Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 227, 228, 229  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.12.2006 15:31:42 vasta tsitaadiga

Mai saa aru mida te näete selles graafikas? täiesti saast juba... 2004 oleks pidanud välja tulema. Täiega vanaks jäänud graafika mootor
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Marek Säde
HV veteran

sõnum 16.12.2006 16:18:43 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Mai saa aru mida te näete selles graafikas? täiesti saast juba... 2004 oleks pidanud välja tulema. Täiega vanaks jäänud graafika mootor

Nagu selle mängu fännid on ütelnud: graafika pole oluline, kui...
Ja on palju arvutikaugeid inimesi, kes näevad 1600-l aa + af enabled pilti ja ütlevad "vau", sest nad ise mängivad mingi juustuga@ 25fps ja 800 resoga ning on rahul icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Nitro
HV kasutaja
Nitro

sõnum 16.12.2006 16:40:39 vasta tsitaadiga

Minu jaoks ei ole ilus graafika see, kui rohi, puud, põõsad, kivid ja kogu kupatus, kusjuures ka roostes metall läigib nagu li*siv*tt. Samuti ei meeldi mulle helendavad majaseinad ja muud asjad, kus on bloomi või HDR lightinguga rämedalt ülepingutatud. STALKER'i graafika on mõnus, silmale hea vaadata. Mulle meeldib detailirohkus ning just see, millise tunde STALKER'i graafika ning olustik minus tekitab.

viimati muutis Nitro 16.12.2006 16:41:55, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 5
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 17.12.2006 18:00:44 vasta tsitaadiga

ärge pange platuuni tähele, ta on selle 2.5 kuu jooksul mis ta sõjaväes on passinud 1-2 nädalat "teeninud"
ülejäänud aeg on kulunud laatrareti ja nüüd seli "suvila" peale icon_rolleyes.gif

pole sel graafikal häda midagi.. ega ta "wow" efekti enam tõesti ei tekita aga halb ta ka pole
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 17.12.2006 18:52:59 vasta tsitaadiga

jumala normaalne graafika ju..kas siis tõesti peab iga mäng, mis välja tuleb, omama super graafikat mis kõik eelnevad mängud varju jätaks
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Joosep00
HV kasutaja

sõnum 17.12.2006 21:13:03 vasta tsitaadiga

Graafika võibolla jah kõige uuem pole aga gameplay poole pealt peaks tulema maailma parim mäng välja!
A mulle ofc meeldibki et graafika väga über shader 3.0 pole. Enda Geforce 6600 saab parajalt hea fpsiga seda mängu siis veetud icon_smile.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 15
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.12.2006 01:04:56 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
ärge pange platuuni tähele, ta on selle 2.5 kuu jooksul mis ta sõjaväes on passinud 1-2 nädalat "teeninud"
ülejäänud aeg on kulunud laatrareti ja nüüd seli "suvila" peale icon_rolleyes.gif

pole sel graafikal häda midagi.. ega ta "wow" efekti enam tõesti ei tekita aga halb ta ka pole

Tegelt on nii, et 4-5 nädalat laatsas olnud ja nüüd Selis, laskeeksami sain edukalt sooritatud icon_razz1.gif
Ainuke asi mida ootan on gameplay, kui see neil õnnestub siis isegi ok. Aga no krt küll.. vaadates viimast interview videot siis mai tea... mees laseb mingit kolli ja pm kuulid nagu läheks läbi või ei tabakski.
Graafika on tõsiselt vanaks jäänud, et nii kõva haipiga mängule see panna. Praegu on aasta 2007 kohe, vennad venitasid mõttetult kaugele oma mängu valmimise. Tore, et see välja tuleb, eks siis teised ka näevad, et täiesti tavaline mäng tuleb, lihtsalt suur point, et oled Tśernobolis.

Siin Selis ka üks vend, kes 3 kuud seal orjas ja koristas tuuma reaktori kõrvalt saasta.

tagasi üles
yodalr
Kreisi kasutaja
yodalr

sõnum 18.12.2006 01:45:15 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
debiilik oled, platoon. loodan et sulle seal ajateenimises päraku kaudu mõistus sisse tambitakse, kuigi vaevalt. lahe see et mutabori ja sessa postitused on märgitud "määratud kustutamisele" ja paltooni oma ei ole. oli see siis sisukas post tal? adminnid, auu!

ning jah, võite minu oma ka kustutamisele määrata või lihtsalt ära kustutada, sai vähemalt välja öeldud.

Kujutan ette, et viimane mäng mida mängisid oli Quake 2.

Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 18.12.2006 01:49:34 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias, sa oled ju teada tuntud pildiilu tagaajajast p'derast, sa juba rääkisid paar aastat tagasi kui sitt graafika stalkeris on
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 18.12.2006 02:19:28 vasta tsitaadiga

Selles videos on tulistamine jah imelik nagu platoon ütles...esimesed kuulid nagu ei tabakski vaid läheks läbi ja mingid ragdolli sellega ei kaasne...viimased kolm kaks kuuli toovad vere välja. Kui ma nüüd õieti mäletan aga igatahes jube oli jah seda vaadata.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 18.12.2006 12:33:42 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:
PlatoonSgtElias, sa oled ju teada tuntud pildiilu tagaajajast p'derast, sa juba rääkisid paar aastat tagasi kui sitt graafika stalkeris on

Kui oled oma arvuti peale raisanud minimaalselt 20kilo millest üle poole maksab/vad video kaart, siis nagu ootaks, et selle raha eest saaks ka nagu midagi. Aga praktika näitab, et see mängumaailm on läinud tohutuks äriks ja parajaks teleturuks. Tehakse ülep.rse mänge millel on tohutu reklaam ja haip enne selle ilmumist. Igaljuhul tehti kunagi mänge korralikumalt ja edasiminek on olnud minimaalne. Üksikud tõeliselt head asjad on olemas ja tulemas.....valdavalt tehakse ikka tõsist s.tta.

Ja Herr Kurm kui sinu konfi vaadata, siis pole tõesti vahet mis graafikaga see mäng tuleb.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.12.2006 12:50:30 vasta tsitaadiga

Tänapäeval on jah komme teha üle kiidetud mänge mis sageli on ka mingi plastiliini graafikaga ehk siis põhi rõhk on graafika peal aga gameplay on mingi aastast 1999 vms ajast ja arust ning mängitavuse osas on edasiminek suur 0.

loodetavasti stalker selline ei tule.

Minujaoks mäng ei ole parem kui tal nüüd ülim graafika aga mäng ise sisutühi ja igav. Graafika peaks olema nii kena ja hää et aru saaks kus oled ja aitaks keskkonda kaasa elada.

ma võin kas või vana rpg nimega fallout 2 taguda ja siiski saan parema elamuse kui mõnes teises tänapäeva ülima graafikaga mängus icon_neutral.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.12.2006 12:56:52 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Tänapäeval on jah komme teha üle kiidetud mänge mis sageli on ka mingi plastiliini graafikaga ehk siis põhi rõhk on graafika peal aga gameplay on mingi aastast 1999 vms ajast ja arust ning mängitavuse osas on edasiminek suur 0.

loodetavasti stalker selline ei tule.

Minujaoks mäng ei ole parem kui tal nüüd ülim graafika aga mäng ise sisutühi ja igav. Graafika peaks olema nii kena ja hää et aru saaks kus oled ja aitaks keskkonda kaasa elada.

Noo krt aitab, mis plastilisi mänge sa tead siis üldse mille gameplay on nii saast aga graafika väga ilus? Tahaks huvipärast teada nagu. Minuarust tuleb Stalkeri sisu täiesti 0 kah peale selle, et graafika pask on. Mingi mutantidega võitlemine pidevalt ja veel öösel kus kottigi ei näe. imo peaks selle gameplay tulema hüper kuna nagu 6 aastat tehtud juba?? selle ajaga peaks juba midagi õppima ffs

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 18.12.2006 13:05:36 vasta tsitaadiga

nu need mängud mis mulle sisutühjad ja the same shit over and over again vast mõne lemmikud aga ühed neist on Cod2 (ärge nüüd ära tapke et julgen seda jumalat küsimuse alla seada), GRAW, RBS Locdown jne.

Stalkeri sisust vast vara rääkida või kellelgi mäng käes vms beta ja teab mis seal tuleb? Eks siis paista mis käk või värk sealt tuleb kui asi lõppude lõpuks valmis kah saab ja rahvale kätte antakse. Enne minuteada vara mängu maha teha.

PS: kui sa kottigi ei näe siis vahest võib ka vana CRT süü olla. Aga kui tõesti taskulampi kaasa ei anta + dünaamiline valgus efektid puuduvad siis on jah puuks. Ja ärgem unustagem et kui mahajäätud linn siis keegi seal elektri arve eest ei maksa ja ei hoolda et lambid kõikjal põleks ja terve linn valgustatud oleks. muidu oleks suht chernobyl las vegas edition icon_lol.gif

tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 18.12.2006 13:59:38 vasta tsitaadiga

Minuarust tuleb Stalkeri sisu täiesti 0 kah peale selle, et graafika piix on. Mingi mutantidega võitlemine pidevalt ja veel öösel kus kottigi ei näe. imo peaks selle gameplay tulema hüper kuna nagu 6 aastat tehtud juba?? selle ajaga peaks juba midagi õppima ffs

huvitav kust sa tead et sisu tuleb 0? tegemist ei ole siiski teatud mõttes common shooteriga sestap ka mängu valmistamine võtab aega oma jagu. kuidas aga väidetavalt unikaalne mängitavus välja kukub saame näha siis kui asi valmis on. niisama trollitamise pärast ei ole mõtet suvaliste loosungitega esineda.
pealegi mängus on öö ja päeva tsykkel, kas pole? mis öisest võitlemisest sa räägid?
6 aastat ei ole liiga pikk aeg. mingi HL2 tehti 5 aastat ja välja kukkus täiesti tyypiline shooter veidi huvitavama stooriga ja paremini implementeeritud havok'iga kui enamus mängudes. mäng aga praktiliselt ei pakkunud peale gravity gun'i mitte midagi uut mängitavuse poole peal. lineaarselt jooksid läbi ja oligi kogu mooz.
kui Stalker peaks pakkuma kasvõi midagi sellist nagu Boiling Point pakkus ainult parema teostusega(vähem bug'e ja huvitavam keskkond) siis see mäng minu silmis oleks igati parem nendest igavatest yhe nädalavahetuse shuuteritest mida rahvas kipub reeglina taevani kiitma.

viimati muutis mutabor 18.12.2006 14:05:39, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 18.12.2006 14:04:24 vasta tsitaadiga

Loota võib et selle 6 aasta jooksul ka midagi tehtud said. Oleks ka juba aeg kui midagi uuemat ja huvitavamat tuleb. Ja tõsi ta on: 5 aastat mängu tegemiseks ei ole üldse pikk aeg. 6 aastat seega pole kah midagist aga siis juba loodan midagi erilist näha. muidu tekib küsimus mida nad seal 6 aastat tegeid sellega.

Minuteada enamus häid mänge on tehtud väga pikka aega kui just mootor vms algne värk juba valmis ei ole olnud (aka exp moodi asi).

kui HL2 mainida siis enne teda tuli välja üks asi mis oli kohati fun im, avaram jne jne ehk siis värskendav kraam aka farcry. ainult selle vahega et seda FarCry ei promotud ja ei kiidetud igasugu jamaga üle ja tänu sellele ka oli asi üllatus. Seega oleksid võinud nad ka selle stalkeri niikaua kappis hoida kuni asi juba beta testimisel on ja peaaegu valmis ainult vaja buge vähemaks võtta. Liigse reklaamiga tegid nad endale rohkem kahju kui kasu.

tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 18.12.2006 14:23:18 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Seega oleksid võinud nad ka selle stalkeri niikaua kappis hoida kuni asi juba beta testimisel on ja peaaegu valmis ainult vaja buge vähemaks võtta. Liigse reklaamiga tegid nad endale rohkem kahju kui kasu.

Pigem on probleem fännibaasis kes on stalkeri puhul päris kõvahääleline. mängutegijad ise pole teinud veel mitte mingit reklaami oma teosele, ainuke asi millega nad rappa läksidki oli releasedate pidev lükkamine. Liialt optimistlikult panid. Nad oleks võinud samamoodi teha nagu HL2 puhul - its done when its done (ja siis kah esimese reliisi 1a võrra edasi lükata icon_razz.gif)
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 18.12.2006 15:43:07 vasta tsitaadiga

Kui te veel aru polle tõesti saanud, siis Platoon ongi ainult mängu ilu peale väljas ju icon_wink.gif

Ma võin seda vabalt 1280 resol mediumiga (loodan, et nii jooksebki) ka mängida ilma nutmata kui hea sisu on. Aga tundub, et see ringiliikumine jalgsi võib selle mängu igavaks muuta icon_question.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 18.12.2006 15:50:12 vasta tsitaadiga

nu jalgsi ringi liikumine ei ole üldse igav kui tegevust on... ma olen mõnes mängus ikka suht kaua ringi tatsanud kui tegevust leidus vms huvitavat oli vaadata aka maastik vms. Loodetavasti mingid masinad ikka on. Kunagi nagu midagi uurisin mängu kohta ja sealseid ohte väljas liikumisel arvestades siis eriti öösel ilma autota seal ringi panna ei tahaks. Loodetavasti tuleb ikka gothic 3 vms mängu sugune vaba maailm kus ringi joosta mitte mingi koridoris ringi jooksmine nagu see tänapäeval kombeks on saanud ehk siis loodaks suuremat vabadust.

Eriti mõnus oleks kui terve 5 kordne maja oleks uurimiseks välja pandud koos igasugu lagunenud ja mahajäätud stuffiga. Aga sellest võib vast ainult und näha icon_sad.gif

samas kellele graafika tähtsam siis suur soovitus: vaadagem 3Dmark i. beer_yum.gif thumbs_up.gif Vat seal selline easy mäng et ainult passima peab seda graafilist iludust mis ekraanil jookseb ja pärast saab veel punnid kätte

tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.12.2006 16:48:10 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Kui te veel aru polle tõesti saanud, siis Platoon ongi ainult mängu ilu peale väljas ju icon_wink.gif

Ma võin seda vabalt 1280 resol mediumiga (loodan, et nii jooksebki) ka mängida ilma nutmata kui hea sisu on. Aga tundub, et see ringiliikumine jalgsi võib selle mängu igavaks muuta icon_question.gif

Sa oled küll aru kaotanud. Mulle loeb graafika ja gameplay vägapalju. Ei ole mingi absurdselt jaburaid mänge ka nüüd tehtud, kõiki mängitakse. Lihtsalt kui graafikat ka pole siis imegi lahti vms.. Füüsika omab ka suurt tähtsust mängus. Kõik asjad peavad head olema, et teha hea mängu! Füüsikat ma pea üldse ei näe STALKERis. Noh jah, mehed kukuvad pikali, eks see ole mingi füüsika ju.

tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 18.12.2006 16:50:46 vasta tsitaadiga

Füüsikat ma pea üldse ei näe STALKERis. Noh jah, mehed kukuvad pikali, eks see ole mingi füüsika ju.

Rahu, Selle mängu väljastamiseni on veel aega nii et neil aega veel palju asju parandada.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 18.12.2006 17:04:29 vasta tsitaadiga

kui paremat ei ole siis vahest saab igavusest ka jura mängida... kuda ma teada saan et asi jura kui läbi pole mänginud icon_rolleyes.gif ehk siis miks mängitakse teatud mänge kuigi nad suht old gameplay ga on.

Samas loodan et stalker is holywood füüsikat ei tule et lased tüübile relvaga vasta pead ja tüüp teeb 10x saltot enne kui maha kukub aka HL2 mootori füüsika. Inimene tegelt ei liigu kuhugi kui kuulikese saab... pärast ainult taarab ringi või kukub nagu kott maha.

Seni piltidel nähtud stalkeri graafikat vaadates paistab silmailu küllaga olevat. Ega alati ei pea mingi ilgem läkiv vms jura shaderitega üle pingutatud graafika olema mida tänapäeval sageli tehakse.

Aga jah graafika huvilistele 3Dmark ikka parim valik. Ja teisigi mänge on olemas mida taguda kus graafikale põhi rõhk pandud aga gameplay on ajast ja arust ning jooksed ringi mööda koridori nagu kuramuse Wolf 3D ainult parema graafikaga.

tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 18.12.2006 18:31:12 vasta tsitaadiga

3D Mark-id on saasta graafikaga.. kui ilusat graafikat ja füüsikat näha tahad siis vahi aknast välja ja ära mölise
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 18.12.2006 19:26:04 vasta tsitaadiga

crashsmash kirjutas:
Selles videos on tulistamine jah imelik nagu platoon ütles...esimesed kuulid nagu ei tabakski vaid läheks läbi ja mingid ragdolli sellega ei kaasne...viimased kolm kaks kuuli toovad vere välja. Kui ma nüüd õieti mäletan aga igatahes jube oli jah seda vaadata.

Vaata uuesti, siis sa ehk näed et see tüüp, kes mängib laseb ise mööda palju kordi. Kaltsunuku füüsika on täiesti olemas, kui tüüp kuuli saab ega ta siis ei pea nagu fearis 2 meetrit kaugemale lendama. Ega sel kuulil nüüd nii suur kineetiline energia ka pole. Peale selle, tüüp kes seal maas pikutas ja kuule sai, oli lahedalt tehtud, nagu ei olnud veel päris surnud, üsna inimlikult liigutas..

Sihuke tunne, et enne kui mäng välja tuleb jõuavad fännid ja kriitikud üksteist maha lüüa. Juba puhtalt sihukese kõmu pärast ostetakse seda mängu ma pakun.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
Kirves
HV kasutaja

sõnum 18.12.2006 20:33:00 vasta tsitaadiga

jessas täitsa piix

Recommended:
- CPU Dual Core 6300
- RAM 2 GB
- Graphikkarte Geforce 7900

Allikas saksa keeles

viimati muutis Kirves 18.12.2006 20:36:02, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 1 :: 0
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 227, 228, 229  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.