Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DDA
HV kasutaja
|
30.12.2006 17:49:49
|
|
|
Aidake valida LCD telerit. Tahaks parimat telerit, mida saab umbes 12000 - 13000 krooniga. Telekas võib olla müügil kuskil tallinna poes või netipoes kuskil, peaasi, et ta oleks kiiresti kättesaadav.
tänan ette.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
30.12.2006 18:06:18
|
|
|
võimatu midagi leida sellise raha eest, mis kannataks kriitikat...kui see 12K sissemaksuks panna, siis võib edasi rääkida
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sahib
HV veteran

|
31.12.2006 02:32:52
|
|
|
DDA, Sa ei maininud suurust. Mõne väiksema ekraaniga mis sobiks kööki panna saab selle raha eest küll, aga elutuppa telerit tahta suurusega "32", siis ikka ca 20k on vaja
_________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ... |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
31.12.2006 03:23:59
|
|
|
MaxPower kirjutas: |
DigeBeni kirjutas: |
... mis neil siis niiväga viga on ? MYRICA VQ40-1 on Elionis ~20K müügis, mis on IMHO 40" LCD teleka kohta päris hea hind  |
siin tekib minul kohe selline küsimus, et kas oluline on kvantiteet või kvaliteet? loomulikult hind on odav 40" kohta aga mida sa selle raha eest saad... |
... aga mida ma siis saan ? või millest ilma jään ? Mingi müügimeeste stiilis tühi loba ja ebamäärased vihjed võiks küll siinkohal kõrvale jätta ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
31.12.2006 10:54:28
|
|
|
DigeBeni, võin sulle näidata 20k maksvate 40" LCD-telerite pilti. Pole vahet, kas tegu nt Philipsi või Viewsonicuga, pilt on ühtemoodi nutune.
Küll aga võib 20-25k ringis leida asjalikuma pildiga plasmateleri, seal tuleb parem pilt odavamalt kätte.
Ühesõnaga, kui ma peaksin tahtma 40-42" telekat, siis alla 30k eelarvega vaataksin plasma poole, 30-40k korral võtaksin ka LCD-telekad valikusse.
Parima pildiga 42" LCD on minu jaoks Philips 42PF9731D. Letihind ca 55k.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
gaisugaru
HV vaatleja
|
31.12.2006 11:46:50
|
|
|
DDA,
Daewoo DLP-32C3, kpl Kodumasinad, 12490.-
LG 32 LC2R http://www.pixmania.com/ee/ee/461012/art/lg/lcd-16-0-32-82-cm-hd-read.html?itag=3891
11 040.- pluss saatmiskulu al. 150.- (kui ikka kannatab sul oodata mõni päev)
Nimetet telerid on minu silma järgi täitsa ok.Oman ise esimest ja olen suht rahul.
Norida võiks kontrastsuse kallal (mees mustas ongi must,mingeid nööpe või riidevolte sealt leida ei õnnestu),
aga ikkagi on pilt kordades nauditavam kui vanadel kineskooptelkudel.
10 tuhhi kallimatel mudelitel ei ole see väike nihe paremuse poole seda hinda väärt. Kes ikka tahab ilusamat pilti kui
elu ise, peab vaatama trueHD suunas (55 000.-) või veel parem, ootama laser-tv ära
Mina oodata ei viitsinud
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
31.12.2006 11:57:53
|
|
|
tsitaat: |
mees mustas ongi must,mingeid nööpe või riidevolte sealt leida ei õnnestu),
|
10 tuhhi kallimatel mudelitel ei ole see väike nihe paremuse poole seda hinda väärt.
|
Usu mind, on. Sellele 11k-le lisada 7-8k ja saab pildi, mis on pilt. Nööpide, riidevoltide ja korralike värvidega. Pealekauba usun, et mees mustas ei ole sul mitte must, vaid tumehall. See, kas telekas on 1920x1080p või 1366x768 ei oma PAL-pildi näitamisel vahet.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
gaisugaru
HV vaatleja
|
31.12.2006 12:22:25
|
|
|
Mees tahab osta Fordi aga sina pakud ikka Ferrarit ?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
31.12.2006 13:15:44
|
|
|
gaisugaru kirjutas: |
Mees tahab osta Fordi aga sina pakud ikka Ferrarit ? |
no kui su loll võrdlus su enda jutuga seostada, siis sina väidad, et kui on võimalik Fordi hinnale 60-70% lisades Ferrari saada, siis ei sõida see märgatavalt kiiremini.
