Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  G70/71 ehk GF7800/7900/7600 seeria teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 294, 295, 296  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mkk
HV vaatleja

sõnum 07.12.2006 14:45:48 vasta tsitaadiga

nojah..praegu saab juba 8800gts arvutikeskusest 6500.- icon_confused.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 08.12.2006 01:20:29 vasta tsitaadiga

ma siin ennist rääkisin et mul selline asi juhtus et proovisin siin telekat arvutiga ühendada aga vist tegin midagi valesti... ja juhtus selline asi et arvuti pilti ette ei võta kuigi kast teeb ise häält ja videokaardi ventikas käib ringi . andsin arvuti tuttava IT mehe kätte ja selline asi et sai garantii värki proovitud.kuigi sellest abi polnud . sai siis ostetud Ordist uus ja täpselt sama kaart Club 3D 7900GS ja nüüd selline värks et kui panna see uus kaart arvutisse sisi arvuti pilti ette ei võta ,aga sama kui mitte panna kaarti sisse (ennem arvuti töötas integreeritud reziimil st et see integreeritud värk oli arvutil olemas) ja arvuti töötab ilma videokaardita st et selle integreeritud värgiga? Oskab palun keegi öelda milles viga võib on/olla ?? icon_sad.gif kas ma suutsin emalplaadi kas siis selle videokaardi pesa surmata või siis terve emalplaadi tuksi keerata ?? toiteplokki sai ka proovitud , see on vähemalt terve.. icon_rolleyes.gif ma ei tea arvuti on veel järelmaksuga ka ja äkki oskate öelda ma loodan et tervet arvuti kasti ei tule prügimäele visata ? icon_sad.gif(
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.12.2006 02:00:05 vasta tsitaadiga

miks peaks terve arvuti prügimäele viskama kui arvuti integreeritud videoga kenasti töötab? icon_eek.gif

anyway, puhas loogika juba ütleb, et kui masinal integ. videoga kenasti pilt ees on, ja uus video, mida proovisid pilti ei võta (eeldan, et teises masinas on uue video korrasolek testitud!), siis on vigane ilmselt justnimelt PCI-E pesa emaplaadil! ühesõnaga, emaplaat on niivõrd kuivõrd peetis omadega...

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 08.12.2006 14:06:07 vasta tsitaadiga

Kas näiteks siuke variant ei ole võimalik, et irq konflikt või windows ei saa aru, et tal peale int. videot ka veel päris videokaart olemas on. Kas biosest int. video on disabletud?

Aga teglt üldse, kas ta sul ikka praegu int. videoga võtab pildi ette?

Aa ja siis veel siuke variant, et äkki on driveritega mingi kala videosettingites, et reso/refreshrate liiga suur vms.

Praegu nagu rohkem ideid pole.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 5
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 08.12.2006 15:49:52 vasta tsitaadiga

kui arvuti pilti ette ei võta, siis driverites ei saa jama kohe kindlasti mitte olla!!! mees mõtle loogiliselt icon_biggrin.gif

või no läheneme asjale sinu vaatenurgast siis, oletame, et driveritega jama, mida sa siis ette võtaksid, et arvuti jälle pilti näitama hakkaks, vahetad driverid uuemate vastu? icon_lol.gif

kui int video disable'tud ei ole, siis üsna tõenäoliselt näitaks asi selle sama video pilti edasi! ja irq konflikt ikka tavaliselt pilti eest ei vii icon_biggrin.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 08.12.2006 16:10:33 vasta tsitaadiga

no ei tea, mul on olnd vahest nii, et ei võta buutides MÕLEMASSE molli pilti ette ja ka winni jõudes pole mõlemas mollis pilti (st. ühes on aint) ja kui ma winni veidike driveris näpin molli sätteid, siis on mõlemas pilt olemas ka buutimisel. Maitia vb mul ainukesena olnud sellist asja ja selle pärast pakkusingi 1 variandina driverit ja seejuures EI VÄLISTANUD sinu pcie peetis olemise teooriat. Tõsi, 7600-ga ei ole niimoodi veel õnnestunud mul teha ja pcx-ga pole ka just sinasõber. pluss ma ei loe kuskilt välja, et molli oleks peale seda jama proovitud int. video taga ja seda siis nii pcx kaardiga kui ilma. IRQ-d konflikti ma nii käbe küll ei välistaks, sest olen ise näinud päris suuri probleeme siis helikaardiga seotud irq konfliktist, kus arvutil oli suuri raskusi post scriinilt edasi saamisega ja seda juba ide ketaste tsekkimise ajal (masinaks oli tookord P3 aga see selleks icon_biggrin.gif )

Ürita nüüd seekord mitte tappa anda onju icon_lol.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 5
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.12.2006 16:27:40 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
ma siin ennist rääkisin et mul selline asi juhtus et proovisin siin telekat arvutiga ühendada aga vist tegin midagi valesti... ja juhtus selline asi et arvuti pilti ette ei võta kuigi kast teeb ise häält ja videokaardi ventikas käib ringi . andsin arvuti tuttava IT mehe kätte ja selline asi et sai garantii värki proovitud.kuigi sellest abi polnud . sai siis ostetud Ordist uus ja täpselt sama kaart Club 3D 7900GS ja nüüd selline värks et kui panna see uus kaart arvutisse sisi arvuti pilti ette ei võta ,aga sama kui mitte panna kaarti sisse (enne arvuti töötas integreeritud reziimil st et see integreeritud värk oli arvutil olemas) ja arvuti töötab ilma videokaardita st et selle integreeritud värgiga? Oskab palun keegi öelda milles viga võib on/olla ?? icon_sad.gif kas ma suutsin emalplaadi kas siis selle videokaardi pesa surmata või siis terve emalplaadi tuksi keerata ?? toiteplokki sai ka proovitud , see on vähemalt terve.. icon_rolleyes.gif ma ei tea arvuti on veel järelmaksuga ka ja äkki oskate öelda ma loodan et tervet arvuti kasti ei tule prügimäele visata ? icon_sad.gif(

Emaplaadil 1 PCI-E x16 pesa jah icon_question.gif (kui kaks oleks saaks kaardi teise panna)
7900GS ikka kindlalt terve icon_question.gif (teises arvutis oled seda kaarti proovida saanud? või siis vastupidi...teist kaarti sinu emaplaadi peal?)
...oletan,et probleem on kas videokaardis või selles PCI-E pesas icon_wink.gif ...ise kaldun pigem arvama,et see pesa on nässus icon_rolleyes.gif ,endal oli lausa nii,et ostsin poest uue mobo...lähen koju...ühendan ära ja panen tööle aga võta näpust...pilti ette ei tule icon_neutral.gif ...proovisin siis 2 proset,2 komplekti mälusid,2 toidet jne aga ei midagi...lõpuks langes kahtlus mobole ja viisin selle garantiisse...sain uue vastu ja lambist kõik toimis icon_smile.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 08.12.2006 17:45:11 vasta tsitaadiga

tomorrow, ei toiminud lambist, poest ostetud uued asjad üldjuhul PEAVADKI toimima! icon_biggrin.gif pigem võiks siis öelda, et see esimene plaat sul "lambist" ei toiminud, kuigi eks sealgi oli asjale oma tehniline seletus olemas.

Cooler(-10), kui sa foorumis kellelegi nõu annad, siis pole minumeelest palju eeldada, et sul omal sel alal piisavalt teadmisi/kogemusi oleks. sinu jutust on näha, et sa ei suuda antud juhul probleemi omale korralikult defineeridagi (kuigi probleemi püstitus on ka parasjagu poolik, ent alati saab mingeid järeldusi teha selle põhjal, mis teada on).
ma usun, et kui probleem oleks TEISE MOLLI pildi saamisega, siis oleks hädaline seda ka maininud! niikaua kui ta seda maininud ei ole, on igaljuhul õigem eeldada, et "pilti ei tule ette" tähendab siiski just seda, mida ta tähendama peaks. ära pahanda, et üht sinu võimalikku lahendust kritiseerisin, ürita parem aru saada, mis loogikast sul antud juhul puudu jäi, et sellise läbimõtlematu ideega üldse lagedale tulid.

misasi on pcx kaart???

post screenist mitte edasi saamisel ja monitori signaali mitte jõudmisel on pc puhul vea diagnoosimisel VÄGA suur erinevus! pane see väike teadmine omale kuskile hoiule icon_wink.gif

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.12.2006 21:14:46 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
ma siin ennist rääkisin et mul selline asi juhtus et proovisin siin telekat arvutiga ühendada aga vist tegin midagi valesti... ja juhtus selline asi et arvuti pilti ette ei võta kuigi kast teeb ise häält ja videokaardi ventikas käib ringi . andsin arvuti tuttava IT mehe kätte ja selline asi et sai garantii värki proovitud.kuigi sellest abi polnud . sai siis ostetud Ordist uus ja täpselt sama kaart Club 3D 7900GS ja nüüd selline värks et kui panna see uus kaart arvutisse sisi arvuti pilti ette ei võta ,aga sama kui mitte panna kaarti sisse (enne arvuti töötas integreeritud reziimil st et see integreeritud värk oli arvutil olemas) ja arvuti töötab ilma videokaardita st et selle integreeritud värgiga? Oskab palun keegi öelda milles viga võib on/olla ?? icon_sad.gif kas ma suutsin emalplaadi kas siis selle videokaardi pesa surmata või siis terve emalplaadi tuksi keerata ?? toiteplokki sai ka proovitud , see on vähemalt terve.. icon_rolleyes.gif ma ei tea arvuti on veel järelmaksuga ka ja äkki oskate öelda ma loodan et tervet arvuti kasti ei tule prügimäele visata ? icon_sad.gif(
kui disabled int. video ära
paned by def. PCIE video
kas ta isegi boot screeni ei näita? see kus mälumahtu, kõvakettaid etc näitab
kui seda ka ei näita, siis draiverite probleemi pole, sest sel juhul on kas PCIE või kaart ise küpse
kõike lihtsam oleks proovida mõlemat kaarti siis teise masina peal
kui teises masinas kaardid töötavad, siis on emaplaat küpse
proovida võid loomulikult mõlemat DVI pesa

kui boot screeni aga 7600GS näed, siis on draiverite kala

PS! kui keegi siin vastab probleemile, siis ärge mölisege ega suhelge üksteisega üleolevalt icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif

Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 08.12.2006 22:03:39 vasta tsitaadiga

Suunaks siit ka tibake tähelepanu sinna icon_redface.gif

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=290136&highlight=

Andeks, aga tõesti abi tarvis.
Kui keegi teab kas flashimine on ainuke variant ja kuna ma pole videokaardiga midagi muud peale klokkimise teinud elus, siis võiks seletada ka flashimise "turvalisusest".

Pole veel suutnud leida 7800GTX Go klokitud bioseid icon_sad.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.12.2006 00:27:26 vasta tsitaadiga

Gap'i probleemiga polegi enne kuskile edasi minna kui tüüp on võtnud veavaks tulla ja konkreetselt ära seletada, kas tal on pilt päris must või mingeid märke ikka näitab!
suht hea oleks teada seda, kas too esimene kaart 7900GS läks ikkagi konkreetselt peeti või sai pigem niisama nalja pärast uus kaart ostetud?!

tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 09.12.2006 00:33:29 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
soodent, nagu paljude teiste tegelastega siin foorumis, on ka sinuga see probleem, et sulle meeldib oma nn. oponendi tekstist välja lugeda seda, mida seal tegelikult kirjas EI OLE!!! kui sa ei suuda küllaltki lihtsast eestikeelsest lausest õieti aru saada, siis ehk tuleks võtta mingit täiendkursust või lisakoolistust, kuid ära palun hakka mulle sõnu suhu panema. tean väga hästi, mida ma ütlesin, ja tean, et kedagi ei rumalaks ega lolliks sõimanud ma siin ei ole...ning usun ka, et kui mulle tõepoolest seda niiväga teha meeldiks, oleks mind ilmselt foorumist bännitud või mingi vastav piirang külge poogitud, kuid näed sa, ei ole ka seda!

kui sa tahad minuga vaielda selle üle, et sinu VÄIDE (loe nüüd seda kohta kasvõi 100 korda, kuni kohale jõuab, mida ma ikkagi rumalaks pean!) seoses sm2.0 kohese välja suremisega ikkagi ei olnud rumal, siis palun väga, too asjakohaseid argumente ja seletusi, mis näitaksid, et sul on õigus. kuid ära hakka jälle lolli mängima ja ümbernurga juttu ajama. olen seda varemgi tähele pannud, et sulle väga meeldib hakata kõigest muust kui asjast rääkima, kui keegi sinu seisukohta ei jaga, ja seda otse välja öelda julgeb icon_confused.gif

Siin "geenius" Wiltz mõni kuu tagasi "teadis" shader 2.0 mängude kohta...Nagu ta alati teab kõigest kõike.Vasta siis oma 2 kuud vana tarkuse kohta- kuidas uue Splinter Celli kohta käib.

Winterwind
One
Winterwind

sõnum 09.12.2006 00:35:06 vasta tsitaadiga

hakkab jälle peale? icon_lol.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
soodent
HV Guru

sõnum 09.12.2006 00:37:50 vasta tsitaadiga

Mis sul peale hakkab?Las Wiltz vastab.
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.12.2006 00:38:47 vasta tsitaadiga

kas see teema siit juba kuu tagasi läbi ei käinud icon_rolleyes.gif
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 09.12.2006 00:47:48 vasta tsitaadiga

soodent, no ffs, natukene võiks ju olla mõistust, et mitte kõige peale tuld võtta.
Sa oled ise ka piisavalt palju mööda pannud oma jutuga icon_smile.gif

+ antud juhul ei näe ma kummaltki poolt vaidluseks mõtet.
targem annab järele.

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.12.2006 01:02:16 vasta tsitaadiga

mhmh, mina vaidlen siis kui on millegi üle vaielda! icon_biggrin.gif niisama vastastikune sõnade loopimine mulle huvi ei paku, eks on siin foorumis neid, kes sellest vast aru saanud, ja nagu näha, on neid kellele see mitte kohale ei jõua icon_wink.gif

anyway, mõtlesin, et ma ei ole kade inimene, las teised voorumlased saavad ka natuke naerda (või kuidas iganes keegi reageerib...), mina sain igatahes kümmekond minutit tagasi herr soodentilt sellise huvitava sisuga PS'i thumbs_up.gif

"Arvesta igatahes ,et mul on su mölast kõrini tatt.Varem või hiljem saad maitsta oma külvatud vilja virtuaal pasa."
that would be all, ja see tuli täiesti out of the blue icon_lol.gif huvitav, mis juhtus tüübiga... icon_eek.gif

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.12.2006 01:58:41 vasta tsitaadiga

Tere! Esiteks Suured Tänud Teile kõigile kes püüdsid aidata! thumbs_up.gif icon_wink.gif aga selline lugu oli et arvutit ei ola vaja õnneks prügikasti visata icon_biggrin.gif icon_lol.gif selline lugu oli seal ordis hoopis see uus kaart (Club3D 7900GS) tuli välja et see kaart oli hoopis praak kaart icon_eek.gif vot sulle nalja sest sela kohapela käskis mul sõber seda kaarti teises arvutis proovida ja seal see kaart ka ei töötanud... nii et nad andsid mulle uue kaardi ja nüüd siis lõpuks sain arvuti tööle. uhh ise hirmuga mõtlesin et lasin emalplaadi ka tuksi aga õnneks emalplaat jäi terveks icon_biggrin.gif aga vana kaart jah läks tuksi oli siis ühesõnaga saand tugevat grilli icon_biggrin.gif läbikärssand icon_sad.gif nii et jah et oma viga oli ei maksa ilma kellegi käest küsimata teha mida ei oska teha ühesõnaga õpetund mulle icon_biggrin.gif suured tänud teile veelkord et püüdsite aidata 8)
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.12.2006 02:01:55 vasta tsitaadiga

Muretse endale käbe turvad Wiltz,muidu puistatakse poloonium 210-t sulle varsti pudelisse icon_lol.gif
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 09.12.2006 02:26:35 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Muretse endale käbe turvad Wiltz,muidu puistatakse poloonium 210-t sulle varsti pudelisse icon_lol.gif

Ega turvad siis keemiarünnakut tõrju, pigem ikka vanamoodsamaid käekülgepanekumeetodeid...aga see on juba räme OT icon_neutral.gif

Ma küll nii õnnelik ei oleks kui mu 3000.- maksev vidiukaart sisse peaks kõrbema ja uue peaksin ostma oma kuludega aga vähemalt Gap-i jaoks näis asi lõppevat enamvähem õnnelikult.
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 09.12.2006 16:51:36 vasta tsitaadiga

that would be all, ja see tuli täiesti out of the blue icon_lol.gif huvitav, mis juhtus tüübiga... icon_eek.gif

Lugege Wiltzi kommentaare minu ja tema enda profiilis- out of the blue... icon_mad.gif

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.12.2006 17:02:21 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:

Lugege Wiltzi kommentaare minu ja tema enda profiilis- out of the blue... icon_mad.gif
krt saage omavehl mano a mano kokku ja tehke asi selgeks, ärge kurat risustage foorumit oma lapsiku vaidlemise ja inisemisega
kujutan ette et ma pole ainus, kes ei viitsi teie nägelemist siin jälgida
kasvage suureks
kurat kui kõik tühised asjad suureks puhuda ja tühjast närvi minna, siis pole see elu ka elamist väärt

edit: tuleb meelde, kui üks tüüp siit foorumist ka närvi läks ja mulle koguni helistas ja sõimama ning õiglust jalule seadma hakkas icon_rolleyes.gif
kui sai nagu selgeks tehtud, et tema on minu jaoks täiesti suvaline umbisikuline tüüp ja tema omalt poolt seda sama kinnitas
siis küsimuse peale miks ta siis mulle helistas, kui minu jutt foorumis temast mööda külge maha jooksis, ei osanud ta isegi vastata

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 09.12.2006 17:58:00 vasta tsitaadiga

pealegi on näost näkku ja maybe õlleklaasi taga vms parem maailma asju paika panna icon_wink.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.12.2006 19:40:12 vasta tsitaadiga

@ libe ...sellepärast ma profiili tel.numbrit ei panegi icon_biggrin.gif ;mingid suvalised kujud muidu tahavad ja helistavad icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.12.2006 23:15:33 vasta tsitaadiga

ega nüüd selliste tühjade asjade pärast tülli ei maksa minna juu 8) sry ega mina ometigi teid tülli ei ajanud? icon_eek.gif icon_confused.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  G70/71 ehk GF7800/7900/7600 seeria teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 294, 295, 296  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.