Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 04.12.2006 18:00:46 vasta tsitaadiga

hiiemae kirjutas:
2 trini,
·MDL(1.1 build 152)
·WLM(8.0.0812.00)
·sp2 pole installeeritud, kuna kasutan x64
·tulemüüris on lubatud

MDL vajab SP2'te ,ilma selleta ta paraku ei tööta. icon_neutral.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hiiemae
HV kasutaja
hiiemae

sõnum 05.12.2006 18:04:20 vasta tsitaadiga

sp2 sp2'heks aga asi ei tahtvat üldse x64 töötadagi icon_sad.gif
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 06.12.2006 05:41:13 vasta tsitaadiga

hiiemae kirjutas:
sp2 sp2'heks aga asi ei tahtvat üldse x64 töötadagi icon_sad.gif

Njah, seda ei ole üldse testitudki x64 peal. Seega pole ka teada, miks ta seal ei tööta.
tagasi üles
mteachx
HV Guru
mteachx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.12.2006 18:30:54 vasta tsitaadiga

Küsiks seda, et kus saab sheard folderid ära kustutada? - ma avastasin vea, milleks mul sheard ei tööta.. msni uninstall ei aita ja saab üldse kuidagi msni nii täielukult ära kustutada et midagi mällu tal ei jääks.. ?!
- Sinu isiklik nutipartner
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 11.12.2006 14:53:08 vasta tsitaadiga

OT küll, aga hiiemae, mis on x64'l ja SP2'l üksteise vastu ?
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 11.12.2006 15:13:16 vasta tsitaadiga

mteachx kirjutas:
Küsiks seda, et kus saab sheard folderid ära kustutada? - ma avastasin vea, milleks mul sheard ei tööta.. msni uninstall ei aita ja saab üldse kuidagi msni nii täielukult ära kustutada et midagi mällu tal ei jääks.. ?!

Korduvalt ju siin õpetusi jagatud, kuidas msn täielikult eemaldada arvutist. Hidden files and folders nähtavaks ja otsid kõik messengeriga seonduva üles. Samuti puhastad registri.
tagasi üles
Raines
Kreisi kasutaja
Raines

sõnum 14.12.2006 20:49:28 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab sellist asja endal MSN 7,5 vist on nii... ja kui keegi miskit laulu saadab läbi msni ja seda linki vajutada siis windows teatab ,et see fail ei ole kuidagi turvaline ja kustutab selle ära. Ainuke võimalus minna käsitsi folderisse kuhu ta tõmbab ja selat käivitada ja linki mitte puudutada. Kas seda kuidagi maha keerata ei anna nii ,et ikkagi saaks linki kasutada?icon_smile.gif
tagasi üles
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 14.12.2006 22:22:42 vasta tsitaadiga

Tools -> Options -> File Transfer -> "Enable file transfer for potentially unsafe file"

Kontrolli, et seal ees linnuke oleks. Kui see ei funka, siis pane see aken lihtsalt X'st kinni, siis peaks fail ka alles jääma.
tagasi üles
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 14.12.2006 22:31:12 vasta tsitaadiga

Raines kirjutas:
Kas keegi teab sellist asja endal MSN 7,5 vist on nii... ja kui keegi miskit laulu saadab läbi msni ja seda linki vajutada siis windows teatab ,et see fail ei ole kuidagi turvaline ja kustutab selle ära. Ainuke võimalus minna käsitsi folderisse kuhu ta tõmbab ja selat käivitada ja linki mitte puudutada. Kas seda kuidagi maha keerata ei anna nii ,et ikkagi saaks linki kasutada?icon_smile.gif

http://fanpotai.wordpress.com/2006/10/09/how-can-i-enable-mp3-file-transfer-through-windows-live-messenger/

seal räägitakse programmist mis peaks aitama ja ka võimalusest probleemist vabaneda registrit muutes.
edasiseks soovitaks kirjutada veateade google'sse

ikkamina
HV kasutaja
ikkamina

sõnum 15.12.2006 05:30:36 vasta tsitaadiga

Üldiselt pole suur nuriseja ja viriseja messi asjanduses,aga nüüd küsiks küll natuke abi ja teavet!!??
Nimelt on paar korda juhtund sellist asja,et kui olen juba ise võrgust väljas ja keegi on mulle saatnud sõnumi,,,,ja järgmine kord messi tulles see sõnum lihtsalt ei avane ,lööb tühja akna lahti saatja poolt ja saadab vea teate,send.. sinna ja sinna...Nii siis login mitu korda uuesti.Vahest isegi 5-10 korda,enne,kui see tema viimane postitus ette tuleb(kui üldse tuleb),ja siis on alles kõik korras jälle.
Selline tunne jääb.et ärge pärast minu lahkumist,enam mulle kirjutage,muidu mul jama icon_smile.gif
Aga kas ja mis targemad oskavad selle kohta öelda???See just pole katastroof,aga arvan,et ka mõnel teisel on tekkind samasugune probla..
Lisa...et nüüd läheb asi päris hulluks.Iga kord,kui sisse login,on keegi midagi kriband ju ja lööb sellle teate ette http://www.hot.ee/an55ko/tiitlita.jpg närvidele hakkab juba käima.Kui mitte saata,siis lööb ju messi jälle välja....enne pole seda jama old.Ja kui proovin hiljem,siis näitab,mis teine on kirjutand ja siis kõik ok.

