|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Mario.
HV Guru
|
04.01.2007 03:49:35
|
|
|
ei tohiks raske olla aga see mis ma nägin oli homemade värk. Kui mängud vastava toe ja alternatiivse puldiga tuleks, siis PC all the way
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
04.01.2007 04:19:58
|
|
|
Osadel teist on ikka täiesti ebareaalsed ootused.
(ehk siis: 1) Xbox 360'le ja PS3'le ei tule Wii-sarnast pulti, mis asendaks jäädavalt standardlahendust, sest konsoolimajandus lihtsalt ei tööta selliselt ning 2) Wiimote'i kasutamine PC mängudes piirdub tõenäoliselt ainult üksikute indie-eksperimentidega.)
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
0 :: |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keilakaz
HV vaatleja
|
04.01.2007 12:40:30
|
|
|
Ma ei jõua märtsis DBZ: Budokai Tenkaichi PAL launchi ära oodata.
Tundub tõsiselthea mäng, kuigi gamespot sõitis sellest teerulliga üle...Jaburad põhjendused olid seal hindele ikka.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raziel
HV vaatleja

|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
04.01.2007 13:26:43
|
|
|
| tanq kirjutas: |
| Paistab, et Wii puhul on siiski asi "fun" elemendis, kus nii kaheksa- kui ka kuuekümneaastane saab mängu tegevusse raskuseta süveneda. Pealegi, kui arvestada, et Microsofti konsool maksab mingi 6k ja PS3 10k, siis Wii 4k on suht odav... |
Jajah ja kui arvestada, et kange BMW ja Audi maksvad millimeetri ehk palju siis on ju opel suht odav sit*a sest mis selle eest saad. Ja ei ole mõtet koguaeg pugeda selletaha, et "wii on ikka fun ja ei peagi muidu ilusat pilti näitama ja muid asju tegema" kuna kui ainult on fun'i ja tõmblemist vaja siis võib ju mängida hiinaka peal duckhunt'i või GC peal mario party 74'ja ja pole mõtet niisama lampi 4+k plekkida
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
04.01.2007 13:35:01
|
|
|
| Auron kirjutas: |
Jajah ja kui arvestada, et kange BMW ja Audi maksvad millimeetri ehk palju siis on ju opel suht odav sit*a sest mis selle eest saad. Ja ei ole mõtet koguaeg pugeda selletaha, et "wii on ikka fun ja ei peagi muidu ilusat pilti näitama ja muid asju tegema" kuna kui ainult on fun'i ja tõmblemist vaja siis võib ju mängida hiinaka peal duckhunt'i või GC peal mario party 74'ja ja pole mõtet niisama lampi 4+k plekkida  |
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
04.01.2007 13:36:42
|
|
|
Jajah ja kui arvestada, et kange BMW ja Audi maksvad millimeetri ehk palju siis on ju opel suht odav sit*a sest mis selle eest saad. Ja ei ole mõtet koguaeg pugeda selletaha, et "wii on ikka fun ja ei peagi muidu ilusat pilti näitama ja muid asju tegema" kuna kui ainult on fun'i ja tõmblemist vaja siis võib ju mängida hiinaka peal duckhunt'i või GC peal mario party 74'ja ja pole mõtet niisama lampi 4+k plekkida  |
Mul on sulle üks küsimus: Kas sa oled mänginud Wii peal midagi?
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
04.01.2007 13:42:12
|
|
|
| Jajah ja kui |
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
04.01.2007 13:45:10
|
|
|
| juurastaja kirjutas: |
| Mul on sulle üks küsimus: Kas sa oled mänginud Wii peal midagi? |
ta mängib vanal hiinakal duckhunti.. miks peakski midagi muud tahtma kui on selline geniaalne mäng leiutatud
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.01.2007 13:49:33
|
|
|
Kui paljudel teist on pihukonsoolid? Kui palju te neid mängite kodus istudes? Miks te kodus nende asemel ei mängi "õigete" mängumasinatega (PC, kallimad konsoolid)?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MarekSäde
HV veteran
|
04.01.2007 14:12:22
|
|
|
OT:ma ei näe pihukonsoolidel mängudes erilist mõtet. Üks nendest nö ka ju mobiiltelefon. Võibolla ainult alla 10 a seas. Minu jaoks sama teema kui minna tagasi aastasse 1992. Graafika suks ja ekraan on olematu. Mingid tetrised ja 2D super mario stiilis hüppamised on ajalugu. wau efekt puudub. Vanglas tõesti oleks selline meelelahutus teretulnud aga üldiselt nimetaksin seda aja raiskamiseks. Mina ootan täiega hoopis masskasutuseks 3d-ekraani või prille. See oleks wau. Pakun, et enamus pihukonsoolide omajatel pole korralikku mänguarvutit või nad ei jõua seda osta/upgradeda.
Wiistick on tore idee aga üsna algeline, kuid kujutage ette ikkagi 3D vaadet või ise keset mängu olemist. Arvan, et ei ole kuigi raske arendada välja "ülikond" millega ekraanil olev tegelane teeb täpselt kõiki liigutusi nagu sina. Kusagil nägin, kuidas sellisega tehti arvutis tegelaste liikumisi filmi jaoks. Aga noh alati on ju tore algul müüa wiipulka ja siis kui raha otsa hakkab saama, teha mingi wiitriplepulk jne kuni ongi selline "ülikond"...
viimati muutis MarekSäde 04.01.2007 14:43:54, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.01.2007 14:34:35
|
|
|
| Linnapea kirjutas: |
| OT:ma ei näe pihukonsoolidel mängudes erilist mõtet. |
Nagu alati on arvamusi erinevaid. Ainuüksi DS'i oli septembriks müüdud ~27M, PSP'd ~23M. Ma ei imestaks kui viimase nelja kuuga need arvud on tugevalt kasvanud. Ehk siis neid kaht konsooli peaks praeguseks olema müüdud jämedalt 5-6x rohkem kui XB360+PS3+Wii kokku. Nagu öeldud siis mingit erilist graafikat neist loota pole kuid siiski on see rahva seas üsna nõutud kaup ning ma ei usu et nendega mängitakse ainult käigu pealt olukordaeds kus suuremate aparaatidega pole võimalik mängida.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
04.01.2007 14:44:26
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Kui paljudel teist on pihukonsoolid? Kui palju te neid mängite kodus istudes? Miks te kodus nende asemel ei mängi "õigete" mängumasinatega (PC, kallimad konsoolid)? |
1) Minul on (GBA SP).
2) 80% mänguajast on kodus. Ülejäänud 20% jaotub laiali töö, bussi ning muude juhuslike asukohtade vahel kus mul midagi paremat teha ei ole.
3) Põhjuseid on minu jaoks eelkõige kaks:
- ma saan õhtuti enne uinumist teki alla pugeda ja rahus mängida. Et arvuti või telekakonsooliga sellist asja teha peaksin ma enda voodit liigutama hakkama või üldse enda toa täielikult ümber sättima.
- GBA SP ning DS on ainsad konsooliplatvormid millele veel häid (või siis vähemalt mulle meelepäraseid) 2D mänge tehakse. Kuna ma reeglina eelistan 2D mänge 3D'le, on mul selle üle hea meel.
HoHo, PSP numbrid on shipped, mitte sold ;)
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
04.01.2007 14:57:44
|
|
|
Nõustun Hohooga.
Ise olen ka DS omanik ja pean ütlema et üks mu lemmik konsoole. Palju lõbusam kui PSP (Sest PSpl aint üksluine Rally, Sport jne, vähe seiklusi) Ning DSil on rohkem huvitavamaid mänge.
Ning Wiile tunduvad ka suht huvitavamad mängud, näiteks Brawl, Mario, RRR, ning muidugi veel gamexcube mängud. Jama on aint see, et gamecube mänge mängides on vaja gamecube controllerit ja memory cardi. Aga hea seegi, et neid mängib, Olen koguaeg tahtnud gamecube mänge möngida, nüüd ka võimalus .
Ning Helitroopist ma sain vastuse kuid nad andsid mulle selle Wii kohta inffi, kuid seda et kas seda selt on võimalik osta, sellele ei vastatud
Hoho küsimustele:
| Kui paljudel teist on pihukonsoolid? Kui palju te neid mängite kodus istudes? Miks te kodus nende asemel ei mängi "õigete" mängumasinatega (PC, kallimad konsoolid)? |
1 mul,DS,GBA,GBA SP; PSP
2. Igakord kui aegaon, vahel tapan aega, voodis on hea mängda, kui tahan magada, või kui näen kuskil mingit glitchi ,tahan järele proovida, Hohoga multiplayer (Väga fun, ma vahel naeran endal tilgad püksi)
3. Sest PC väsitab ära, koguaeg peab istuma, ei viitsi. Pihukonsoole on mõnna voodis mängida, ei pea istuma jne. PCga ei saa touch screene. Ning kallimad konsoolid mind ei koti eriti (PS3, Xbox360) sest igakord on mingid pasad action tapmismängud, ei huvita. Nintendo ainult huvitab, sest seal sellised mängud mis just mind huvitab.
DODONPACH, ka nõustun sinuga, DS ja GBAle tuleb jah väga gäid mänge, nagu oshi Island ja Kirby, Sonic Advance seeria on hea .. Soovitan, mul muidu kõik 3 osa olemas. Sonic Battle on ka hea, olen emulaatoril läbi teinud.
Ning ka nõustun et suurte konsoolidega tuleb voodit(telekat nihutada ning väga rõve on, kui midagi on kirjutatud, siis peab voodist välja tulema kui ei näe vms.
Ja jama selles kui tahad kinni panna, pead voodist välja minema külma kätte ja konsooli ja siis telku kinni panema.
Parem kui on iga konsool mul olemas (V.a PS3 ja Xbox, sest need ei koti) Et kui tuleb mingigi mäng, mis kotib, on võimalik osta sellele olevasolevale konsoolile)
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.01.2007 14:59:52
|
|
|
| Flacko kirjutas: |
Ning ka nõustun et suurte konsoolidega tuleb voodit(telekat nihutada ning väga rõve on, kui midagi on kirjutatud, siis peab voodist välja tulema kui ei näe vms.
Ja jama selles kui tahad kinni panna, pead voodist välja minema külma kätte ja konsooli ja siis telku kinni panema.
|
no offence aga õues kuuse all elad või?
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.01.2007 15:09:10
|
|
|
| Scart kirjutas: |
|
no offence aga õues kuuse all elad või?  |
Mitte igal inimesel ei seisne kodus kütmine selles et tuleb piisavalt tihti Tallinna Kütte arveid tasuda
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
timmt
HV vaatleja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.01.2007 15:17:20
|
|
|
Mitte igal inimesel ei seisne kodus kütmine selles et tuleb piisavalt tihti Tallinna Kütte arveid tasuda  |
tean jah, elan ise puuküttega 100 aastases majas 8)
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
04.01.2007 15:38:43
|
|
|
| Scart kirjutas: |
|
no offence aga õues kuuse all elad või?  |
Mitte igal inimesel ei seisne kodus kütmine selles et tuleb piisavalt tihti Tallinna Kütte arveid tasuda  |
Minul käib maja kütmisega, et peab puid ahju panema, kui ei pane, oled külmas, ja vääga krdi külm on siis. olen pidand kannatama 7C kodus, sest kedagi polnd kodus enne 5tset et kütaks vms. Aga kannatan ära Kuid see häirib arvutiga töösd teha, sest käed ei liigu üldse ja võiamtu on suht.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.01.2007 15:51:57
|
|
|
Ma nüüd torkaks vahele, et XBOX360 sai minu teada puldil asuva nupu abil välja lülitada?
Mitte et see kuidagi väga oluline oleks.
Muide, Flacko, väga respekteeritud karmikäeline videomänguajakiri Edge on andnud oma eksistentsi jooksul 10 palli 10-st vaid järgmistele mängudele:
SUPER MARIO 64 - Nintendo 64 (ei vaja selgitust)
GRAN TURISMO - Playstation ("üksluine rally")
THE LEGEND OF ZELDA: OCARINA OF TIME - N64 (adventure väidetavalt, kuigi ka seal leiab aset "p*sk action ja tapmine")
HALO - Xbox ("p*sk action ja tapmine")
HALF-LIFE 2 - PC ("p*sk action ja tapmine")
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
04.01.2007 15:58:39
|
|
|
| Muide, keegi oskab öelda, kas kuskil wiid näha kah saaks? Ei taha nii sama naljapärast seda osta, enne tahaks näha, mis loom see wii on.
|
|
| Kommentaarid: 218 loe/lisa |
   |
4 :: |
187 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
04.01.2007 16:09:46
|
|
|
Yeah sama, et kas kuskil võimalik oleks seda proovida etc.
Erick: Kus ma teadma pidin, et Xboxil on pult? ma rääkisin AINULT et mis konsoolidega on, see ei tähendanud, et mul see olemas on. Vastasin Ho Ho küsmustele Mul pole ühtki suurt konsooli, kõik pihukad.
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
04.01.2007 16:14:05
|
|
|
| tsitaat: |
ning Helitroopist ma sain vastuse kuid nad andsid mulle selle Wii kohta inffi, kuid seda et kas seda selt on võimalik osta, sellele ei vastatud
|
Flacko, miks sa just sealt helitroopist seda nii väga osta tahad?
wii on ühe eesti suurima IT-stuffi hulgilaos olemas. sa pead lihtsalt ise valima, kust sa seda ostaksid.
Seda võib iga arvutipood sulle müüa.
_________________ www.estonia1918.com |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
04.01.2007 16:20:15
|
|
|
| erick kirjutas: |
Muide, Flacko, väga respekteeritud karmikäeline videomänguajakiri Edge on andnud oma eksistentsi jooksul 10 palli 10-st vaid järgmistele mängudele:
SUPER MARIO 64 - Nintendo 64 (ei vaja selgitust)
GRAN TURISMO - Playstation ("üksluine rally")
THE LEGEND OF ZELDA: OCARINA OF TIME - N64 (adventure väidetavalt, kuigi ka seal leiab aset "p*sk action ja tapmine")
HALO - Xbox ("p*sk action ja tapmine")
HALF-LIFE 2 - PC ("p*sk action ja tapmine") |
Uhh, nii, jah? Mida sa selle nimekirja postitamisega öelda tahad? Et kõikidel peab olema ühesugune maitse mida peab kinnitama üldtunnustatud kvaliteedi mõõdupuu?
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
04.01.2007 16:25:14
|
|
|
| XR kirjutas: |
| tsitaat: |
ning Helitroopist ma sain vastuse kuid nad andsid mulle selle Wii kohta inffi, kuid seda et kas seda selt on võimalik osta, sellele ei vastatud
|
Flacko, miks sa just sealt helitroopist seda nii väga osta tahad?
wii on ühe eesti suurima IT-stuffi hulgilaos olemas. sa pead lihtsalt ise valima, kust sa seda ostaksid.
Seda võib iga arvutipood sulle müüa. |
Ah tänud, tõesti laos olemas (koha nime ei nimeta), hind kah suht mõistlik (4100.-).
|
|
| Kommentaarid: 218 loe/lisa |
   |
4 :: |
187 |
|
| tagasi üles |
|