|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Djomka
Kreisi kasutaja
|
29.11.2006 11:24:22
|
|
|
| Jah, L2 graafiline pool on üle WoW graafikast, kui võtta seda püüdlusena reaalsuse poole. Aga võimalused ja PvP on minu meelest ikka WoW'il palju suuremad, algselt kui ma veel L2'te mängisin, siis ma vahepeal korraks proovisin WoW'i ning ma üldse ei kannatanud isegi seda fantaasiagraafilist maailma, kuid nüüd, väga mõnus ja rahustav on see minu meelest. Aga eks ta ole jah, maitse asi, nagu mul allkirjas on öeldud.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
29.11.2006 16:47:57
|
|
|
mõlemal on omad +/- pooled, aga ise olen L2 nii kaua mängind et pole seal midagi uut mulle enam eriti, ja wow on hea vaheldus sellele, pealegi jääb rohkem aega life poole peale. wow komuun ka kõvasti suurem.
L2 pvp system on kordades parem kui wow oma, wow-is tappad vastase maha ja ei saa sealt erilist rahuldust, L2 kaotab teine inimene expi mis retailis kõrge lvli juures annab tunda, ja L2 PK system mis on parim asi üldse, wow-is exp loss ja pk asi täielikult puudub. saad ainult oma honnor punke vms. ja sellega asi piirdub. wow-i eeliseks on see et seal skillide valik on kõvasti suurem ja sa pead ikka teadma mida sa teed, L2-s on see rohkem F1, F2, F3.
graafikas on ka L2 wow-ist kõvasti yle, aga ega wow-i graafika ka nii hull pole, alguses natuke imelik jah aga harjub ära, gameplay>graafika
oleks L2 retailis samasugune komuun nagu wow-is laseks vabalt retailis edasi, see eesti komuun ja suured raidid just wow-i tõmbasgi.
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
2 :: |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
29.11.2006 16:52:20
|
|
|
| tsitaat: |
graafikas on ka L2 wow-ist kõvasti yle
|
kahjuks on stilistika ka v2ga erinev, nii et sellist v2idet ei saa teha. pigem on asi maitses, et kui meeldib selline syngem fantasy teema siis l2, kui selline l6busam siis wow.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RTMS
HV kasutaja
|
29.11.2006 17:18:04
|
|
|
Mulle küll L2 sünge ei tundu Pigem ikka reaalsem vms..
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
29.11.2006 17:23:55
|
|
|
no kui sa vaielda tahad, siis paljud asjad wowis on ka ikka reaalsusele p2ris kylje all.
aga see ple v6itlustanner. erinevad m2ngud liigagi, 2rge laskume f2nboilismi.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RTMS
HV kasutaja
|
29.11.2006 17:28:45
|
|
|
| Reaalsus reaalsuseks ma just imestasin pigem selle sünguse koha pealt, minu arust L2 küll sünge mäng pole..
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Abazel
HV vaatleja
|
29.11.2006 18:22:26
|
|
|
| Üks on hardcore mmorpg austajatele suunatud pela. Üldse ei imesta, et eesti communitit pole sisuliselt olemas. Teine on tavaline massidele suunatud carebear mmorpg, mille eesmärk on lihtsalt võimalikult palju subscribereid saada. Kaks täiest erinevat valdkonda. Ma olen L2 retaili üle kahe aasta pelanud, L2 on küllaltki palju tobedaid vigu aga selle aja jooksul pole saranast mmorpg välja tulnud ja lähiajal ei paista midagi tulemas kah.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
29.11.2006 23:13:14
|
|
|
| Üks on hardcore mmorpg austajatele suunatud pela. |
muig, te ajate mind naerma juba.
t2itsa turvaliselt v6ib 6elda, et pve seisukohalt on wow "hardcore"m kui l2. ning pvp poolest n6uab wowgi rohkem m6tlemist ning kiirust kui l2.
see, et wowis ple pvp-l negatiivseid kylgi, ei tee veel l2 e "omg uber haxxor hardcore pro mmorpg geim"
ei ole m6tet hakata oma m2ngu perset lakkuma, enne kui teise pooled selged. kui v2ga vajadus on langeda f2nboilismi saame kindlasti seda j2tkata vaidlustandri all, mitte seda teemat risustades.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
30.11.2006 00:22:37
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
t2itsa turvaliselt v6ib 6elda, et pve seisukohalt on wow "hardcore"m kui l2. ning pvp poolest n6uab wowgi rohkem m6tlemist ning kiirust kui l2.
see, et wowis pole pvp-l negatiivseid kylgi, ei tee veel l2 e "omg uber haxxor hardcore pro mmorpg geim"
ei ole m6tet hakata oma m2ngu perset lakkuma, enne kui teise pooled selged. kui v2ga vajadus on langeda f2nboilismi saame kindlasti seda j2tkata vaidlustandri all, mitte seda teemat risustades. |
go fux0r jerselff niggah plix plox!!
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
30.11.2006 00:30:46
|
|
|
see, et wowis pole pvp-l negatiivseid kylgi, ei tee veel l2 e "omg uber haxxor hardcore pro mmorpg geim"
ei ole m6tet hakata oma m2ngu perset lakkuma, enne kui teise pooled selged. kui v2ga vajadus on langeda f2nboilismi saame kindlasti seda j2tkata vaidlustandri all, mitte seda teemat risustades. |
minu viimane post siis selle vaidluse kohapealt.
esiteks pole minuteada sa L2 retaili mängind et nii julgelt siin vaielda, wow pve koha pealt ei ytleks küll et ta harcore on. 1-2 kuud ja on sul max lvl käes, samas aga L2 6-10 kuud kõva grindi et max lvl saada. geariga ei ytleks et L2 kergem on kui wow-is kui sa just raskelt farmeritelt raha ei osta. L2 isegi raskem S grade saada retailis.
pvp kohapealt jah, nahu ma enne mainisin siis wow-is on rohkem võimalusi ja pead teadma mida sa teed, aga see et pvp-l negatiivseid kylgi pole on küll raskelt mööda.
kokkuvõtteks on mõlemad suht erinevad mängud ja nagu ma mainisin on mõlemal omad vead, pole neist kumbgi perfect, aga ikkagi 2 kuulsamat ja parimat mmrpg-d.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
30.11.2006 10:36:57
|
|
|
lvldamise koha pealt olen sinuga n6us, et l2 pakub enamat seal vallas. kuid top lvli peal tiirlebki tegelikult kogu wowi v6lu atm - raidimine. eks wowi expansion annab juurde non raidimise contenti p2ris k6vasti.
aga nagu ytlesin, m2ngud on erinevad ja 2rme vaidle. l2 meeldis mulle kah kunagi aga see l6pmatu grind tyytas l6puks 2ra.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
30.11.2006 15:00:41
|
|
|
lvldamise koha pealt olen sinuga n6us, et l2 pakub enamat seal vallas. kuid top lvli peal tiirlebki tegelikult kogu wowi v6lu atm - raidimine. eks wowi expansion annab juurde non raidimise contenti p2ris k6vasti.
aga nagu ytlesin, m2ngud on erinevad ja 2rme vaidle. l2 meeldis mulle kah kunagi aga see l6pmatu grind tyytas l6puks 2ra. |
word! grind võtab kõik lõbu ära( +point and click ) :_D wow on mitu korda funim ja maailm on tuus multikalik vms : D
(lihtsalt minu arvamus )
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
capa
HV vaatleja

|
30.11.2006 15:59:50
|
|
|
imo sellistel vaidlustel pole mõtet....eks igaüks mängib seda mis talle rohkm meeldib ja loomulikult tundub see ka talle parem.... wow vs l2 imo mõlemad on väga head mmorpg'd l2 olen mängind juba umbes 2 aastat....ja kuna hetkel polnud L2'l mulle midagi uut pakkuda mõtlesin wowi mängida vahelduseks....soovitan mõlemaid mänge soojalt
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
30.11.2006 18:56:04
|
|
|
Minule on L2 puhul põhiliseks tõmbenumbriks Castle Sieged ja PvP/PK system. WoW'il pole minu teada ikka midagi vastu panna sellisele mass PvP'le, mis toimub L2'es siegede ajal. Ise retail L2'te ei kannata mängida, kuna see grind on ikka liiga hull ning lisaks sellele veel farmerid ja out of game market. L2 private serverid võimaldavad kiiremini saavutada kõrgema leveli (nii et mäng pole enam *nii* hardcore gameritele), kuid samas säilitab kõik muud L2 head omadused.
Anyways... natuke infot L3 kohta:
Developer: See my hairline receding as I make Lineage 3. That's the result of my hard work.
As Lineage 3 is under development in the Headquarters of NCSoft in Seoul, Director Kim Chi John takes a moment to share what he envisions for the world of Lineage 3.
Lots of races are promised, says Kim, you'll get the typical races as well as some surprises. Human races, Elf races, Speed Races. These are the characters our users have come to know and love throughout the 86 year old heritage of Lineage. We're going to put a lot of money into this project, Kim says, as he lights up a cigar with a wad of dollar bills. We're going to make it accessible to children of 3, their parents and their grandparents. Everybody should play Lineage 3. Unless you're playing Lineage 2 of course.
The last pleasant memory a man should have before he die is his last castle siege, ha-ha, Kim says jokingly. That is how Lineage should be a part of our lives.
Kim hopes to bring people together through his game. It doesn't matter who's on the other side of the computer, because even though a person's friends and guildmates are fat, Lineage will help them see beyond their physical appearance. Fat girls will get married too, because they're pretty elves in the game. Kim stresses that the avatars will be highly detailed, with realistic body physics. It will be just like real life, only with monsters you can kill, Kim promises.
If one is worried that this will be a strain on most modern computers, NCSoft will offer computers for rent. People will pay through their noses and be forever in debt to us. This is good because we can always go to the next generation of players to collect our debts. This game will never end, Kim says with passion, this game is eternal!
With Kim's megalomaniacal drive working with the obsessiveness of Asian people, it is no doubt that Lineage 3 will be the best game anyone with the exception of North Koreans has ever played. |
Ega seal midagi huvitavat polegi peale selle, et erinevaid klasse tuleb juurde. Lihtsalt väike kinnitus, et nad L3'e ikka päris tõsiselt võtavad. Hea koom tekst on ka ikka... kuradi friigid need korealased rsk!
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
30.11.2006 20:21:47
|
|
|
Minu vana L2 crew päästis selle teema!!
NO Fightinnn!!!
Shakira Shakira!!
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
30.11.2006 23:15:56
|
|
|
Minu vana L2 crew päästis selle teema!!
NO Fightinnn!!!
Shakira Shakira!!
|
muig.. sa oled ikka yks eriline eksemplar
amis puutub castle siegesse, siis n6ustun, selline pvp event v6iks wowis olla. v2ga super oleks. selliseid asju on m2ngijad ise proovinud ka korraldada, kuid teades inimloomust siis on alati suudetud teisele poolele sitta keerata.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
01.12.2006 01:32:26
|
|
|
No_Limit on jah üks omapärane tüüp koos teiste L2 kaladega
Igatahes kahju pole,et seda pelatud sai,sieged tõesti olid võimsad...oleks arvuti parem olnud siis oleks vast parim elamus ever!
Tõesti see adrenaliin,tiimitöö,seiklus,värisevad käed ja mõnu kui 1shotid peale jooksvaid vastaseid on fantast
Ning nalja sai ka palju,iga kord kui linnas või mujal neid hobbiteid (dwarfe) jooksmas näed hakkad muigama,või siis kui communitys on sellised lahedad ja halenaljakad vennad oma tekstiga
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
01.12.2006 10:28:28
|
|
|
Meh misss you mens!!
Lähme kõik koos L2 Supreme
Nüüd ma vahipataljoni, mingi fooking 2 päevane teenistus
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
02.12.2006 19:24:12
|
|
|
| Roger10 kirjutas: |
maitse asi! Minu silmis on L2-e graafiline pool ikka tunduvalt üle WoWi omast ja mitte ei taha sinna tagasi minna.  |
I love you.. man... You're my idol... (... Mitte gay versioon..)
WOW... is teh sux. L2 ftw! .
eh vabandust OT pärast
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kix007
HV vaatleja
|
02.12.2006 21:20:34
|
|
|
see on wow-i teema aga tundub rohkem l2-st rääkivat
kahju et wowis pole selliseid adrenaliinirushe nagu l2-s
siiani mäletan kuidas oma just valmistatud a gradega loa alguses kogemata punaseks läksin
käed värisesid nagu vibraatorid aga õnneks sain minema
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
02.12.2006 22:24:37
|
|
|
| Kix007 kirjutas: |
siiani mäletan kuidas oma just valmistatud a gradega loa alguses kogemata punaseks läksin
käed värisesid nagu vibraatorid aga õnneks sain minema  |
see on ikka L2 teema, vaata hoolega rohkem kuhu postitad
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
02.12.2006 23:10:23
|
|
|
| Snaxez kirjutas: |
| Kix007 kirjutas: |
käed värisesid nagu vibraatorid aga õnneks sain minema  |
see on ikka L2 teema, vaata hoolega rohkem kuhu postitad |
Ära pane talle seda pahaks, vaata kui palju siin viimasel ajal Wowist on räägitud.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
03.12.2006 17:42:34
|
|
|
| kui palju seal sieges umbes osalejaid on? mingit siege videolinki oleks anda?
