Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
2 trini
HV veteran

|
04.12.2006 18:00:46
|
|
|
hiiemae kirjutas: |
2 trini,
·MDL(1.1 build 152)
·WLM(8.0.0812.00)
·sp2 pole installeeritud, kuna kasutan x64
·tulemüüris on lubatud |
MDL vajab SP2'te ,ilma selleta ta paraku ei tööta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hiiemae
HV kasutaja

|
05.12.2006 18:04:20
|
|
|
sp2 sp2'heks aga asi ei tahtvat üldse x64 töötadagi
_________________ %HOMEDRIVE%%HOMEPATH% |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
06.12.2006 05:41:13
|
|
|
hiiemae kirjutas: |
sp2 sp2'heks aga asi ei tahtvat üldse x64 töötadagi  |
Njah, seda ei ole üldse testitudki x64 peal. Seega pole ka teada, miks ta seal ei tööta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
10.12.2006 18:30:54
|
|
|
Küsiks seda, et kus saab sheard folderid ära kustutada? - ma avastasin vea, milleks mul sheard ei tööta.. msni uninstall ei aita ja saab üldse kuidagi msni nii täielukult ära kustutada et midagi mällu tal ei jääks.. ?!
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
11.12.2006 14:53:08
|
|
|
OT küll, aga hiiemae, mis on x64'l ja SP2'l üksteise vastu ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
11.12.2006 15:13:16
|
|
|
mteachx kirjutas: |
Küsiks seda, et kus saab sheard folderid ära kustutada? - ma avastasin vea, milleks mul sheard ei tööta.. msni uninstall ei aita ja saab üldse kuidagi msni nii täielukult ära kustutada et midagi mällu tal ei jääks.. ?! |
Korduvalt ju siin õpetusi jagatud, kuidas msn täielikult eemaldada arvutist. Hidden files and folders nähtavaks ja otsid kõik messengeriga seonduva üles. Samuti puhastad registri.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
14.12.2006 20:49:28
|
|
|
Kas keegi teab sellist asja endal MSN 7,5 vist on nii... ja kui keegi miskit laulu saadab läbi msni ja seda linki vajutada siis windows teatab ,et see fail ei ole kuidagi turvaline ja kustutab selle ära. Ainuke võimalus minna käsitsi folderisse kuhu ta tõmbab ja selat käivitada ja linki mitte puudutada. Kas seda kuidagi maha keerata ei anna nii ,et ikkagi saaks linki kasutada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
14.12.2006 22:22:42
|
|
|
Tools -> Options -> File Transfer -> "Enable file transfer for potentially unsafe file"
Kontrolli, et seal ees linnuke oleks. Kui see ei funka, siis pane see aken lihtsalt X'st kinni, siis peaks fail ka alles jääma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
14.12.2006 22:31:12
|
|
|
Raines kirjutas: |
Kas keegi teab sellist asja endal MSN 7,5 vist on nii... ja kui keegi miskit laulu saadab läbi msni ja seda linki vajutada siis windows teatab ,et see fail ei ole kuidagi turvaline ja kustutab selle ära. Ainuke võimalus minna käsitsi folderisse kuhu ta tõmbab ja selat käivitada ja linki mitte puudutada. Kas seda kuidagi maha keerata ei anna nii ,et ikkagi saaks linki kasutada? |
http://fanpotai.wordpress.com/2006/10/09/how-can-i-enable-mp3-file-transfer-through-windows-live-messenger/
seal räägitakse programmist mis peaks aitama ja ka võimalusest probleemist vabaneda registrit muutes.
edasiseks soovitaks kirjutada veateade google'sse
_________________ Does "genuine" mean "with the real bugs"? |
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
15.12.2006 05:30:36
|
|
|
Üldiselt pole suur nuriseja ja viriseja messi asjanduses,aga nüüd küsiks küll natuke abi ja teavet!!??
Nimelt on paar korda juhtund sellist asja,et kui olen juba ise võrgust väljas ja keegi on mulle saatnud sõnumi,,,,ja järgmine kord messi tulles see sõnum lihtsalt ei avane ,lööb tühja akna lahti saatja poolt ja saadab vea teate,send.. sinna ja sinna...Nii siis login mitu korda uuesti.Vahest isegi 5-10 korda,enne,kui see tema viimane postitus ette tuleb(kui üldse tuleb),ja siis on alles kõik korras jälle.
Selline tunne jääb.et ärge pärast minu lahkumist,enam mulle kirjutage,muidu mul jama
Aga kas ja mis targemad oskavad selle kohta öelda???See just pole katastroof,aga arvan,et ka mõnel teisel on tekkind samasugune probla..
Lisa...et nüüd läheb asi päris hulluks.Iga kord,kui sisse login,on keegi midagi kriband ju ja lööb sellle teate ette http://www.hot.ee/an55ko/tiitlita.jpg närvidele hakkab juba käima.Kui mitte saata,siis lööb ju messi jälle välja....enne pole seda jama old.Ja kui proovin hiljem,siis näitab,mis teine on kirjutand ja siis kõik ok.
_________________ Märkige profiili oma asukoht!
viimati muutis ikkamina 15.12.2006 16:51:49, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre9971
HV kasutaja
|
15.12.2006 16:22:47
|
|
|
Mul on selline probleem : Alati kui mailiboxi checkin, avab selle lehe IE'ga. Aga asi selles, et IE freezeb ja mingile muule lingile N: "next page" minna ei saa. Keegi saab aidata mailiboxi vaatamisega läbi Mozilla otse Live Messengerist?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
15.12.2006 17:13:43
|
|
|
Andre9971 kirjutas: |
Mul on selline probleem : Alati kui mailiboxi checkin, avab selle lehe IE'ga. Aga asi selles, et IE freezeb ja mingile muule lingile N: "next page" minna ei saa. Keegi saab aidata mailiboxi vaatamisega läbi Mozilla otse Live Messengerist? |
WLM'le ei ole veel ravimit leitud selle jaoks. Jah, MSN Messenger 7.5 puhul oli kasu StuffPlugi kasutamisest. Uus SP 3 enne uut aastat aga ei ilmu. Kuid see-eest saad sa teha skripti, mis avaks nt. /amail käsuga postkasti Firefoxis või kuskil mujal:
var Shell = new ActiveXObject("WScript.Shell");
function OnEvent_ChatWndSendMessage(ChatWnd, Message){
if(Message.substr(0,6)=="/fmail"){
Shell.run("firefox http://hotmail.com);
return "";
}
} |
Pea meeles, et skripti jaoks on vajalik Messenger Plus! Live'i olemasolu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
paulpihu
HV kasutaja

|
16.12.2006 02:04:03
Messenger Live kräshib GMailiga sisse logides. |
|
|
Jah, sai hiljuti GMaili konto endale soetatud ja samas ka uue MSN Live Messengeri (sealhulgas juba Plusi ka). Vanalt kontolt seivisin kõik kontaktid ära, logisin vanast kontost välja, sisenesin uude, kus importisin kõik vanad kontod kindla failina. Hiljem kui tahtsin uuesti GMaili kontoga sisse logida, crashis Messenger ja andis veateate (send ja dont send kräpp). Peale natukest mängimist avastasin, et kui vana (Hotmaili) kontoga korra sisse ja välja logida ja siis GMailiga logida, kõik töötab. Kuni tänaseni kui mul ühel hetkel lihtsalt see ühelt kontolt teisele sisselogimine kopsu üle maksa viskas, otsustasin MSN Plusi reinstallida. See ei aidanud, reinstallisin Live Messengeri ka.. samuti ei aidanud ka see. Nüüd siis igatahes ei saa vana moodusega ka enam sisse, ehk siis, minu messengeri kasutamine on raskelt piiratud ja olen sunnitud kasutama XP'ga kaasaantud vana Messengeri (4.7).
_________________ Naudi päeva! |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre9971
HV kasutaja
|
16.12.2006 11:07:04
|
|
|
paulpihu, proovi MSN Explorerit ka, sellega on suhteliselt hea, see peaks ka XP'ga kaasas olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
16.12.2006 12:20:54
Re: Messenger Live kräshib GMailiga sisse logides. |
|
|
paulpihu kirjutas: |
Jah, sai hiljuti GMaili konto endale soetatud ja samas ka uue MSN Live Messengeri (sealhulgas juba Plusi ka). Vanalt kontolt seivisin kõik kontaktid ära, logisin vanast kontost välja, sisenesin uude, kus importisin kõik vanad kontod kindla failina. Hiljem kui tahtsin uuesti GMaili kontoga sisse logida, crashis Messenger ja andis veateate (send ja dont send kräpp). Peale natukest mängimist avastasin, et kui vana (Hotmaili) kontoga korra sisse ja välja logida ja siis GMailiga logida, kõik töötab. Kuni tänaseni kui mul ühel hetkel lihtsalt see ühelt kontolt teisele sisselogimine kopsu üle maksa viskas, otsustasin MSN Plusi reinstallida. See ei aidanud, reinstallisin Live Messengeri ka.. samuti ei aidanud ka see. Nüüd siis igatahes ei saa vana moodusega ka enam sisse, ehk siis, minu messengeri kasutamine on raskelt piiratud ja olen sunnitud kasutama XP'ga kaasaantud vana Messengeri (4.7). |
Proovi järgmist:
1. Start -> Run
2. Sisesta "regedit"
3. Ava "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger"
4. Kustuta kaust MSN Messenger
5. Peale seda peaks WLM korralikult sisse logima.
PS! On kolm põhilist programmi: MSN Messenger, Windows Live Messenger (MSN Messenger 8) ja Messenger Plus! Live. MSN Plus on hoopis midagi muud. Samuti ka MSN Live Messenger.
|
|
tagasi üles |
|
 |
paulpihu
HV kasutaja

|
16.12.2006 13:20:49
|
|
|
Ikka kräshib. Proovisin ka niimodi, et lasin Messenger Plus! Live'i ka maha.
Ma vaatasin, et kasutajal Pelmeen oli ka analoogne probleem, proovisin ise ka seda mess'i patchi, seegi ei aidanud.
PS. Teistel arvutitel kõik töötab, minu meiliga Plus! Live'i ja tavalisse sisselogimine, seega see peab minu masinast tingitud olema.
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
16.12.2006 16:49:59
|
|
|
Oli sul WLM selle toimingu ajaks ikka suletud juba? Võid veel sama asja proovida, aga hoopis registri failiga.
Võid ka proovida teist varianti:
1. Tiri väike programm, millega saad oma Messengeri ID välja arvutada
2. Sisesta oma e-posti aadress ja sulle genereeritakse su Messengeri ID
3. Start -> Run
4. sisesta %appdata%\Microsoft\MSN Messenger ja vajuta Enter
5. otsi üles kataloog oma ID'ga ja kustuta see (või nimeta ümber)
NB! Selle kataloogi kustutamisega kustutatakse ka kõik sinu emotikonid, display'd, taustapildid jms.
Kui see ei tööta, siis nimeta kataloog uuesti ümber või taasta see prügikastist.
Ja muidugi veendu, et ükski lisaprogramm seda viga ei tekita (Messenger Plus! Live, MessPatch, MsgDiscovery jne).
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
paulpihu
HV kasutaja

|
17.12.2006 21:17:19
|
|
|
Polnud sellestki abi. Kusagilt lugesin, et keegi oli sarnase probleemi vastu IE7'e installinud.. tegin sama.. Messengeri proovida ei saanud, kuna kogu Windows läks üsnagi hulluks, seega kolm viimast tundi üritasin uuest probleemist jagu saada ja lõppkokkuvõttes laheneski see System Restore'iga ja IE7 eemaldamisega.
Messenger jätkab endiselt pind tagumikus olemisega.
|
tagasi üles |
|
 |
Andre9971
HV kasutaja
|
22.12.2006 17:27:25
|
|
|
Rix kirjutas: |
Andre9971 kirjutas: |
Mul on selline probleem : Alati kui mailiboxi checkin, avab selle lehe IE'ga. Aga asi selles, et IE freezeb ja mingile muule lingile N: "next page" minna ei saa. Keegi saab aidata mailiboxi vaatamisega läbi Mozilla otse Live Messengerist? |
WLM'le ei ole veel ravimit leitud selle jaoks. Jah, MSN Messenger 7.5 puhul oli kasu StuffPlugi kasutamisest. Uus SP 3 enne uut aastat aga ei ilmu. Kuid see-eest saad sa teha skripti, mis avaks nt. /amail käsuga postkasti Firefoxis või kuskil mujal:
var Shell = new ActiveXObject("WScript.Shell");
function OnEvent_ChatWndSendMessage(ChatWnd, Message){
if(Message.substr(0,6)=="/fmail"){
Shell.run("firefox http://hotmail.com);
return "";
}
} |
Pea meeles, et skripti jaoks on vajalik Messenger Plus! Live'i olemasolu. |
Kuidas ma seda üles saan seada? Mitte midagi ei tule, kui selle sisestan, ainult viskab minu Google otsingusse.
IE7 on mõttetu! Täielik 'crap' (vabandan väljenduste eest), lihtsalt jookseb kokku, kui proovid e-maili minna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
24.12.2006 16:43:33
|
|
|
mul selline mure, et panin masinale uue win ja enam ei näita kontakte gruppides vaid lihtsalt online; mobile ja offline, login läpaka peal sisse näitab kenasti sõbrad; HV jne ...
mõlemas masinas sama versioon.
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
24.12.2006 18:39:45
|
|
|
doh, contacts all jah leidsin üles, naljakas, et alati on by def pannud nõnda selle parast ei osanud seda viga mõeldagi , arvasin, et ei loe mu konto infot õieti vms.
anyway, tänud.
Edit: samas midagi on ikka mäda, ta ei pannud mu nime mis muidu peaks ka by def olema ja kuigi kopeerisin my doc ümber ei näita enam ka eelmisi salvestatud sõnumeid
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
26.12.2006 22:06:43
|
|
|
mul on msn messenger 7.5 ja äkitselt otsustas streikima hakata,
mõned hetked online ja kohe
the following error caused msn messenger to close: not enough storage is available to complete this operation
siis veel lisaks mingi c++ library error vms. tegin add/remove-is repair otsisin googlist, ei ole abi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
27.12.2006 01:42:16
|
|
|