Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 909, 910, 911  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.11.2006 18:25:25 vasta tsitaadiga

Wolverine kirjutas:
Osadel mu tuttavatel on STV ja nad on ülimalt rahul
Ja viimasel lehel olev aimar9999 postitus ,et nett oli kõige rohkem 3 päeva ära. Pff ,vanale Starmani kliendile ,nagu mulle ,on see lumme lasta icon_lol.gif

arvesta kohe ette ära, et kui sul pole hea vene keele oskus, siis pole mõtet STV klienditeenindusse helistada. vanasti oli STV ühendus ikka väga vahelduvühendus+ neil oli ju see 1 arvuti limitatsioon, iga järgnev 50kr icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 10.11.2006 18:52:37 vasta tsitaadiga

On ka või? Mis paketiga? Sõbrannal korteris kolmes arvutis ühest kaablist tulev nett (STV mingi Saturn oli vist). Ruuter vahel ja toimib küll.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
Firefly
HV Guru
Firefly

sõnum 10.11.2006 19:06:40 vasta tsitaadiga

Saage aru, et levikvaliteet on piirkonniti erinev. Ei saa võta nii, et mul Mustamäel on teenusepakkuja alla arvestus ja siis ma ütlen, et see on täiesti saast, samas Nõmmel on 5+ nett ja telepilt.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 141
tagasi üles
Drover
HV vaatleja
Drover

sõnum 10.11.2006 19:44:21 vasta tsitaadiga

K-Pax kirjutas:
Saage aru, et levikvaliteet on piirkonniti erinev. Ei saa võta nii, et mul Mustamäel on teenusepakkuja alla arvestus ja siis ma ütlen, et see on täiesti saast, samas Nõmmel on 5+ nett ja telepilt.

Endal pole ka Starman-iga mingeid (ultra ;hüper;super ... boxing_smiley.gif ) probleeme olnud icon_neutral.gif

Avastasin , et 15 eek-i rohkem makstes(2 kuud isegi 44 eek.-u odavam) on inter. 2X kiirem (nähtud - tehtud , paketi vahetus)
Ülejärgmiseks päevaks sai aeg 17.00-18.00 , 10 mini enne viit olid poisid juba kohal al.15 min. ja asi jonks icon_wink.gif

edit: kui vana välja ostetud modemi tagasi viin saan 1 kuu tasuta thumbs_up.gif (jaan.)

viimati muutis Drover 16.11.2006 18:22:35, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 10.11.2006 21:15:43 vasta tsitaadiga

5 aastat pole probleemi olnud Starmaniga. Olen proovinud erinevaid pakette... osa enam ei eksisteerigi. icon_smile.gif

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
Black-
HV vaatleja

sõnum 13.11.2006 12:28:18 vasta tsitaadiga

Wolverine kirjutas:
Ootangi praegu STV tehnikut thumbs_up.gif

Varsti saame sinust lugeda STV foorumis icon_biggrin.gif
tagasi üles
Skatch
HV kasutaja
Skatch

sõnum 14.11.2006 11:27:04 vasta tsitaadiga

Nonii.

Seoses uue elukoha soetamisega otsustasin minna üle STV-st Starmani. STV-ga olin igat rahul. Sai tellitud DIGI kolmikpakett. Lubati tulla eelmine laupäev ja öeldi, et oleksin kodus alates kella 15.00 ja nii ma siis ootasingi kuni kella 19. Helistasin kliendiinfosse 1770 ja siis sain vastuseks et " noortehnikul läks auto kaktki ja eks siis tuleb uus aeg kinni panna " sain aja alles selle nädala neljapäeva õhtuks. Ma nagu ei saa aru kas oli raske helistada ja teatada, et täna ei jõua selle asemel, et klient ehk siis mina pidin pool päeva kodus ootama nende tulekut. Muidugi sain sealt sada vabandust. Eks siis tuleb neljapäevani oodata kuid esmamulje midagi head ei jätnud. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 15.11.2006 20:03:57 vasta tsitaadiga

Kas praegu on Starmani välislingiga mingi kamm? Mul ei avane välismaailma lehed, MSNis ei lähe tekst ka kohale.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 15.11.2006 22:53:59 vasta tsitaadiga

Üks positiivne kogemus:

Eile õhtul oli digitv's TV3 pilt veidi säbruline. Samas teised kanalid oli ok. Helistasin kliendiinfosse. Esimeseks positiivseks uudiseks oli, et nad on lisanud loenduri - peale igat muusikatsüklit öeldakse sulle inglise keeles mitmes sa järjekorras oled, varem kunagi ei teadnud kas on mõtet oodata (a la 15 inimest enne sind) või oled sa kohe järgmine. Teine positiivne asi oli minuga suhelnud vene neiu (kes väga hästi ja püüdlikult eesti keelt rääkis) suhtumine. Kuulas mu ära, küsis täiendavaid küsimusi, lubas uurida ja ühendust võtta.

Ja lõplik üllatus... tadaa... helistatigi tagasi (~15min pärast) ning öeldi, et nende keskuses on pilt korras ja küsiti kas soovite tehnikut. Vaatasin uuesti TV3'e pilti, mis oli vahepeal korda läinud (tõenäoliselt häire oli saate viga), ütlesin talle, et pilt on korras ning tänasin meeldiva suhtumise eest.

Selline asjade käik peaks olema iseenesest mõistetav, kuid kahjuks kohtab seda siiski veel harva, seetõttu otsustasingi oma kogemust Teiega jagada.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Firefly
HV Guru
Firefly

sõnum 16.11.2006 10:45:19 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif NO SEE EI OLE VÕIMALIK thumbs_up.gif icon_eek.gif

Ilmselt oli uus teenindaja ja ei olnud veel Starmani kombeid omastanud. Või siis tõesti hakkab Starman klientidele mõtlema.
tagasi üles
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 20.11.2006 10:38:09 vasta tsitaadiga

...huvitav, miks starman end vesipeadega reklaamib:)?
gemini
HV Guru

sõnum 28.11.2006 20:40:26 vasta tsitaadiga

Nii, ootaks lähiajal mingit kommentaare ZUUMtv kohta.. Kuidas on levi kvaliteet praegu Valgjärve masti levialas?
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
kraaks
HV kasutaja

sõnum 30.11.2006 01:46:15 vasta tsitaadiga

sama siin, kuidas tallinna piirkonnas zuum ka toimib?
hinna järgi päris soodne digi tv icon_question.gif

limp
HV Guru
limp

sõnum 30.11.2006 08:09:37 vasta tsitaadiga

krt nüüd tuli meelde et mul kaabel on starmani oma icon_lol.gif aga siiani pole viitisnud üles otsida seda kanalit. siiani kõik samas järjestuses mis poolteist aastat tagasi. kui õhtul meelde tuleb, peab uurima mida suum ka pakub icon_biggrin.gif

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
sleepwalking
HV kasutaja

sõnum 30.11.2006 09:26:30 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:
krt nüüd tuli meelde et mul kaabel on starmani oma icon_lol.gif aga siiani pole viitisnud üles otsida seda kanalit. siiani kõik samas järjestuses mis poolteist aastat tagasi. kui õhtul meelde tuleb, peab uurima mida suum ka pakub icon_biggrin.gif

zuum tv ei ole kanal, zuum on starmani läbi õhu leviva digitelevisiooni kaubamärk.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 30.11.2006 09:35:04 vasta tsitaadiga

sleepwalking kirjutas:
limp kirjutas:

zuum tv ei ole kanal, zuum on starmani läbi õhu leviva digitelevisiooni kaubamärk.

a selge - irv, veel lollimaks ma ennast vist täna ei suuda teha. ajan hommikuse une kaela siis icon_biggrin.gif aga tänud teavitamast. sain ka targemaks

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 30.11.2006 17:26:46 vasta tsitaadiga

K-Pax kirjutas:

Ilmselt oli uus teenindaja ja ei olnud veel Starmani kombeid omastanud. Või siis tõesti hakkab Starman klientidele mõtlema.
siiamaani on mul igal korral helistatud kui lubatud... klient olen olnud 3 aastat
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Firefly
HV Guru
Firefly

sõnum 30.11.2006 18:42:26 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
K-Pax kirjutas:

siiamaani on mul igal korral helistatud kui lubatud... klient olen olnud 3 aastat

Ma olen klient 2002 aastast ja 1 kord kui jama oli pingiga ja lubati tagasi helistada ei helistatud. Ja siit lugdes sain aru, et nad ei helistagi tagasi ...

Igaks juhuks loodan ikkagi, et jamasid ei teki enam
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 01.12.2006 12:35:25 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
K-Pax kirjutas:

Sama siin. Alati helistavad tagasi, kui ütlevad, et uurivad midagi. thumbs_up.gif
Klient ka mingi 2-3 aastat icon_biggrin.gif

siLc
HV Guru

sõnum 02.12.2006 19:49:33 vasta tsitaadiga

Sai päeval helistatud, sest tähemehe analoogTV-s valitseb eesti ja soome kanalitel päris jube "lumesadu" (loe: pilt on säbrune). Lubati uurida ja tagasi helistada, ei tea kas oli viga puhkepäeval helistada või võivad nad vabalt ka järgmisel/ülejärgmisel päeval helistada, sest senini pole nad seda teind. Muidu kolmikpakettide kohta oskas vastand naisterahvas adekvaatselt infot jagada. Peaks mainima, et hea telefonimodemi tööhelidega techno-lik ootemuusika neil icon_lol.gif
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
KrikU
HV veteran
KrikU

sõnum 12.12.2006 17:46:09 Starmani Zuum TV digitaaltelevisioon vasta tsitaadiga

Teen siia uue teema. Sellest nädalast siis algas digiboxide jaotamine ja ise sai ka peakorteris otse digiboxil järgi käidud, et täna õhtul juba jaurama hakata, üritan asja videokaardi vivo-ga käima saada, selleks, et arvutist näha pilti.

Igatahes seade ise on suure allhanke raames tellitud - Starmani logodega karp ja puha.

Seade ise aga selline:

http://www.kaonmedia.com/eng/product/view_feature.php?seq=138

Ise liitusin kuna Nõmmel sellist asja nagu kaabel ei tunta ja samas Elioni oma ei soovinud kuna kasutusel stat ip-ga nett ilma PPPOE-ta.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
unn
HV kasutaja

sõnum 12.12.2006 20:04:46 vasta tsitaadiga

Liituks ka kui kohalikke kanaleid näitaks-aga see Starmanilt liiga palju nõutud icon_smile.gif-nende rõhk vene kanalitel ja nende promomisel..
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 12.12.2006 20:34:04 Re: Starmani Zuum TV digitaaltelevisioon vasta tsitaadiga

KrikU kirjutas:

Ise liitusin kuna Nõmmel sellist asja nagu kaabel ei tunta ja samas Elioni oma ei soovinud kuna kasutusel stat ip-ga nett ilma PPPOE-ta.

Lihtsalt infoks, et Elionil on olemas lisatoode digiTV, mida saab näiteks väikekontori ADSLile juurde tellida. Täpsemalt pole detailidega kursis, tean lihtsalt asja olemasolust.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
pioneeros
HV kasutaja
pioneeros

sõnum 12.12.2006 20:35:09 vasta tsitaadiga

Elioni kodulehelt:

Kas äriklient saab ka DigiTV-d tellida?

Hetkel pakutakse ärikliendile ainult kaabel DigiTV teenust. Koduklientidele pakutavaga sarnaste võimalustega DigiTV teenus on loomisel.

Mis see iganes siis ka tähendab.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 12.12.2006 20:41:32 vasta tsitaadiga

Tähendab seda, et eraklient saab äri-interneti kõrvale/külge/jne tellida digi-tv.
See tähendab, et olgu mistahes adsl pakett, ERAisiku nimel saad digi-tv samale liinile.
Nagu omal ajal firmad tellisid oma olulisematele ninadele eratelefoniga samale liinile adsl-ühendusi.
/nii kuulsin mina Elioni tegelaste käest/
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 909, 910, 911  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.