Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
posthuman
HV Guru

|
30.12.2006 23:47:47
Tavaline DVD-mängija teha DivX toe peale? |
|
|
Hilisõhtused tervitused minu poolt ja kena aastavahetust
Ehk arutaks veidi pikemalt(või siis äärmiselt lühidalt), kas või kuidas oleks võimalik panna mitte divx toega playeril see tugi keerlema?
Idee poolest on muidugi arusaadav, et see ei käi mingi "salakoodiga" puldi pealt ega ka mingi firmware uuendusega plaadi pealt. Samas mingi asi ju peab olema, mis paneb selle toe külge. Kivi?!
Selle juurde nüüd tahakski minna, et kas keegi on kuulnud/näinud, et keegi on mingi kivi külge keevitanud(tinutanud) riistapuule. Idee poolest peaks isegi asjal iva olema. Nüüd mind huvitabki, kas selline asi on täiesti välistatud iga seadmega või on mõned mudelid, millel on täitsa reaalne see asi ära teha?
Muidugi, kui ma olen liiga positiivse mõtlemisega, siis tehke see ka mulle selgeks, et tõesti selline asi pole reaalne.
Kodus üks portable dvd player. Jube nöök on leida DVD-filme, et sealt vaadata.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
31.12.2006 01:02:31
|
|
|
kõik poeletid on DVD-filme täis ju
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
31.12.2006 01:07:01
|
|
|
Vaadates divx'i toetavate mängijate hindu, ei tohiks uue soetamine eriline kulutus olla. Kui ongi mingi ümberehitamine võimalik, eeldan, et sinna alla läheb rohkem raha ja aega, kui lihtsalt uut mängijat ostes.
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
taivo112
HV kasutaja
|
31.12.2006 01:10:15
|
|
|
Äkki tal on 8cm dvd plaadi lugeja ja nii väikseid dvd-sid pole tõesti poest saada ( PS! Tegemist on tal nagu ma aru saan kaasaskantava dvd mängijaga.)
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
31.12.2006 01:11:01
|
|
|
Raiku kirjutas: |
kõik poeletid on DVD-filme täis ju :o |
Kui sa neid filme natuke lähemalt vaatad siis märkad, et nad on väga sarnased. Kamba peale näputäis süzeesid, mida on minimaalselt muudetud, pärit ka ühelt ja samalt maalt, ühtede ja samade Hollywoodi kontsernide poolt. Täpselt sama lugu on näiteks Tallinans õllevalikuga mõned suures poes - letid on justkui pudelitest lookas aga lähemalt vaadates avastad, et ega seal suurt midagi pole.
Teema-algatajale - eks protsess on tivviksi ja DVD puhul sama - plaadilt loetakse ja nn. "tv-out"-i saadetakse pilt, vahepeal toimub dekodeerimine. Ilmselt on sul vaja DVD-mängija ümberehitamiseks päris palju ressursse kulutada kuna juba protsessorijõudu on rohkem vaja.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
31.12.2006 01:34:45
|
|
|
kõik poeletid on DVD-filme täis ju  |
hint of the day
Usun, et kõik ikka mõistsid, et üks hea film maksab minimaalselt 200.- ja neid iga nädalvahetus osta oleks kulukas.
Laenutuses tuleb tikutulega head filmi otsida
A kui protsessor kah vaja välja vahetada, siis läheb jah asi keeruliseks ja kulukaks
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wolverine
HV vaatleja
|
31.12.2006 01:36:35
|
|
|
Mitte Eesti poeletid. Kahjuks
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjand
HV kasutaja

|
31.12.2006 02:00:15
|
|
|
Isiklik arvamus, ja ma ei ole ka spets elektroonikas aga eks ma kujutan ette et:
DivX toega playeril on tüüpiliselt mingi kivi, ala divx decoder, mis riistvaraliselt lubaks reaalajas seda divxi lahti kodeerida.
Kui mõelda, et tava DVD player näitaks divx'i, siis kuna jootekolviga ei saa sinna seda kivi vahele surada, siis jääks 1 variant - teha tarkvaraline tugi.
Sellega oleks jälle see, et kuna see kivi, kus seda "firmware"t peal hoitakse, on ikka tavaliselt mingi limiidiga, aga kas suvalt pakkudes 1mb, või 2mb või siis ülde paarsada kilobaiti, siis kui keegi suudaks kirjutada uue firmware, mis tarkvaraliselt seda divxi dekodeeriks, siis oleks ju tore - kuigi pilt võib ju jõnksutada
Kuid kuna ajaliselt võtaks kogu firmware uuesti kirjutamine "võõral" väga palju aega ja üldiselt keegi seda dokumentatsiooni ka ei avalda, siis ongi see suht pointless ("võimatu" sõna kasutamine oleks veidi väär, sest kõik on võimalik - loeb vaid aja, oskuste ja raha kulu).
Odavam on osta divx toega lugeja.
EDIT: Tegelikult kindlasti on ka dvd mängijaid, kus trükiplaadil on selline koht täiesti olemas, kuhu võiks käia see divx dekooder kivi, sest sellised seadmeid on palju, kus trükiplaat on suht sama, lihtsalt "nuditud" variant ehk kõiki komponente pole peal. Kuid seal on vaja teada, siis väga täpselt selle kivi marki. See kivi eraldi võib maksta rohkem kui 3 divx playerit kokku ja kust saada ka firmware. Nii et neid asju uurides, otsides, hankides võib sama asi olla - kas aeg, oskus ja kulutatud raha on mõttekas.
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
31.12.2006 02:17:21
|
|
|
Eelneva kasutaja jutu täienduseks:
Ilmselt on liikvel ka nuditud mängijaid, kus kodeeria küll olemas, kuid tarkvaraliselt välja lülitatud.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
31.12.2006 12:44:00
|
|
|
Wolverine kirjutas: |
Mitte Eesti poeletid. Kahjuks |
minu vihje point oli tegelikult selles, et teemaalgataja küsimuse lõppu võis mõista vihjena piraatlusele... ja teiseks... olen ise nii mõnegi filmi internetipoodidest ostnud
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wolverine
HV vaatleja
|
01.01.2007 16:38:05
|
|
|
Wolverine kirjutas: |
Mitte Eesti poeletid. Kahjuks |
minu vihje point oli tegelikult selles, et teemaalgataja küsimuse lõppu võis mõista vihjena piraatlusele... ja teiseks... olen ise nii mõnegi filmi internetipoodidest ostnud |
Olen juba pikemalt aega otsinud Eesti poodidest Sin City DVD'd. Pole kahjuks krediitkaarti ka ,et osta välismaa internetipoodidest
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|