Mina pakun mõistlikku telekat. Milleks kulutada 12k, et osta viletsa pildiga telekas? Ja see ON vilets. 18k eest saaks aga kena pildiga LCD (32").
Aga eks on ka suur hulk inimesi, kes ei saa aru, miks ta peaks Amilo ostmise asemel mõnda kallimat läpakat eelistama.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
31.12.2006 13:28:46
|
|
|
sevenhugs, oled sa seda FS VQ40-1 oma silmaga näinud võia ajad ainult mingit üldist nö. müügijuttu ? Mulle peaks piss pähe lööma, kui ma ~50k eest endale teleka ostaks, pildivahe mitu korda odavamaga võrreldes, lihtsalt pole nii suur, et hinnavahet õigustada !
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
31.12.2006 14:04:46
|
|
|
Keegi ei ole sul käskinud osta 50K eest TV-d, vaid 20K ei saa korraliku 40" LCD...osta väiksem või tõesti pead siis plasma võtma (kuigi mina ei soovitaks).
Üks korralikum 40" oleks selline http://www.sonycenter.ee/ee/Tallinn/Tooted/Televiisorid/TFT-LCD%20TV/KDL-40S2000.aspx mis tegelikult on päris soodne oma suuruse ja kvaliteedi kohta! Ja kui sellele panna veel 4K otsa siis saaksid juba V seeria, mis on super oma hinna kohta!!!
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
31.12.2006 14:19:00
|
|
|
valaks ka õli tulle ja ütleks et olen väga rahul 37" ga mis maksis 19k poolteist aastat tagasi ja mina küll väita ei julgeks, et 25k maksev parem on... aga ma pole ka tv gurmaan Samas kui rahal pole väärtus siis miks ka mitte 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
31.12.2006 15:57:35
|
|
|
sevenhugs, oled sa seda FS VQ40-1 oma silmaga näinud?
|
Aga sina?
Eelmises töökohas müüsin FuSi Myricaid aastajagu.
Jagan veendumust, et pigem korralik 32" kui viletsam 40". Ei ütlegi, et peaksid 50k eest ostma, ka 25-30k eest leiab parema.
Ühesõnaga, käi poodides ringi ja vaata pilti, pelgalt tehniliste andmete järgi ei saa telerit osta.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
31.12.2006 23:36:41
|
|
|
... ma küsisin seda sellepärast, et kõik on siin mehed hämama, et nii vähese raha eest midagi normaalset ei saa, kuid mitte keegi ei maini midagi konkreetset nimet' FS mudeli kohta, mis selle teleka puhul siis niipalju viletsam on ?! Olen mitmelt, selle teleka omanikult uurinud ja keegi neist pole seda telekat niivõrd maha teinud, kui siin teha üritatakse. Suuruse poolest pole tegemist üldse mingi peenisepikenduse jaoks valimisega vaid 32" jääb nati väikseks selle toa jaoks, kuhu telekas läheb, kuna ei istuta just nö. nina vastu lina. Poodides olen käinud oksendamiseni ja see pole olnud üldse meeldiv, müüjad võtavad seda kohati nagu isikliku solvanguna, kui palun neil ka teisi signaale demoda, peale DVD palyer'ist tuleva. Kahjuks pole õnnestunud sattuda reaalselt selle konkreetse teleka pilti vaatama, sellepärast ma siin üldse noka lahti tegin, sry kui mõne müügimehe müügistrateegiaga minu mõttemaailm kokku ei sobi, kuid selline jutt, et mingi raha eest saab ja mingi raha eest ei saa, ei veena mind sendi eestki ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
01.01.2007 12:31:40
|
|
|
kui palun neil ka teisi signaale demoda
|
Milliseid signaale sa oled näha tahtnud?
Pealegi, millist vastust sa telekaomanikelt ootad? Loogiline, et kõik on pärimise korral oma ostudega rahul, imelik ka kui keegi neaks oma 20k ostu maapõhja. Kas on asi selles, et ei taheta miinuseid tunnistada või ei osata lihtsalt paremat tahtagi, ei tea. Mõni post tagasi on näha, kuidas inimene on näiliselt rahul telekaga, mis ei suuda detailegi välja joonistada.
Ja ma ei ürita teha n-ö müügimehe tööd. Tahan lihtsalt, et inimesed ostaksid endale korralike asju.
Samasugust veenmistööd tuleb teha kasvõi mp3-mängijate kapi ees, et inimene ei ostaks endale Trevi, Denveri vms mängijat, millel puudub nii kooste- kui helikvaliteet, vaid paneks mõnisada juurde ning muretseks Sony (599.- hetkel, juhuks kui keegi peaks ütlema, et Sonyt nii odavalt ei saa), Philipsi või Creative'i mängija.
