Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nubagady
HV kasutaja
|
21.03.2003 15:11:49
|
|
|
carlking kirjutas: |
nubagady kirjutas: |
endal ka chronose kaart juba vist mingi paar aastat. soft on selline vanamoeline aga igati asjalik. väga hea pildi jaoks tahab väga head signaali küll. ETV-d ei taha väga hästi näidata. Aga tv3 ja kanal2 näitab küll selgelt. ei oska nagu paremat tahta. monitori pilt telekaga võrreldes on parem(hz rohkem jm.) aga noh väiksem paraku. usun kui võta samas tollis teleka ja kuvari, siis kuvari pilt etem. kaabel tv kogemus puudub. |
kuskoha pealt sul monitoris siis rohkem hertse on? mul telekal 100Hz molul vaid 85Hz...monitorides vaid parem reso |
Siiski arvan, et üldjuhul on ikka arvutil herze rohkem. pean silmas tavalisi odavamiad telereid. kui võrelda samas mõõtmeis telerit ja monitori siis on juba silmaga näha et telekal on sagedus madalam. eriti kui vaadata poole meetri kauguselt. või mis teised sellest arvavad? reso ei tohiks sõltuda sellest, millega vaatad, vaid signaalist.
aga noh see siin kaugeltki mitte eriti teadja mehe arvamus
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
21.03.2003 18:25:20
|
|
|
arvan, et võrreldes tavateleritega saab arvutist siiski parema pildi kätte. eelpoolmainitud Dscaleri müra ja teravuse filtrid annavad ka päris häid tulemusi.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
25.03.2003 17:11:23
|
|
|
njaa...mul molu 120hz..ja pilt on hea...
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sol
HV Guru

|
25.03.2003 17:29:45
|
|
|
myragaru kirjutas: |
Mis nüüd pildi kvaliteeti puutub võrreldes telekat ja tv-kaarti siis ainuke viis kuidas sa saad konkreetset pildid kvaliteeti testida on salvesta tv kaardi pilt arvutisse ja tv-out'i kaudu telekasse tagasi. kui pildid on suht ühte nägu siis võid rahul olla. |
Mul on mingi vana Hauppage, ostsin teise oma 6 aastat tagasi, praegustel kaartidel juba palju parem kvaliteet. See introks.
Arvutis on pilt ka selle kaardiga väga hea, aga sellisel meetodil seda testida pole mõtet, sest pilti salvestades on pildi kvaliteet ikka palju kehvem kui nö. liikuval pildil.
Asjal oleks vast jumet siis kui pilt videona arvutisse ära salvestada ja siis telekasse lasta, siis peaks see võrdlusmoment paremini välja tulema.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
25.03.2003 17:37:15
|
|
|
... miks vaja salvestada ? Kui tv-out olemas,
lase otse telekasse ja siis nö. pilt selge
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sol
HV Guru

|
25.03.2003 17:44:14
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... miks vaja salvestada ? Kui tv-out olemas,
lase otse telekasse ja siis nö. pilt selge  |
jah, miks ka mitte
_________________ Ei ole allkirja  |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
maitmk
HV vaatleja

|
28.07.2003 01:07:15
|
|
|
no seda TV-out pilti ei ole kaa vist eriti mõtet võrrelda, võibolla on hoopis TV-out sitt. või ma eksin....?
myragaru kirjutas: |
Mis nüüd pildi kvaliteeti puutub võrreldes telekat ja tv-kaarti siis ainuke viis kuidas sa saad konkreetset pildid kvaliteeti testida on salvesta tv kaardi pilt arvutisse ja tv-out'i kaudu telekasse tagasi. kui pildid on suht ühte nägu siis võid rahul olla.
|
|
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
28.07.2003 01:13:28
|
|
|
interlaced ja non interlaced ütleb midagi neile kes siin telekaid ja monisid võrdlesid
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja

|
30.07.2003 03:13:58
|
|
|
deem mehed... teleka või monitori ostad uue.. silmi poest uusi ei saa... prillidega olla on ikka kole sitt... või läätsed... mingi pask silma läheb, siis oioioi jälle kisu läätsed välja ja hakka puhastama... oled välioludes (näiteks maastikuõpe sõjaväes vms.. kus on vaja täpselt näha ja lasta.. liiv läheb silma.. vot??) Pohhui see aparatuur, tervis ennekõige...
palju see 100hz vs 85 siis monitori eluiga lühendab? on keegi testinud?
minu kogemus ütleb seda, et 50 või 60 Hz peal on monitori pilt kole terav, aga üle 15 minuti vahtida ei kannata... 100hz pole enam nii terav, aga istu või 24h siin... see minu arvamus...
(oskab keegi selle teravuse põhjuseid ka nimetada?)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
04.08.2003 23:54:06
|
|
|
Miyamoto_Musashi kirjutas: |
deem mehed... teleka või monitori ostad uue.. silmi poest uusi ei saa... prillidega olla on ikka kole sitt... või läätsed... mingi pask silma läheb, siis oioioi jälle kisu läätsed välja ja hakka puhastama... oled välioludes (näiteks maastikuõpe sõjaväes vms.. kus on vaja täpselt näha ja lasta.. liiv läheb silma.. vot??) Pohhui see aparatuur, tervis ennekõige...
palju see 100hz vs 85 siis monitori eluiga lühendab? on keegi testinud?
minu kogemus ütleb seda, et 50 või 60 Hz peal on monitori pilt kole terav, aga üle 15 minuti vahtida ei kannata... 100hz pole enam nii terav, aga istu või 24h siin... see minu arvamus...
(oskab keegi selle teravuse põhjuseid ka nimetada?) |
ikka oskab teravuse põhjuseid nimetada. 1)Sitt molu 2) sitad silmad 8)
ja kui sa ei märganud sis küsimus oli Kas TV kaart on võrdväärne teleriga? ja sellest kimasid ikka kaarega mööda.
no offence
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
lennu
HV kasutaja
|
05.08.2003 00:09:42
|
|
|
tsitaat: |
interlaced ja non interlaced ütleb midagi neile kes siin telekaid ja monisid võrdlesid
|
seda ma juba hakkasin siia kirjutama.....aga sa jõudsid ette
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
meesmetsast
HV veteran

|
05.08.2003 00:51:09
|
|
|
ATI AIW 128 ja pilt nagu prillikivi.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja

|
07.08.2003 20:59:41
|
|
|
no tervitused noname.. see no offence oli sul küll puht formaalne... formaalse viisakuse peale lihtsalt vilistan... see pole mingi silmadeviga, et 60Hz peal on teravam pilt, mis väreleb ja 100Hz peal on udusem pilt, mis ei tõmble. Silmadeviga on see, kui kaua sa seda 60Hz välja kannatad. Ja mina polnud mitte esimene, kes siin teemast kõrvale kaldus. Kui on soovi norida, tule räägi asjad klaariks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
08.08.2003 11:32:42
|
|
|
@Miyamoto_Musashi:
Noname tegi sulle asjakohase märkuse teemast mööda kirjutamise kohta ning vabandus, et seda tegi ka keegi teine, on täielikult lapsik. Samuti räägitakse "asju selgeks" privas, millega sa juba oleks võinud alustada oma viimasest postitusest. Kui sa aga tahad millestki muust kõnelda, siis sul on alati võimalus alustada uus teema vastavalt õiges foorumis.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|