praegune kellaaeg 20.06.2025 08:45:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janek87
HV kasutaja
|
28.11.2006 14:09:35
monitor out of frequency... |
|
|
varasemalt jooksis monitor ( LG 710 PH) ilusti 100 Hz peal. Peale seda, kui lasin korraks videokaardi ( radeon 9550) driverid maha ja uuesti samad peale, ei lase monitor üle 75 Hz panna. Muid probleeme pole, ainult siis, kui Hz tõstan. Proovisin molu driverieid maha ja peale lasta, aga ikka sama kamm. Milles võiks jama olla?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
28.11.2006 14:12:13
|
|
|
isegi kui monitori draiverid maas on, ei tööta? üks variant on powerstrip nimelise programmiga hertsid paika ajada
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
janek87
HV kasutaja
|
28.11.2006 14:43:34
|
|
|
riivo21 kirjutas: |
isegi kui monitori draiverid maas on, ei tööta? üks variant on powerstrip nimelise programmiga hertsid paika ajada |
eip...praegu on plug and play ja ei lase üle 75 Hz panna.Peab seda programmi siis proovima...
aga ma pole selles kindel, et kas sain ikka drivud korralikult maha...miksit mässasin ja siis tuli menüü ette ja valik oli, kas plug and play või siis see õige driver. võtsin plug and play. Kuidas saaks need drivud õieti maha? manualist ei leidnud
sest ma pakun, et mul on molu drivud miskid imelikud...ei sobi videoga kokku või miskit
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|