Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Djomka
Kreisi kasutaja
|
22.11.2006 14:24:52
|
|
|
desktop, Kalevlased on hea guild, aga mina ise soovitaksin pigem alustada Paganatega koos (vähemalt mina alustaksin, kui mina uuesti hakkasin). Paganad asuvad siis Vek'nilash serveris, nemad on just alustanud ja sul on palju palju suurem lootus leida inimesi, kes sind leveldades aitavad ning tulevikus saad sa suurema tõenäosusega maitsta oma töö väljasid ehk siis saad raididele kaasa. Kalevlaste guildis pead sa tõesti olema vägagi õnnelik, kui sa raididele kaasa saad, sest nemad juba müttavad viimases instance'is ja et seal nende koos olla peab sul olema väga hea equipment samuti. Ma ei tee antireklaami Kalevlastele, ma ei tee ka reklaami Paganatele (ise pole kummaski guildis) aga kui sa oled alles alustamas, siis soovitaksin ise omaltpoolt teha pigem horde char Paganate guildi. Muidugi inimesed kalevlaste ja Paganate guildist võivad ise ka kommenteerida, aga niipalju kui ma olen lugenud, on Kalevlaste guildis väga raske löögile saada.
Jõudu valiku tegemisele
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
22.11.2006 21:21:35
|
|
|
Kui ma teen tegelase (sai just wow ostetud) mingisse serverisse, kui palju ma peaks maksma ja mis ajavahemikul saab chari transprotida teise serverisse kui see üldse võimalik on. Sest nagu siin mainitud on mitu head serverit ja sõbrad mängivad üldse kolmandas...Ja kas eestlased mängivad pvp serverites või pve ja pvps saab ka queste teha üldse või lihtsalt tümitamine käib et ma alles mingi madal level et siis tuldakse lüüakse koha mättasse kui silmiti satun? aga samas oleks soov ka pve-d mängida ja pvpd aga kahe chariga võtab arega...on norlam pvp rp ja rppvp kas normal ja rppvp sama pole et on 2 võimalust? seletaks seda asja ligemalt veidikene...et mis server valida kui oleks soov mängida nii rp-d kui ka pvp-d viies cd läheb
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
22.11.2006 22:18:57
|
|
|
ära väga vaeva end nende serverijamadega , üldiselt endale meeldib pvp saab alieni raisku ise maha lüüa kui isu tuleb
vali PVP ja go go
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
22.11.2006 22:29:09
|
|
|
näen vaeva kuna ei taha pärast kahetseda...kas on selline server et pvp/rp koos vms? nagu "normal" "rppvp"? stoorit tahaks ka läbi mängida...
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
22.11.2006 22:33:15
|
|
|
pvp
normal
rp
pvp-rp
k6ikides serverites saad stoorit m2ngida. k6ik questid samad , battlegroundid olemas jne jne.
pvp serveris on enamus lvl 20+ alad PVP enabled. normalis pvp alasid pole (va vastasfaktsiooni linnad ) . rp serveris keskenduvad inimesed rolli sisseelamise, ehk vastavad nimed, vastav k2itumine (m2ngid oma tegevust syvati).
rp-pvp on siis rollim2ngijate pvp server.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
22.11.2006 22:47:27
|
|
|
Selge, siis läheb vist pvp aga need servud kus eestlased on on siis pvp?
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
22.11.2006 23:46:50
|
|
|
Kolm Eesti suurimat guildi on tõesti PvP serverites, aga eestlasi üksikult leidub igalpool.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
23.11.2006 00:31:18
|
|
|
valisin al-akir serveri, kuid tühi on ... või sellepärast et ma olen seal saare peal vms...igatahes level2 natukene pusisin...suht keeruline on see skillide värk, näiteks osasid skille/spelle ma spellbookist ei saa panna selle skillbari peale vms..ka ma see atm.
Rääkige mulle mis tegelane oleks suht hea omadustega...meeldib see loomaks muutumine, lendamine jms wierd stuff ja mis oleks kõige parem ise olla? Mida soovitada algajale, mis oleks ka lõpupoole tegija...hetkel hunter ml.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
23.11.2006 00:49:50
|
|
|
minu soovitus mine Vek'nilash serverisse horde poolele (kuni lvl20 pole mingit probleemi uue charriga alustada). Seal eesti guild Paganad - suht hiljuti alustanud - seal sa võid veel saada arvestatud meheks. Kalevlased ja Hüljatud oled sa esialgu "one more nuub/mittekeegi" - ehk lõpuinstadesse raske kui mitte võimatu saada kui pole ise end näidanud heast/aktiivsest küljest
Al'Akir - eesti suurim horde guild Kalevlased - full
Outland - eesti suurim alliance guild Hüljatud - full
Vek'nilash - eesti uus horde guild Paganad - arvatavasti on veel vastuvõtt
Eesti parim WoWi foorum - http://www.wow.pri.ee/phpbb2/
Tõenäoliselt on mõttekas proovida teha uus eesti alliance guild kusagil uues serveris uute mängijate jaoks
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
23.11.2006 10:43:17
|
|
|
crashsmash
Al-Akiris on ka gild Malev, suht suvest saadik tegutsenud. Oleme siin vaikselt leveldanud ja kui soovi on, tule ja proovi siis meie juures. Ohvitserid on Sell, Zomberk, Käthy.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
23.11.2006 13:41:41
|
|
|
Defias Brotherhoodis on paar toredat eestlast.. (51priist 40++mage 54warr(meh) Ja paar eesti-venelast. soovitan väga soojalt
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
23.11.2006 13:43:14
|
|
|
Ei ole kõik PvP all, ka RPPvP all rahvast. Ja ei pea seal mitte kõiki kohe maha lööma (või surma saama), kui horde vastu satub. Täna just alles madalana sai jalutada koos ?? Tauren shamaani ja 39 undead roguega kõrvuti Ainult mobid läksid raskeks, 37 lvl Dwarf HU ei saa mitte 43 lvl mobist lihtsalt jagu...
Sammalhabe@Ravenholdt
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
23.11.2006 14:08:16
|
|
|
mis tegelane oleks kõige parem algajale ja ka pärast hea, tugev kasutada. Huvitab see et saaks lennata taevas loomadega vms..ja muuta end loomaks jne aga samas jõu poolest hätta jääda ei tahaks.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
23.11.2006 14:44:54
|
|
|
Võta see, kes meeldib, esimeseks.
Edit: Heh, ühte warrior blacksmith oleks ally poole vaja, mul vaja Moonsteel Broadsword quest ära teha
Aga Blizzard imeb oma pätsi jagamisega. Hommikust saati sikutab 653 mega, nüüd juba 156 kohal. Samal ajal taustal sai tõmmata alla Novelli paar Linux serveri .iso faili kogumahus 12GB ja nad on juba ammu olemas ...
viimati muutis dzombe 23.11.2006 14:52:00, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
23.11.2006 14:51:21
|
|
|
mis patch see 653 mega ka on ?
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ahheron
HV kasutaja
|
23.11.2006 15:32:03
|
|
|
PTR Patch arvatavasti
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
23.11.2006 22:27:14
|
|
|
dzombe kirjutas: |
Võta see, kes meeldib, esimeseks.
Edit: Heh, ühte warrior blacksmith oleks ally poole vaja, mul vaja Moonsteel Broadsword quest ära teha
Aga Blizzard imeb oma pätsi jagamisega. Hommikust saati sikutab 653 mega, nüüd juba 156 kohal. Samal ajal taustal sai tõmmata alla Novelli paar Linux serveri .iso faili kogumahus 12GB ja nad on juba ammu olemas ... |
mmm jah okei...eks ma jätan priesti ja hunteri siis alles.. kas lendamine on vaba, et suvaliselt niisama tiirutad maailma kohal ringi? ...igatahes siiamaani kahe päeva jooksul mäng väga kaas aei kisu sest jube igav ja tüütu on...mingi armori ajasin selga kuid kõik maksab labaselt palju minu jaoks...hunteriga olen mingi saare peal hetkel...pole aimugi kuidas sealt ära saada...suht tupikus...niisama tappa ka tunnist tundi ei viitsi eriti Eks see olegi mängudega nii et alguses ei oska... - selle klassi valikuga kardan pärast halba valikut...et oleks ikka vastupidav ja võimas jne...aga eks tulevik toob... Keegi seletaks kuidas ma sealt saarelt minema saan. nn quest tracer vms...irw...ei trace see midagi ainult toob ekraanile asjad mida sul vaja...ma mõtlesin et ikka näitab kuhu peaks minema...ja see al akir on inimestevaene...niisama ringi joostes hea kui kohtan mõnda inimest poole tunni jooksul...
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
23.11.2006 22:51:11
|
|
|
eino kui sa seal lvl 5 saare peal eksinud oled echo isles vms siis vajuta aga M tahte ja otsi kaardilt sen jin village yles sinna saad oma questid viia ja kottide sisu tyhjendada , lendamisega on nii et saad ainult punktist punkti lennata , samas @ tbc peaks ka see flying mount v6imalus tulema seda küll ainult outland zones peaks ta vist siis lvl 60+ olema niipalju kui ma tean , aga alakir server ei ole küll low pop lihtsalt seal saare peal kus sa ringi jooksed ei ole kedagi see on selge mina vaata orgi v6i kuskile suurlinna r6vedalt rahvast on igalpool , eks see m2nguga harjumine võtab omajagu aega endalgi oli selline jama et kui esimest tegelast tegin tegin lvl 1-7 mingi paar p2eva kuna ei teadnud lihtsalt mis kus ja ei teadnud m2ngust midagi...
harjutamise asi, kui oled juba oma n2dala m2nginud peaksid asjast rohkem jagama aga samas wow ei sobi igayhele kui ei meeldi 2ra mangi ...
www.thottbot.com
wow.allakhazam.com
www.curse-gaming.com
nende lehtede abiga peaksid questud jms asjad suht ruttu leidma kui sul miski coord mod on muidu v6idki osasi asju otsima j22da kui ei leia kedagi asjaliku kes sind juhatada ja 6petada viitsib.
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
23.11.2006 23:05:44
|
|
|
mmm...hetkel küll kaardi peal midagi sellist nagu sen jin village ei ole...ja saare nimi on Teldrassil ...Uurin veidi lehti ja homme mässan edasi...iseenesest huvitav kuid igavaks läheb kui ei tea mid ja kus teha.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
23.11.2006 23:07:36
|
|
|
crashsmash kirjutas: |
mmm...hetkel küll kaardi peal midagi sellist nagu sen jin village ei ole...ja saare nimi on Teldrassil ...Uurin veidi lehti ja homme mässan edasi...iseenesest huvitav kuid igavaks läheb kui ei tea mid ja kus teha. |
eino kui sa tahad eestlastega m2ngida ja alakir servus siis oled sa omale vale poole valinud hetkel oled ALLIANCE aga eestlased on horde poole peal !
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsarnevits
HV vaatleja
|
23.11.2006 23:26:02
|
|
|
tsarnevits kirjutas: |
tervist, probleem selles et peale 3 kuud eemal olemist, tahaks jälle mängida, aga ei saa, sest blizzard paneb mäkra. Point selles, et olen proovinud erinevaid kaarte: alguses electron-visa, millega muidugi ei saanud, sest pole verification code. Teiseks proovisin SEB ü-panga U-kaarti - vastuseks andis payment rejected proovisin 3x ja ennäe, 24h ei saa mingit koodi sisestada nagu mingu pe.se blizzard. Täna siis proovisin mastercardiga, algul kõik hästi, akkab lehte laadima, aga ikka ... krdima PAYMENT REJECTED, ok äkki läks valesti, proovin uuesti 2x ning järjekordselt on account 24h bannitud gg blizzard. Niisiis kas keegi oskab aidata või ongi ainuke variant mul jäänud pre-paid gamecard (lähim pood 100km) ?  |
niim, sai siis täna tallinnas ülemistel käidud kartuli, ostsin gamecardi, suures ootuses kodus kirjutan koodi sisse ja ohjah "unspecified error" - wooohooo.... Igaks juhuks vaatasin veel account statuse üle, et ei oleks suspended ega banned, mitte midagi, lihtsalt frozen on. Blizzardisse 3 kirja saatnud, siiamaani pole midagi vastu tulnud. Kui keegi sarnast asja näinud/kogenud, oleks hea kui jagaks oma kogemusi. Seniks ootab, vaatab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
23.11.2006 23:45:36
|
|
|
ürita uuesti kood sisse panna?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
24.11.2006 00:04:35
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
mmm...hetkel küll kaardi peal midagi sellist nagu sen jin village ei ole...ja saare nimi on Teldrassil ...Uurin veidi lehti ja homme mässan edasi...iseenesest huvitav kuid igavaks läheb kui ei tea mid ja kus teha. |
eino kui sa tahad eestlastega m2ngida ja alakir servus siis oled sa omale vale poole valinud hetkel oled ALLIANCE aga eestlased on horde poole peal ! |
see polegi algul nii tähtis, pigem see et mäng selgeks saaks...kas ma sealt saare pealt saan ära ujudes, sest spiritiga jõudsin suht koht kohale aga sealt ääre pealt kukub surnuks ja ma ei saa oma laipa kätte see on kuskil poolepeal kalju küljes kinni...
ok...then its time to go play horde. edit: ei saa ujuda...fatigue, lahe loogika...spirit uppus ära ja "release spirit"
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
24.11.2006 00:22:35
|
|
|
algul tee nii palju queste seal saarel kui saad.. vähemalt kui ma oma night elf hunterit proovisin siis mingit soovi mul küll sealt minema ei olnud saada. tegin mingi lvl 9 hunteri ära seal. tegin queste ja niisama mässasin ringi. ja noh siis mängisin oma warrioriga edasi. see sai ka ainult selleks tehtud, kuna Outland oli tolhetkel maas ja mängisin niisama ajaviteks. : D
e: ja see värdjas 653megane patch ajab mind ka ikka nii närvi. mul tõmbaks normaalselt 60kb/s. aga see faking päts tuleb 3-7kb/s
mingi 4-5h juba tõmband ja selle ajaga on suutnud ainult 157mb kohale toimetada.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
24.11.2006 10:14:18
|
|
|
Sa oled sellest roosalt helendavast telgist ikka läbi käinud ? Laevaga sõidad minema, satud Auberdine (Darkshore), seal on esimene FP (flight point), sealt jalgsi edasi... Ashenvales on järgmine FP. Aga seal ära siis kohe mõnest horde vahipostist sisse marsi.
Aga võid Ravenholdt alla ka NE Druiidi teha
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |