Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rts
HV kasutaja

|
23.03.2003 23:31:39
kirjutamise ajal saab buffer tühjaks, plaat läheb "metsa" |
|
|
just isode keevitamisel on viimasel ajal neroga olnud juba mitu korda selline jama, et buffer saab järsku tühjaks, on mitu sek 0% peal ja siis läheb jälle 100% juurde tagasi, kui plaat keevitatud, siis ütleb, et buffer underrun was avoided ~10 times, keevitatud plaati välja ei loe pärast. kas võivad aidata äkki mingid bufferi settingute muutmised neros?
_________________ go create >>> |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
23.03.2003 23:51:08
|
|
|
1. DMA lubada?
2. Kirjutada aeglasemalt?
Üks nendest peaks su probleemi lahendama.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
rehv
HV Guru

|
24.03.2003 05:37:48
|
|
|
ega sa kogemata pole "buffer underrun prevention" or sth maha võtnud kogemata?
|
|
Kommentaarid: 303 loe/lisa |
   |
246 |
|
tagasi üles |
|
 |
Surnu
HV kasutaja

|
24.03.2003 09:23:11
Re: kirjutamise ajal saab buffer tühjaks, plaat läheb "metsa" |
|
|
rts kirjutas: |
just isode keevitamisel on viimasel ajal neroga olnud juba mitu korda selline jama, et buffer saab järsku tühjaks, on mitu sek 0% peal ja siis läheb jälle 100% juurde tagasi, kui plaat keevitatud, siis ütleb, et buffer underrun was avoided ~10 times, keevitatud plaati välja ei loe pärast. kas võivad aidata äkki mingid bufferi settingute muutmised neros? |
Mis kirjutaja on ?
Üldiselt oli sama probleem siis kui dma maas oli. Ja kui os on XP siis see lihtsalt armastab millegipärast just cdromidel ja kõrvetajatel dma'd maha võtta.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nazca
HV kasutaja

|
25.03.2003 13:34:59
|
|
|
Nerol see võimalus ka olemas ju et saab buffrit suuremaks tõsta. Seda pole proovinud va?
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rts
HV kasutaja

|
26.03.2003 01:07:34
|
|
|
os on mul jah XP, kirjutaja on NEC'ilt, mudel NR-9100A. device manager'eris on pandud mul "DMA if available" ja current transfer mode näitab "PIO mode"
neros leidsin ma jah juba selle koha üles, kus saab buffri suurust muuta, AGA ma ei saa sellest aru, miks nero ei soovita buffri suurust üle 40% oma mälust ja üldse mitte üle 80 MB panna. mu arvutil on 256Mb mälu ja 40% sellest teeb koguni 102MB. njah, ükspäev tuleks vist RW'dega katsetada, kuidas värk erinevate buffri suurustega toimib.
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
26.03.2003 01:26:18
|
|
|
Vut see PIO Mode ongi probleemiks!
Seal peaks olema Ulrta DMA Mode 2 or smth like that
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Surnu
HV kasutaja

|
26.03.2003 09:07:15
|
|
|
rts kirjutas: |
os on mul jah XP, kirjutaja on NEC'ilt, mudel NR-9100A. device manager'eris on pandud mul "DMA if available" ja current transfer mode näitab "PIO mode"
neros leidsin ma jah juba selle koha üles, kus saab buffri suurust muuta, AGA ma ei saa sellest aru, miks nero ei soovita buffri suurust üle 40% oma mälust ja üldse mitte üle 80 MB panna. mu arvutil on 256Mb mälu ja 40% sellest teeb koguni 102MB. njah, ükspäev tuleks vist RW'dega katsetada, kuidas värk erinevate buffri suurustega toimib. |
Nojah sul pole sellest buffrist suuremat abi kui sul cdrom töötab PIO modes, kuna seda infot hoitakse süsteemi mälus (RAM) ja mitte cd-romi buffris, siis tekib probleem PIO modega just selle info ülekandmine mälust juba cd-rom'i
Üldiselt sai XP'l sellest nii lahti kui kuidagi asi jäi aint PIO modesse, sellega et lasid selle ide kontra maha või kanali siis milles see cd kirjutaja sul on. Üldiselt on see ennem esinenud probleem juba ja päris mitu korda.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
rts
HV kasutaja

|
26.03.2003 16:43:13
|
|
|
JESS, saingi selle asja korda, nüüd näitab kirjutajal "Ultra DMA mode 2" ja sama IDE kaabli otsas oleva slave'na töötava lugeja kohta "Multi-Word DMA mode 2"
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|