ETV).
Täieliku Elioni dTV kanalite nimekirja saab siit.
Huvitav on see, et võrgukaardid üksteist ei sega, samal ajal saab netis olla ja DigiTV-d vaadata. Samuti on kanalite vahetus peaaegu hetkeline.
OK, loodan et see väike how-to aitab veel mõnel huvilisel DigiTV võlusid nautida 8)
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
09.01.2007 22:07:08
|
|
|
hmm... Kas ma õigesti aru sain, et selle jutu iva on selles, et kui muidu ei saa arvutiga dtv-d vaadata, kui netti pääseb ja vastupidi; aga kahe võrgukaardiga saaks siis ühte võrgukaarti panna ruuterist nt. 1. või 2. pordist netikaabli ja teise võrgukaarti siis 3. või 4. pordist dtv kaabli (3. port siis confitud umbes nagu originaalis on ainult 4. jah?)
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
09.01.2007 22:32:34
|
|
|
hmm... Kas ma õigesti aru sain, et selle jutu iva on selles, et kui muidu ei saa arvutiga dtv-d vaadata, kui netti pääseb ja vastupidi; aga kahe võrgukaardiga saaks siis ühte võrgukaarti panna ruuterist nt. 1. või 2. pordist netikaabli ja teise võrgukaarti siis 3. või 4. pordist dtv kaabli (3. port siis confitud umbes nagu originaalis on ainult 4. jah?) |
Pole vaja ei kahte võrgukaarti ega kahte kaablit, kõik toimib ka läbi ühe võrgukaardi. Vaja ainult wiki õpetuse järgi ära seadistada ja lisada advenced settingute alla mõned seaded.
Midagi sellist:dtvsettingud
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimm
HV kasutaja

|
09.01.2007 22:44:54
|
|
|
heiki0 õpetusele lisaks:
kui read
eth bridge vlan ifadd name iptv intf ethport3 untagged enabled
|
annavad millegipärast errori, kasutage ridu
eth bridge vlan ifadd name vlan10 intf ethport3 untagged enabled
|
uue playlisti(teisel jaanuaril ju vahetati kanaleid) saab http://www.nokin.pri.ee/a.m3u
marxveix, osad ei taha DHCP-d katki teha, on tihedam võrk ja õudne peavalu igale arvutile IP määramisega.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
nurro2
HV kasutaja

|
09.01.2007 23:13:26
|
|
|
Kas kuidagi seda DHCP-d tagasi ei saa panna, et ta määrab uuesti ise ip aadressid
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
aer0x
HV kasutaja

|
09.01.2007 23:22:05
|
|
|
Küsimus oleks selline, kas keegi on digi-tv paketi tellinud ilma neid seadmeid rentimatta( aint net) on see elionis võimalik?
_________________ O_o |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
09.01.2007 23:35:07
|
|
|
aer0x kirjutas: |
Küsimus oleks selline, kas keegi on digi-tv paketi tellinud ilma neid seadmeid rentimatta( aint net) on see elionis võimalik? |
1.Ostad kohe välja
2.3a kasutuslepinguga(Peale 3a asjad sinu)
3.Ilma lepingu ja väljaostuta
Need kolm valikut peaks olemas olemas.
viimati muutis marxveix 09.01.2007 23:54:01, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
09.01.2007 23:39:49
|
|
|
marxveix kirjutas: |
2.Rendid 3a ja asjad sinu
|
Täpsustades:
2. Ostad järelmaksu peale (3a)
Elion seadmeid enam ei rendi.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
09.01.2007 23:42:00
|
|
|
Kas keegi oskab uurida ka kunasest sellisesse kohta nagu Vara DigiTV võimalus tuleb, kõik ümbrus juba suht täis, aga siin ikka i midagi
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
10.01.2007 00:12:28
|
|
|
aer0x, jah, telli lihtsalt ära ja ytle et seadmeid ei taha vanemate maja kasutab seda varianti, lihtsalt jagavad netti, kiirus hea ju
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
nurro2
HV kasutaja

|
10.01.2007 00:18:52
|
|
|
Kas kuidagi seda DHCP-d tagasi ei saa panna, et ta määrab uuesti ise ip aadressid  |
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hosta
HV kasutaja

|
10.01.2007 13:45:25
|
|
|
Proovisin ära siis digitv arvutis ja töötas aga teleril pilte polnud enam must kast ainult kõigil kanalitel panin VLC kinni aga ikka blackscreen TV-l, aga kuidagi saaks ikka mõlevast vaadata digitv-d?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
eXceed
HV veteran

|
10.01.2007 13:51:30
|
|
|
keegi oskaks öelda kuda oleks võimalik mul salvestada vlc tulevat pilti??
Mis progrega?
Või midagi kindlat mis töötab ja on saadaval?
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
152 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
10.01.2007 14:19:09
|
|
|
eXceed kirjutas: |
keegi oskaks öelda kuda oleks võimalik mul salvestada vlc tulevat pilti??
Mis progrega?
Või midagi kindlat mis töötab ja on saadaval?  |
VLC'ga võibolla.
file->open network stream->lind stream/save kasti. Pole mõtet kivikirvest leiutada
Ning tahaks teada, kas keegi Wikis pesitsevale 780 ruutrile sobivat õpetust oskab parandada, et töötaks õpetus ka 716WL puhul.
Enamus peaks sama olema, ent
eth vlan delete name vlan10 |
koha peal tekib probleem, kuna vlan10 nimelist vlan'i pole, ainult default, mida kustutada ei saa ning iptv.
Ise üritasin CLI's tiba uurida, ent kuna võrgundusest pole suurt halli aimugi siis sai proovitud katse-eksitus meetodit. See võtab aga ilgelt kaua aega
Silmas siis peet - http://wiki.hinnavaatlus.ee/index.php/Elioni_DigiTV#.22Mitte-kollasest.22_pordist
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|