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
03.12.2006 18:02:20
|
|
|
| Anisse kirjutas: |
| kui palju seal sieges umbes osalejaid on? mingit siege videolinki oleks anda? |
Osalejate arv sõltub siege tähtsusest ja ka serveri aktiivsusest. Seda nii retail kui ka privaat serverite puhul. Suuremate retail siegede puhul julgeks pakkuda 500 mängijat mõlemal poolel. Pole ise retaili mänginud nii palju, nii et ehk mõned selle külje pealt targemad oskavad täpsustada.
Proovin mingi video leida... mul enamasti lihtsalt PvP videod, mitte siege.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
03.12.2006 18:03:51
|
|
|
| kui palju seal sieges umbes osalejaid on? mingit siege videolinki oleks anda? |
mine youtube ja kirjuta sinna l2 siege vms ja saad teada.
_________________ Ole tore ! |
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
03.12.2006 18:39:13
|
|
|
| kotmarjak kirjutas: |
mine youtube ja kirjuta sinna l2 siege vms ja saad teada. |
peast soe oled või? need kohutavad videod mis seal on. Esiteks sitt kvaliteet ja teiseks on enamus mingitest imelikest private servudest....
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
03.12.2006 18:59:59
|
|
|
aga ettekujutuse saab.
siin alles oli ka sitaks linke l2 seoses.
|
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
03.12.2006 19:33:49
|
|
|
| kotmarjak kirjutas: |
aga ettekujutuse saab.
siin alles oli ka sitaks linke l2 seoses. |
Ettekujutuse saab, aga arvatavasti vale ettekujutuse.
Igastahes. Siin üks video, kuid kahjuks ei ole tegemist eriti pingeliste lahingutega. Esimene lahing nad ei kaitse isegi müüride pealt vaid jooksevad vastaste lippude juurde (need on nagu spawn pointid mida ründava clan leader saab lossi lähedusse panna). Teises on vastased nende lossi sisse tunginud ja nad tulevad selja tagant vastaste lippude juurde, et neid maha võtta enne kui nad buffida jõuavad. Kolmas on sisuliselt sama, mis teine. Video vaatenurk on siis endgame damage dealer klass - Sagittarius.
http://files.filefront.com/dvp_11_121106avi/;6178798;;/fileinfo.html - 18:39 min, 412 Mb
Kõige paremad lahingud on ikka siis, kui vastased sind trooni ruumi suruvad ja siis seal nende rünnakuid tagasi tõrjud. Sellist videot kahjuks hea kvaliteediga ja uuemast Chroniclest kui C2 ei leidnud.
Paar screenshoti throneroom PvP'st L2Enraged privaat serveris:
http://img360.imageshack.us/my.php?image=shot000283iw.jpg
http://img480.imageshack.us/img480/7430/shot000101ol.jpg
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
03.12.2006 21:31:48
|
|
|
Ahh see Enraged'i Siege oli üks parimaid, millest ma osa võtnud, kahju et mind pildil näha pole.
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
03.12.2006 22:00:27
|
|
|
oli jah ma boxisin WC'd nii et ei julgenud eriti screenshote teha, kuna kartsin, et client crashib . Selle peal oled sina ka -> http://img400.imageshack.us/my.php?image=shot000297qq.jpg. See on see hetk, kui Exoduse flag maha juba võetud ja me neid lossist välja peksame .
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Femb
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
04.12.2006 15:31:52
|
|
|
Mine naudi oma L2J kusagil mujal ainult freetime foorumi sugused jobud mängivad seal.
Tulge parem L2 Supreme, ma tahan teid tappa.
L2 Paradise alliance rusudesse arvatavasti. Veel pole midagi kindlat, aga a1m ütles, et tehakse rusudest clan, nii et arvatavasti lähen sinna.
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant
viimati muutis No_Limit 04.12.2006 17:36:41, muudetud 1 kord |
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.12.2006 17:04:50
|
|
|
| ever mis clani sa lähed üldse?
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
04.12.2006 19:29:14
|
|
|
ise ka supi m2ngima. psp'ga on lahe wifit kasutada
|
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
08.12.2006 12:59:54
|
|
|
Keegi Lineage2 Abyssis mängib? Peaks olema suur vene päritolu privaatserverite kommuun vm, kus ka peale selle UO ja SC olemas.
--
Kust ma leian Ratman Warriorit? Orc Monk classchange questi jaoks tarvis, aga kuskilt ei leia kuramus.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
08.12.2006 13:21:06
|
|
|
Mina mängin aeg-ajalt Abyssis , praegu paus . Mis serveris mängid ?
Ratmanid on Gludio ligidal
http://www.l2db.ru/location.php?id=359
Üldiselt soovitaks questi aktiivseks teha , tihti on siis kaardil enam vähem spawn point näidatud .
_________________ Back to Nvidia . |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
08.12.2006 13:46:28
|
|
|
Aitäh, eile alustasin x300 PvP serveris. Samas kui x7 on koraliku neitga, siis ehk võin sinna ka tulla mingiaeg, hetkel lihtsalt vaatan mida mängida
Samas on mingi imelik asi, panen user ja passi ja enamasti ei saa serverivalikut ette OK'ga Ja saan disconnecti ka seal tihti.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
08.12.2006 14:01:52
|
|
|
Hmm , tegid class questi x300-s ? Seal kõik quest markid Alexandra juures müügil .
x300 on veel vana provideri peal ja lagine , x3 toodi parema provideri peale ja seal ping langes korralikult .
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
08.12.2006 14:42:59
|
|
|
| Asdaf kirjutas: |
Hmm , tegid class questi x300-s ? Seal kõik quest markid Alexandra juures müügil .
x300 on veel vana provideri peal ja lagine , x3 toodi parema provideri peale ja seal ping langes korralikult . |
Trademaa tegin jah, otsast lõpuni.
aga rahvas on küll ilgelt PvP peal väljas, ma ei saa lvldadagi vahest.
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
08.12.2006 16:33:41
|
|
|
Suht PK värk jah seal kuna PK saab suht ühe mobiga ära pesta , siis käib kogu aeg üks selga nukemine .
Ennast PVP suurt ei huvita , sai x300 rohkem eri tegelaste testimiseks kasutatud .
Kuna tegemist suht spetsiifilise servuga ( raha per level tuleb kuidagi vähe kokku , tegemist tegelt rohkem high rate kui PVP servuga selles suhtes ) , siis on melee tegelastel natuke raske enda relvade ja armori jaoks raha kokku saada .
Nõme küll , aga kui sul rahaga raskusi siis soovitaks mingi nukeri/summoneri teha ja 90% summoniga farmida .
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MatMan
HV vaatleja

|
08.12.2006 17:10:32
|
|
|
Hei, kui keegi viitsib võiks mulle öelda väga häid C4 servereid
_________________ Parimate soovidega, MatMan.  |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
08.12.2006 17:23:23
|
|
|
| MatMan kirjutas: |
Hei, kui keegi viitsib võiks mulle öelda väga häid C4 servereid  |
ainult väga head C5 serverid on kahjuks: http://www.lineage2.com/
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
08.12.2006 18:08:57
|
|
|
on server kellel pole raha oma webi lehe ülevalpidamiseks, rääkimata siiamaani olematust serverist kus kõik unes juba hoogsalt mängivad
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
08.12.2006 18:39:04
|
|
|
on server kellel pole raha oma webi lehe ülevalpidamiseks, rääkimata siiamaani olematust serverist kus kõik unes juba hoogsalt mängivad  |
Snaxez shh, ära võta meilt ainsat asja, mis meid elus hoiab
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Abazel
HV vaatleja
|
08.12.2006 18:46:06
|
|
|
Oled sa üldse L2 retaili näinud või tegemist mingi wow private serveri rotiga, kes ei suuda isegi 200 eeq kus maksta? Wowi pvp on täielik carebear pask, mõttetu. Sa võid oma teise poolega kaduda wow'i topicusse kus kõik teised <8 aastased on.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
FraanCh
HV kasutaja
|
08.12.2006 18:49:16
|
|
|
ise len n2id kuidas priva serverites mängitakse, aga jah ma mängin kalonlinet hoopis tuli ennem lineaget välja ja mängu point sama
www.kalonline.com kui kedagi huvitav free game on
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
08.12.2006 18:51:38
|
|
|
Reeturid, kes siis WoW'i peale üle läksid: Snaxez, Ins aka insomnia, Capa aka CJ, m2sser
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
08.12.2006 19:01:04
|
|
|
on server kellel pole raha oma webi lehe ülevalpidamiseks, rääkimata siiamaani olematust serverist kus kõik unes juba hoogsalt mängivad  |
just wait and see, wait and see. WoW ftw jah?
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
08.12.2006 19:16:39
|
|
|
| No_Limit kirjutas: |
| Reeturid, kes siis WoW'i peale üle läksid: Snaxez, Ins aka insomnia, Capa aka CJ, m2sser |
i rest my case, ever
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |