Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  kirjutamise ajal saab buffer tühjaks, plaat läheb "metsa" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rts
HV kasutaja
rts

sõnum 23.03.2003 23:31:39 kirjutamise ajal saab buffer tühjaks, plaat läheb "metsa" vasta tsitaadiga

just isode keevitamisel on viimasel ajal neroga olnud juba mitu korda selline jama, et buffer saab järsku tühjaks, on mitu sek 0% peal ja siis läheb jälle 100% juurde tagasi, kui plaat keevitatud, siis ütleb, et buffer underrun was avoided ~10 times, keevitatud plaati välja ei loe pärast. kas võivad aidata äkki mingid bufferi settingute muutmised neros?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 23.03.2003 23:51:08 vasta tsitaadiga

1. DMA lubada?
2. Kirjutada aeglasemalt?

Üks nendest peaks su probleemi lahendama.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rehv
HV Guru
rehv

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.03.2003 05:37:48 vasta tsitaadiga

ega sa kogemata pole "buffer underrun prevention" or sth maha võtnud kogemata?
Kommentaarid: 303 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 246
tagasi üles
Surnu
HV kasutaja

sõnum 24.03.2003 09:23:11 Re: kirjutamise ajal saab buffer tühjaks, plaat läheb "metsa" vasta tsitaadiga

rts kirjutas:
just isode keevitamisel on viimasel ajal neroga olnud juba mitu korda selline jama, et buffer saab järsku tühjaks, on mitu sek 0% peal ja siis läheb jälle 100% juurde tagasi, kui plaat keevitatud, siis ütleb, et buffer underrun was avoided ~10 times, keevitatud plaati välja ei loe pärast. kas võivad aidata äkki mingid bufferi settingute muutmised neros?

Mis kirjutaja on ?
Üldiselt oli sama probleem siis kui dma maas oli. Ja kui os on XP siis see lihtsalt armastab millegipärast just cdromidel ja kõrvetajatel dma'd maha võtta.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Nazca
HV kasutaja
Nazca

sõnum 25.03.2003 13:34:59 vasta tsitaadiga

Nerol see võimalus ka olemas ju et saab buffrit suuremaks tõsta. Seda pole proovinud va?
rts
HV kasutaja
rts

sõnum 26.03.2003 01:07:34 vasta tsitaadiga

os on mul jah XP, kirjutaja on NEC'ilt, mudel NR-9100A. device manager'eris on pandud mul "DMA if available" ja current transfer mode näitab "PIO mode"
neros leidsin ma jah juba selle koha üles, kus saab buffri suurust muuta, AGA ma ei saa sellest aru, miks nero ei soovita buffri suurust üle 40% oma mälust ja üldse mitte üle 80 MB panna. mu arvutil on 256Mb mälu ja 40% sellest teeb koguni 102MB. njah, ükspäev tuleks vist RW'dega katsetada, kuidas värk erinevate buffri suurustega toimib.

cbr
HV Guru
cbr

sõnum 26.03.2003 01:26:18 vasta tsitaadiga

Vut see PIO Mode ongi probleemiks!
Seal peaks olema Ulrta DMA Mode 2 or smth like that
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Surnu
HV kasutaja

sõnum 26.03.2003 09:07:15 vasta tsitaadiga

rts kirjutas:
os on mul jah XP, kirjutaja on NEC'ilt, mudel NR-9100A. device manager'eris on pandud mul "DMA if available" ja current transfer mode näitab "PIO mode"
neros leidsin ma jah juba selle koha üles, kus saab buffri suurust muuta, AGA ma ei saa sellest aru, miks nero ei soovita buffri suurust üle 40% oma mälust ja üldse mitte üle 80 MB panna. mu arvutil on 256Mb mälu ja 40% sellest teeb koguni 102MB. njah, ükspäev tuleks vist RW'dega katsetada, kuidas värk erinevate buffri suurustega toimib.

Nojah sul pole sellest buffrist suuremat abi kui sul cdrom töötab PIO modes, kuna seda infot hoitakse süsteemi mälus (RAM) ja mitte cd-romi buffris, siis tekib probleem PIO modega just selle info ülekandmine mälust juba cd-rom'i
Üldiselt sai XP'l sellest nii lahti kui kuidagi asi jäi aint PIO modesse, sellega et lasid selle ide kontra maha või kanali siis milles see cd kirjutaja sul on. Üldiselt on see ennem esinenud probleem juba ja päris mitu korda.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
rts
HV kasutaja
rts

sõnum 26.03.2003 16:43:13 vasta tsitaadiga

JESS, saingi selle asja korda, nüüd näitab kirjutajal "Ultra DMA mode 2" ja sama IDE kaabli otsas oleva slave'na töötava lugeja kohta "Multi-Word DMA mode 2"
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  kirjutamise ajal saab buffer tühjaks, plaat läheb "metsa"
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.