Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
otis
HV kasutaja

|
16.03.2003 19:02:00
graafika jamab ! |
|
|
nii
et viimastel aegadel on mul graafika hakanud jamama....et siis....sof2-es ja battlefieldis kogu aeg mingid värgid trimblevad ekraanil jne...3dmark 2001-es sama lugu...et milles võiks asi olla?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
16.03.2003 19:15:00
|
|
|
Ühesõnaga pea igalpool, kus natukenegi rohkem graafikajõudlust vaja läheb... kui su kaardil ventikas on, siis ehk hakkab see otsi andma... kui see kõik muidugi pärast mingite uute draiverite pealelaskmist juhtuma ei hakanud...
_________________ marmer - minu pere tagasihoidlik kodukas ja
lingikogu ... |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
otis
HV kasutaja

|
16.03.2003 20:05:51
|
|
|
KosMa kirjutas: |
Ühesõnaga pea igalpool, kus natukenegi rohkem graafikajõudlust vaja läheb... kui su kaardil ventikas on, siis ehk hakkab see otsi andma... kui see kõik muidugi pärast mingite uute draiverite pealelaskmist juhtuma ei hakanud... |
ausalt öeldes vist hakkas küll...panin 2 päeva tagasi VIA Hyperion 4.46 ehk kõige uuemad driverid peale...
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
millivatt
Kreisi kasutaja

|
16.03.2003 20:10:11
|
|
|
issand jumal, võta need siis maha ja vaata mis siis saab...
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
16.03.2003 20:10:17
|
|
|
Äkki oled videokaarti liiga palju klokkinud ?! Mul oli ükskord nii, et kui klokkasin liiga palju videokaarti, siis oli ka graafikaga mingi kala(3dmarkis ja ka mängudes).
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
otis
HV kasutaja

|
16.03.2003 21:33:04
|
|
|
Mart kirjutas: |
Äkki oled videokaarti liiga palju klokkinud ?! Mul oli ükskord nii, et kui klokkasin liiga palju videokaarti, siis oli ka graafikaga mingi kala(3dmarkis ja ka mängudes).  |
eiei...ma ei ole videokaarti üldse klokkinud..ma ei saagi seda klokkida..radeon 9000 see ati overclocking kaitse peal...vaja oleks overclockable biosi..siis saaks..anyway kohe üritan panna vanemad peale ja vaadata mis siis saab
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valta
HV vaatleja

|
16.03.2003 21:33:45
|
|
|
ma arvan ka, et see on liigsest Core klokkimisest, aga kuna sa oled driverid vahetanud hiljuti siis soovitaks proovida ka endisi 8)
---e---
näedsa nüüd jõudis ette, ma julgeks soovitada via Hyperion 4.45 kuna endal aitasid need p2ris k6vasti
|
|
tagasi üles |
|
 |
otis
HV kasutaja

|
16.03.2003 22:04:47
|
|
|
Valta kirjutas: |
ma arvan ka, et see on liigsest Core klokkimisest, aga kuna sa oled driverid vahetanud hiljuti siis soovitaks proovida ka endisi 8)
---e---
näedsa nüüd jõudis ette, ma julgeks soovitada via Hyperion 4.45 kuna endal aitasid need p2ris k6vasti  |
metsa küll....nii..panin via hyperion 4.45 peale..ikka ei aidanud...nüüd jälle 4.46 peal....aga seda et...ma olen küll viimasel ajal klokkinud proset...aga kumba core sa mõtled..kas prose core või videokaardi core????
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
otis
HV kasutaja

|
16.03.2003 22:49:31
|
|
|
hmmmm........imelik on see, et need mustad sahisevad jooned ilmuvad aint 3dmargis seal Nature testis...teistes testides ple midagi...ja battlefield 1942-es on ka sama moodi need mustad jooned....virvendavad...uvitav küll milles asi....plz andke nõu !
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valta
HV vaatleja

|
16.03.2003 23:15:30
|
|
|
V6ta k6ikv6imalikud klokid maha ja proovi uuesti
|
|
tagasi üles |
|
 |
otis
HV kasutaja

|
17.03.2003 09:41:24
|
|
|
Valta kirjutas: |
V6ta k6ikv6imalikud klokid maha ja proovi uuesti  |
nu nii....mul oli enne peal see memory timing....see oli pandud turbo peale...panin siis aga normalile...AGA IKKA EI AIDANUD...... ......hetkel mul ati catalyst 3.2 peal...enne, kui 3.1 oli peal, alguses oli kõik norm..aga siis pärast hakkas jälle jupsima....plz andke veel nõu !
aga siiski on ka veel imelik see, et teatud testides/mängudes on need sikid-sakad....nt. battlefieldis on, aga hard truck king of the roadis ple...imelikkkk....milles asi??
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
18.03.2003 12:14:20
|
|
|
Olan sama asja kogenud nii 9000 kaardi kui ka 8500LE ga ja kumbagi kaarti pole klockanud IGI 2 sama jama mingid mustaad triblavad triibud
See pigem mingi ATI jama äkki ??
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
millivatt
Kreisi kasutaja

|
18.03.2003 12:51:39
|
|
|
kui ma display optionite alt panin kvaliteeti vähemaks, siis ilmnesid 3d asjades triibud ning pilt hakkas tõmblema ka minu r7500-al...
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
18.03.2003 19:13:35
|
|
|
esitex, sellised asjad ei tule üldiselt core'ist!!! vaid kui sis memoryst, seega kui mõnd komponenti syydistada, sis pigem mem kivi, võid proovida neid jahutada, ja uurida mis juhtub. kuigi ma arvan, et pigem on asi ikkagi driverites. krt neid ei saa enam korralikult vahetada ka, sis tõmbab üldse kõik püxxi!
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
18.03.2003 20:43:01
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
esitex, sellised asjad ei tule üldiselt core'ist!!! vaid kui sis memoryst, seega kui mõnd komponenti syydistada, sis pigem mem kivi, võid proovida neid jahutada, ja uurida mis juhtub. kuigi ma arvan, et pigem on asi ikkagi driverites. krt neid ei saa enam korralikult vahetada ka, sis tõmbab üldse kõik püxxi!  |
mida ei saa vahetada ... Drivereid ??
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
18.03.2003 21:58:32
|
|
|
krt jah, no põmst muidugi saab, ex ka minu viga, et seda nö. "perfektset eemaldamist üritan" no enam ilmselt ei ürita ka, enam ei ürita ilmselt mõnda aega üldse midagi, 3.2'd peal, ja vägagi rahul nendega!
aga probleem jah selline, et võtad asjad maha, kustutad failid ära, teed registry tyhjax ning paned uued peale. aga, sis on põmst kõik perses nimelt, 3dm näiteks ei tunne enam üldse 3dkiirendit arvutis ära ja mis kõige hullem, kõik aknad hakkavad ette tulema nö. "rullides" ehk nagu tõmmatax kardin aknal eest ära vaixelt
no üldiselt need tyypide krdi ideaalsed ja fool-proof uninstallid on ikka täiesti perses asjad tegelt! peaks neile mingit maili saatma ja neid maha tegema natuke, aga ei viitsi ja pole aega
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
19.03.2003 10:10:12
|
|
|
ma arvan et äkki asi selles et võtad mõned üleliigsed registrid maha :S
Ja endal pole veel ATI uninstallidega probleeme olnud.
Uninstall võtab maha teed restardi siis ei leia videot installid uued peale (vanad tegelikult kuna uute installimisel ei kasuta uninstalli.) ja uuesti restart on minu tsükkel. <ebameeldivate driverite eemaldamisel
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
19.03.2003 14:20:19
|
|
|
ma kaldun ise tegelt isegi arvama, et hoopis mõned üleliigsed failid seal vb lähevad samas ei tea, viimane kord ei saanudki seda windooza file protectionit maha või õigemini ei viicind sellega jamada, ning seetõttu ei saanud tegelikult ka faile kustutada. aga registy värgid ati koht võtsin ka tegelt viimane kord ainult regcleaneriga maha, ise ei mässandki registris. igatahes oli pärast seda jälle perses lax!
tavalise uninstalliga ma loodan, et probleeme ei tulex ilmselt.
muide, kui ma driverid xp's maha võtan sis ta järgmisel startupil, enne kui pilt üldse ette tuleb või ma midagi teha või öelda saan, paneb ise oma windooza failide hulhas sisalduvad radeoni driverid peale vb probleem üldse selles ongi? aga krt ei kujuta ette ka, kuda seda vältida saaks?
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
19.03.2003 14:46:31
|
|
|
[quote=muide, kui ma driverid xp's maha võtan sis ta järgmisel startupil, enne kui pilt üldse ette tuleb või ma midagi teha või öelda saan, paneb ise oma windooza failide hulhas sisalduvad radeoni driverid peale vb probleem üldse selles ongi?[/quote]
Jaja topib enda driverid ja siis lased uued ATI omad peale.
Ja kasuta uninstalli ainult siis kui vaja on <st kui installitud on uuemad ja tahad peale panna venemaid> muidu lihtsalt lase üle ta owerwriteb kõik vanad failid.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
19.03.2003 20:14:21
|
|
|
nojah, vot see ongi, et loodetavasti overwrite'b aga ma arvan, et ta osa asju jätab samax ja sis võivad seal tekkida mingid väixed probleemid.
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
neo
HV kasutaja

|
21.03.2003 18:44:50
|
|
|
muide, kui ma driverid xp's maha võtan sis ta järgmisel startupil, enne kui pilt üldse ette tuleb või ma midagi teha või öelda saan, paneb ise oma windooza failide hulhas sisalduvad radeoni driverid peale vb probleem üldse selles ongi? aga krt ei kujuta ette ka, kuda seda vältida saaks? |
, mul ka R8500, aga sellist lollust XP mul pole kunagi teinud
_________________ Müüa erinevaid mobiilinumbreid! |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
21.03.2003 22:38:15
|
|
|
sul on sp1 ka?
mia tea, see xp on ka ikka eriline automaatika kohe lykkab omad jupid peale, vennad oleks võind vähemalt valikuvõimaluse jätta
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
17.04.2003 09:34:50
|
|
|
sul on sp1 ka?
mia tea, see xp on ka ikka eriline automaatika kohe lykkab omad jupid peale, vennad oleks võind vähemalt valikuvõimaluse jätta  |
See on õige,
Aga kui installid uusi draivereid siis kirjutab üle kõik kindlasti
ma ei kujutaks ette kui jätaks mõne setingu samaks :S
Kui vanemaid paned siis võib küll jama tekkida
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighter
HV kasutaja
|
17.04.2003 23:36:49
|
|
|
muide, kui ma driverid xp's maha võtan sis ta järgmisel startupil, enne kui pilt üldse ette tuleb või ma midagi teha või öelda saan, paneb ise oma windooza failide hulhas sisalduvad radeoni driverid peale vb probleem üldse selles ongi? aga krt ei kujuta ette ka, kuda seda vältida saaks? |
ATI kohapealt pole küll uurinud, kuid nvidia puhul targad onud rääkisid, et sellepärast ei ole üldse mõtet muretseda. Need on ohutud driverid millele võib peale installida kartmata probleeme ja ka vähimatki performance kadu. Millegipärast usun, et ATI-ga on samamoodi.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
19.04.2003 00:48:49
|
|
|
ex ma olen ka lootnud, et see nii on, aga kui mingid jamad on, sis kahtlustad ikka kõikvõimalikke asju
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |