Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Üle ViewSonic P95f jookseb horisontaalis kaks triipu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Miku
HV vaatleja

sõnum 25.03.2003 15:26:39 Üle ViewSonic P95f jookseb horisontaalis kaks triipu vasta tsitaadiga

Üle ViewSonic P95f jookseb horisontaalis kaks triipu. Triibud jooksevad kuskil veerandi ja kolmveerandi ekraani peal ja on hästi nähtavad heledamal taustal. Monitor sai ostetud reedel, kui täna Ordist küsisin, et milles probleem? Öeldi, et nii peabki olema, sest seal sees on mingi sõrestik. Olen ise nendes asjades suht loll, aga triibulist pilti ka ei taha vaadata. Proovisin monitori teise arvuti taha sama lugu. Aidake!!!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kalapala
HV kasutaja

sõnum 25.03.2003 15:45:08 vasta tsitaadiga

See on ju teada trinitron kineskoopide puudus! icon_smile.gif Üldiselt ei tohiks need triibud eriti häirida, kui ära harjud icon_rolleyes.gif

viimati muutis kalapala 25.03.2003 15:49:59, muudetud 1 kord
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 25.03.2003 15:48:14 vasta tsitaadiga

Kas just puudus... Küll sa ära harjud beer_yum.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Miku
HV vaatleja

sõnum 25.03.2003 15:53:53 vasta tsitaadiga

Tänud - hingan kohe kergemalt.No küll ma siis ära harjun.
tagasi üles
Beanladen
HV kasutaja
Beanladen

sõnum 25.03.2003 15:56:09 Re: Üle ViewSonic P95f jookseb horisontaalis kaks triipu vasta tsitaadiga

Ma ka kunagi ehmusin, seni kui teada sain et nii peabki olema. Harjud ära ja vastutasuks saad head pildi icon_biggrin.gif .
stepzter
HV veteran
stepzter

sõnum 26.03.2003 00:07:20 vasta tsitaadiga

seal on hästi peenikesed vertikaalsed traadid sees, mis kolm elektron kiirt iga ühe oma värvi fosfortäpini juhatab ja vale värvi ära varjestab. Aga nagu kõik pikad ja peenikesed asjad painduvad need üsna hästi. Kui neid horisontaalseid kinnitustraate ei oleks, siis võbeleks pilt üsna tugevalt iga väiksema vibratsiooni peale.
Proovi monitorile külje pealt üks tugev obadus anda, siis näed mida ma mõtlen.

Sain ise ka just uue P95f+ monitori ja siiamaani ei olnud neid tähelegi pannud. Aga eks seda mõjutab ilmselt see ka, et ma 5 aastat trinitronide taga istunud. icon_smile.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
TaivoS
HV kasutaja

sõnum 26.03.2003 03:18:57 vasta tsitaadiga

Viewsonic P95f+ kõhus ei tohiks Trinitron kineskoop olla. Aga siiski... need tiibud ei ole omased ainult Sony Trinitron-tüüpi kineskoobile, vaid on ka teiste tootjate poolt oma kineskoopidesse üle võetud, seega kõik ülal pool siiski õige.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
stepzter
HV veteran
stepzter

sõnum 26.03.2003 03:24:37 vasta tsitaadiga

Tohib või ei tohi, mul on siin lauapeal üks monitor kuhu peale on kirjutatud P95f+ ja mis on vägagi trinitron kinekaga.
Ja tõepoolest ei ole see ainult trinitron monitoride omapära, vaid ka diamondtronidel on see omapära. Ühine nimetaja sellistel on siis aperture grille. Mis sellele vastav agurism on, ei viitsi praegu uurima hakata.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
TaivoS
HV kasutaja

sõnum 26.03.2003 03:31:34 vasta tsitaadiga

Huvitav. Vaatasin Viewsonicu veebist ka igaks juhuks üle ning seal reklaamivad, et tegu on "Ultrabrite" kineskoobiga. Minu loogika ütleb seda, et kui tõesti Trinitroniga tegu oleks, kirjutaks iga monitorimüüja (ka mitte-Sony) selle sõna suurelt oma monitori juurde, kuna seda tuntakse väga laialdaselt (ilmselt eriti just mitte kõige paremini teemas orienteeruvate inimeste seas, kes ei tea, et Trinitronile on ka väärilisi alternatiive) kui kvaliteedi võrdkuju. Aga võin muidugi alati ka eksida.

stepzter kirjutas:
Tohib või ei tohi, mul on siin lauapeal üks monitor kuhu peale on kirjutatud P95f+ ja mis on vägagi trinitron kinekaga.
Ja tõepoolest ei ole see ainult trinitron monitoride omapära, vaid ka diamondtronidel on see omapära. Ühine nimetaja sellistel on siis aperture grille. Mis sellele vastav agurism on, ei viitsi praegu uurima hakata.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.03.2003 06:06:55 vasta tsitaadiga

ViewSonic'u enda vastus: http://www.viewsonic.com/support/qa.cfm?topic=crt&question=07
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Üle ViewSonic P95f jookseb horisontaalis kaks triipu
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.