praegune kellaaeg 07.12.2025 21:10:56
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Scart
HV Guru

|
30.11.2006 19:23:04
|
|
|
| Jalutaja kirjutas: |
Gamespotis on San Andrease graafika mõlemal versioonil 8 punkti vääriline.
|
mitte, et PC peal poleks selle mängu graafika ikka kohutavalt halb.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
30.11.2006 19:33:28
|
|
|
COD3 hea võrdlus kolmest konsoolist Gametrailers
_________________ zero |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yoyoo
Kreisi kasutaja

|
30.11.2006 20:57:24
|
|
|
COD 3 tõesti väga hea
Muide kuna siis eestisse jõuavad, mingi suvi 2007 jah ?
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
30.11.2006 20:59:13
|
|
|
| yoyoo kirjutas: |
COD 3 tõesti väga hea
Muide kuna siis eestisse jõuavad, mingi suvi 2007 jah ? |
Märts vist oli.
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
01.12.2006 08:34:04
|
|
|
cod 3 360 on ju müügil euros, see kui eestis pole on iseasi. üksimäng sellel on suht puine olen vist kusagil lõpupoole aga nagu vanades osadeski suht tuim kõmmutamine, gow-prey-fear-far cry siiski etemed minuarust, samas onlines võib asi teisiti olla pole omal hetkel live järgi ei oska kommentida.
http://www.game.co.uk/ViewProduct.aspx?cat=11299&mid=328718
oh ma ei pand tähele et ps3 teema, nüüd saan auronilt ta geniaalse "billikastiomanik" klassifitseerimise arvatavasti
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.12.2006 10:55:01
|
|
|
| kalapala kirjutas: |
| Ma arvan, et on aeg maapeale tagasi tulla. Sony on oma promo videodega inimestel pead sassi ajanud. |
Nu minul ei ole küll sony pead sassi ajanud. Mina arvestasin sellega, et tuleb kõvasti võimsam ja paremat pilti näitav kui PS2 mis ongi asja point ja thats good enuff for me. Kuna mängind erinevate konsoolide ja PC peal mingi 15+ aastat siis olen suht alati juba igast doomi jms. aegadest kursis olnud sellega kuidas iga järgmine konsool, graafika kaart jne. lubab reklaamis sellist graafikat, et ei tee elul ja mängul enam vahet ja silmamunad hüppavad peast välja. Nii see on alati kõikide asjade reklaamiga olnud ja lihtsalt silmakirjalik iniseja on see kes hakkab 100% sama nõudma. Autoreklaamide ju kahh, et OMG nissan päääffainder tegelt ei muutugi ussiks mägedes sõites ega suureks robotämblikuks üle kivide ronides ja tsitröön C4 auto kahh ei ole tegelt siuke lahe tantsiv tränsformer robot 8) nagu reklaamis. Mis nüüd saab, OMG mind on petetud
| tsitaat: |
| Tuleb leppida sellega, et PS3-e pilt ei küüni kunagi nende prerenderdatud videodeni, mida Sony veel mõnda aega väga julgelt näitas ja lubas, et päris mängud tulevad samasugused. |
Seda ei tea keegi kurat kuhu ta ajajooksul küündib või mitte. Ega sa 15 aastaselt tea kahh öelda, et kas kõvasti trenni tehes aastate pärast küündind sinnamaani, et 150kg rinnalt suruda või mitte. Ehk siis pole mõtet mingeid ennatlikke järeldusi teha siis kui asi alles lapsekingades. Sellegipoolest arvestades, et hoopis teistsuguse ja siiani progejate jaoks keerulise ja kaugeltki mitte täit potentsiaali kasutava uudse riistavaraga on PS3 out of box samahea kui juba vana tuntud tehnoloogiaga ja aasta aega turul ning tublisti veelgi kauem developeride käes olnud next gen konsool siis need lapsekingad paistavad päris head. Probleem pole mitte siis kui kohe ei olda mingi ulmetase kohe alguses vaid siis kui nö. pole enam kuhugi eriti areneda. Täiesti toore PS3'me tase algab sealt kus xpoxi oma momendil lõpeb.