...et inimene ei ostaks endale iminappade ja vibratsiooniga rooli, vaid paneks 300 eeku juurde ning muretseks FF-iga Logitechi.
...et inimene ei ostaks endale Hama vms 300-400kr kõlareid, vaid ostaks kasvõi Logitech X-230.
...et inimene ei ostaks endale Severini tehnikat.
seda rivi võiks üsna pikalt jätkata, aga eesmärgiks on ostja pikaaegne rahulolu, mitte kiire ja mugav müüginumbrite tõstmine või odava jura äramüümine. Mul hakkaks kripeldama, kui inimestele lihtsalt küsimise peale ja vaikides säästutoote kätte ulataksin.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
CotCas
HV kasutaja

|
01.01.2007 15:20:13
|
|
|
tundub, et kõigepealt tuleks selgeks teha, mida selle aparaadiga peale hakatakse, seega 3 lihtsat soovitust:
vaadatakse seadet ennast (tuleb sõltumata kommentaaridest leida poodidest kõige ilusam ja kallim isend, mille rahakott välja kannatab, vajadusel sms-laenuga lisaraha tellida)
vaadatakse et kõik oleks tehniliselt ze zupeer (tuleb otsida välismaa reviewdest parimate kommentaaridega isendit, mida ka kohalikud respektivad, muidu jääb täielik rahuldus saamata .. aga mida rohkem tähekombinatsioone toetab, seda uhkem)
vaadatakse igapäevaselt tv-saateid .. uudised jne (piisab põhimõtteliselt igasugusest isendist, mis pilti näitab .. eriti kui läbi antenni tuleb vaid 3 eesti kanalit ja needki kehva kvaliteediga)
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
01.01.2007 15:29:09
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
... või ei osata lihtsalt paremat tahtagi ... Tahan lihtsalt, et inimesed ostaksid endale korralike asju. |
Üsna mõttetu on osta asju, mis omavad funktsioone mida kunagi ei kasutata. Tänapäeva tehnika kubiseb neist (aga viie nupuga telekapulti on üsna raske leida). Alati on veelgi "korralikumaid", aga kui see pole eesmärk, siis milleks? Pigem on enamjaolt küsimus selles, et inimene on teatud asjad omale selgeks mõelnud: tahab LCD vms. ekraani, suurus x ja orienteeruv hind y+-10%. Ja sealt edasi on pigem mure, kas antud tingimustel on mõni mudel parem kui teine.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
01.01.2007 15:44:32
|
|
|
a1 kirjutas: |
... või ei osata lihtsalt paremat tahtagi ... Tahan lihtsalt, et inimesed ostaksid endale korralike asju. |
Pigem on enamjaolt küsimus selles, et inimene on teatud asjad omale selgeks mõelnud: tahab LCD vms. ekraani, suurus x ja orienteeruv hind y+-10%. Ja sealt edasi on pigem mure, kas antud tingimustel on mõni mudel parem kui teine. |
eks ta nii kipub olema jah TV võhikul inimesel...aga kodanik sevenhugs tundub olevat üks väheseid kompetentseid müüjaid (enamus poodides kahjuks mitte) ja tahab et klient saaks parima võimaliku toote, kuigi tõesti ta ehk peab kulutama rohkem kui algul plaanitud.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
01.01.2007 16:40:40
|
|
|
Üsna mõttetu on osta asju, mis omavad funktsioone mida kunagi ei kasutata. Tänapäeva tehnika kubiseb neist (aga viie nupuga telekapulti on üsna raske leida). Alati on veelgi "korralikumaid", aga kui see pole eesmärk, siis milleks? Pigem on enamjaolt küsimus selles, et inimene on teatud asjad omale selgeks mõelnud: tahab LCD vms. ekraani, suurus x ja orienteeruv hind y+-10%. Ja sealt edasi on pigem mure, kas antud tingimustel on mõni mudel parem kui teine. |
ma ei ütlegi, et peaks ostma väheste funktsioonidega eseme asemel multifunktsionaalse. Mõnikord vastupidigi. Funktsioonide arv kehvemal ja paremal võib täiesti võrdne olla, vbl isegi arvuliselt parema kahjuks, aga oleks ju tore, kui need funktsioonid ka töötaksid. Milleks osta Acme mp3-mängija, mis ehk mängib kõiksugu formaate ning teeb sada imet, aga ei täida ühtegi neist ülesannetest nii nagu võiks. Lisaks läheb tõenäoliselt katkigi.
PS! N-ö viienupulised universaalpuldid on täiesti olemas.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
CotCas
HV kasutaja

|
01.01.2007 21:08:11
|
|
|
Aga eks on ka suur hulk inimesi, kes ei saa aru, miks ta peaks AMILO ostmise asemel mõnda kallimat läpakat eelistama. |
see vastus on kirjutatud AMILO 1650-ga, mille 6000.- krooniga vähem kui aasta tagasi ostsin (oma eelmist isandat oli ta selleks hetkeks tervelt 4-5 kuud teeninud) ja ma tõesti ei näe põhjust miks ma peaks kallimat läpakat eelistama
siinkohal pean oma kriitikameelt tagasi surudes nõustuma, et iga firma toodang pole alati hea .. suisa tasuks teatud tootjatest suure kaarega mööda käia .. samas juhtub apsakaid ka parematel .. ehk pole harv juhus, et kvaliteettootja pikas mudelivalikus võib olla nn musti lambaid .. ning samas on ka low end brändil helgeid hetki - aga see siiski loteriiga samaväärne õnn
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
01.01.2007 21:10:07
|
|
|
hakkasin mõtlema et praegu need kes tahavad odavalt suurt pilti, äkki peaks hoopis DLP ostma...50" saab mingi 20K kätte, see ju odavam isegi kui plasma!!! nii palju kui netist lugesin kasutajate hinnanguid siis olid küll nagu kõik rahul. Kas keegi ka reaalselt on pilti näinud, ise kahjuks mitte?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
01.01.2007 21:17:18
|
|
|
hakkasin mõtlema et praegu need kes tahavad odavalt suurt pilti, äkki peaks hoopis DLP ostma...50" saab mingi 20K kätte, see ju odavam isegi kui plasma!!! nii palju kui netist lugesin kasutajate hinnanguid siis olid küll nagu kõik rahul. Kas keegi ka reaalselt on pilti näinud, ise kahjuks mitte? |
Neid pole eestis saada, ei tea miks. Tahaks ise kah tegelt näha neid.
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
01.01.2007 21:28:08
|
|
|
3LCD on saada ka eestis...selle põhimõte tegelt ju sama, et projekteeritakse pilt ekraanile
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.01.2007 04:16:48
|
|
|
Pigem on enamjaolt küsimus selles, et inimene on teatud asjad omale selgeks mõelnud: tahab LCD vms. ekraani, suurus x ja orienteeruv hind y+-10%. Ja sealt edasi on pigem mure, kas antud tingimustel on mõni mudel parem kui teine. |
eks ta nii kipub olema jah TV võhikul inimesel...aga kodanik sevenhugs tundub olevat üks väheseid kompetentseid müüjaid (enamus poodides kahjuks mitte) ja tahab et klient saaks parima võimaliku toote, kuigi tõesti ta ehk peab kulutama rohkem kui algul plaanitud. |
... ja mille järgi sa seda pädevust hindad, osava lobitöö järgi ? Võibolla klient ei pea kulutama rohkem, võibolla peaks lihtsalt astuma sisse konkurendi juurde, kust ta saaks ilma rohkem kulutamata selle parima valiku, kas selles osas ta kah aitab ? Hetkel olen kuulnud ainult ümmargust müügijuttu, üritatakse ainult minu seisukohti ümber lükata aga ei midagi objektiivselt hinnatavat mainitud FS VQ40-1 mudeli kohta
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
gaisugaru
HV vaatleja
|
02.01.2007 10:41:45
|
|
|
Ootaks siinpool ka rohkem sisulisi kommentaare et mille poolest täpsemalt mingi teler on halb ja ei vääri kojutassimist või vastupidi, MIKS mingi teler nii hea
on et ei saa seda ostmata jätta.
Olles hiljuti ise usinalt ostusoovitusi netist otsimas, ei leidnud ma teavet, mis oleks mind rahuldanud.
Ka see teema siin mind eriti ei aidanud
Poodides tunduvad nad kõik ühtemoodi kehvad, tingituna väga halvast antennisignaalist. Ja olles ühe nendest armsakestest siiski koju tassinud,
näed et pilt paraneb tunduvalt. Ja paari päeva pärast leiad, et ka odav teler on palju enamaks võimeline, kui ringhäälingu saatekeskus meile saadab.
Peab vist sati muretsema et väheke kvaliteetsemalt eesti kanaleid näha
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |