|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
kevvu
HV veteran
|
04.12.2006 16:07:12
|
|
|
Ta ei ole halb mäng täitsa mängitav,aga juhitavus võiks olla parem.
_________________ BMW - nimisõna, Saksamaal valmistatav toode, mis tarbib ühte naftaproduktide vedelat segu ja pikendab ostja riista vähemalt poole võrra |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.12.2006 17:16:59
|
|
|
| Hosta kirjutas: |
Mis seletad et p.sk mäng, kui nii arvad siis ei tea saa mängudest midagi  |
ma isiklikult arvan et tean mängudest nii mõndagi
lihtsalt mul kõrgemad nõudmised mängule et seda hääks nimetaks.
Flatout 2 ei ole halb vaid ütlesk et normaalne ja kärab kah. Aga selle mängu pärast ei ole kordagi nn "magamata ööd" olnud et nii kaif ja sõltuvust tekitav.
Flatout 1 oli paljudele vast liiga raske oma juhitavuse jms värgi poolest. Aga ma kaifisin just seda.
Flatout 2 võrgus mäng on jah hää AGA need peerud võiks anda mingi "programmi" millega võiks igaüks radu juurde teha kuna need default rajad on suht puhta bullshit igavad ühetasandilised minigolf rajad (eriti võrreldes flatout 1 ga)
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
04.12.2006 19:31:51
|
|
|
just .. mulle meeldib kah Flatout1 rohkem .. raskem kuid mõnusam juhitafus ! väga nautisin selle läbi tegelist.... se Flatout 2 hakkab kahjuks sinna NFS-i poole liikuma seepärast ei mnägigi seda .
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
purexpure
HV veteran
|
04.12.2006 19:34:42
|
|
|
Destruction derby on FO2-es huvitavam kui 1 IMO
|
|
| Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
04.12.2006 20:11:06
|
|
|
| purexpure kirjutas: |
Destruction derby on FO2-es huvitavam kui 1 IMO  |
keda need fuck`n DD-d kepivad xD ma ei mängind neid nagunii esimeses osaski...
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kevvu
HV veteran
|
04.12.2006 20:21:55
|
|
|
Mõnda ikka kotib ka ega ainult sinu arvamuse ei loe ju või mis
_________________ BMW - nimisõna, Saksamaal valmistatav toode, mis tarbib ühte naftaproduktide vedelat segu ja pikendab ostja riista vähemalt poole võrra |
|
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.12.2006 21:57:47
|
|
|
Nu DD oli jah sutsu huvitavam seda võin kah öelda. Aga midagi suuresti erinevat ei olnud. Mapid olid ikka suht shittad ja ainukesed huvitavad mapid olid vanast 1 osast võetud.
Midagi uut nagu see Flatout 2 ei toonud. Ja nagu teisedki öelnud oleks selle mängu parem nimetus: Need For Speed: Flatout 8)
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
04.12.2006 22:00:05
|
|
|
| Esimene osa oli parem, aga ega sellelgi suurt midagi viga pole.. Natuke tüütu on, et pead samu radu kogu aeg sõitma.. Samas kui terve sõit rammimisega tegeleda, ei pane seda väga tähele.
|
|
| Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
04.12.2006 22:42:05
|
|
|
| flatout 2 on enda arust täiega jama flatout oli kõvasti mõnusam ja lõbusam sõita,,, 2 suht mõttetu ei mängi seda
|
|
| Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kevvu
HV veteran
|
05.12.2006 16:28:29
|
|
|
Mu arust siin mängus ainult neljaveolistega sõita kuna teiste juhitavus oli ikka täielik jama.
|
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
05.12.2006 16:47:36
|
|
|
Tõesti jamaks võib pidada ainult Flatout1 juhitavust kus autod olid ikka täiesti haigelt ülejuhitavad, seda ainult proffesional variandiga. Normaliga oli kõik vägahea
|
|
| Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
05.12.2006 17:00:16
|
|
|
minuarust flatout 1 oli see pro värk rohkem rooli jaoks... ise mängin gamepadiga aga siiski oli see pro värk liiga vähe fun. normaliga oli lõbusam
samas flatout 2 hiilgab catchup süsteem ikka mõnuga. Vahest on teada et kui teatud isikuga viimane oled ja ta järgi sõidad lõpetad peagi 1 kohaga kuna teised lihtsalt ootavad teda järgi
Üks rada on flatout 2 kus catchup süsteem õieti ei tööta. See oli vist linna sõidu esimene rada. Seal teen lõdvalt 1 ringiga kõigile pähe. Tavaliselt keegi teine peale minu seal sõitu ei lõpeta kuna saab kõik segi rammitud.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
05.12.2006 17:14:47
|
|
|
| Mulle meeldib Flatout 2 rohkem kui Flatout 1, graafika on parem, autosid on rohkem ning juhitavus meeldib mulle just FO2 rohkem. See et radu vähe on paistab mulle pigem plussina. Jäävad kergemini meelde ning ise saad keskenduda rohkem rammimisele. Ma pole mingi hea mängur aga mulle meeldivad just lihtsamad mängud, need pakuvad mulle rohkem lõbu kui sellised mängud kus ajad oma närvid krussi korduvate proovikatsetega.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
05.12.2006 17:25:28
|
|
|
FO2 juhitavus on ikka taevalik
|
|
| Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
195 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
05.12.2006 17:40:01
|
|
|
| Asgate kirjutas: |
| Mulle meeldib Flatout 2 rohkem kui Flatout 1, graafika on parem, autosid on rohkem ning juhitavus meeldib mulle just FO2 rohkem. See et radu vähe on paistab mulle pigem plussina. Jäävad kergemini meelde ning ise saad keskenduda rohkem rammimisele. Ma pole mingi hea mängur aga mulle meeldivad just lihtsamad mängud, need pakuvad mulle rohkem lõbu kui sellised mängud kus ajad oma närvid krussi korduvate proovikatsetega. |
aga ehk teek siis sellise mängu kus on ainult otse tee, pöörama ei pea ja vaid üht nuppu peab kasutama... easy või mis
Samas jah: kurb et kõik mängud lähevad sellise 2+ aju mahu peale. Ja väga vähesed mis ongi sutsu paremad ja keerukamad mis sunnivad aju kasutama vms oskusi peab omama kaovad varste vist üldse ära.
Kui asi ikka liiga easy on siis tüütab väga kiirelt ära. Samas flatout 2 AI cheetib nii mis jube ja juba see rikkub asja ära. Kui ikka auto su ees paneb mingi 300km/h kuigi ta max kiirus on 150 siis ei ole eriti mõnus (catch up toimib seal sama häste kui EA uues NFS seeria pasas).
Samas mis ma ikka kiunun: kui raha nii kergelt kätte saab siis pole ju viga
Graafika kohta niipalju et see mäng ei oma isegi varje. Ainukesed varjud mis on kuuluvad autodele ülejäänud varjud on maha joonistatud 8) Seega pole ka ime miks ta nii sujuvalt jookseb (samas oleks ju võinud olla valik kas varjud on või off)
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
05.12.2006 17:52:49
|
|
|
| angel kirjutas: |
aga ehk teek siis sellise mängu kus on ainult otse tee, pöörama ei pea ja vaid üht nuppu peab kasutama... easy või mis |
Oled küll lahe
| angel kirjutas: |
| Kui asi ikka liiga easy on siis tüütab väga kiirelt ära. Samas flatout 2 AI cheetib nii mis jube ja juba see rikkub asja ära. Kui ikka auto su ees paneb mingi 300km/h kuigi ta max kiirus on 150 siis ei ole eriti mõnus (catch up toimib seal sama häste kui EA uues NFS seeria pasas). |
Sa muudki räägid kui lihtne jne, mängi siis multiplayerit, nett on ju olemas, mis asja sa seal singleplayeris mingite AIdega aega raiskad
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
05.12.2006 17:56:23
|
|
|
ee alguses kui mäng välja tuli tagusingi kõvasti seda MP. Enam eriti ei viitsi kuna rajad igavad.
Seal oli kah vahest huvitavam kuid jah.... suht jura oli kui sattusid kellegagi sõitma kes ainult kihutada tahtis ja rammida ei viitsinud. Siis oli suht: igaüks sõidab üksinda sõit. Või siis kui isegi teisi ootama jäid kuna ise esimene siis mudugist keegi ei saanud aru et rammida võiks... vaid sõitsid täie auruga edasi.
Ühesõnaga palju sõltus kus ja kellega mängida MP sai.
mis ma muidu peeretan siin kui ei oleks ka mp tagunud... ma igatpidi selle mängu läbi teinud.....
SP on see hää asi et seal saab vähemalt rammida. AI on suht idioot seega neid vahest mõnus maha võtta. Ükski sõit ei ole mul möödunud ilma et kõik AI autod läbi oleks käidud...
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
05.12.2006 18:07:56
|
|
|
Aga kaua sa peeretad siin veel siis, mäng on läbi ja lõhku mängitud, oled selle rahvale selgeks teinud ja kõik on tore
Ning netis ongi see huvitav, et teised tahavad võidu sõita ning ise sõidad sodiks teisi
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
05.12.2006 18:17:39
|
|
|
| ajuNolk kirjutas: |
Aga kaua sa peeretad siin veel siis, mäng on läbi ja lõhku mängitud, oled selle rahvale selgeks teinud ja kõik on tore
Ning netis ongi see huvitav, et teised tahavad võidu sõita ning ise sõidad sodiks teisi  |
ma sain kuramuse kicki sageli sellepärast et teistel sõita ei lubanud ja igaüht seina rammisin
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Creat_1
HV veteran

|
05.12.2006 19:51:29
|
|
|
sain kah selle mängu ja on tunduvalt parem, kui flatout 1...
|
|
| Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
05.12.2006 19:57:30
|
|
|
| Creat_1 kirjutas: |
sain kah selle mängu ja on tunduvalt parem, kui flatout 1...  |
Väidaks vastupidist. Minuarust oli esimene kuidagi nagu reaalsem, teine muutus lapsikuks vms.
|
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
05.12.2006 20:20:51
|
|
|
ma suht kindel et 2 osa päästaks ära see kui tehtaks radu juurde ja huvitavamad rajad mitte ainult ühtepidi ring ühel tasandil. kui ikka flatout 2 läbi teha (aka karjäär) siis lõpuks on nendest radadest nii siiber et ei viitsi enam neid sõitagi. vast need kes flatout 1 kiruvad ei ole seda läbi teinud kuna seal oli iga kord uus rada (kasutati erinevate radade lõike ära aga siiski võib nimetada uueks rajaks kuna korduvaid kohti oli vähe). Free mode on kah ära võetud (aka flatout 1 sai vabalt ringi sõita) kuna vist ei taheta näidata kui tühi see map on või siis on kohti kus läbi mapi võib vajuda.
aga kurb et mingit värki ei ole millega saaks ise radu teha. piixu see AI siis vähemalt oleks MP huvitavam
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 05.12.2006 20:22:04, muudetud 1 kord |
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kevvu
HV veteran
|
05.12.2006 20:21:59
|
|
|
Siin ei saa vastu vaielda,sest maitseid ju ikka erinevaid.
|
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mcaff
Piiratud kasutaja

|
05.12.2006 20:29:45
|
|
|
Minu jaoks on mõlemad on head aga eks mõlemil omad + ja - .
FlatOut 2 on juhtimine kehv ja pole siiani ära harjunud, jällegi graafikat peab kiitma
FlatOut oli vastupidi graafika jama aga juhtimine super 8)
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
05.12.2006 20:31:13
|
|
|
| kevvu kirjutas: |
| Siin ei saa vastu vaielda,sest maitseid ju ikka erinevaid. |
Täiesti õige aga enamus kes on kummagi osa läbi mängind arvab et esimene parem, kes mitte see valetab
|
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
| tagasi üles |
|