Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ML Arvutid + Enter märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 37, 38, 39  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
p2ep
HV veteran

sõnum 08.12.2006 13:46:59 vasta tsitaadiga

Jolinar kirjutas:
... lihtsalt mõtlesin, et lükkan ümber arvamuse nagu Enteri teenindajad kõik seda rõõmust või heast südamest teeks. Kindlasti on ka neid muidugi.

See viisakus pole mitte vägisi treeningu või ajunu$$i tulemus, vaid suhtumine oma töösse - oled teenindaja, siis on loomulik, et hoolitsed muuhulgas ka kliendile hea mulje jätmise eest.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
peab meeldima.
Kreisi kasutaja
peab meeldima.

sõnum 09.12.2006 18:23:23 vasta tsitaadiga

Otsisin täna CPUle jahutust. Jõhvi Enterist oli mingi isend täitsa olemas, 70.-, aga ei tea mis socetile see mõeldud oli. Klienditeenindaja oli abivalmis - läks jahuti tootja kodukale ja ütles, mis socketile on asi mõeldud.

Väga mõnus pood ja eriti kiidaks kliendidteenindajat beer_yum.gif

Jolinar
HV kasutaja
Jolinar

sõnum 09.12.2006 22:41:27 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
See viisakus pole mitte vägisi treeningu või ajunu$$i tulemus, vaid suhtumine oma töösse - oled teenindaja, siis on loomulik, et hoolitsed muuhulgas ka kliendile hea mulje jätmise eest.
Eksid.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 09.12.2006 23:13:30 vasta tsitaadiga

ei eksi.
meil siin eestis on lihtsalt klient ülbe ja teenindajad alamotiveeritud.

tere-headaega on elementaarsed.
või siis pigem 'tulge jälle'/'nägemiseni' headaega asemel icon_razz.gif

tagasi üles
Jolinar
HV kasutaja
Jolinar

sõnum 10.12.2006 07:16:22 vasta tsitaadiga

Jah, teenindatud kliendi puhul küll, aga enteris (vähemalt minu ajal) oli selline reegel, et nii, kui keegi uste vahelt sisse kargab, siis pead tere ütlema ja nii, kui välja läheb, siis headaega.
Toimuvad pistelised kontrollid.
Minu jaoks oli ka täiesti loomulik, kui klient sinu poole pöördub, või ise kliendile abi pakud, siis ütled ikka tere, aga see, kui igale sisse tulevale kliendile tere pead ütlema tundus tobe, eriti, kui pood (nagu enamus) kuskil suuremas kaubanduskeskuses on ja rahvast päris isuga voorib.
BTW, minu ajal tehti lausa pistelisi kontrolle ja kui kõik ei olnud nii nagu peab, ilmus omanik ise kohale ja sõimas su läbi.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 10.12.2006 07:20:46 vasta tsitaadiga

mikrolink ja enter on kallis niipalju kui mina vaadanud olen. Sõber ostis ka poolteist aastat tagasi int videoga komplekti 10k pluss molu - eest icon_lol.gif cmon thumbs_down.gif
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 10.12.2006 12:08:23 vasta tsitaadiga

crashsmash kirjutas:
mikrolink ja enter on kallis niipalju kui mina vaadanud olen. Sõber ostis ka poolteist aastat tagasi int videoga komplekti 10k pluss molu - eest icon_lol.gif cmon thumbs_down.gif

kui hind on oluline, siis alati saab ju osta järelturult arvutit või siis hoopis ise komplekteerida köige odavamast nännist. samas, kui tahad kestvat sisu, siis ikka valid, mida lased poes komplekteerida arvutiks.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Creat_1
HV veteran
Creat_1

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.12.2006 12:53:58 vasta tsitaadiga

crashsmash kirjutas:

seal on sellised asju vahel, mida mujal ei müüa. icon_biggrin.gif (nt: ostsin sealt omale nitro ax korpuse)
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 10.12.2006 15:59:19 vasta tsitaadiga

busse kirjutas:
crashsmash kirjutas:

kui hind on oluline, siis alati saab ju osta järelturult arvutit või siis hoopis ise komplekteerida köige odavamast nännist. samas, kui tahad kestvat sisu, siis ikka valid, mida lased poes komplekteerida arvutiks.
see kestev sisu 10k eest ei mänginud ka cs 1.6 -e välja...säh sulle. Sisu on vastavalt ikka kuidas hoitakse ja mis kvaliteet valitakse kuid ma ei saa aru kuidas saab 80gb, p4 prose - mis võis küll võimas olla aga sellele panna 64mb int video ja veel 256mb rami icon_question.gif icon_question.gif poolteist aastat tagasi? icon_confused.gif 10k eest icon_rolleyes.gif
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 10.12.2006 20:59:06 vasta tsitaadiga

enamus siiski eelistab vöimalikult odavalt saada arvutit, nt miskine x msi emme, köige odavam mälutootja junn sisse, exestor or sm ketas ja saadki 3k eest arvuti. ei kölba ta millekski. ega praegu minu arust kah 10k eest eriti arvutit ei anta icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mario.
HV Guru

sõnum 10.12.2006 21:44:08 vasta tsitaadiga

jah, aga 256mb rami ja sellest 64mb maha int video jaoks poolteist aastat tagasi. Monitor tuli eraldi 2k eest juurde icon_eek.gif see ei ole ju normaalne.
tagasi üles
Paulie
Kreisi kasutaja
Paulie

sõnum 11.12.2006 16:27:52 vasta tsitaadiga

1,5 aastat tagasi olid hinnad suht kõrged ju ja pealegi. Enteris on Enteri hinnad. Ordil Ordi hinnad jne.
Igal pool omad hinnad - kliendi valik kas ja kus ta ostab.
Enteris on mõnevõrra kallimad hinnad, aga teenindus ja konsultatsioon parem, kui mujal ja mõnede arvutite hinnad soodsamad taaskord.

ATF teenindus ei ole normaalne thumbs_down.gif . Hinnad on hinnad thumbs_up.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.12.2006 17:15:48 vasta tsitaadiga

crashsmash kirjutas:
see kestev sisu 10k eest ei mänginud ka cs 1.6 -e välja...säh sulle. Sisu on vastavalt ikka kuidas hoitakse ja mis kvaliteet valitakse kuid ma ei saa aru kuidas saab 80gb, p4 prose - mis võis küll võimas olla aga sellele panna 64mb int video ja veel 256mb rami icon_question.gif icon_question.gif poolteist aastat tagasi? icon_confused.gif 10k eest icon_rolleyes.gif

Mõne arvutiga ei mängitagi mänge. Mõttetu siin praegu Enterit kiruda, kui tegelikult seda on juba enne ostu näha, kas konkreetne masin suudab mänge välja vedada või mitte. Ehk siis otse välja öeldes astus su sõber lihtsalt ise ämbrisse.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Paulie
Kreisi kasutaja
Paulie

sõnum 17.12.2006 20:11:23 vasta tsitaadiga

Jolinar kirjutas:
Jah, teenindatud kliendi puhul küll, aga enteris (vähemalt minu ajal) oli selline reegel, et nii, kui keegi uste vahelt sisse kargab, siis pead tere ütlema ja nii, kui välja läheb, siis headaega.
Toimuvad pistelised kontrollid.
Minu jaoks oli ka täiesti loomulik, kui klient sinu poole pöördub, või ise kliendile abi pakud, siis ütled ikka tere, aga see, kui igale sisse tulevale kliendile tere pead ütlema tundus tobe, eriti, kui pood (nagu enamus) kuskil suuremas kaubanduskeskuses on ja rahvast päris isuga voorib.
BTW, minu ajal tehti lausa pistelisi kontrolle ja kui kõik ei olnud nii nagu peab, ilmus omanik ise kohale ja sõimas su läbi.

Jällegi Jolinar oled asjast valesti aru saanud. Minumeelest seal küll keegi ei sõima. Sul on vist mingid isiklikud probleemid Enteriga.
tagasi üles
Jolinar
HV kasutaja
Jolinar

sõnum 18.12.2006 12:33:17 vasta tsitaadiga

Paulie kirjutas:
Jällegi Jolinar oled asjast valesti aru saanud. Minumeelest seal küll keegi ei sõima. Sul on vist mingid isiklikud probleemid Enteriga.
Millest ma valesti aru olen saanud? Ja konkreetset karjumist olen nii kogenud, kui kõrvalt näinud ja siiamaani jõuavad minu kõrva jutud, kuidas mõni müüja on suhteliselt kurdiks karjutud ja vigaseks sõimatud, kui härrad ülemused millegagi rahul ei ole.
tagasi üles
Paulie
Kreisi kasutaja
Paulie

sõnum 18.12.2006 16:18:15 vasta tsitaadiga

Jolinar kirjutas:
Paulie kirjutas:
Millest ma valesti aru olen saanud? Ja konkreetset karjumist olen nii kogenud, kui kõrvalt näinud ja siiamaani jõuavad minu kõrva jutud, kuidas mõni müüja on suhteliselt kurdiks karjutud ja vigaseks sõimatud, kui härrad ülemused millegagi rahul ei ole.

Jutud juttudeks, aga reaalne olukord pole kaugeltki nii drastiline.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.12.2006 21:38:26 vasta tsitaadiga

18 dets. Postimees- arvuti reklaam lk11: "... too lahe ML arvuti koos spetsi garantii..."

Et kas siis ML reklaamib katkiseid arvuteid ve? Mina küll sooviks jõuluvanalt tervet, töötavat ja garantii- ja tavaremonti mittevajavat arvutit!

Oh seda ML-i küll - nüüd ei leia isegi kvaliteetset reklaamimeest!
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 19.12.2006 21:57:00 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:
crashsmash kirjutas:

Mõne arvutiga ei mängitagi mänge. Mõttetu siin praegu Enterit kiruda, kui tegelikult seda on juba enne ostu näha, kas konkreetne masin suudab mänge välja vedada või mitte. Ehk siis otse välja öeldes astus su sõber lihtsalt ise ämbrisse.
Pigem astuti talla kui asjatundmatule pähe - müües 8k pluss 2k eest mänguarvuti mis ei suutnud int videoga ka cs 1.6 jooksutada... icon_neutral.gif Selline asi EI saanud nii palju siis ju maksta. Mälu oli ka asjal ainult 256mb ja 64 läks ramist veel maha icon_lol.gif JUBE.
tagasi üles
Jolinar
HV kasutaja
Jolinar

sõnum 19.12.2006 22:36:19 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
18 dets. Postimees- arvuti reklaam lk11: "... too lahe ML arvuti koos spetsi garantii..."

Et kas siis ML reklaamib katkiseid arvuteid ve? Mina küll sooviks jõuluvanalt tervet, töötavat ja garantii- ja tavaremonti mittevajavat arvutit!

Oh seda ML-i küll - nüüd ei leia isegi kvaliteetset reklaamimeest!
See on ju jumala otseselt K-Saluuni pihta suunatud..
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 20.12.2006 10:06:23 vasta tsitaadiga

crashsmash kirjutas:
rixk kirjutas:
crashsmash kirjutas:

Pigem astuti talla kui asjatundmatule pähe - müües 8k pluss 2k eest mänguarvuti mis ei suutnud int videoga ka cs 1.6 jooksutada... icon_neutral.gif Selline asi EI saanud nii palju siis ju maksta. Mälu oli ka asjal ainult 256mb ja 64 läks ramist veel maha icon_lol.gif JUBE.
Kas sa siis ei tea, et õige mänguriarvuti hind on vähemalt 50 tonni icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif icon_lol.gif
Sinu toodud hinnaga arvuti on pelgalt kontorinäitsikutele solitaire jaoks icon_exclaim.gif icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Jolinar
HV kasutaja
Jolinar

sõnum 21.12.2006 23:42:08 vasta tsitaadiga

Jolinar kirjutas:
Seda kohta pean parandama, eksisin ja väärinformatsiooni kah jagada ei soovi. See, kes kohale tuli ei olnud omanik.
Minu enda viga, ei kontrollinud fakti, mulle lihtsalt kunagi öeldi, et tema on omanik.
tagasi üles
Paulie
Kreisi kasutaja
Paulie

sõnum 22.12.2006 15:56:33 vasta tsitaadiga

Jolinar kirjutas:
Jolinar kirjutas:
Seda kohta pean parandama, eksisin ja väärinformatsiooni kah jagada ei soovi. See, kes kohale tuli ei olnud omanik.
Minu enda viga, ei kontrollinud fakti, mulle lihtsalt kunagi öeldi, et tema on omanik.

Tuli keegi suvaline või ikka Enteri kontori töötaja?
tagasi üles
Jolinar
HV kasutaja
Jolinar

sõnum 23.12.2006 00:41:06 vasta tsitaadiga

Paulie kirjutas:
Minuteada on ta siiski kontori töötaja.
tagasi üles
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2006 14:30:29 vasta tsitaadiga

Jolinar kirjutas:
Paulie kirjutas:
Minuteada on ta siiski kontori töötaja.

Ja kohe sõimas?
Või äkki pakkus lahendusi - kuidas edaspidi probleem vältida?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 8
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 24.12.2006 17:18:16 vasta tsitaadiga

remi kirjutas:

Ja kohe sõimas?
Või äkki pakkus lahendusi - kuidas edaspidi probleem vältida?

Juhtub ikka. Kes peab konstruktiivset kriitikat sõimuks, kes nähtu kirjeldust ässitamiseks.
Arenguruumi on kõigil - inimene pidi tüüpiliselt tarbima oma aju võimetest ca 10 prossa.
Ja kui teine tuleb oma kühvliga su liivakasti sorkima, kipuvad emotsioonid ratsionaalsest mõtlemisest võitu saama.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ML Arvutid + Enter mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 37, 38, 39  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.