Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Draqula
HV Guru
|
12.12.2006 20:51:18
|
|
|
Tehnilisi parameetreid tahaks teada selle Zoom kohta. Starmani lehelt ei leidnud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
12.12.2006 20:59:23
|
|
|
unn kirjutas: |
Liituks ka kui kohalikke kanaleid näitaks-aga see Starmanilt liiga palju nõutud -nende rõhk vene kanalitel ja nende promomisel.. |
Kas te teete poistega keldris oma telekanalit ja mõtlete, miks te ikka veel eetris ei ole?
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
unn
HV kasutaja

|
12.12.2006 21:20:44
|
|
|
Ei-ma mõtlen seda et miks Starmani paketis puuduvad Eesti kanalid TV3,Kanal 2 ja ETV-või tead veel teisi kohalike kanaleid mida paketis pole?Sa vist veel selle zuumi õhupalli vaimustuses mis lubas 21 telekanalt läbi õhu-on neid hoopis 18.Selle asemel et siin vaimukusi pilduda uuri kuidas asi tegelikult on
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
jossi 1
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
unn
HV kasutaja

|
12.12.2006 21:25:53
|
|
|
Keda see kotib-Starman reklaamis ju neid avalikult välja kui juba paketis olevaid kanaleid?Ega see rahapuudus nüüd ei tekkinud -kui raha pole siis polnud seda ka siis kui õhupalli reklaam vändati või ETV jõulupidu ajas eelarve 4 miljoniga miinusesse
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
12.12.2006 21:34:02
|
|
|
unn, vot jah sellega kursis ei olnud. Endal DigiBox teleka juures ja näitab kõiki kanaleid korralikult. ETV paneb niikuinii üsna pea oma pillid kotti, see on ammu arvata. Võibolla mõtlesidki, et panevad viimase raha jõulupeo peale magama, mis seal enam soojendada...
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
12.12.2006 21:39:17
|
|
|
jossi 1 kirjutas: |
Kolmel kohalikul programmil puudub digi-tv litsents.
|
Hetkel tunduvad endale osad välja reklaamitud kanalid täielikud jamad.
Discovery kanalid ja MTV eesti välja jätta siis ei olegi nagu õieti kanaleid.
Ja selgitagu mulle keegi - mis asi on aimekanal (kanalikirjeldus zuum.ee lehel)?
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
unn
HV kasutaja

|
12.12.2006 21:40:20
|
|
|
Pole hullu-lihtsalt mõtlesin,et enne Viasatiga liitumist tuleb see Zuum ära oodata ja siis otsus langetada-aga õnneks otsustasid operaatorid nüüd minu eest.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kasekas
HV vaatleja
|
12.12.2006 21:42:01
|
|
|
Nii ... suures vasikavaimustuses digibox kodus ja esimese 15 minutiga oli igasugune vaimustus asendunud pettumusega. Heast pildist on asi kaugel. Analoogis on pilt märgatavalt parem. Audios jookseb sisse tugevalt häiriv võrgumüra nii, et mingist punni põhjakeeramisest pole mõtet rääkida. Tõsi ... jään Valgjärve masti teeninduspiirkonda ja vahest selle masti häda, mis tänapäevase tehnika ja lahenduste juures ülimalt kahtlane. Kui kvaliteet ei parane, siis tuleb sellest teenusest loobuda ja valida pigem VIASAT. Sel on minu jaoks ühe ainsa puudusena kanalivalikust Eurospordi puudumine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ussimuna
HV kasutaja
|
12.12.2006 22:01:45
|
|
|
Kasekas kirjutas: |
Nii ... suures vasikavaimustuses digibox kodus ja esimese 15 minutiga oli igasugune vaimustus asendunud pettumusega. Heast pildist on asi kaugel. Analoogis on pilt märgatavalt parem. Audios jookseb sisse tugevalt häiriv võrgumüra nii, et mingist punni põhjakeeramisest pole mõtet rääkida. Tõsi ... jään Valgjärve masti teeninduspiirkonda ja vahest selle masti häda, mis tänapäevase tehnika ja lahenduste juures ülimalt kahtlane. |
Samad sõnad.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
12.12.2006 22:18:38
|
|
|
Paistab, et enne ei ole mõtet liituda, kui sünniraskused seljataga ja kindel, mis kanalid jäävad, muidu sama nagu Elioni digiTV - algul ühed kanalid, aga pärast paneme järjest mõttetumaid kanaleid asemele.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
unn
HV kasutaja

|
12.12.2006 22:31:22
|
|
|
No Elioni trumbiks on kiire internet-tv selle paketi juures teisejärguline(vähemalt minu jaoks)-olen nõus maksma see +35.- eeku kuumaksule juurde.Palju neid tantsivaid türklasi seal näidatakse see eriti ei huvita.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
12.12.2006 22:54:57
|
|
|
masendavalt tyybiline on see, et pasundatakse asi suureks ja heaks ja kui kätte saad
lonkab mõlemat jalga, on peast loll ja poolpime. ses mõttes on vist viasat kindla peale minek ja peab maale ka selle võtma.
ahjaa, kas viasatiga näeb nüüdseks kõiki eesti kanaleid?
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
13.12.2006 11:47:07
|
|
|
Nii jah, probleeme ikka on kõvasti mul.
Esiteks kodus oli plaan panna asi läbi videokaardi vivo. No mitte mingi valemiga ma pilti ette ei saand nii composite (RGB) kaableid kui tavalist s-video rca varianti kasutades (kollane ots).
Videokaardil on pistik selline http://en.wikipedia.org/wiki/Image:MiniDIN-9_Diagram.svg
Selle pistiku külge siis oli mul üleminek mini din -> composite mille teise otsa siis ühendasin boxi.
Teine üleminek oli kus oli 2 kollast RCA otsa ja veel 2 mini din otsa (teistsugust).
Mõlemiga tööle ei saanud, proovisin Dscalerit valides ATI T200 asja siis sisendiks - must pilt. Samuti windows movie makeriga oli sama. WDM driverid on peal.
Oskab keegi öelda mis viga võiks olla? Asi peaks olema siis analoogne näiteks Xboxi või mõne konsooli ühendamisega läbi videokaardi, et pilt arvutimonitorile saada.
Nii, sai pandud siis telekaga asi käima, pilt ees - box töötab. Küll aga ei näe televisiooni
Nimelt kui minna manuaalotsingusse siis leiab MUX 45 666Mhz pealt mingi signaali. TSeal on veel selline data: TX Reii 8K, C.R 2/3, Konstell 64QAM, G.I. 1/8
ja selle all siis näen signaalitugevust kahe horisontaaljoonena.
Ülemine joon on mul ~66% ja oli täiesti mõjutatud sellest kuidas ma toaantenni paigutasin ruumis, kui antenn seisab on ka joon stabiilne ja ei kõigu.
Aga nüüd siis alumine joon - kõigub koguaeg ja 0-7% vahel Oskab keegi öelda mis signaal see on ja miks ta nii nõrgaks jääb?
Igatahes televisiooni pilti ma välja pole suutnud võluda sellest kastist
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
13.12.2006 12:02:32
|
|
|
KrikU kirjutas: |
Ülemine joon on mul ~66% ja oli täiesti mõjutatud sellest kuidas ma toaantenni paigutasin ruumis, kui antenn seisab on ka joon stabiilne ja ei kõigu.
Aga nüüd siis alumine joon - kõigub koguaeg ja 0-7% vahel Oskab keegi öelda mis signaal see on ja miks ta nii nõrgaks jääb?
Igatahes televisiooni pilti ma välja pole suutnud võluda sellest kastist  |
oot, ega sa ometi ei taha öelda, et sa starmani zuumi toaantennilt jooksutad ?
kui jah, siis ära imesta, et ei toimi.
levira lehelt võetud tehniliste parameetrite järgi peab sul küll korralik ning hästi suunatud väliantenn olema.
digi ja analoog on erineva müra ja signaalikarakteristikuga.
analoog on müra suhtes üsna "lineaarne", kui signaali pole ei näita, kui nõrk näitab kehvasti, kui keskmine, siis on ka pilt keskmine, kui signaal hea, siis ka pilt puhas. digiga on teisiti, seal on müra "logaritmiline". kui signaali pole või on nõrk, siis ei näita midagi. kui signaal aga juba üle keskmise, siis pilt analoogiga võrreldes puhtam. st, puhta pildi jaoks peab analoog olema tugevama signaaliga kui digi, aga selleks et midagi rahuldavalt näha, siis analoog elab selle üle (veidi küll lumesadu või topeltjooni), aga digi veel mitte.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
13.12.2006 12:14:36
|
|
|
Starmani klienditeeninduse telefon ZoomTV-le vastas kohe ja selle peale.
Igaljuhul öeldi mulle selle peale, et kui see alumine joon on väga nõrk, siis oleks vaja parema suunadiagrammiga antenni. Oskab keegi seda lahti seletada, millistel antennidel see parem on ja millistel kehvem Et nagu ma netist otsisin, võib see parameeter olla tegelikult lai või kitsas. Kumba siis vaja on, kas laia suunadiagrammiga antenni või kitsa suunadiagrammiga antenni?
|
|
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.12.2006 12:14:53
|
|
|
Lisaks High-Q-le toodule veel ka see, et ka antennivõimendi peab olema piisava võimendusega, samas aga ka üsna korralik, et omakorda lisamüra peale ei tekita.
NB NB NB Ning antennikaabel peaks olema selline, millel on kaabli kestal märgistus, et sobib Digitaalsignaali ülekandmiseks
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
13.12.2006 13:32:53
|
|
|
Ärge ajage sitta rsk
Panin just asja funkama, toaantenn mis veelgi vanem kui mul see elektriline võimendiga variant. Lihtsalt tavaline 15+ aastat vana pooleldi puruks toaantenn õigesse kohta paigutada ja töötab nagu vana loom
Nüüd oleks vaja ainult arvutiga see kast suhtlema saada, ootan soovitusi.
|
|
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.12.2006 14:03:51
|
|
|
KrikU: Kui Sul levi on, ei tähenda et veel igaühel teisel ka levi olemas on.
Ja soovitus: Mine saatemastist a 50-70 kilomeetri kaugusele, soovitavalt kuuse- või männimetsa ja vaata, palju siis Sul digitelevisooni on või ei ole 8) Eriti tee katse ilma võimendita antenniga
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
13.12.2006 14:11:43
|
|
|
Lihtsalt point on selles, et Tallinna linnas _võib_ ka toaantenniga selle toimima saada, HighQ väitis, et üldse ära imesta ka mitte kui ei tööta...
Ja natuke närvi ajas see, et kõik rääkisid toonil, et mata üldse maha mõte digitv-d vaadata Ja mis krdi märgistus... koaksiaalkaabel ja töötab väga hästi. Või siis võtta seda kui sarkasmi
|
|
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
13.12.2006 15:05:03
|
|
|
et zuum-il polegi eesti kanaleid
vabandage väga, see on eesli ila. asja reklaamitakse kui metsavahel elava tädikese digitaalset päästjat, see tädikene etv-d tahabki vaadata.
ja ma sain aru, et eesti kanalid on ainukesed asjad, mida saab ilma vaatajakaardita vaadata? tegelikult neid ei ole? et nagu wtf? kasutu asi.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
mesilane
HV vaatleja
|
13.12.2006 16:04:18
|
|
|
Kasekas kirjutas: |
Heast pildist on asi kaugel. Analoogis on pilt märgatavalt parem. Audios jookseb sisse tugevalt häiriv võrgumüra nii, et mingist punni põhjakeeramisest pole mõtet rääkida. |
On sul elektri- ja antennimaandus korras ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
13.12.2006 16:11:56
|
|
|
Mage jah, Eesti on enda arust kõva IT ja tehnoloogiariik jne, aga digi-tv osas Soomest 5 aastat maas. Häbi. Sellised pooletoobilahendused nagu see Zuum ja Elioni "üks saasta sisuga HDTV kanal ainult kaabliklientidele" jne ajavad naerma. Mida vaja oleks - HDTV Eesti telekanalites, need tasuta üle Eesti digileviga. Ja see oleks võinud olla juba eelmine aasta.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.12.2006 18:12:32
|
|
|
Tegelikult tuleks Digit kvaliteetselt vastu võtta ikka välisantenniga, see toaantenni variant toimib ainult üksikutes kohtades ja probleeme on sellisega sageli, muudkui kruti toda. Ole sa kus eestimaa saatja piirkonnas tahes.Erandid välja jättes.
Ja viie aasta pärast hakkavad eetriTV antennidega tegelevad firmad alles õitsele, kuna eetriDigi ei anna sulle kehva signaaliga tõesti pilti ja see ju ongi asja mõte - kvaliteetsem, tegelikult müravabam, ja võimalus edastada kvaliteetsemat heli ning lisateenuste võimalus.
Ja selle kvaliteedi saavutamiseks on vaja kõigepealt korralikku antenni, vajadusel tuleb ka võimendi uus panna ja parem antennikaabel...
Ja mis te leierdate siin HV lehel maast ja ilmast DigiTV kohta.
EetriTV pole ju arvutitega mitte eriti seotud.
DigiTv vaatamisest ja just soome suunalt on juba paar aastat kogemusi eesti harrastusvaatajatel,
kes tuleva aasta suvel tahab vaadata soomet tallinnas ikka edasi, see ostabki Zuumboxi ja piisava võimendusega antenni ning vaatab.
Nii et suunake oma küsimused ja vastused näiteks siia lingile LINK Starmani digi TV
Eesti kanalite puudumine on muidugi minu jaoks probleem, kaks tasuta kuud katsetan ja siis arutan edasi asja mõttekuse üle.Aga eks aasta pärast ole need teenused juba paremini välja arendatud.Iga uus asi on toores, ja selle üle virisemine...
Esmaspäeva õhtul öeldi mulle starmani infotelefonilt, et teisipäevast hakatakse helistama ja saatma välja registreerunutele Zuumboxe, aga mida ei ole praeguseni käes seda pole.
Tahad saada, mine ise järgi
|
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |