Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  IT õppimine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 175, 176, 177  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.09.2006 16:15:07 vasta tsitaadiga

Demineerija kirjutas:
ning kui sulle keskas füssi õpetatud pole siis on see suhteliselt VÕIMATU

Sellega olen osaliselt nõus. Mingi põhi peab all olema.

Meil tehti esimese semestri alguses füssa test kõigile IT teaduskonna omadele. Tulemustest ei kuulnud me kunagi... ja ega ei julgenud küsima ka minna icon_smile.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Demineerija
Kreisi kasutaja
Demineerija

sõnum 14.09.2006 16:16:33 vasta tsitaadiga

Jep. Koolis füüsika oli aga õpetaja.. Hmn.. Nojah.. Ei saanud ka parema tahtmise juures õpsilt abi. Sest õps ise lihtsalt ei osanud.... Kirjtuas lahenduse ära(mis tal peas vist) ning kogu laks. Küsi, mis sa küsid ei tule asjalikku vastust.

Eks nüüd tuleb siis aru saada kuidagimoodi..
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 101
tagasi üles
Trek
HV kasutaja
Trek

sõnum 18.09.2006 12:12:08 vasta tsitaadiga

Ise olen IAPB11 rühmas. Eriti asjaliku mulje on jätnud Lensen ja Tammet. Mõlemad üsna noored mehed ning teavad, mida nad räägivad. See anaalmati harjutuse õpetaja meenutab mulle mu keska mata õpsi, ainult, et too oli poole vanem ning vähemalt 4 korda hullem:D Aga üldiselt võib rahule jääda, eks näis mis edasi saab, kahe nädala kohta veel natuke vara suuri järeldusi teha.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 18.12.2006 17:38:45 vasta tsitaadiga

Kuhu ~4.0 põhikooli keskmisega sisse võiks saada?

Huvitab mind rohkem administratsioon/riistvara kuid ei ütleks ära ka nt. java ning php õppimisest.

Matemaatika/füüsika ei ole eriti tugevad.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 89
tagasi üles
kalle78
HV kasutaja

sõnum 18.12.2006 18:32:16 vasta tsitaadiga

Ragnar7474 kirjutas:

e. alles nüüd märkasin põhikooli hinnet. Eks enamik koole võta vastu ikka sisseastumise testide tulemuste järgi otsustades.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 18.12.2006 19:40:47 vasta tsitaadiga

kalle78 kirjutas:
Ragnar7474 kirjutas:

e. alles nüüd märkasin põhikooli hinnet. Eks enamik koole võta vastu ikka sisseastumise testide tulemuste järgi otsustades.
Aga kuhu kohta saaks ilma matemaatika/füüsika eksamita või siis väga kerge eksamiga?
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 18.12.2006 20:26:27 vasta tsitaadiga

üldiselt ilma mati/füssita on võrdlemisi raske minna kuhugi spetsiaalselt IT-d õppima, proovida võid Tallinna Polütehnikumi, ise õpin seal hetkel teisel kursusel... samas seal on ka Arvutite erialal võrdlemisi palju elektroonikat ja füüsikat, matemaatika pole ka väga lihtne...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 18.12.2006 20:29:05 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
üldiselt ilma mati/füssita on võrdlemisi raske minna kuhugi spetsiaalselt IT-d õppima, proovida võid Tallinna Polütehnikumi, ise õpin seal hetkel teisel kursusel... samas seal on ka Arvutite erialal võrdlemisi palju elektroonikat ja füüsikat, matemaatika pole ka väga lihtne...
Polütehnikumi tahtsin isegi tegelikult minna, kuid kahtlen et 4.0 keskmisega sisse saan.
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 18.12.2006 20:38:39 vasta tsitaadiga