viimati muutis ikkamina 15.12.2006 16:51:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
Andre9971
HV kasutaja

sõnum 15.12.2006 16:22:47 vasta tsitaadiga

Mul on selline probleem : Alati kui mailiboxi checkin, avab selle lehe IE'ga. Aga asi selles, et IE freezeb ja mingile muule lingile N: "next page" minna ei saa. Keegi saab aidata mailiboxi vaatamisega läbi Mozilla otse Live Messengerist?
tagasi üles
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 15.12.2006 17:13:43 vasta tsitaadiga

Andre9971 kirjutas:
Mul on selline probleem : Alati kui mailiboxi checkin, avab selle lehe IE'ga. Aga asi selles, et IE freezeb ja mingile muule lingile N: "next page" minna ei saa. Keegi saab aidata mailiboxi vaatamisega läbi Mozilla otse Live Messengerist?

WLM'le ei ole veel ravimit leitud selle jaoks. Jah, MSN Messenger 7.5 puhul oli kasu StuffPlugi kasutamisest. Uus SP 3 enne uut aastat aga ei ilmu. Kuid see-eest saad sa teha skripti, mis avaks nt. /amail käsuga postkasti Firefoxis või kuskil mujal:
var Shell = new ActiveXObject("WScript.Shell");

function OnEvent_ChatWndSendMessage(ChatWnd, Message){
   if(Message.substr(0,6)=="/fmail"){
     Shell.run("firefox http://hotmail.com);
     return "";
   }
}

Pea meeles, et skripti jaoks on vajalik Messenger Plus! Live'i olemasolu.
tagasi üles
paulpihu
HV kasutaja

sõnum 16.12.2006 02:04:03 Messenger Live kräshib GMailiga sisse logides. vasta tsitaadiga

Jah, sai hiljuti GMaili konto endale soetatud ja samas ka uue MSN Live Messengeri (sealhulgas juba Plusi ka). Vanalt kontolt seivisin kõik kontaktid ära, logisin vanast kontost välja, sisenesin uude, kus importisin kõik vanad kontod kindla failina. Hiljem kui tahtsin uuesti GMaili kontoga sisse logida, crashis Messenger ja andis veateate (send ja dont send kräpp). Peale natukest mängimist avastasin, et kui vana (Hotmaili) kontoga korra sisse ja välja logida ja siis GMailiga logida, kõik töötab. Kuni tänaseni kui mul ühel hetkel lihtsalt see ühelt kontolt teisele sisselogimine kopsu üle maksa viskas, otsustasin MSN Plusi reinstallida. See ei aidanud, reinstallisin Live Messengeri ka.. samuti ei aidanud ka see. Nüüd siis igatahes ei saa vana moodusega ka enam sisse, ehk siis, minu messengeri kasutamine on raskelt piiratud ja olen sunnitud kasutama XP'ga kaasaantud vana Messengeri (4.7).
Andre9971
HV kasutaja

sõnum 16.12.2006 11:07:04 vasta tsitaadiga

paulpihu, proovi MSN Explorerit ka, sellega on suhteliselt hea, see peaks ka XP'ga kaasas olema.
tagasi üles
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 16.12.2006 12:20:54 Re: Messenger Live kräshib GMailiga sisse logides. vasta tsitaadiga

paulpihu kirjutas:
Jah, sai hiljuti GMaili konto endale soetatud ja samas ka uue MSN Live Messengeri (sealhulgas juba Plusi ka). Vanalt kontolt seivisin kõik kontaktid ära, logisin vanast kontost välja, sisenesin uude, kus importisin kõik vanad kontod kindla failina. Hiljem kui tahtsin uuesti GMaili kontoga sisse logida, crashis Messenger ja andis veateate (send ja dont send kräpp). Peale natukest mängimist avastasin, et kui vana (Hotmaili) kontoga korra sisse ja välja logida ja siis GMailiga logida, kõik töötab. Kuni tänaseni kui mul ühel hetkel lihtsalt see ühelt kontolt teisele sisselogimine kopsu üle maksa viskas, otsustasin MSN Plusi reinstallida. See ei aidanud, reinstallisin Live Messengeri ka.. samuti ei aidanud ka see. Nüüd siis igatahes ei saa vana moodusega ka enam sisse, ehk siis, minu messengeri kasutamine on raskelt piiratud ja olen sunnitud kasutama XP'ga kaasaantud vana Messengeri (4.7).

Proovi järgmist:
1. Start -> Run
2. Sisesta "regedit"
3. Ava "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger"
4. Kustuta kaust MSN Messenger
5. Peale seda peaks WLM korralikult sisse logima.

PS! On kolm põhilist programmi: MSN Messenger, Windows Live Messenger (MSN Messenger 8) ja Messenger Plus! Live. MSN Plus on hoopis midagi muud. Samuti ka MSN Live Messenger.
tagasi üles
paulpihu
HV kasutaja

sõnum 16.12.2006 13:20:49 vasta tsitaadiga

Ikka kräshib. Proovisin ka niimodi, et lasin Messenger Plus! Live'i ka maha.
Ma vaatasin, et kasutajal Pelmeen oli ka analoogne probleem, proovisin ise ka seda mess'i patchi, seegi ei aidanud.
PS. Teistel arvutitel kõik töötab, minu meiliga Plus! Live'i ja tavalisse sisselogimine, seega see peab minu masinast tingitud olema.

Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 16.12.2006 16:49:59 vasta tsitaadiga

Oli sul WLM selle toimingu ajaks ikka suletud juba? Võid veel sama asja proovida, aga hoopis registri failiga.

Võid ka proovida teist varianti:
1. Tiri väike programm, millega saad oma Messengeri ID välja arvutada
2. Sisesta oma e-posti aadress ja sulle genereeritakse su Messengeri ID
3. Start -> Run
4. sisesta %appdata%\Microsoft\MSN Messenger ja vajuta Enter
5. otsi üles kataloog oma ID'ga ja kustuta see (või nimeta ümber)

NB! Selle kataloogi kustutamisega kustutatakse ka kõik sinu emotikonid, display'd, taustapildid jms.

Kui see ei tööta, siis nimeta kataloog uuesti ümber või taasta see prügikastist.

Ja muidugi veendu, et ükski lisaprogramm seda viga ei tekita (Messenger Plus! Live, MessPatch, MsgDiscovery jne).
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 16.12.2006 17:17:08 vasta tsitaadiga

Messengeri ID saab ka siin lehel arvutada icon_wink.gif
http://m00.cx/misc/msgrid.php
tagasi üles
paulpihu
HV kasutaja

sõnum 17.12.2006 21:17:19 vasta tsitaadiga

Polnud sellestki abi. Kusagilt lugesin, et keegi oli sarnase probleemi vastu IE7'e installinud.. tegin sama.. Messengeri proovida ei saanud, kuna kogu Windows läks üsnagi hulluks, seega kolm viimast tundi üritasin uuest probleemist jagu saada ja lõppkokkuvõttes laheneski see System Restore'iga ja IE7 eemaldamisega.
Messenger jätkab endiselt pind tagumikus olemisega.

Andre9971
HV kasutaja

sõnum 22.12.2006 17:27:25 vasta tsitaadiga

Rix kirjutas:
Andre9971 kirjutas:

WLM'le ei ole veel ravimit leitud selle jaoks. Jah, MSN Messenger 7.5 puhul oli kasu StuffPlugi kasutamisest. Uus SP 3 enne uut aastat aga ei ilmu. Kuid see-eest saad sa teha skripti, mis avaks nt. /amail käsuga postkasti Firefoxis või kuskil mujal:
var Shell = new ActiveXObject("WScript.Shell");

function OnEvent_ChatWndSendMessage(ChatWnd, Message){
   if(Message.substr(0,6)=="/fmail"){
     Shell.run("firefox http://hotmail.com);
     return "";
   }
}

Pea meeles, et skripti jaoks on vajalik Messenger Plus! Live'i olemasolu.

Kuidas ma seda üles saan seada? Mitte midagi ei tule, kui selle sisestan, ainult viskab minu Google otsingusse.
IE7 on mõttetu! Täielik 'crap' (vabandan väljenduste eest), lihtsalt jookseb kokku, kui proovid e-maili minna.
tagasi üles
Tbit
HV Guru

sõnum 24.12.2006 16:43:33 vasta tsitaadiga

mul selline mure, et panin masinale uue win ja enam ei näita kontakte gruppides vaid lihtsalt online; mobile ja offline, login läpaka peal sisse näitab kenasti sõbrad; HV jne ...
mõlemas masinas sama versioon.
icon_confused.gif

Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 24.12.2006 18:02:49 vasta tsitaadiga

Peaaknast võta Tools-->Order Contacts By-->Group..
Või otsi midagi, sellele sarnanevat välja.

Tbit
HV Guru

sõnum 24.12.2006 18:39:45 vasta tsitaadiga

doh, contacts all jah leidsin üles, naljakas, et alati on by def pannud nõnda selle parast ei osanud seda viga mõeldagi icon_rolleyes.gif, arvasin, et ei loe mu konto infot õieti vms.
anyway, tänud.

Edit: samas midagi on ikka mäda, ta ei pannud mu nime mis muidu peaks ka by def olema ja kuigi kopeerisin my doc ümber ei näita enam ka eelmisi salvestatud sõnumeid icon_rolleyes.gif

arvi16
Kreisi kasutaja

sõnum 26.12.2006 22:06:43 vasta tsitaadiga

mul on msn messenger 7.5 ja äkitselt otsustas streikima hakata,
mõned hetked online ja kohe

the following error caused msn messenger to close: not enough storage is available to complete this operation
siis veel lisaks mingi c++ library error vms. tegin add/remove-is repair otsisin googlist, ei ole abi icon_cry.gif
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 27.12.2006 01:42:16 vasta tsitaadiga

no äkki sul pole siis vaba mälu?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.