|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
vabarna
Kreisi kasutaja

|
04.01.2007 15:33:12
|
|
|
| IceUul kirjutas: |
| Ah tänud, tõesti laos olemas (koha nime ei nimeta), hind kah suht mõistlik (4100.-). |
Ära seda jumala eest nimeta jah, aga ütle siiski hind välja, et teised näeksid, kui odavalt inimesed, kes seda kohta teavad, saavad endale Wii osta. Nii on kõige mõnusam.
(Hea, et ma hetkel ei plaaninud seda osta, muidu peaks kadedusest paiste minema äkki. )
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
04.01.2007 15:36:06
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
| IceUul kirjutas: |
| Ah tänud, tõesti laos olemas (koha nime ei nimeta), hind kah suht mõistlik (4100.-). |
Ära seda jumala eest nimeta jah, aga ütle siiski hind välja, et teised näeksid, kui odavalt inimesed, kes seda kohta teavad, saavad endale Wii osta. Nii on kõige mõnusam.
(Hea, et ma hetkel ei plaaninud seda osta, muidu peaks kadedusest paiste minema äkki. ) |
Hea tekst , tegelt tuleb mingi kerge % sellele hinnale otsa kah..
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Angryhead
HV kasutaja

|
04.01.2007 15:38:04
|
|
|
Mina lähen küll kadedusest paiste Tahan ka !
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
04.01.2007 15:39:45
|
|
|
| Angryhead kirjutas: |
Mina lähen küll kadedusest paiste Tahan ka !  |
no küsi, xr on nõus müüma nagu ta mainis enne... 4500.-... hetkel on vist 5+ laos, nii, et sulle peaks jätkuma.
|
|
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
04.01.2007 15:52:47
|
|
|
| Flacko kirjutas: |
Ning ka nõustun et suurte konsoolidega tuleb voodit(telekat nihutada ning väga rõve on, kui midagi on kirjutatud, siis peab voodist välja tulema kui ei näe vms.
Ja jama selles kui tahad kinni panna, pead voodist välja minema külma kätte ja konsooli ja siis telku kinni panema.
|
Ei tule nihutada (oleneb kuidas elad... pole vaja kõigile sellist standardit peale panna) .. minu voodi on teleka juures ja isegi PS2 pult ulatus minuni... juhet jäi üle ka... See et konsooli peab kastist kinni panema on ka juba ajalugu... 360, Wii (neid ma tean kuna mul on (olnud)) ja arvatavasti ka PS3 saab kinni panna puldist.. Wiil on isegi selleks täitsa eraldi power nupp puldil...
Iseenda arvamus sellest kui tahad hilja öösel mängida siis miski pole parem kui voodist paned oma 360 või PS2 käima ning mängid natuke Gearsi või Resident Evil 4ja.... aga see arvamus on isiklik... endale meeldib rohkem mängida DSiga päeval õues (kui on suvi).
viimati muutis EvilKatarn 04.01.2007 15:59:47, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.01.2007 15:59:07
|
|
|
IceUul kirjutas:
| tsitaat: |
Küllap see GNT on, mis muu. Asjahuvilised võivad pilgu peale heita www.doctorpeep.ee veebipoele (mis hetkel ei tööta mingil põhjusel), see kannab GNT kaupa näiteks. Ordi ka, kui on soovi sealtkaudu tellida, aga siis hind kasvab.
|
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.01.2007 16:03:16
|
|
|
| amddude kirjutas: |
| endale meeldib rohkem mängida DSiga päeval õues (kui on suvi). |
Õues mängimine sai minu jaoks just hoopis uue tähenduse
| erick kirjutas: |
| Kui mängumaailma kalliskivide seast 80% moodustavad mängud, mida tema peab siiani "üksluiseks" ja "pasaks", siis ehk tasuks mõnikord neile eelarvamustest hoolimata pilk peale visata |
Tegelikult olid ju 40% just nood "titekad" Nitendo mängud
Natuke imelik küll et HL2 seal nii suuri numbreid sai. Tundub et ajakiri andis hypele järgi.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.01.2007 16:13:46
|
|
|
EDGE ei allu minu teada praktiliselt üldse haibile. vabarana ja DODONPACHI teavad vast lähemalt kommenteerida.