oioi, sa peaks nägema, mis rahvas seal on icon_razz.gif... kui sul on eesti keel, matt, füüsika ja keema vähemalt neljad, saad ilma testita sisse, muidu tuleb mingi lihtne test teha...
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 18.12.2006 20:50:34 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
oioi, sa peaks nägema, mis rahvas seal on icon_razz.gif... kui sul on eesti keel, matt, füüsika ja keema vähemalt neljad, saad ilma testita sisse, muidu tuleb mingi lihtne test teha...
Füüsika kõigub mul 3-4 vahel, matemaatika ''tugev'' kolm nagu mu matemaatika õpetaja ütleb ja keemiat ma ei oska absoluutselt (st. ma ei oska lihtsamaid võrrandeid või ühendeid või mis iganes nad seal on tasakaalustada, aga kolme olen siiani kuidagi kätte saanud).
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 18.12.2006 21:18:55 vasta tsitaadiga

Okei, endal ka 9 klass varsti lõppemas ja ei tea kuhu edasi õppima minna. Eriti matet õppida ei viitsi, mida soovitate?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 18.12.2006 21:48:41 vasta tsitaadiga

Ragnar7474 kirjutas:
...Füüsika kõigub mul 3-4 vahel, matemaatika ''tugev'' kolm nagu mu matemaatika õpetaja ütleb ja keemiat ma ei oska absoluutselt (st. ma ei oska lihtsamaid võrrandeid või ühendeid või mis iganes nad seal on tasakaalustada, aga kolme olen siiani kuidagi kätte saanud).

ja mis imet Sa loodad siis IT-valdkonnas korda saata? Paraku on nii, et kooli minek ei tähenda seda, et ukse peal ootab tädi, kes igale sissesaanule kulbitäie valitud eriala puudutavat tarkust kõrvade vahele vajutab..

siiin võiksid ikkagi ise hinnata oma võimeid selles valdkonnas, ning samas kaaluma ka muid, vähematratiivsemaid, kuid Sinu mõtlemisviisiga paremini haakuvaid erialasid. Kui reaalained ikka kooliajal raskusi valmistavad, tasuks mõelda nt. juristipajuki peale ning see ülihuvitav arvutivärgendus jättta hobiks, mis aitab hilisemalt tööstresse maandada icon_lol.gif
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 18.12.2006 21:51:08 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
Ragnar7474 kirjutas:
...Füüsika kõigub mul 3-4 vahel, matemaatika ''tugev'' kolm nagu mu matemaatika õpetaja ütleb ja keemiat ma ei oska absoluutselt (st. ma ei oska lihtsamaid võrrandeid või ühendeid või mis iganes nad seal on tasakaalustada, aga kolme olen siiani kuidagi kätte saanud).

ja mis imet Sa loodad siis IT-valdkonnas korda saata? Paraku on nii, et kooli minek ei tähenda seda, et ukse peal ootab tädi, kes igale sissesaanule kulbitäie valitud eriala puudutavat tarkust kõrvade vahele vajutab..

siiin võiksid ikkagi ise hinnata oma võimeid selles valdkonnas, ning samas kaaluma ka muid, vähematratiivsemaid, kuid Sinu mõtlemisviisiga paremini haakuvaid erialasid. Kui reaalained ikka kooliajal raskusi valmistavad, tasuks mõelda nt. juristipajuki peale ning see ülihuvitav arvutivärgendus jättta hobiks, mis aitab hilisemalt tööstresse maandada icon_lol.gif
Siiski tahaks õppida IT-d...
tagasi üles
roland44
HV vaatleja

sõnum 18.12.2006 21:54:12 vasta tsitaadiga

Siis tuleb hakata matemaatikat ja füüsikat õppima:)

Seda enam et sind riistvara huvitab
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 18.12.2006 21:55:59 vasta tsitaadiga

ka kotkas võiv tahta kärbes olla, et saaks küttimise asemel sõnnikust sööduks, kuid kui ikkagi vanajumal seda andi andnud pole, tuleb rotte edasi järada ja ainult mõttes sumiseda..
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 18.12.2006 22:04:24 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:
Okei, endal ka 9 klass varsti lõppemas ja ei tea kuhu edasi õppima minna. Eriti matet õppida ei viitsi, mida soovitate?

IT'd saab ka õppida Tallinna Transpordi Koolis... (Link) Sinna on suht kerge sisse saada.
Ise õpin kah seal, kuid midagi muud.
Kuid ütleks seda et... sinna on mõtet tulla vaid siis kui tahad ainult "Pabereid" saada.
Ühesõnaga, erilisi teadmisi sealt ei saa.
Kui viitsid koguaeg kohal käia siis on hinded ilma pingutamiseta 4'd thumbs_up.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
kalle78
HV kasutaja

sõnum 18.12.2006 22:05:59 vasta tsitaadiga

Minge gümnaasiumisse vedage ennast sealt läbi kuidagist ja minge IT kolledžisse kui ei taha füüsikat teha. Või siis tõesti Polüsse IT' d üks sõber õpib seal ja pole seal mingeid erilisi vaimuandeid reaalainetes vaja, kuid venekeele oskus ei tule kahjuks. Peale polüt võib kah minna IT Kolledžisse või TTÜsse, (ttüs saab sisseastumisel lisapunkte)
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 18.12.2006 22:08:03 vasta tsitaadiga

kalle78 kirjutas:
Minge gümnaasiumisse vedage ennast sealt läbi kuidagist ja minge IT kolledžisse kui ei taha füüsikat teha. Või siis tõesti Polüsse IT' d üks sõber õpib seal ja pole seal mingeid erilisi vaimuandeid reaalainetes vaja, kuid venekeele oskus ei tule kahjuks. Peale polüt võib kah minna IT Kolledžisse või TTÜsse, (ttüs saab sisseastumisel lisapunkte)
Peab siis vist sinna ikkagi üritama. Vene keelt räägin puhtalt (pool aastat tagasi rääkisin isegi aktsendita, kuid kuna vene rahvusest tuttavatega enam nii tihti läbi ei käi, on vist nüüd väike aktsent ka tekkinud :p).

Füüsika on reaalainetest minule kõige arusaadavam ja huvitavam.
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 18.12.2006 23:13:53 vasta tsitaadiga

Kes siit polüsse on sisse saanud ja lõpetanud? On sinna kooli raske sissesaada vms? Iseloomustage palun. Praegu õpin tallinna 32kk, jääks sinna kooli, aga vbolla juhtub nii, et pean katsetega minema sinna ning siis ei saa ise eriala valida. Eksamitulemuste järgi on tegu küll madala kooliga, aga mulle meeldib see, et saab omale oskusi, millega saab kohe reaalselt tööle minna või edasi kõrgkooli. Olen ma valesti aru saanud? Asi selles, et ma ei taha ennast kuhugi väga tugevasse kooli sisse suruda, sest keskkooli matemaatika pidi kuuldavasti olema üsna ebavajalik.
tagasi üles
erkki
Kreisi kasutaja
erkki

sõnum 18.12.2006 23:27:53 vasta tsitaadiga

lighT, kes sulle seda rääkis? Imo keskooli matemaatika on alus selleks, et üldse midagi matast jagada. Oma 9nda klassi teadmistega oskad sa ainult Pythagorase teoreemi kui sedagi. Üleüldse on minu arust proovida kusagile kooli sisse saada, et sealt paberiga välja tulla, mõttetu. Kui sa kogu oma spetsaliseerumisele pühendatud kooliaastad niiöelda ära loivad ja saad oma paberi kätte omamata tegelikult korralikke teadmisi, siis kõvast IT-sektori tipp-palgast võidki unistama jääda.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 19.12.2006 00:00:48 vasta tsitaadiga

Need, kes ise keskkoolis õpivad. Ma ise ei ole keskkoolis õppinud, niiet ma ei oska kinnitust leida sellele. Kindlasti, kui juba ma olen valinud eriala siis ma hakkan seda õppima, muidu võiks ma minna mõnda nõrka keskkooli ja seal niisama oma keskhariduse paberid kätte saada, ilma midagi reaalselt omandamata. Mul on oma koolis pmst valida aint teatriklass.
Samas IT on asi, millega peaks saama reaalselt tööd teha, iseasi, kas minu oskustele peale lõpetamist ka turgu on, aga teateris on kõvasti rohkem annet. Ei tea kumba valida, arvatavasti IT, sest see tuleb tuleviku mõttes rohkem kasu.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 19.12.2006 00:36:14 vasta tsitaadiga

IT taevas on lihtsalt laiem + IT õppimine ei jookse kuidagi mööda külge maha. Samas tase ühe tugevneb, seega ennast pühendada on vaja tunduvalt rohkem.
Tugev mata teeb ka vaid head või hea loogika ja vaist on ka tublisti abiks.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 19.12.2006 00:54:20 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:
Kes siit polüsse on sisse saanud ja lõpetanud? On sinna kooli raske sissesaada vms? Iseloomustage palun. Praegu õpin tallinna 32kk, jääks sinna kooli, aga vbolla juhtub nii, et pean katsetega minema sinna ning siis ei saa ise eriala valida. Eksamitulemuste järgi on tegu küll madala kooliga, aga mulle meeldib see, et saab omale oskusi, millega saab kohe reaalselt tööle minna või edasi kõrgkooli. Olen ma valesti aru saanud? Asi selles, et ma ei taha ennast kuhugi väga tugevasse kooli sisse suruda, sest keskkooli matemaatika pidi kuuldavasti olema üsna ebavajalik.

matt on mingil määral siiski vajalik... ise olen polüs sees, teisel kursusel õpin praegu... üldiselt mõnus kool, riigieksamitase on madal logardite pärast, sest osa rahvast siiski veetakse sealt läbi... kes on ise asjalik õppija, see saab tarkust piisavalt... linuxigurudel pole seal väga palju teha muidugi, sest pigem on kool orienteeritud MSi tarkvarale, valikkursusena saab võtta ka mõne aine, mille lõpus on võimalik teha MCP sert, ise läbin praegu 70-271 kursust, samuti saavad kõik arvutieriala õpilased tasuta tarkvara microsoftilt (MSDN AA raames, enamik softi peale office'i on saadaval)... programmeerimise aluseid antakse c# baasil... põhikoolijärgselt IT-d õpetavatest koolidest paremat ei oska ma igaljuhul soovitada... sisse saab ilma igasuguste eksamiteta, kui sul on emakeel, matt, füss ja keemia 4 või 5, muidu teed mingid testid, aga sissesaamine ei ole raske, kui sa midagigi oskad, sest ma näen praegu seal ikka päris igasugu rahvast...
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 19.12.2006 01:22:21 vasta tsitaadiga

tänu oma koolile on mul selle aasta materjal suht omandamatta. Füüsika, matemaatika, eestikeel on tavalised 4d, keemia 3 vääriline, sest jällegi minu praeguses koolis tundide ajal lihtsalt ei ...
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 19.12.2006 10:28:40 vasta tsitaadiga

Ega need hinded suurt midagi ei tähendagi... minul oli näiteks mata põhikooli lõpus pidevalt 2-3 vahel... samas riigieksami tegin 4'le ja õps ütles, et isegi kolmelised veavad ennast keskkoolist läbi ilma suurt õppimata - nii ka läks. Ülikooli mataga on aga selgelt vaeva rohkem - otseselt raskeks ei pea, aga kui pühenduda ei viitsi siis jookseb see ka arvestustest läbi - lihtsalt lohakusest võid palju punne kaotada. Samas see mida nn. keskeri baasil koolid õpetavad pole kindlasti raske icon_smile.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  IT õppimine mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 175, 176, 177  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.