| Mina igaljuhul ostsin endale xbox360-e ära, ei jõua nii kaua oodata, kuni PS3-e mängud reklaamitud tasemele jõuavad |
Kui võtta ainult sellejärgi mis on maksimumtase graafikas siis PC peal ei saaks üldse eriti mängida. Shuuteritest oleks ainult FEAR ja HL2 kuna enamus teised asjad ei küündi ju pildiliselt "võimaluste tasemele". Ega pilt pole ainuke asi mis mängu mängitavaks teeb ehk siis mina küll ei viitiks xkasti peal mingit niid for spiidi mängida kuna PS3'me peal oleva gran turismo HD ei kasuta ikka kogu võimsust ära 110% ja järsku saask kuskil veel mõni piksel juures olla.
|
|
| Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
01.12.2006 16:08:43
|
|
|
Milleks vaielda, kas üks või teine, kui esmane valik aasta 2006.a lõpus taandub küsimusele, kas tahetakse mängida nüüd või hiljem? Arvan, et see on kõige esimene asi, mille peale ostu kavatsevad isikud peaksid mõtlema. Teises nö faasis, kui on selge, et ootamine kevadeni on vastuvõetav, tuleb tulevasel tarbijal otsustada, kas ta on valmis lisafunktsionaalsusega (HDMI, Blu-Ray, suurema maksimummahuga kõvaketas + võimalus paigaldada muu standardne kõvaketas, alternatiivse OS võimalus) toote eest maksma teisest tootest 40% kõrgemat hinda. Kui need kaks asja on selgeks mõeldud, siis alles on mõtet vaagida, kas ühel on liigselt tumedaid varje või on teisel tekstuurid nõrgavõitu. Vähemalt minu jaoks tunduvad mõlemad nendest väidetavatest puudustest pisiasjadena, millele võib tähtsust omistada alles siis, kui PS3 jaoks vajalik kannatlikkus ja kulutused on vastuvõetavad, s.t. on tegelikult ka olemas reaalne valik.
Eelkirjeldatud protsess kehtib muidugi ainult juhul, kui tarbija teeb oma valiku ilma igasuguse lisapagasita, nt maitseeelistused eksklusiivsete frantsiiside osas. Kui ikka on eluliselt vaja Halo 3 või Gran Turismo 5, siis ei aita enam talupojamõistus.
Muidugi, väited, et PS3 potentsiaal on pea täielikult realiseerimata, ent samal ajal on XB360 potentsiaal pea täiel määral rakendatud, on sama spekulatiivsed kui vastupidised väited. See on küll ilmselge, aga tundub, et selles teemas ei tee ka ilmselgete asjade kordamine halba.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
deepnshit
HV kasutaja
|
01.12.2006 16:31:19
|
|
|
nüüd sai asi kokkuvõetud ilusasti
ja OT alaku
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
02.12.2006 12:17:31
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
| Milleks vaielda, kas üks või teine, kui esmane valik aasta 2006.a lõpus taandub küsimusele, kas tahetakse mängida nüüd või hiljem? |
Tahan mängida nüüd aga xkast ega wii ei paku mulle neid mänge mida ma mängida tahan.
| Teises nö faasis, kui on selge, et ootamine kevadeni on vastuvõetav, tuleb tulevasel tarbijal otsustada, kas ta on valmis lisafunktsionaalsusega (HDMI, Blu-Ray, suurema maksimummahuga kõvaketas + võimalus paigaldada muu standardne kõvaketas, alternatiivse OS võimalus) toote eest maksma teisest tootest 40% kõrgemat hinda. |
Jah mina olen nõus selle kopika peale maksma ja olen veendund, et kui inimesel on niikuinii raha niipalju, et osta lihtsalt teleka taga tilulilu mängimiseks 6500.- maksev konsool ja sellepeale mänge siis see paar tonni eeku vahet ei ole mingi määraja. See oleks umbes analoogne, et ostan suviseks lõbusõiduks miljon krooni maksva sportauto aga sellele mingit pakutavat mõnituhat eeki maksvat lisa ei võta kuna siis läheks "liiga kalliks". Ainult juba blu ray mängja ise eraldi ostes plekib PS3'me hinna. PS3'es saad aga selle nö. tasuta peale + true HD resol mängimine + alt.opsys + muu HDD.
| Kui need kaks asja on selgeks mõeldud, siis alles on mõtet vaagida, kas ühel on liigselt tumedaid varje või on teisel tekstuurid nõrgavõitu. Vähemalt minu jaoks tunduvad mõlemad nendest väidetavatest puudustest pisiasjadena, millele võib tähtsust omistada alles siis, kui PS3 jaoks vajalik kannatlikkus ja kulutused on vastuvõetavad, s.t. on tegelikult ka olemas reaalne valik. |
Ka minu jaoks on need paar asja tegelt pisiasjad mida 99% tõenäosusega reaalselt korralikult seadistatud ja kõrvuti jooksvate piltidega vast ei paneks tähelegi. Aga näe osadel on nagu eluküsimus kaevata mingit fleimarite ininat välja ja siis seda siin suureks puhuda. Paistab see olevat just selliste meeste oma kes just ostsid ikspoxi ja nüüd on hirmsasti vaja end lohutada ja õigustada, et tegelt ka ikka osteti kindlasti parem masin ja parim viis selleks on teist maha teha ja mingit väljamõeldud soppa kaevata. Seda, et kevadeni kannatama peab on loogiline. Tahad endale maja ehitada siis kahh ei sirgu see peale otsuse langetamist üleöö, tahad midagi ilusat oamle osta siis kahh usutavalt pead tellima ja ootama jne. ehk siis elu ongi üks suur ootamine seega ma hästi ei saa su poindist aru nagu mängida oleks eluliselt vajalik just nüüd ja kohe
| Eelkirjeldatud protsess kehtib muidugi ainult juhul, kui tarbija teeb oma valiku ilma igasuguse lisapagasita, nt maitseeelistused eksklusiivsete frantsiiside osas. |
Kui tulevane konsoolitarbja on niivõrd juhm ja ilma maitseelistusteta siis on palju lihtsam tal minna ja osta PS2 poest ja mängida sellega. Mänge ju on ja on see tuleb veel palju odavam kui 6,5k maksev ikspox360.
| Muidugi, väited, et PS3 potentsiaal on pea täielikult realiseerimata, ent samal ajal on XB360 potentsiaal pea täiel määral rakendatud, on sama spekulatiivsed kui vastupidised väited. |
Mis segast jura sa nüüd üritad ajada? See ei ole asi milleüle üldse vaielda kuna see, et uut riistvara ei suudeta kohe täiel määral rakendada ja ära kasutada on fakt. Ajada mingit segast iba, et järsku seekord on ikka hoopis teistmoodi on umbes sama totter kui pakkuda välja, et järsku selles uues ehitatud asjus põlev tuli ei anangi sooja vaid annab hoopis seekord külma ja eeldus, et annab ikka sooja on kõigest spekulatiivne. PS3'me potentsiaal pole kindlasti mitte pea täielikult realiseerimatta vaid lihtsalt kuskil 60-70% (või isegi vähem) realiseeritud.
Mis su point nüüd oli? Et ei tehta GT5 proloogi vaid minnakse kohe täiesti GT5 tegemisele üle?
|
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
02.12.2006 13:59:36
|
|
|
point oli selles et sinu mainitud Gran Turismo HD-d ei tule või noh, mingi concept asi lastakse välja..
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
02.12.2006 18:28:40
|
|
|
| Auron kirjutas: |
| Seda, et kevadeni kannatama peab on loogiline. Tahad endale maja ehitada siis kahh ei sirgu see peale otsuse langetamist üleöö, tahad midagi ilusat oamle osta siis kahh usutavalt pead tellima ja ootama jne. ehk siis elu ongi üks suur ootamine seega ma hästi ei saa su poindist aru nagu mängida oleks eluliselt vajalik just nüüd ja kohe. |
Minu point oli lihtne ja sa mõistad seda kohe, kui oled valmis aktsepteerima, et on olemas inimesi, kes on sinust erinevad. Näiteks sellised, kes tahavad endale osta mängukonsooli ning kellel on üsna ükskõik, kas selle valmistajaks on Sony või Microsoft. Neil on raha olemas ja põhimõtteline otsus üks konsool ära osta tehtud. Nende inimeste jaoks on päris oluline, kas nad saavad selle ostu teha nüüd või märtsis.
| Mis segast jura sa nüüd üritad ajada? See ei ole asi milleüle üldse vaielda kuna see, et uut riistvara ei suudeta kohe täiel määral rakendada ja ära kasutada on fakt. Ajada mingit segast iba, et järsku seekord on ikka hoopis teistmoodi on umbes sama totter kui pakkuda välja, et järsku selles uues ehitatud asjus põlev tuli ei anangi sooja vaid annab hoopis seekord külma ja eeldus, et annab ikka sooja on kõigest spekulatiivne. PS3'me potentsiaal pole kindlasti mitte pea täielikult realiseerimatta vaid lihtsalt kuskil 60-70% (või isegi vähem) realiseeritud. |
Loomulikult ei ole suudetud PS3 tehnilist potentsiaali praegu täiel määral rakendada, sellele ma pole vastu vaielnud. Seda mõistlikult mööndes aga ei ole eriti arukas teeselda, nagu ei kehtiks sama XB360 kohta. Veidi üle aasta turul olnud konsool ei ole mingil juhul seisus, millele viitad oma ilma põhjendusteta kirjapandud lauses:
| Täiesti toore PS3'me tase algab sealt kus xpoxi oma momendil lõpeb. |
Sinu väide, et PS3 launch-perioodi tase algab sealt, kus XB360 hetkel lõpeb, on:
1) spekulatsioon, sest eirab käibetõde, et konsoolidel on tavaliselt vähemalt kolm "elutsüklit", mille kestel ilmunud mängud on üksteisest tehniliselt väga erinevad (mida hilisemas tsüklis, seda kõrgem tehniline tase), ning XB360 on alles jõudnud teise tsüklisse, mistap öelda "lõpeb", olgugi et sõnaga "momendil" pehmendatult, on igal juhul ennatlik;
2) üldistus, sest sa ei täpsusta, mida sa silmas pead "täiesti toore PS3 taseme" ja mida XB360 "momendi taseme" all - ehk siis: mida täpselt omavahel võrdled? (Ise leian, et kui on soov mingil veidral põhjusel tõesti võrrelda kahte konsooli omavahel, siis tuleks näidismaterjaliks võtta pigem eksklusiivsed mängud, mitte platvormiülesed pordid. XB360 graafika seis aastal 2006 on nähtav mängudest Gears of War või Lost Planet - alustada võiks näiteks nendest. Ma ei taha väita, et sellisel kombel võrdlemine peaks tingimata XB360 kasuks lahenema, miks mitte ka vastupidi, aga igal juhul oleks see tõsiseltvõetavam kui senine lahmimine.)
Mis puutub sinu kombesse kasutada väljendeid nagu "segane jura" ja "segane iba", rääkimata siis lugematutest "ikspoksidest" ja "xkastidest", siis neid lugedes näen vaimusilmas paraku alati ohtralt pritsivat sülge. Kuna ma pole enam selles eas, siis puudub ühtlasi soov vastu pritsida. Äkki prooviks ilma sõimlemiseta vahelduseks?
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
02.12.2006 19:00:37
|
|
|
| Minu point oli lihtne ja sa mõistad seda kohe, kui oled valmis aktsepteerima, et on olemas inimesi, kes on sinust erinevad. Näiteks sellised, kes tahavad endale osta mängukonsooli ning neil on üsna ükskõik, kas selle valmistajaks on Sony või Microsoft. Neil on raha olemas ja põhimõtteline otsus üks konsool ära osta tehtud. Nende inimeste jaoks on päris oluline, kas nad saavad selle ostu teha nüüd või märtsis. |
Sellise ostjaskonna kaasamine sellisesse arutellu, et kumb parem tehniliselt on ju täiesti mõttetu.
Sinu väide, et PS3 launch-perioodi tase algab sealt, kus XB360 hetkel lõpeb, on:
1) spekulatsioon, sest eirab käibetõde, et konsoolidel on tavaliselt vähemalt kolm "elutsüklit", mille kestel ilmunud mängud on üksteisest tehniliselt väga erinevad (mida hilisemas tsüklis, seda kõrgem tehniline tase), ning XB360 on alles jõudnud teise tsüklisse, mistap öelda "lõpeb", olgugi et sõnaga "momendil" pehmendatult, on igal juhul ennatlik;
2) üldistus, sest sa ei täpsusta, mida sa silmas pead "täiesti toore PS3 taseme" ja mida XB360 "momendi taseme" all - ehk siis: mida täpselt omavahel võrdled? (Ise leian, et kui on soov mingil veidral põhjusel tõesti võrrelda kahte konsooli omavahel, siis tuleks näidismaterjaliks võtta pigem eksklusiivsed mängud, mitte platvormiülesed pordid. XB360 graafika seis aastal 2006 on nähtav mängudest Gears of War või Lost Planet - alustada võiks näiteks nendest. (Ma ei taha väita, et sellisel kombel võrdlemine peaks tingimata XB360 kasuks lahenema, miks mitte ka vastupidi, aga igal juhul oleks see tõsiseltvõetavam kui senine lahmimine.) |
Hehh loe nüüd oma jutt läbi ja näed isegi, et räägid ju asja ise lahti ehk siis konsoolidel on suht kolm tsüklit - esimene ehk siis algsed asjad mis tegelt lõpuks edulistega võrreldes on juustud, teine kus asjad on juba vinged ja kolmas kus nö. on suudetud see viimane pärl masinast välja pigistada ja millekõrval esimene tundub niijube, et ei tahaks uskuda, et siukest jura kunagi toodeti samale masinale. Nagu sa ka ütlesid siis ikspox on teises tsüklis millepuhul tulebki mängu see, et kuidagi imelik on võrrelda ühe generatsiooni konsoole millest üks on juba oma edulises teises tsüklis aga teine esimeses. St.et võrrelda saab alati kõike aga natuke narr on siis nö. seda toorest ehk esimese tsükli masinat maha teha. Sama narr oleks kui jõusaalis mingi mitu aastat kõvasti teinud tegelane säraks kui ta sellisest võimekam on kes esimest korda uksest sisse astus. Antud hetkel aga pole asi nii. Antud hetkel esimeses "tsüklis" out of box PS3 mis kasutab suht uudset ja seega keerulist tehnoloogiat millele pole samalihtne progeda kui ikskastile on sama võimekas kui aasta aega turul ja veelgi kauem developeride käes olnud konkurendi masin.
| Mis puutub sinu kombesse kasutada väljendeid nagu "segane jura" |
Jah ma pean sellist juttu segaseks juraks kus keegi üritab kahtlust ja segadust külvata analoogse lausega: "sellegipoolest kunagi ei tea ja igast asju kuskil võibolla vahest juhtub" ehk siis tegelt ei ütle mitte midagi argumenteerivat. Antud juhul oli selleks sinu väide nagu PS3'me peal nö. asjade paremaks arenemine on puhas spekulatsioon kuigi samas nüüd ise hiljem ütled, et konsoolidel on kolm tsüklit millejooksul nende peale tehtava tase areneb - ehk siis tsiteerides sind "tehniliselt väga erinevad". Seega selle "tsükli" loogika järgi kui on kolm tsüklit ja nüüd PS3 on esimeses tsüklis samahea kui ikspox teises tsüklis ütleb ju tsükliloogika 8) , et PS3'me kolmas tsükkel oleks siis samhea kui ikspoxi neljas tsükkel. Kuna neljandat tsüklit pole siis järelikult on parem.
|
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zpeedy
Kreisi kasutaja
|
02.12.2006 19:02:45
|
|
|
| Segane jura
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
02.12.2006 19:16:43
|
|
|
Antud hetkel esimeses "tsüklis" out of box PS3 mis kasutab suht uudset ja seega keerulist tehnoloogiat millele pole samalihtne progeda kui ikskastile on sama võimekas kui aasta aega turul ja veelgi kauem developeride käes olnud konkurendi masin.
|
Aga on juba korduvalt tõestatud ju et Kutaragijaama "esimese tsükli" mängud sakivad billikast 360e "teise tsükli" omadega võrreldes. Multiplatvorm pordid jooksevad kõik 5 fps ning Resistance jääb Gears'ile visuaalilt samamoodi alla. "Sama võimekas" on ainult illusioon, vähemalt hetkel.
Ning mulle meeldib kuidas sa tõlgendad keerulise programmeeritavuse ümber kärpimata potentsiaaliks 8)
Protect zhe company honor.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jalutaja
HV kasutaja

|
02.12.2006 19:29:36
|
|
|
Mis puutub sinu kombesse kasutada väljendeid nagu "segane jura" ja "segane iba", rääkimata siis lugematutest "ikspoksidest" ja "xkastidest", siis neid lugedes näen vaimusilmas paraku alati ohtralt pritsivat sülge. Kuna ma pole enam selles eas, siis puudub ühtlasi soov vastu pritsida. Äkki prooviks ilma sõimlemiseta vahelduseks? |
Mullegi on nalja teinud, et Auron kujutleb end cooli konsoolimängijana, kes on üle systemwarist.
Aga samas on üks hullemaid sopapritse. Uber sony fanboy.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
02.12.2006 20:08:57
|
|
|
| Jalutaja kirjutas: |
Mullegi on nalja teinud, et Auron kujutleb end cooli konsoolimängijana, kes on üle systemwarist.
Aga samas on üks hullemaid sopapritse. Uber sony fanboy. |
Otsige siis välja XBOX360'ne teemast kasvõi üks minupandud mingi fleimilink stiilis "OMFG look at teh 1337 PS3 gaemZ toetally pwning teh XBOX360 LOLZ" või muud sellist. Oleks endalgi huvitav lugeda Ma ei pritsi midagi vaid lihtsalt lükkan ümber nende väiteid ja tobedusi kes siin PS3 teemas käivad mingit tobedat fleimi ajamas ja pidevalt mingi ixpoxi fanboy "ülevaadet" lingina toppimas kus PS3 on hirmus suxx0rZ ja paha kuna....errr näitab out of box pmst samasugust pilti kui XBOX360 ja mõnes mängus on mängutegijad näiteks mingi muudatuse teinud.
|
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
02.12.2006 20:42:22
|
|
|
Reeglina ei mõõdeta fanboy'smi mitte sellega kui tugevasti keegi fleimib, vaid sellega kui isiklikult oma lemmikkonsooli kohta käivat kriitikat võetakse ning kui agressiivselt sellele reageeritakse. Nii et... jah. Edu.
Muide, eelpool mainitud artikli autor jagab laias laastus sinu arvamust:
| Sam Kennedy's 1UP blog kirjutas: |
| And yes, we all know the PS3 is really a powerhouse and that there are games coming next year that wouldn't be possible on the 360. I guarantee you this, when GTA comes out on both consoles next fall, the PS3 version is going to look significantly better. You'll see. And when Metal Gear Solid 4 finally comes out on the 360 (it will, I know this - oh, and don't act surprised, MGS2 was on Xbox 1 eventually too), it won't look quite as good as the PS3 version. |
120% Xbot, kas polegi? :)
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
02.12.2006 20:46:53
|
|
|
| Minu point oli lihtne ja sa mõistad seda kohe, kui oled valmis aktsepteerima, et on olemas inimesi, kes on sinust erinevad. Näiteks sellised, kes tahavad endale osta mängukonsooli ning neil on üsna ükskõik, kas selle valmistajaks on Sony või Microsoft. Neil on raha olemas ja põhimõtteline otsus üks konsool ära osta tehtud. Nende inimeste jaoks on päris oluline, kas nad saavad selle ostu teha nüüd või märtsis. |
Sellise ostjaskonna kaasamine sellisesse arutellu, et kumb parem tehniliselt on ju täiesti mõttetu. |
Või nii. Kui inimene ei ripu ihu ja hingega paari tähelühendi küljes ning ei tee automaatselt ja ilma valmis toodet nägemata kindlat lubadust nende tähelühendite nimel raha välja käia, siis see inimene ei ole võimeline ilusat pilti väärtustama või tehnikast aru saama? Kui mina eriti ei hooli Final Fantasy'st kui frantsiisist, aga ei põlga vahel ära head JRPGd, kas ma siis pole pädev ütlema, et Lost Odyssey on väga kauni graafikaga? Does not compute.
Kõiges muus oli liiga vähe kirjavahemärke ja liiga palju pritsmeid. Mida ma lootsin väljendada oma esialgse postitusega, on see, et neil inimestel, kes soovivad osta lähemal ajal konsooli, mis oleks sõber HDTV-ga, aga kes ei ole vaikimisi Sony või Microsofti püsikliendid, on võimalus otsustada kahe väga ilmselt erineva hinna-, aga sugugi mitte nii ilmselt erineva tehnilise tasemega konsooli vahel. Olen sel arvamusel, vähemalt seni, kuni Eestist saab osta 1080p toega telereid. Või kuni MGS4 välja tuleb.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BARTO
HV vaatleja
|
02.12.2006 20:55:54
|
|
|
| DODONPACHI kirjutas: |
Reeglina ei mõõdeta fanboy'smi mitte sellega kui tugevasti keegi fleimib, vaid sellega kui isiklikult oma lemmikkonsooli kohta käivat kriitikat võetakse ning kui agressiivselt sellele reageeritakse. Nii et... jah. Edu.
Muide, eelpool mainitud artikli autor jagab laias laastus sinu arvamust:
| Sam Kennedy's 1UP blog kirjutas: |
| And yes, we all know the PS3 is really a powerhouse and that there are games coming next year that wouldn't be possible on the 360. I guarantee you this, when GTA comes out on both consoles next fall, the PS3 version is going to look significantly better. You'll see. And when Metal Gear Solid 4 finally comes out on the 360 (it will, I know this - oh, and don't act surprised, MGS2 was on Xbox 1 eventually too), it won't look quite as good as the PS3 version. |
120% Xbot, kas polegi?  |
Mõttetud sõnad, nad lähevadgi selle peale välja, et lubavad ei tea mis pudrumäed kokku ja siis kui mäng tuleb PS3 omanikutel mokk töllakil.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BARTO
HV vaatleja
|
02.12.2006 21:00:50
|
|
|
| Ega mitte, lihtsalt lugesin Sam Kennedy teksti.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
02.12.2006 21:19:27
|
|
|
Point on siis selles, et need sõnad vastavad tõele.
MGS 4 on Kojima Productions'i mäng. Kojima Productions on, traditsiooniliselt, selline firma kelle mängud võtavad saadaval olevast riistvarast maksimaalset. Sestap on ka loomulik eeldada, et MGS 4 pigistab PS3'e keerukast arhitektuurist kõike välja mida pigistada annab.
Sama võib öelda ka GTA frantsiisi kohta, mis peab üheltpoolt enda visuaali parandama, et suuta paremini konkureerida Saints Row'i ja muude kloonidega ning teisalt hoolt kandma selle eest, et mäng ei tunduks liiga kramplik San Andreas'ega võrreldes, elik tagama tohutu liikumisvabaduse elavas linnas/linnade kogumis.
Komistuskiviks on mõlemal juhul ruumipuudus. Eeldades et MGS 4 on üsna lineaarne, peaks olema võimalik teda näiteks kahe plaadi peale ära jaotada. GTA puhul see aga võimalik pole, sest plaatide vahetamine hävitaks koheselt tohutu maa-ala illusiooni, mistõttu Rockstar mujalt mängu kohendama peaks et ta DVD-9'le ära mahuks. Halvemal juhul võib mängu puhul HDD kohustuslik olla ning veel halvemal HD-DVD draiv. PS3'e puhul, millel on minimaalselt 20 GB HDD ning suuremahulised Blu-Ray kettad, seda probleemi pole.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
02.12.2006 22:56:04
|
|
|
| niiet tuleb veel ikkagi oodata millal ps3 müügil ja siis veel kuni mõni hea mäng 07 jõuluks saada, seni aga 360 on juba 2 aastat töös olnud.
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
03.12.2006 04:02:53
|
|
|
| auron no offence, aga antud hetkel paistad sina siin haige ps3 vännboina, kes kasutades sõnu ikspoks ja billiboks ja jumal teab mis veel suust tuleb, oled tohutus paanikas, kui keegi julgeb mõne ps3 kohta käiva arvustuse välja tuua kus xbox parem paistab. accepti fakti, et hetkel on x360 paremate mängude ja parema graafikaga kui ps3. täitsa võimalik, et poole aasta või aasta pärast on asi täiesti vastupidine ja ps3'el on ka midagi mängida. ma ei ole paadunud x360 fänn, mulle meeldivad kõik konsoolid ja siiani olen kõiki ka omanud ja tõenäoliselt saavad mul ka wii ja ps3 olema, aga hetkel ps3 peale tõesti 10k raha ei raiskaks, sest seal pole ju tõesti absoluutselt mitte midagi mängida.
|
|
| Kommentaarid: 294 loe/lisa |
   |
261 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|