Ocarina of Time pole tegelikult vist eriti "titekas" mäng, olgugi et Nintendo toodang. Ka seal on seda va "actionit ja tapmist".
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
04.01.2007 16:21:22
|
|
|
Muide, EDGE'is on lausa olemas eraldi rubriik nimega "Hype". See sisaldab eelvaateid ja neid võib mõnikord pidada haibiks. Samuti võib haibiks pidada teatud fookusartikleid loomisel olevatest mängudest. Aga EDGE'i haip erineb selle poolest, et seda genereerib EDGE ise ja teeb seda viisil, mida ei leidu mujal. Samas mängudele hindeid andes ei allu EDGE sugugi haibile, vaid hoopis väga eripärasele standardile, mida on põlvest põlve pärandatud ja mis originaalis saabus kuldtahvlil otse Pantheonist.
viimati muutis vabarna 04.01.2007 16:28:55, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
04.01.2007 16:27:52
|
|
|
| XR kirjutas: |
ning Helitroopist ma sain vastuse kuid nad andsid mulle selle Wii kohta inffi, kuid seda et kas seda selt on võimalik osta, sellele ei vastatud
|
Flacko, miks sa just sealt helitroopist seda nii väga osta tahad?
wii on ühe eesti suurima IT-stuffi hulgilaos olemas. sa pead lihtsalt ise valima, kust sa seda ostaksid.
Seda võib iga arvutipood sulle müüa. |
Palun siis nimeta mõni.
Sest Helitroopis on see ju OSTA all et sealt saab seda osta et siis peaks 5 päevagakohal olema, ma tellisin sealt ROosa Pantri DVD ja see tuli 6 päevha kohale. Telli ette omaga läks pea 24 pärva aega kui kätte sain
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
04.01.2007 16:29:58
|
|
|
Palun siis nimeta mõni.
|
ee.. no üleval ju nimetati. ordi ja muud loomad.
mis krdi telli ja telli ette?
edit: no jah. eks sa telli siis sealt. ma omast arust andsin head nõu.
kas sa oskad ette kujutada, et on olemas arvutipood. pood tellib oma stuffi hulgimüügist. hulgimüügist poodi jõudmiseks kulub natuke aega ja sealt edasi kliendini toimetamiseks kulub ka veel natuke aega.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.01.2007 16:55:52
|
|
|
| XR kirjutas: |
Palun siis nimeta mõni.
|
ee.. no üleval ju nimetati. ordi ja muud loomad.
mis krdi telli ja telli ette?
edit: no jah. eks sa telli siis sealt. ma omast arust andsin head nõu.
kas sa oskad ette kujutada, et on olemas arvutipood. pood tellib oma stuffi hulgimüügist. hulgimüügist poodi jõudmiseks kulub natuke aega ja sealt edasi kliendini toimetamiseks kulub ka veel natuke aega. |
gnt näitab, et soomes ja lõunanaabrite juures on kokku 18 wiid, nii et reaalselt peaks iga nendega suhtlust omav pood neid pakkuda. soome laost kasvõi homme teie kätes, kui huvi.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
04.01.2007 17:36:18
|
|
|
Ei, Härra XR, ega ma kohe ei hakanud sealt tellima, ma lihtsalt küsisin. . Tnx though. Ma lihtsalt tegelt ei salli poodites ringi käimist, mütlesin t kust oleks lihtsam E poest tellida.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
04.01.2007 18:05:14
|
|
|
üks tüüp käis ja küsis euronicus wiid ja võetigi letialt välja kusjuures uue tugevama randmepaelaga, jutujärgi pold tutvusi ega midagist.
gnt kaupa müüb päris mägedes firmasid, niiet küsige julgelt oma lemmik arvuti-elektroonika-kontoritarvete jms poodidelt.
igatahes mingit superkiiret nintendo garantiid eestis ei eksisteeri, seda võib juba öelda tänaseks.
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
05.01.2007 09:01:07
|
|
|
OT:
Teema puhastatud, konsoolidega mitte seotud postitustest ja spämmist.
|
|
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keilakaz
HV vaatleja
|
05.01.2007 13:10:48
|
|
|
| erick kirjutas: |
Ma nüüd torkaks vahele, et XBOX360 sai minu teada puldil asuva nupu abil välja lülitada?
Mitte et see kuidagi väga oluline oleks.
|
Wiil on olemas selline nupp, kui sa seda mõtlesid.
Ma mõtlesin endale kah DSi soetada, aga Eestis on mängude saamine täiesti ajuvaba, niiet mängin atm wiiga parem..
Küsimus- Kas Elebits on juba Eestis? On kellelgi? Tasub proovida? Mul saab kohe Zelda läbi, tahaks teada mis mäng järgmisena ette võtta.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
glaurung
HV vaatleja

|
05.01.2007 16:44:57
|
|
|
| keilakaz kirjutas: |
| Küsimus - kas Elebits on juba Eestis? On kellelgi? Tasub proovida? Mul saab kohe Zelda läbi, tahaks teada mis mäng järgmisena ette võtta. |
Elebits ei tule müüki enne veebruari.
Ja puldist saab välja lülitada nii XB360 kui ka PS3. PS2 puhul on selel jaoks vaja DVD pulti.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DarkSonic6
HV vaatleja
|
05.01.2007 21:01:22
|
|
|
| Kas Wii mängukonsooliga saab Gamecube-i mänge ka mängida?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
05.01.2007 21:02:20
|
|
|
| jah
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
05.01.2007 21:27:45
|
|
|
Aga selleks on aja osta gamecube mälukaart ja pult et neid mängida saada. Inglismaalt peaks 8 gamecube mängu tulema, sõber saadab. Siis saab ka testida kuidas GC mängud töötavad jne
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
05.01.2007 21:49:02
|
|
|
Flacko, kindel oled, et eraldi mälukaarti on vaja? wii sisest mälu ei oska kasutada?
GC mänge peaks olema kõige parem GC enda pultidega mängida.
_________________ www.estonia1918.com |
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
05.01.2007 21:58:49
|
|
|
Lugesin, et Kui tahad SALVESTADA oma mängu, siis seda saab AINULT gamecube mälule, muid ei pidand toeama,teisi kaarte ma mõtlen, sest kui sa gamecube mängu sisse paned, siis see automaatselt muudan Wii "gamecubeks"
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
05.01.2007 22:34:54
|
|
|
deem krt.
mul on siis ikkagi GC mälukaarti vaja.
ega teil ei vedele kellelgi midagi?
_________________ www.estonia1918.com |
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
06.01.2007 09:50:18
|
|
|
| Flacko kirjutas: |
| Lugesin, et Kui tahad SALVESTADA oma mängu, siis seda saab AINULT gamecube mälule, muid ei pidand toeama,teisi kaarte ma mõtlen, sest kui sa gamecube mängu sisse paned, siis see automaatselt muudan Wii "gamecubeks" |
Oot aga kuidas Wii'l enda mängude salvestamine käib kas mingisugusele internal HDD'le või on mälukaart ? Ma tean, et PS3'ga on sedasi, et kui tahad PS2'he seive mäluka pealt ümber ajada pead mingi pisikese PS2 mem card to USB adaptri ostma. Kui teed nö. PS2 pelaga uue mängu siis salvestab juba automaatselt selle seivid HDD'le ja mingit mem cardi enam vaja pole Ei tahaks sukuda, et nüüd takkajärgi kes tahab CG mänge mängida peab ka CG mälukaardi ostma .
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
06.01.2007 10:55:03
|
|
|
A GameCube controller is required to play GameCube games, as neither the Wii Remote nor the Classic Controller functions in this capacity.A GameCube memory card is also necessary if you want to save, as the Wii internal flash memory will not save GameCube games. Nintendo has stated that the console is not compatible with the GameCube modem adapter, broadband adapter, Game Boy Player, AV cable, or AC adaptor.
Nii see on.
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |