Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Winterwind
One

|
28.11.2006 21:17:12
|
|
|
Revage kirjutas: |
Mis selle rd600 seeria nimi olema saab ? |
RD on chipset ja AMD-d vaevalt videokaartidele tuleb
R600 peaks olema X2***
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
28.11.2006 22:09:15
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
ATi-l olid sämplid enne valmis kui nvidial, nvidia lasi kaardi enne välja, päev enne korjas osad tagasi
kuna mõned komponendid olid vigased, sellegipoolest müüakse hetkel ka neid nn vigaseid kaarte. |
Ning siit leian ma suurima põhjuse, miks toetada ATi't nVidia asemel.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
anti666
HV kasutaja
|
28.11.2006 22:19:04
|
|
|
Ega see et sämplid ennem valmis olid ei tähenda veel tingimata et asi on parem ja kiirem... Paratamatus on see et nvidial on jällegi turul toode millele ATI poolel pole veel miskit hetkel vastu panna.
Tahaks küsida, et kui G80 on CPU poolt kõvasti piiratud, siis kas on võimalust et ATI uus põlvkond ei ole nii tugevalt sõltuv CPUst, aga on sama kiire/kiirem kui G80? Tuli tsipa segane aga ehk siiski arusaadav.
_________________ Siin on siis signatuur, mis lisatakse soovikorral minu sõnumitele  |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
28.11.2006 22:30:37
|
|
|
erick, kiirus ei ole standardites kindlaks märatud. Samuti saab vähemalt HL2 üsna kenasti hakkama ka siis kui kõik shaderid on FP16 peal, vähemalt läbi 3d analyzeri asja jooksutades vaatas mulle vastu üsna ilus pilt.
ATi launch oli juba ammu teada Q1 2007 kuigi kaart ammu enne nvidiat sämplina väljas. |
Natuke sarnane lugu oli ka R520'ga
anti666 kirjutas: |
Tahaks küsida, et kui G80 on CPU poolt kõvasti piiratud, siis kas on võimalust et ATI uus põlvkond ei ole nii tugevalt sõltuv CPUst, aga on sama kiire/kiirem kui G80? |
Minimaalne vahe võib sisse tulla draiverite prose koormamisest. See vahe jääb üsna kindlasti <5%, kui see üldse eksisteerib.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
viimati muutis Ho Ho 28.11.2006 22:32:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.11.2006 22:33:28
|
|
|
Winterwind, mida täpselt näitab sämplite valmisolek?
ja selle tagasikorjamise osas pole just päris nv enda viga. tootja käkkis resistoritega iirc.
edit: sämplite valmisoleku osas jõudis Ho Ho midagi asjalikku juba öelda.
hl2 osas suutsid mingid tüübid teha fx seeria tarbeks modi mis enamiku shadereid fp16 peale surus ja mõne üksiku fp32 peal tegi. töötas ja täiesti ilusti, kiirusevõit oli üsna kole.
edit:
Ho Ho kirjutas: |
Minimaalne vahe võib sisse tulla draiverite prose koormamisest. See vahe jääb üsna kindlasti <5%, kui see üldse eksisteerib. |
kuigi viimasel ajal on olukord paranenud, siis ati on silma paistnud pigem suurema driverite overheadiga kui nvidia.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 28.11.2006 22:37:01, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
28.11.2006 22:36:03
|
|
|
londiste kirjutas: |
...
ja selle tagasikorjamise osas pole just päris nv enda viga. tootja käkkis resistoritega iirc. |
nV-poolne reference-disain olevat siiski vast vigane olnud. Vähemalt mul selline mulje jäänud ning ka igati loogiline kuna kõikide tootjate kaartidel sama probleem
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
28.11.2006 22:37:27
|
|
|
ja selle tagasikorjamise osas pole just päris nv enda viga. tootja käkkis resistoritega iirc.
|
tagasikorjamise süü oli ikka nvidial, asi oleks pidanud juba enne tootjatele minemist
korralik olema mitte, et päev enne launchi öeldakse, et oi resistorid valed.
loomulikult tootjad ei jõua kõike tagasi korjata. aga kogu süü on siiski nvidial,
kõik kaardid on reference disaingiga, selle tegi asus nvidia nõudmisel, sellised vigaste
resistorite asjad on juba ammu enne seda teada kui asi tootjatele jõuab.
ja üldiselt G80-st võib vastava pealkirjaga teemas rääkida
üks või paar partiid olid vigased. |
mõtle nüüd peaga kuidas saab reference disainist 1 või paar partiid vigased olla?
reference on esialgne nvidia sämple ja selle järgi olid kõik esimesed kaardid tehtud
viimati muutis Winterwind 28.11.2006 22:40:33, muudetud 1 kord |
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.11.2006 22:38:20
|
|
|
khm. kas ma lugesin miskeid muid uudiseid kui teie?
üks või paar partiid olid vigased.
kaugeltki mitte kõiki kaarte ei korjatud tagasi.
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
28.11.2006 22:45:54
|
|
|
khm. kas ma lugesin miskeid muid uudiseid kui teie?
üks või paar partiid olid vigased.
kaugeltki mitte kõiki kaarte ei korjatud tagasi. |
http://vr-zone.com/?i=4253 (All 8800GTX Cards Being Recalled ) kirjutas: |
We have received news that all the 8800GTX cards out in the channel are being recalled due to manufacturing defect. |
Ning tõesti, kõiki ei korjatud tagasi. Tagasikorjamise eest vastutasid tootjad, mitte nVidia. Nende valede resistoridega kaarte leiab lettidelt vahest, tänu sellele
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.11.2006 22:53:05
|
|
|
tsitaat: |
Update #3 : Only some 8800GTX cards are affected due to wrong resistor value by a contract manufacturer but to be safe, all the card makers are recalling their cards |
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
28.11.2006 23:09:16
|
|
|
Update #3 : Only some 8800GTX cards are affected due to wrong resistor value by a contract manufacturer but to be safe, all the card makers are recalling their cards |
|
Algne jutt siin teemas ei olnud sellest, et kõik kaardid olid vale resistoriga vaid sellest, et kõik kaardid plaaniti tagasi korjata
Igal juhul pole nende vahetamata resistoridega kaartidega minu teada ka mingeid probleeme olnud.
Üldiselt savi antud teemas
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
29.11.2006 00:15:55
|
|
|
ootame DX10 ära ja vaatame kuidas FX-i värk kordub |
'
yup, nvidia kaardid ei oska üldse DX10t teha ja on igapidi pahad ja mingid ebardid oma vägevate mälumahtudega... here we go again
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
29.11.2006 00:40:44
|
|
|
Scart kirjutas:
yup, nvidia kaardid ei oska üldse DX10t teha ja on igapidi pahad ja mingid ebardid oma vägevate mälumahtudega... here we go again |
Kui nV kaardid oskaksid superhästi DX10-t teha, miks siis neile veel Vista drivereid pole? Ametlikult pidid need juba rohkem kui nädal aega tagasi välja tulema, ent siiani pole veel ei kipu ega kõppu
Pealegi, GF 8xxx seeria mälumahte ei saa kuidagi vägevateks nimetada - 1GB oleks vägev, mitte mingi lombakas vahelahendus.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
29.11.2006 00:58:30
|
|
|
erick kirjutas: |
Kui nV kaardid oskaksid superhästi DX10-t teha, miks siis neile veel Vista drivereid pole? Ametlikult pidid need juba rohkem kui nädal aega tagasi välja tulema, ent siiani pole veel ei kipu ega kõppu |
mida see vista siia puutub? ega see, et vistas on DX10 sees, ei tähenda, et kohe imeväel kõik mängud 10x kiiremini jooksma hakkavad. pealegi, driverid on olemas - suppordita on ainult 8800 seeria ja ei pane üldsegi imestama miks see on nii. ega ka ati "ainult dx9't" tegevad kaardid normaalselt vista all ei tööta... fucked up seeria ja ilge saast ühesõnaga?
anname äkki tootjatele vähemalt 30. jaanuarini aega, et reaalsed ja XP'ga võrreldavad driverid valmis saada - business environmentis pole DX10 kiirendus just eriti tähtis. peaksin nagu teadma, endal juba legaalselt Vista läpparil peal
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
29.11.2006 09:06:05
|
|
|
Kui nV kaardid oskaksid superhästi DX10-t teha, miks siis neile veel Vista drivereid pole? Ametlikult pidid need juba rohkem kui nädal aega tagasi välja tulema, ent siiani pole veel ei kipu ega kõppu
|
Enne tasuks uurida kust see info pärineb - allikas on The Mighty Inquirer. Edasi pole kommentaare vaja.
Ja ametlikult pole kuskil öeldud et, nvidia pidi Vista draiverid laskma välja eeline nädal. Hetkeseis on hoopis selline, et 30. nov on eeldatav tähtaeg, sest siis tuleb Vista Busniess sektorile välja. Aga fanboydele vahet pole, "nii räägitakse kuskil ja nii ongi".
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
29.11.2006 10:30:42
|
|
|
Zonerman, enne kui sa TheInquireri kritiseerid, loe see läbi http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:The_Inquirer.
TheInq'i uudiseid tsiteerivad (või ei tsiteeri ja kasutavad niisama) pooled tuntumatest IT veebiväljaannetest (imelikul kombel viimasel ajal ka Postimees), viimast korda, kui nad midagi faktina väitsid ja pange panid, ma ei mäletagi.
Nende uudised sisaldavad tihti faktidega kõrvu lihtsalt spekulatsioone, see on fanboide probleem, kui nad spekulatsioone faktina võtavad ja pärast kisavad, et oi kuidas TheInq valetas. Peaks ikka neil kahel vahet teha oskama küll, kui inglise keelt vähegi lugeda suudetakse.
EDIT:
Scart kirjutas:
mida see vista siia puutub? ega see, et vistas on DX10 sees, ei tähenda, et kohe imeväel kõik mängud 10x kiiremini jooksma hakkavad. pealegi, driverid on olemas - suppordita on ainult 8800 seeria ja ei pane üldsegi imestama miks see on nii. |
Tegelikult paneb ikka imestama küll. Vista on ju natively DX10 peal, kui väidetavalt samuti natively DX10 kaardile ei suudeta isegi kuu aega PEALE launchi töötavat Vista tuge luua, on küll nadisti.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
29.11.2006 10:45:54
|
|
|
Tegelikult paneb ikka imestama küll. Vista on ju natively DX10 peal, kui väidetavalt samuti natively DX10 kaardile ei suudeta isegi kuu aega PEALE launchi töötavat Vista tuge luua, on küll nadisti. |
jah, nvidia on ainus tootja maa peal, kellel pole korralikud driverid vista jaoks valmis ja seega on nende dx10 kaart saast
lõpeta ükskord see naiivne lahmimine ja räägi midagi arukat for a change. täiesti hämmastav kuidas inimesed suudavad vahepeal mulje jätta, et on ammu üle saanud oma lollustest ja punanoolte vaimustustest - ainult selleks, et uue kaardi uues teemas jätkata täiesti ajuvaba mulli puhumist.
seda sa muidugi ei tea, et ForceWare X toob korraliku XP/Vista driveri ning asja launchi on oodata lähipäevil? guess not.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
29.11.2006 10:50:38
|
|
|
Scart, ma ei väida, et G80 DX10 all "saast" on
Mind lihtsalt teeb mõnevõrra murelikuks fakt, et endiselt pole veel olemas Vista drivereid ja DX10 tuge. Kas sa 8800 GTS-i omanikuna ei tahaks juba teada, kuidas su värske kaart DX10 all ennast üleval peab?
Muide, kui ma ATI fanboi olen, miks mul siis hetkel GF 7600GT masinas on (millega ma olen väga rahul)?
Teemasse ka:
TheInq kirjutab:
ATI on the other hand, took the risky road, pulled 80nm manufacturing process from the drawing board onto silicon and produced a 720-million transistor monster that is currently seeking its final clock speed. |
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35995
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
29.11.2006 10:54:38
|
|
|
Mind lihtsalt teeb mõnevõrra murelikuks fakt, et endiselt pole veel olemas Vista drivereid ja DX10 tuge. Kas sa 8800 GTS-i omanikuna ei tahaks juba teada, kuidas su värske kaart DX10 all ennast üleval peab?
|
miks ma peaks? esimene DX mäng tuleb meil välja ehk millal, märts- aprill järgmine aasta (crysis lükati ju edasi sügisele)? praegusel hetkel on see kaart masinas ainult selleks, et hetkel kättesaadavaid mänge mängida, mida ta teeb ikka väga- väga korralikult. ma võin 100% kindel olla, et tõsise DX10 tuleku ajaks on GTS ammu juba maha müüdud ja midagi vägevamat masinas
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
29.11.2006 11:26:22
|
|
|
Mind lihtsalt teeb mõnevõrra murelikuks fakt, et endiselt pole veel olemas Vista drivereid ja DX10 tuge. Kas sa 8800 GTS-i omanikuna ei tahaks juba teada, kuidas su värske kaart DX10 all ennast üleval peab? |
Kas DirectX on beta'st väljas? Või Vista lõppversioon legaalselt saadav?
Ei ole vist
Vista Beta'dele juskui ka mõttetu enam tüürleid treida.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
29.11.2006 11:54:22
|
|
|
Oma tõetera selleski.
Homme on Vista launch äriinimestele? Kui suur see tõenäosus siis on, et homme laseb nV ka 8xxx seeriale Vista driverid välja?
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
29.11.2006 12:00:51
|
|
|
Oma tõetera selleski.
Homme on Vista launch äriinimestele? Kui suur see tõenäosus siis on, et homme laseb nV ka 8xxx seeriale Vista driverid välja? |
no ma ise ripun sama tera otsas, läpparitel on nvidia kaardid sees ja driverid on poolikud. eks nad peavad selle homme välja laskma, muidu võtavad läpparivalmistajad Tsen Hunil isarõõmud ära.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
29.11.2006 12:01:06
|
|
|
scartil pidi ju juba mitu nädalat Vista legaalselt läpakal peal olema
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
29.11.2006 12:09:41
|
|
|
scartil pidi ju juba mitu nädalat Vista legaalselt läpakal peal olema  |
minu läpparil ongi, ega sa ometi arva et kõigil firmas on HP custom masinad?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|