Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Lisa lauludesse tümakat & HV-lased, hakkame kaklema. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 20.11.2006 17:18:20 vasta tsitaadiga

Painkilleris on kõige madalam toon 27hz, kuid seda on alinult ühe koha peal, mujal on 35hz-55hz, niiet kui sul just bassikas ple tuunitud mingi 50hz peale ei tohiks olla ainult õhu liikumine.

agen008 kirjutas:
Eks andke laulude nimesid kus on teie arvates hea bass taga ja las ma õpin nendest.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

sõnum 20.11.2006 17:31:43 vasta tsitaadiga

Bassikas tuunitud 36Hz peale. Mängib isegi väga madalale.
DJ Zany - Pure <--- uuri seda. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 20.11.2006 18:33:19 vasta tsitaadiga

Väga bassised lood on näiteks Jill Scott - Love Rain, O.C. - Story. Need siis siuksed, mis siinse teemaalgataja muusikamaitsest päris valgusaastate kaugusele ei lähe. Muidu hea bass on reeglina akustilise bassiga jazz-lugudel.
Mis muidu siia teemasse puutub, siis ega ei maksa segamini ajada muusikakuulamist ja autoga tümaka laskmist. Üks on üks ja teine on teine. Auto suure supakaga paugutamine on ka omamoodi täitsa arvestatav lõbutekitaja ja ajaviide. Emotsioone seal igatahes on küllaga. Toas muusikakuulamine on midagi muud ja polegi mõtet neid ühes kontekstis võrrelda.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
djkiller
HV Guru
djkiller

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.11.2006 20:16:43 vasta tsitaadiga

saaks sulle pika nimekirja anda aga teises arvutis mis ida blokis.eks kunagi saad;)?

see videolõik mida vaatasin.nu sõnu peab ka ikke kuulma mitte et madalad kahisevad üle:D

Bas & Ram - The Flirt HARD TRANCE/BASS EDIT!! nt
Kommentaarid: 223 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 202
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 20.11.2006 21:07:51 vasta tsitaadiga

Tal oli bass max peal aint selle pärast et videot tegi, ma ei usu et tal koguaeg nii.
tagasi üles
Smoking
HV Guru
Smoking

sõnum 20.11.2006 21:10:16 vasta tsitaadiga

Ise sooviks DJ Coone - The return ja Love rikkalikumat versiooni. Oleks vägagi tänulik. beer_yum.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 360 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 298
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 21.11.2006 17:41:51 vasta tsitaadiga

DJ Kolzar & DJ A.A.V - Music Is Our Freedom Kah siukse mõnusa bassiga lugu. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
galen
HV vaatleja

sõnum 28.11.2006 18:33:38 vasta tsitaadiga

Tõepoolest.

Saada või autorikaitse kaela.

Kuulasin seda "Airbass" lugu

esiteks ajas harja punaseks, et *väga hea* lugu on lihtsalt ära solgitud.
lisaks veel ENDA omaks ka tituleeritud:
Clip info:
Title: AirBass
Artist: Raul pliev

Ja ära tule seletama, et sul seal nii madalad või naa madalad ja ma ei saa adekvaatselt hinnata, mu süsteem mängib mulle ette perfektselt 30Hz, kui see toonigeneraatorisse lasta. ka 20Hz -- kuigi seal ma kahtlustan, et pigem kuulen mingeid harmoonilisi, kui päris puhast 20Hz.

Tõepoolest, kirjuta oma lugu, otsast lõpuni valmis ja siis hakka seletama midagi.. praegul kvalifitseerub see tõesti mona lisale nina asemel "karvase ****" maalimisega keset nägu ja siis uhkelt teatamisega, et vaadake, ma olen nii osav, nii osav..

Või kui bass niiväga meeldib
võta siis toonigene ette
ja salvesta omale 20-40hz järjepidevat myra ja naudi.

agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 28.11.2006 22:16:16 vasta tsitaadiga

galenArtisti all on kaks valikult originaal aritist ja lihtsalt artist. Originaal aritisti alla kirjutasingi originaal aritsti nime ja lihtsalt "aristi" alla toppisin ma sinna niisama selle Raul-i, mis seal vahet on? See on ainult seal AirBassi peal mujale ma ei ole pannud. Oma arust kaitsed siin artiste vms.

Ainult ühte laulu kuuldaki ja ütlemist nii et vähe. Sinu teadmiseks oli AirBass mine ESIMENE ümbertöötlus, mida sa loodad? Gangstas paradise on kah enamjaolt selline kumisemine.... aga vähemalt ma õpin oma vigadest ja arenen, sina ainult ülbad ja... jah nii ta jääbki.

Sellise mõttetu hüppamise asemel parem ütle mõne laulu nime, kus on sinu arvates hea bass taga. Ma tahaks teada mis on teie arvates hea bass. (siia maani olen aru saanud et hea bass teie arvates on mingi 70hz korduv tuks-tuks, mis on minu arvates ülim nõmedus)
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 28.11.2006 22:31:22 vasta tsitaadiga

agen008 kirjutas:
Ma tahaks teada mis on teie arvates hea bass. (siia maani olen aru saanud et hea bass teie arvates on mingi 70hz korduv tuks-tuks, mis on minu arvates ülim nõmedus)

head bassiheli annab näiteks kontrabass...või basskitarr kui seda õigesti käsitseda... icon_wink.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 28.11.2006 23:04:31 vasta tsitaadiga

agen008 kirjutas:
galenArtisti all on kaks valikult originaal aritist ja lihtsalt artist. Originaal aritisti alla kirjutasingi originaal aritsti nime ja lihtsalt "aristi" alla toppisin ma sinna niisama selle Raul-i, mis seal vahet on? See on ainult seal AirBassi peal mujale ma ei ole pannud. Oma arust kaitsed siin artiste vms.

Ainult ühte laulu kuuldaki ja ütlemist nii et vähe. Sinu teadmiseks oli AirBass mine ESIMENE ümbertöötlus, mida sa loodad? Gangstas paradise on kah enamjaolt selline kumisemine.... aga vähemalt ma õpin oma vigadest ja arenen, sina ainult ülbad ja... jah nii ta jääbki.

Sellise mõttetu hüppamise asemel parem ütle mõne laulu nime, kus on sinu arvates hea bass taga. Ma tahaks teada mis on teie arvates hea bass. (siia maani olen aru saanud et hea bass teie arvates on mingi 70hz korduv tuks-tuks, mis on minu arvates ülim nõmedus)

Ma arvan et ei viriseta nii väga sinu loomingu üle vaid selle üle, et sa ilma loata teiste artistide lugusid muudad ja uue versiooni avalikkuse ette tood icon_evil.gif TEE ISE OMA LUGUSID!!!!! Kas tõesti on nii raske aru saada et ilma loata teiste artistide lugude muutmine on tõeline tabu. Ma tulen panen su autole äkki mingid 12" veljed alla ja värvin roosaks, sest mulle meeldib nii rohkem icon_lol.gif Ja siis teeksin siia teema, et vaadake minu autot, on ju äge? icon_lol.gif
Kellelgi ei ole midagi selle vastu, et mingile seltskonnale meeldib rõhutatud madalam bass, aga tee seda palun oma lugudega, või siis vähemalt osta originaal plaatki endale, millele remixi tahad teha icon_lol.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 28.11.2006 23:23:24 vasta tsitaadiga

agen008 kirjutas:
Ma tahaks teada mis on teie arvates hea bass. (siia maani olen aru saanud et hea bass teie arvates on mingi 70hz korduv tuks-tuks, mis on minu arvates ülim nõmedus)

Hea bass oli näiteks Tanel Padari live esinemisel Atlantises basstrummil. Mõnusalt oli tunda, ei olnud mingi madal müdin.
Muusikat tuleb kuulata korraliku süsteemiga. Siis saad ise ka teada, mis on korralik bass. Mingi auto subwoofer 110% võimsusel ei mängi õiget bassi.
Minu arvates lähed sa nendes lugudes oma "bassiga" liiga madalale. Ja kõik "bassid" on liiga ühte tooni.
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 28.11.2006 23:35:06 vasta tsitaadiga

Priido, tead kaeba mind kohtusse ! Ma muudan laule enamjaolt selle pärast et inimesed seda mult paluvad ja millegist peab alustama, kohe ei saa lambist oma lugusid tegema hakata, õpin teistest lugudest ja kui olen valmis võin hakata selliseid Drumm and Bass laule tegema hakata.

raxz-il oli juba asjalik postitus. Ei ei hakanud mingit p***a ajama ja ülbama vaid ütles konkreetselt välja mis talle ei meelidinud.

Kui see muusika stiil kohe üldse ei meeldi siis ole mõtet siia teemasse piiludagi.
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 28.11.2006 23:58:26 vasta tsitaadiga

agen008 kirjutas:
Priido, tead kaeba mind kohtusse !

muideks, ma ju juba eelpool mainisin, et juriidiliselt on sinu tegevus 100% ebaseaduslik, niiet see pole just kõige mõttekam soovitus... icon_lol.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.11.2006 00:04:25 vasta tsitaadiga

agen008, korralik bass?

Gigi d'Agustino enamus lugudest, Brigada Soundtracki 10. lugu. 2 minu lemmikut. Teist nimetatud lugu olen kuulanud väääga mitmes kohas ja ükski süsteem ei ole seda siiani suutnud rahuldavalt välja mängida. Hetkel rohkem ei meenu. icon_smile.gif

viimati muutis Ardo 29.11.2006 20:54:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
.who.
Kreisi kasutaja
.who.

sõnum 29.11.2006 00:31:39 vasta tsitaadiga

Kas ainult mulle tundub v6i seal airbass loos vahepeal sahiseb/kahiseb miskit? :S...muidu kuna pole originaal lugusid kuulanud, ei oska midagi kommenteerida icon_smile.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 29.11.2006 18:05:31 vasta tsitaadiga

ma ei ajand mingit paska ja ei ülband. Ma lihtsalt rääkisin sulle kuidas asjad on. Ise küsid et mis teistele sinu lugude juures ei meeldi ja mis meeldib. Eelnevalt juba rääkisin et hea et tegeletakse sellega mis meeldib, aga nii kui hakkasin rääkima sellest poolest mis ei meeldi, hakkasid sina kohe õiendama icon_lol.gif
Ma arvan et mina ei hakka küll ressursse raiskama, et sinuga kohtusse minna. Aga on palju artiste, kellele ei meeldi et nende lugusid muudetakse niisama heast peast, äkki satud mõne otsa?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 30.11.2006 19:59:16 vasta tsitaadiga

Ma kirjutasin selle painkilleri plaadile, aga plaadi unustasin kooli. Muidu oleks saanud täna Atlantises proovida, mida ta teeb oma jubeda bassiga.
tagasi üles
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 03.12.2006 01:09:13 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Eks andke laulude nimesid kus on teie arvates hea bass taga ja las ma õpin nendest.

onyx - last dayz thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
punktiir
HV Guru

sõnum 03.12.2006 15:10:19 vasta tsitaadiga

et nagu võtad suva loo ja hkkad väänama? hm. kus autorikaitse on?

hea bassiga on näiteks Portisheadi "Numb"

Photek - Ni ten ichi ryu

ja muidugi eriti hea pala Ed Rush & Optical - Funktion
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 38
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Lisa lauludesse tümakat & HV-lased, hakkame kaklema. mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.