|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
eldarion
HV vaatleja

|
03.10.2006 08:18:09
:( |
|
|
Ehk mõni ML-s olev inimene ütleb mulle, kas sellisel emaplaadil nagu Intel Iselton D946GZISSL on 2 mälupesa või 4? Sest poes väideti mulle ja www.arvutid.ee kinnitab, et on 4 mälupesa, igal pool netis aga, kaasa arvatud Inetli koduleheküljel on kirjas, et on 2 mälupesa! Kuna sõbral on plaan ML-st arvuti soetada ja peaks talle head nõu andma, siis ei tahaks kuidagi, et tuleb arvutikastiga koju, teeb külje lahti ja sealt vaatab ikka vastu selline emaplaat, mida ei tahetud!
Seoses veel eelneva jutuga, miks puuduvad emaplaadid ML-i hinnakirjast? www.arvutid.ee-s asuv hinnakiri annab kõiki muid asju, aga emaplaate seal näha ei ole...
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
remi
Kreisi kasutaja
|
03.10.2006 09:39:13
|
|
|
Sellel plaadil on 2 mälupesa.
Mured edastatud veebi haldajale.
Millises poes seda sulle muidu väideti?
Ja äkki viitad täpsemalt, kus seal www.arvutid.ee on kirjas, et 4 pesa on .. ma ise ei suuda leida =/
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eldarion
HV vaatleja

|
03.10.2006 11:28:41
|
|
|
| remi kirjutas: |
Millises poes seda sulle muidu väideti?
Ja äkki viitad täpsemalt, kus seal www.arvutid.ee on kirjas, et 4 pesa on .. ma ise ei suuda leida =/ |
Väideti seda mulle Haapsalus Tehnikasalongis! Kui ma küsisin, miks pildi peal 2 on siis väideti mulle, et pilt on ainult illustreerimiseks!
Ja kirjas on see 4 pesa:
http://www.arvutid.ee/comp.asp?pid=BASE&a_id=A552858
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
remi
Kreisi kasutaja
|
03.10.2006 15:08:51
|
|
|
Ilmselt ei viitsinud nad eriti süveneda sellesse probleemi =(
Loodetavasti saab veebist nüüd see kiiresti fixitud.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
muda
HV kasutaja

|
05.10.2006 18:31:31
|
|
|
| Kui hästi läheb siis teisipäewal võin öelda mitu pesa on. mul tellitud ML 530.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
09.10.2006 03:07:20
|
|
|
| muda kirjutas: |
| Kui hästi läheb siis teisipäewal võin öelda mitu pesa on. mul tellitud ML 530. |
ei ole midagi ML vastu, nendel on omad plussid ja miinused
aga küsmus:
miks ostsid endale ML arvuti?
1. sa ju tead kust on odavamad poed, kust arvutidetaile tellida ja ise kokku panna?
2. või isegi tervikut arvutit tellida sama konfiga, aga muus firmas ja odavmalt
näiteks endale ma ei ostaks ja ei ostagi ML lauaarvutit, seleta miks näiteks sina ostsid ?
mis põhjused viisid sind selleni? thänks
_________________ aurum |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
09.10.2006 11:16:19
|
|
|
paljudel puudub selleks oskus, aeg, täpsed näpud, julgus vms.
lisatigi läheb garantiis maadlemiseks.
tavaline näide: kui sul hakkab kunagi arvuti mingil teadmata põhjusel (mitte selgeltnäha kindla jupi riknemise tõttu) kokku jooksma (mida sa kuu aega kurdad HinnaVaatluses, lõpuks leitakse mingid võimalikud variandid ja alles siis hakkad neid testima), siis proovi sa saata asi testimisele, kui sul on emaplaat faunist, protsessor signist, jahutus ordist ja emaplaat k-saluunist. järelikult maksad veatuvastamise eest minimaalselt paar sotti ja aega läheb rohkem. kui üks kompott kõik ühest kohast, siis viid masina kaenlas sinna ja asi vask. nemad muretsevad veatuvastuse eest.
ehk siis üks variant on närvikulu, pikem parandusaeg ning reaalsed lisakulutused, teisel aga single-point-of-contact teenus.
| tsitaat: |
| sama konfiga ja muus firmas |
ega enam erilist vahet ei ole. sama konfi masinate hinnakõikumine säästupakkujate ja natuke brandimate (nagu ML) pakkujate hinnavahe on max 5-10%, mitte enam. Võrreldes "säästukokkuklopsijaga" saad sa masinaga kaasa asju, mis paljudel väga vaja on. Näiteks korralik arvuti paigaldusjuhis ja õpik, starter lisatarkvara (mis võib päris okei ja kasulik olla), normaalne ja töötav garantii registreerimise liides ning korralikum klienditugi. Isegi karp on märksa korralikum, ei ole mingi suvaline pappkast, millel kirjas "shipped to rotterdam" ning A4 paberil kirjutatud ja teibiga kleebitud konf.
Tolle MLArvutite paigaldusjuhisega sai isegi mu 78 aastane vanaisa arvuti ära paigaldatud, vastasel juhul oleks aga mind pinninud ja minul oleks tunni-paarine ajakadu (noorel inimesel teatavasti vaba aega eriti ei ole, kuigi vanaisal külas on ka ikkagi vaja käia, kasvõi niisama külastamiseks).
inimesel, kes niivõinaa ostab iga teine kuu endale uue jupi, siis tõesti sellisel koos-teenusel ei ole mõtet ning võib ka e-poest juppe osta.
viimati muutis High-Q 09.10.2006 11:17:45, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
muda
HV kasutaja

|
09.10.2006 11:16:27
|
|
|
huvitav . mul on tunne et nendest küsimustest õhkub trotsi ML vastu.
1. ise kokku panna. ma arvan et ma pole nii pädev. ega se ju ei tähenda ainult juppde ostmist ja kooku lappamist nagu Lego. kes ütleb et ma midagi valesti ei tee.
2. ma ei ole kindel et väga palju samat arvutid odavamalt saab. mina tellsin ml 530 millest on tarkvara ära jäetud. Omal oli soov et oleks Inteli prose kindlasti Inteli emme peal.
ja ikkagi millegi pärast on testides ML omad enamuses eespool kui muud tootjad ( on see siis kinni makstud reklaam või mitte jäägu igaühe enda otsustada ). ma oletan et ei ole tegelt väga palju vahet kust masin osta. on tähtis mis seal sees on. hetkel omal tiksub 1,8 cel intellei emmega ja ostetud K-saloonist 2001a vist . sel ajal neil sellist asja stanardis polnud. st et custom. siiamaani töötab. Lähtusin sellest et ML in ikkagi kiidetud. Paaril tuutaval on ka. kuna läbi elioni sain enda jaoks paremad makse tingimused kui ML endast oleks saanud. siis saigi otsutsatud ML kasuks.
vaata kas või foorumist teemasi. Kui palju on K-saaloni kohta ( näiteks) ja ML kohta. numbritel on vahe.
ülal olev jutt on isiklikust vaatenurgast.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
18.10.2006 22:24:18
|
|
|
Ostsin Enterist endale razer kraiti hiire. Nii lahkeid müüjaid ma pole veel iial varem kusagil kohanud kui Enteris need kaks neidu olid. Hiir töötab ka laitmatult .
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MPTrades
HV vaatleja

|
20.10.2006 19:53:34
|
|
|
sõber ostis microlinki media centeri 15k eest ,garantii sai mööda ja emaplaat põles läbi, ok vahetasin ise ära ja nüüd kuu hiljem andis videokaart saba
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paulie
Kreisi kasutaja

|
20.10.2006 21:16:37
|
|
|
| inguma kirjutas: |
sõber ostis microlinki media centeri 15k eest ,garantii sai mööda ja emaplaat põles läbi, ok vahetasin ise ära ja nüüd kuu hiljem andis videokaart saba  |
Süüdistad Enterit selles või ma ei saa aru miks sa seda räägid siin?
2 aastat sai mööda ja jupid põlesid maha.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MPTrades
HV vaatleja

|
21.10.2006 04:06:44
|
|
|
| sellist kasti saab ainult enterist
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mcaff
Piiratud kasutaja

|
21.10.2006 08:42:27
|
|
|
| sellist kasti saab ainult enterist |
Ega neid saab mujalt ka kui enterist Enter pole süüdi, et su sõbral läbi põles
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
muda
HV kasutaja

|
21.10.2006 20:39:10
|
|
|
| mcaff kirjutas: |
Ega neid saab mujalt ka kui enterist Enter pole süüdi, et su sõbral läbi põles |
mul on jäänud mulje et nendes põlemistes vist on see vool süüdi.. kas ikke pingete kõikumine jne tigivad selle...
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
22.10.2006 07:58:23
|
|
|
| muda kirjutas: |
| mcaff kirjutas: |
Ega neid saab mujalt ka kui enterist Enter pole süüdi, et su sõbral läbi põles |
mul on jäänud mulje et nendes põlemistes vist on see vool süüdi.. kas ikke pingete kõikumine jne tigivad selle... |
otsest süüdlast raske leida, aga Eesti kehvas korras vooluvõrgu puhul tasub ikka eelistada kvaliteetseid toitekaid + upsi. Mul endal ups puudub, aga see eest on pingestabikas(ja digi pingemõõtja, nii et näen arvuti juures palju antud hetkel pinge on... ja seal pole ilma stabikata kuigi ilusad arvud ).
Nii et inimesed mõelge ka UPS'i ostmisele... äärmiselt naljakas, et kalli arvuti jaoks raha on, aga UPS'i ei raatsita osta
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
20.11.2006 17:54:46
|
|
|
Täna käisin kahes enteri salongis. Kristiines ja Ülemistes. Kristiines astun sisse, müüa hüüab leti tagant "TERVIST!". Vastan ja lähen vaatan ringi. Veits aja pärast tuleb juurde ja küsib kas soovite midagi. Ei vajanud. Tore teenindus, midagi pole öelda.
Siis ülemistes, lähen sisse, tere ei öelda. Ok see ongi veits imelik. Vaatan ringi, tullakse jälle küsima kas soovite midagi. Lõpuks tulin teist korda ka ja väga sõbraliku naismüüja käest ostsin RS-MMC mälukaardi. Ütles, et karbis turvaelement ka, et kui teistesse poodidesse lähete, siis võiks igaksjuhuks ära võtta. Võttis ise ära. Veel toredam teenindus.
Väga vägev pood, teeninduse suhtes. Ok jah kaupa pole just väga sellist mida mul vaja oleks, aga siiski palju.
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janeke
HV vaatleja
|
05.12.2006 15:01:12
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
Ostsin Enterist endale razer kraiti hiire. Nii lahkeid müüjaid ma pole veel iial varem kusagil kohanud kui Enteris need kaks neidu olid. Hiir töötab ka laitmatult . |
Äkki täpsustad, millisest enterist ostsid.
_________________ Lõpuks lõpuni..aru ma ei või |
|
| tagasi üles |
|
 |
Creat_1
HV veteran

|
05.12.2006 16:09:47
|
|
|
norm koht sai omale sealt korpus soetatud
|
|
| Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
05.12.2006 18:09:12
|
|
|
Tõepoolest - pean ise ka Enteri teenindust kiitma. Juba poodi sisse astudes öeldakse sulle tere. Ja muidu on ka müüjad viisakad kui neilt midagi küsid. Mitte ei hakka sinuga pahuralt rääkima, et suvatsesid neid tülitada mõne lihtsa küsimusega.
Viimati sai ostetud Tartu kaubahalli Enterist kõlarid - vägagi meeldiv teenindus. Lahkudes jäi ka kõrvu ´nägemist´ nende poolt....
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
05.12.2006 22:08:49
|
|
|
| Janeke kirjutas: |
| heretic666 kirjutas: |
Ostsin Enterist endale razer kraiti hiire. Nii lahkeid müüjaid ma pole veel iial varem kusagil kohanud kui Enteris need kaks neidu olid. Hiir töötab ka laitmatult . |
Äkki täpsustad, millisest enterist ostsid. |
Võrus Maksimarketis
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jolinar
HV kasutaja

|
06.12.2006 08:51:02
|
|
|
| PCman kirjutas: |
| Tõepoolest - pean ise ka Enteri teenindust kiitma. Juba poodi sisse astudes öeldakse sulle tere. Ja muidu on ka müüjad viisakad kui neilt midagi küsid. Mitte ei hakka sinuga pahuralt rääkima, et suvatsesid neid tülitada mõne lihtsa küsimusega. |
See on neil kohustus, seda raiutakse neile sellest hetkest saati, kui tööle lähevad. Tean, proovitud.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
06.12.2006 09:52:20
|
|
|
| eks see kohustus ka aga ma arvan, et see ka tavaline viisakus, mida neile õpetatakse.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jolinar
HV kasutaja

|
08.12.2006 07:00:45
|
|
|
| madmel kirjutas: |
| eks see kohustus ka aga ma arvan, et see ka tavaline viisakus, mida neile õpetatakse. |
Ei, see on kohe konkreetne kohustus. Alati kui keegi poodi siseneb tuleb öelda tere.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.12.2006 09:07:00
|
|
|
Jolinar, ää põe.
nagu näha, väga konkreetne ja efektiivne kohustus. pealegi pole tere/headaega ütlemine veel kellelegi halba teinud.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jolinar
HV kasutaja

|
08.12.2006 09:09:08
|
|
|
| londiste kirjutas: |
Jolinar, ää põe.
nagu näha, väga konkreetne ja efektiivne kohustus. pealegi pole tere/headaega ütlemine veel kellelegi halba teinud. |
Ei, ega ma ei ütlegi, et see paha on või midagi, lihtsalt mõtlesin, et lükkan ümber arvamuse nagu Enteri teenindajad kõik seda rõõmust või heast südamest teeks. Kindlasti on ka neid muidugi.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|