Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 164, 165, 166 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 19.11.2006 23:46:20 vasta tsitaadiga

PS: mis ajast näitab see, kaua sa oled mänginud, isegi oma classi, seda, kui hästi sa mängida oskad? Minu meelest ei näita see ikka mitte midagi, ma olen piisavalt näinud warriore, kes räägivad et nad on ülihead tankid jne, et on kaua tankinud, ning kui partysse võtad, siis isegi LBRS partys nad ei võta shieldigi välja öeldes, et damage'ga nad tapavad kiiremini ja seda vähem nad pihta saavad...healeri seisukohast on see kõige lollim asi, mida öelda ikka võib. Samas inimesed, kes on vähe aega mänginud, just alles 60 saanud, palud neil shieldi kasutada, pole probleemi, ütled neile et nad pulliksid nõnda või teisi, pole probleemi, alati ollakse valmis õppima. Enamasti valmistavadki probleemi just need "kauaaegsed" LVL 60'ned, kes arvavad, et nad teavad kuidas on kõigile hea ning teevad täpselt nii nagu nad ise heaks arvavad ilma isegi vaevumata kuulamaks, mida teised party liikmed selle kohta ütlevad.

Ja, niipalju kui mul on paladiniga kogemusi PvP's olnud samal pool olles muidugi, siis ma ütlen alati paladinile, et nad jookseskid sisse, olgu nad kasvõi täis holy paladin, neil on ikkagi stunnid ja judgementid ja sealid, mida oleks hea panna vastasele peale. Mitte kunagi ma ei taha, et paladin oleks pealtvaataja nagu proest vms, neil on liiga palju potentsiaali close combatis, mida niisama raisata on lausa patt.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Rb.Andu
HV vaatleja
Rb.Andu

sõnum 20.11.2006 01:47:32 vasta tsitaadiga

i lol'd twice : 'DDDDD

Oh snap, lbrs/ubrs on serious business. Seal ei maksa nalja teha.
Te paistate ikka parajad lihapead olema. Ei saa asja.
Kui mina tankiks(ei harrasta kohe mitte) 2handeriga ja ma sureks siis on see healeri viga, tema peab ennast parandama ka kohendama nii kuidas minul mugavam oleks.

HV Guru
attrs

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.11.2006 01:51:29 vasta tsitaadiga

Rb.Andu, Lohutav on teada, et meie hulgas on 1 tõeline pwner teistpoolt Suurt Lompi. Kurb ainult, et see pwner ei suuda endale isegi foorumi reegleid selgeks teha. Paistab, et neid ei kohendatud vastavalt sellele nagu sul mugavam oleks. icon_lol.gif Asja ei saa meist kunagi nigunii icon_lol.gif
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 20.11.2006 02:51:39 vasta tsitaadiga

Rb.Andu kirjutas:
i lol'd twice : 'DDDDD

Oh snap, lbrs/ubrs on serious business. Seal ei maksa nalja teha.
Te paistate ikka parajad lihapead olema. Ei saa asja.
Kui mina tankiks(ei harrasta kohe mitte) 2handeriga ja ma sureks siis on see healeri viga, tema peab ennast parandama ka kohendama nii kuidas minul mugavam oleks.

Mis ajast on healeri viga see, et tank ei jaga matsu lahti? Sinu jutu järgi peaks ju asi olema isegi sinule selge, kui paladini kohaks on healimine, siis warriori kohaks on tankimine, ei mingi DPS, ei mingeid 2-handed sworde ega midagi sellist, shield peale ja läheb asjaks. Ma olen healerit mänginud niivõrd kaua, et ma tean, kui on tanki viga või minu viga, ja kui tank ei jaga lahti, et on vaja shieldi kasutada, vaid parem on DPS, siis ehk ka healerid peaksid peale viskama HoT spellid ja hakkama damage tegema? Sinu loogika kohaselt peaks ju see õige olema, arvestades et mobi saab ju kiiremini maha. Pole mina kunagi väitnud, et LBRS on mingi tõsine koht, aga kui isegi sellises kohas ei saa LVL 60 warrior aru, et on vaja shieldi kasutada, siis vabandage väga, aga peaks paar instance'it madalamaks võtma vast. Mul sõber ütles ikka väga hästi Bladefist serveri kohta (tema oli siis druid sellel ajal, oli mul abiks healimisel kui seda vaja oli). Ta ütled, et pooled warriorid pole vast Defencive Stance questigi ära teinud. Iga normaalne warrior, kellega ma olen partynud, kaasaarvatud ka warrior, kelle guild teeb farmib naxxi jne, naerab välja sellised warriorid, kes ei kasuta shieldi näiteks ka stratholme'is. Ei tea, kumba tõsisemalt võtta, kas naxx experience warriori või siis LVL 60 warriori, kelle jaoks on mäng lineaarsemast lineaarsem (no offence). Ja nii ennast täis ikka ei oleks, et sinu järgi peaks maailm kohandama ennast. Miks peaks healer sinu järgi ennast kohandama, miks peaksid teised party liikmed seda tegema? Pigem sind visatakse välja ja pannakse ignore listi, sest sellised pole tõesti vaja enam partysse, ning otsitakse tank, kes kohandab enda mängimist karty ja healeri järgi ning kõik teised teevad seda samuti. Koostöö on ikkagi võti, jäta meelde et warrior üksi ei tee mitte midagi instance'tes ja healerid samuti, peaks loogiline olema et osapooled teevad koostööd, et saavutada maksimaalne tõhusus?

PS: Et sinu jutust natukene rohkem aru saada, siis võiks tõesti vaadata, kuidas inimesed räägivad foorumis. Kui tahetakse, et ta uued WoW mängijad sellest "diskussioonist" aru saaksid, siis võiks ju natukene pingutada icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Rb.Andu
HV vaatleja
Rb.Andu

sõnum 20.11.2006 03:40:36 vasta tsitaadiga

kek'd
Ma mingi hiljem kirjutan. hetkel busy.
btw miks ma peaks vaatama mida teised teevad ja nende n6rgematega arvestama? need lihtsurelikud arvatavasti kaugemale kui AQ20 ei j6ua.

HV vaatleja
koromon

sõnum 20.11.2006 03:48:57 vasta tsitaadiga

Kind of old aga täna/eile tulid välja lendavad mountid test serveritesse.
General info mountide kohta ja video.

edit:

Netherdrake Oo

viimati muutis koromon 20.11.2006 13:53:19, muudetud 1 kord
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 20.11.2006 04:00:56 vasta tsitaadiga

Rb.Andu, Sa meil siis palju enamat kui lihtsurelik? Või sa lausa polegi surelik?
Rb.Andu
HV vaatleja
Rb.Andu

sõnum 20.11.2006 04:12:24 vasta tsitaadiga

attrs kirjutas:
Rb.Andu, Sa meil siis palju enamat kui lihtsurelik? Või sa lausa polegi surelik?

http://en.wikipedia.org/wiki/Jealousy
kuule ma ei viitsi ausalt... mine m2ngi ja arenda ennast : )

HV Guru
attrs

sõnum 20.11.2006 05:04:13 vasta tsitaadiga

Kahjuks või siiski pigem õnneks ei leia ma Sinu juures midagi mida kadestada...kui ikka pidasid seda silmas. Siiski peaks see sõna vist rohkem viitama armukadedusele ja ma sügavalt kahtlen, et mul selleks põhjust icon_lol.gif Elus muudki teha kui ainult mängida ja ma üritan seda mängu nautida mitte endale või teistele tõestada, et just mina see kõikse tugevam/ilusam/parem olen. Pealegi see mäng minu jaoks rohkem selline seltskondlik asi. Üle aasta juba ühe vanima Al'Akir-i gildi liige mis lisaks mängimisele korraldab ka kogunemisi üle euroopa. Eelmisel talvel käis kümmekond inglast/šotlast siin. Suve alguses sai aga inglismaal käidud kus kogunes meid kokku juba 50+ Suve lõpul sai nendega tehtud ring ümber eesti ja kui tõesti varem ei kohtu siis järgmine kevad minek beligasse kahe tegelase pulma. Eks inimestel erinevad sihid.

Seda, et sa ausalt ei viitsi ma ei usu...nii kui nii kirjutad siia järgmise "hariva" jutu. Pealegi arendama peavad ennast kõik. (usu või mitte)

Rb.Andu
HV vaatleja
Rb.Andu

sõnum 20.11.2006 05:30:47 vasta tsitaadiga

Ma m6tlesingi, et hiljem midagi kirjutan kui keegi tarkpea mingit r8ga loopima hakkab j2lle, praegu sotsiaale elu nerfib mind : (( Kell on kuramuse palju ja vaja veel palju t88d 2ra teha.

Hmn tundub huvitav see kogunemine. Pole ise kordagi midagi sellist teinud aga kurat tuleb tunnistada, et pakub huvi ^^ Mis muidu toimub seal. WoW on p6hiteemaks v6i on see just meelega v2lditud?

HV Guru
neros

sõnum 20.11.2006 05:36:56 vasta tsitaadiga

Oleks siin vaid selline "Report to GM" käsk... oijah

tsitaat:

btw miks ma peaks vaatama mida teised teevad ja nende n6rgematega arvestama? need lihtsurelikud arvatavasti kaugemale kui AQ20 ei j6ua.

Elitism ftw? Võta väheke koomale ennast, lapsuke, teised tahavad ka istuda. Sellise suhtumisega ei saa palju sõpru, ma imestan kuidas Sa üldse ühes gildis suudad sellise suhtumisega sitsida. Sa ise ei mäleta kuii veel scholo/strati/ubrsi raidisid ja olid "zomglolroflmaoomgwtfbbq kui lahe insta!!!111oneleven"? Võib ainult arvata, et vastav gild koosnebki ainult samasugustest elitistidest...

Blizz tegi ühe sammu õieti BC-ga, non-raid ja casual gameritele saavutatav gear on enamvähem on-par raidgeariga ja äsja 70 dinginud mängijaid vähemalt ei oneshotita imba raidgeariga mängijate poolt. Where is the fun in oneshotting others? (okei, fun on olemas, aga pikkapeale muutub tüütuks)

Jah, me ei tea täpselt Tier5-e statse ega muid asju, aga võib umbkaudselt oletada, võttes arvesse hetkelist teadaolevat itemisatsiooni, et mingeid imba erinevuseid ei ole.

tagasi üles
Rb.Andu
HV vaatleja
Rb.Andu

sõnum 20.11.2006 05:53:23 vasta tsitaadiga

Life is tough huh?
HV Guru
neros

sõnum 20.11.2006 09:23:15 vasta tsitaadiga

Rb.Andu, su varasemaid poste vaadates jääb küll mulje nagu poleks sa isegi mc'd näinud. Millest selline suhtumine siis?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 20.11.2006 10:13:32 vasta tsitaadiga

Rb.Andu kirjutas:
Life is tough huh?

icon_lol.gif

sa tuled õpetama Naxxis 4 hobusemehe juures olevaid eestlasi kuidas peaks mängima? sellisel juhul peaks sa küll Nihilumis olema, mida sa kohe kindlasti ei ole.

väike soovitus: käi enne meie õpetamist ise äkki MC, BWL, AQ40 läbi... ja pane kilp kah kätte, mitte ükski gild ei võta "tankivat warri" tõsiselt, kellel pole praeguseks vähemalt Elementium Reinforced Bulwarki offhandis icon_rolleyes.gif

kardan küll siiralt, et sul on kilbiks ilmselt Draconian Deflector. hea kilp oli, mul oli see olemas eelmise aasta augustis.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vol1ti0n
HV kasutaja
vol1ti0n

sõnum 20.11.2006 10:32:23 vasta tsitaadiga

Rb.Andu kirjutas:
Life is tough huh?

kui sa nii ülim oled siis äkki postitad oma tegelase profiili või guildi progressi lingi, kaua sa dodged nüüd :<
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 20.11.2006 15:30:25 vasta tsitaadiga

Rb.Andu kirjutas:
Life is tough huh?

ma arvan et ameeriklased on su ajud ära peedistanud. get lost from estonia, plixplix, thx. say WTB life.

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2006 18:44:53 vasta tsitaadiga

ega kellelgi uue patchi linki jagada pole?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Venturi
HV kasutaja
Venturi

sõnum 21.11.2006 20:33:16 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:
ega kellelgi uue patchi linki jagada pole?

patch ei ole veel väljas , see mida blizzard downloader "proovib" tõmmata on lihtsalt väike jupp 2.0 patchist, mis peaks ise mingi ~300mb olema ( sellist numbrit kuulnd vähemalt)
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
desktop
HV vaatleja

sõnum 21.11.2006 21:44:04 vasta tsitaadiga

Oleks abi vaja.
tahaks 10 päeva wowi mängida.
krediitkaarti pole endal ega kellelgi tuttaval ja internetist otsitud numbrid ei toimi.
kuidas sellest verificationist mööda hiilida?
tagasi üles
mati
HV kasutaja
mati

sõnum 21.11.2006 21:52:09 vasta tsitaadiga

Ma sain debeetkaardi numbriga sellest läbi, ega ta ei kontrolli vist sel momendil kas on tegu õige kaardiga või mitte.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Valdars
HV veteran
Valdars

sõnum 21.11.2006 21:59:30 vasta tsitaadiga

K-arvutisalongis müüdi väikese raha eest 14-päevast demo.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 44
tagasi üles
desktop
HV vaatleja

sõnum 21.11.2006 23:44:59 vasta tsitaadiga

pärast närvesöövat uuestiproovimist sain lõpuks tehtud. mingi suvalise numbriga lasi sisse thumbs_up.gif .

tahaks ka teada kus serveris v. realmis keegi mängib et vist ostab ka mängu kunagi et siis oleks char õies kohas icon_razz.gif.
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 22.11.2006 08:53:17 vasta tsitaadiga

desktop kirjutas:
pärast närvesöövat uuestiproovimist sain lõpuks tehtud. mingi suvalise numbriga lasi sisse thumbs_up.gif .

tahaks ka teada kus serveris v. realmis keegi mängib et vist ostab ka mängu kunagi et siis oleks char õies kohas icon_razz.gif.

eestlasi on omajagu näiteks Outlandis.. ise asun ka seal ja Hyljatute guildi liikmeid näen koguaeg. eile nt Metsatöll ja Voitka icon_biggrin.gif
rääkida nendega ei saa, ja sinna see jääbki. kuna ise olen horde.
ehk siis Outlandis on suur Hyljatute guild(alliance) mis peaks koosnema enamjaolt(või üldse) eestlastest.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 22.11.2006 09:29:53 vasta tsitaadiga

Samuti on eestlasi Al'Akir-i serveris. Seekord siis horde poolel ja kalevlaste nimeline gild.
desktop
HV vaatleja

sõnum 22.11.2006 10:37:56 vasta tsitaadiga

tänud, ma siis Al'Akir-i kuna kavas ikka horde teha.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 164, 165, 166 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.