Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kellogg's
HV kasutaja

|
27.12.2006 23:56:29
Milline jahutus 6600 GT (AGP) kaardile ? |
|
|
Niisiis üks päev mängisin Need for Speed Carbonit ja ühtäkki tekkisid graafikasse sellised helerohelised-lillad laigud (vist kutsutakse "artifact"'ideks) ja arvuti jooksis kokku.
Kärsahaisu saatel järeldasin ma, et tegu võib olla mõne arvuti komponendi ülekuumenemisel
Täna võtsin siis arvutil külje maha ja märkasin, et graafikakaardi küljes olev ventilaator oli viltu (rippus).
Mis ma nüüd teen?
viimati muutis Kellogg's 28.12.2006 23:00:15, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
28.12.2006 00:06:32
|
|
|
vahetad selle välja
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
etc87
Piiratud kasutaja

|
28.12.2006 00:09:21
|
|
|
endal oli ka kunagi selline jama, et radikas kukkus GPU pealt maha...
siis arvasin ka kohe et see pekkis, sai see radikas peale ühendatud, mingi 5min ei tulnud pilti ette...
lasin seista tal ja hakkas imekobel tööle...
_________________ Müüa erinevaid Mobiiltelefonide Displaisid! Lisainfo PS! |
|
Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
4 :: |
2 :: |
222 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
28.12.2006 00:12:45
|
|
|
Homme helistan Mikrolinki. Garantii peaks veel kehtima. Loodan neilt mingisuguse "annan natuke raha juurde saan parema graafikakaardi asemele" diili välja rääkida.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
28.12.2006 00:38:55
|
|
|
ei usu, et õnnestub. ja kui siis ebasoodsatel tingimustel. tõenäoliselt rohkem raha saad kaardi siin foorumis maha müües
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
28.12.2006 17:04:00
|
|
|
Kui palju eest ostetakse praegu kasutatud geforce 6600gt AGP kaarte (juhul, kui teen ventilaatori korda).
Arvuti ostsin üleelmise suve keskel ja pole overclockinud üldse.
EDIT
Nii, väike update. Tuleb välja, et mul on garantii juba läbi ning näib, et pean hakkama ise asja remontima.
Pmst. oleks selline küsimus, et kui ma selle graafikakaardi välja võtan läheb mu arvuti üldse tööle, et ma saaksin paraleelselt küsida siin küsimusi ning vaadelda graafika kaarti minu laua peal, sest ta on seal arvutis piiratud positsioonis.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
anti666
HV kasutaja
|
28.12.2006 18:16:12
|
|
|
Kui intergreeritud videot või teist videot pole asemele panna pole siis ei saa. Muidu arvuti töötab sul selle kaardiga?
_________________ Siin on siis signatuur, mis lisatakse soovikorral minu sõnumitele  |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
28.12.2006 18:18:39
|
|
|
Nii, veel update'e. Eemaldasin kaardi. Tuleb välja, et selle vendika elektrimootorikesel oli kerge rike sees: see telg, millel ta keerles oli viltu.
Ehk siis ma lähen kas siis täna või homme ja ostan endale uue jahutuse.
On mingeid soovitusi selle kohta.
Et kas ma ostan ainult vendika (kas nii üldse saab) või siis täiesti uue radiaatoriga komplekti vms. Selles osas ei tea ma mitte midagi niiet keegi võiks mind valgustada.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
28.12.2006 18:34:33
|
|
|
pole vahet millise ventika sa seda radikat jahutama paned...muidugi võid natuke kallima raha eest osta mõne "custom" jahutuse sellele kaardile, kus on radikas+ventikas ja vastavad vahendid kinnitamiseks. mina muidugi sellisel asjal mingit mõtet ei näeks, nii vanale kaardile mingit kallist jahutuse lahendus peale osta.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
28.12.2006 22:33:33
|
|
|
No nii vana see ka nüüd pole. Tõenäoliselt ostan sellise paketi kus on radikas koos vendikaga, et saaks natukese overclockida ka.
Kuid kas see sisaldab ka seda möksi, millega radikas ühendada nende kaardi peal olevate kividega.
Kui palju selline normaalne maksab. Millised on valikud?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|