Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  graafika jamab ! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
otis
HV kasutaja
otis

sõnum 16.03.2003 19:02:00 graafika jamab ! vasta tsitaadiga

nii
et viimastel aegadel on mul graafika hakanud jamama....et siis....sof2-es ja battlefieldis kogu aeg mingid värgid trimblevad ekraanil jne...3dmark 2001-es sama lugu...et milles võiks asi olla?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KosMa
Kreisi kasutaja

sõnum 16.03.2003 19:15:00 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga pea igalpool, kus natukenegi rohkem graafikajõudlust vaja läheb... kui su kaardil ventikas on, siis ehk hakkab see otsi andma... kui see kõik muidugi pärast mingite uute draiverite pealelaskmist juhtuma ei hakanud...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
otis
HV kasutaja
otis

sõnum 16.03.2003 20:05:51 vasta tsitaadiga

KosMa kirjutas:
Ühesõnaga pea igalpool, kus natukenegi rohkem graafikajõudlust vaja läheb... kui su kaardil ventikas on, siis ehk hakkab see otsi andma... kui see kõik muidugi pärast mingite uute draiverite pealelaskmist juhtuma ei hakanud...

ausalt öeldes vist hakkas küll...panin 2 päeva tagasi VIA Hyperion 4.46 ehk kõige uuemad driverid peale...
tagasi üles
millivatt
Kreisi kasutaja
millivatt

sõnum 16.03.2003 20:10:11 vasta tsitaadiga

issand jumal, võta need siis maha ja vaata mis siis saab...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 27
tagasi üles
Mart
HV kasutaja
Mart

sõnum 16.03.2003 20:10:17 vasta tsitaadiga

Äkki oled videokaarti liiga palju klokkinud ?! Mul oli ükskord nii, et kui klokkasin liiga palju videokaarti, siis oli ka graafikaga mingi kala(3dmarkis ja ka mängudes). icon_neutral.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
otis
HV kasutaja
otis

sõnum 16.03.2003 21:33:04 vasta tsitaadiga

Mart kirjutas:
Äkki oled videokaarti liiga palju klokkinud ?! Mul oli ükskord nii, et kui klokkasin liiga palju videokaarti, siis oli ka graafikaga mingi kala(3dmarkis ja ka mängudes). icon_neutral.gif

eiei...ma ei ole videokaarti üldse klokkinud..ma ei saagi seda klokkida..radeon 9000 see ati overclocking kaitse peal...vaja oleks overclockable biosi..siis saaks..anyway kohe üritan panna vanemad peale ja vaadata mis siis saab
tagasi üles
Valta
HV vaatleja
Valta

sõnum 16.03.2003 21:33:45 vasta tsitaadiga

ma arvan ka, et see on liigsest Core klokkimisest, aga kuna sa oled driverid vahetanud hiljuti siis soovitaks proovida ka endisi 8)

---e---

näedsa nüüd jõudis ette, ma julgeks soovitada via Hyperion 4.45 kuna endal aitasid need p2ris k6vasti thumbs_up.gif
tagasi üles
otis
HV kasutaja
otis

sõnum 16.03.2003 22:04:47 vasta tsitaadiga

Valta kirjutas:
ma arvan ka, et see on liigsest Core klokkimisest, aga kuna sa oled driverid vahetanud hiljuti siis soovitaks proovida ka endisi 8)

---e---

näedsa nüüd jõudis ette, ma julgeks soovitada via Hyperion 4.45 kuna endal aitasid need p2ris k6vasti thumbs_up.gif

metsa küll....nii..panin via hyperion 4.45 peale..ikka ei aidanud...nüüd jälle 4.46 peal....aga seda et...ma olen küll viimasel ajal klokkinud proset...aga kumba core sa mõtled..kas prose core või videokaardi core????
tagasi üles
otis
HV kasutaja
otis

sõnum 16.03.2003 22:49:31 vasta tsitaadiga

hmmmm........imelik on see, et need mustad sahisevad jooned ilmuvad aint 3dmargis seal Nature testis...teistes testides ple midagi...ja battlefield 1942-es on ka sama moodi need mustad jooned....virvendavad...uvitav küll milles asi....plz andke nõu !
tagasi üles
Valta
HV vaatleja
Valta

sõnum 16.03.2003 23:15:30 vasta tsitaadiga

V6ta k6ikv6imalikud klokid maha ja proovi uuesti icon_razz1.gif
tagasi üles
otis
HV kasutaja
otis

sõnum 17.03.2003 09:41:24 vasta tsitaadiga

Valta kirjutas:
V6ta k6ikv6imalikud klokid maha ja proovi uuesti icon_razz1.gif

nu nii....mul oli enne peal see memory timing....see oli pandud turbo peale...panin siis aga normalile...AGA IKKA EI AIDANUD......icon_sad.gificon_sad.gif ......hetkel mul ati catalyst 3.2 peal...enne, kui 3.1 oli peal, alguses oli kõik norm..aga siis pärast hakkas jälle jupsima....plz andke veel nõu !
aga siiski on ka veel imelik see, et teatud testides/mängudes on need sikid-sakad....nt. battlefieldis on, aga hard truck king of the roadis ple...imelikkkk....milles asi??
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.03.2003 12:14:20 vasta tsitaadiga

Olan sama asja kogenud nii 9000 kaardi kui ka 8500LE ga ja kumbagi kaarti pole klockanud IGI 2 sama jama mingid mustaad triblavad triibud
See pigem mingi ATI jama äkki ??
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
millivatt
Kreisi kasutaja
millivatt

sõnum 18.03.2003 12:51:39 vasta tsitaadiga

kui ma display optionite alt panin kvaliteeti vähemaks, siis ilmnesid 3d asjades triibud ning pilt hakkas tõmblema ka minu r7500-al...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 27
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 18.03.2003 19:13:35 vasta tsitaadiga

esitex, sellised asjad ei tule üldiselt core'ist!!! vaid kui sis memoryst, seega kui mõnd komponenti syydistada, sis pigem mem kivi, võid proovida neid jahutada, ja uurida mis juhtub. kuigi ma arvan, et pigem on asi ikkagi driverites. krt neid ei saa enam korralikult vahetada ka, sis tõmbab üldse kõik püxxi! icon_confused.gif
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 18.03.2003 20:43:01 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
esitex, sellised asjad ei tule üldiselt core'ist!!! vaid kui sis memoryst, seega kui mõnd komponenti syydistada, sis pigem mem kivi, võid proovida neid jahutada, ja uurida mis juhtub. kuigi ma arvan, et pigem on asi ikkagi driverites. krt neid ei saa enam korralikult vahetada ka, sis tõmbab üldse kõik püxxi! icon_confused.gif

mida ei saa vahetada ... Drivereid ??
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 18.03.2003 21:58:32 vasta tsitaadiga

krt jah, no põmst muidugi saab, ex ka minu viga, et seda nö. "perfektset eemaldamist üritan" icon_lol.gif no enam ilmselt ei ürita ka, enam ei ürita ilmselt mõnda aega üldse midagi, 3.2'd peal, ja vägagi rahul nendega!

aga probleem jah selline, et võtad asjad maha, kustutad failid ära, teed registry tyhjax ning paned uued peale. aga, sis on põmst kõik perses icon_lol.gif nimelt, 3dm näiteks ei tunne enam üldse 3dkiirendit arvutis ära ja mis kõige hullem, kõik aknad hakkavad ette tulema nö. "rullides" ehk nagu tõmmatax kardin aknal eest ära vaixelt icon_wink.gif icon_confused.gif
no üldiselt need tyypide krdi ideaalsed ja fool-proof uninstallid on ikka täiesti perses asjad tegelt! peaks neile mingit maili saatma ja neid maha tegema natuke, aga ei viitsi ja pole aega icon_biggrin.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 19.03.2003 10:10:12 vasta tsitaadiga

ma arvan et äkki asi selles et võtad mõned üleliigsed registrid maha :S
Ja endal pole veel ATI uninstallidega probleeme olnud.

Uninstall võtab maha teed restardi siis ei leia videot installid uued peale (vanad tegelikult kuna uute installimisel ei kasuta uninstalli.) ja uuesti restart on minu tsükkel. <ebameeldivate driverite eemaldamisel
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 19.03.2003 14:20:19 vasta tsitaadiga

ma kaldun ise tegelt isegi arvama, et hoopis mõned üleliigsed failid seal vb lähevad icon_confused.gif samas ei tea, viimane kord ei saanudki seda windooza file protectionit maha või õigemini ei viicind sellega jamada, ning seetõttu ei saanud tegelikult ka faile kustutada. aga registy värgid ati koht võtsin ka tegelt viimane kord ainult regcleaneriga maha, ise ei mässandki registris. igatahes oli pärast seda jälle perses lax! icon_confused.gif
tavalise uninstalliga ma loodan, et probleeme ei tulex ilmselt.
muide, kui ma driverid xp's maha võtan sis ta järgmisel startupil, enne kui pilt üldse ette tuleb või ma midagi teha või öelda saan, paneb ise oma windooza failide hulhas sisalduvad radeoni driverid peale icon_evil.gif vb probleem üldse selles ongi? aga krt ei kujuta ette ka, kuda seda vältida saaks?

tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 19.03.2003 14:46:31 vasta tsitaadiga

[quote=muide, kui ma driverid xp's maha võtan sis ta järgmisel startupil, enne kui pilt üldse ette tuleb või ma midagi teha või öelda saan, paneb ise oma windooza failide hulhas sisalduvad radeoni driverid peale icon_evil.gif vb probleem üldse selles ongi?[/quote]

Jaja topib enda driverid ja siis lased uued ATI omad peale.
Ja kasuta uninstalli ainult siis kui vaja on <st kui installitud on uuemad ja tahad peale panna venemaid> muidu lihtsalt lase üle ta owerwriteb kõik vanad failid.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 19.03.2003 20:14:21 vasta tsitaadiga

nojah, vot see ongi, et loodetavasti overwrite'b icon_lol.gif aga ma arvan, et ta osa asju jätab samax ja sis võivad seal tekkida mingid väixed probleemid.
tagasi üles
neo
HV kasutaja
neo

sõnum 21.03.2003 18:44:50 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:

muide, kui ma driverid xp's maha võtan sis ta järgmisel startupil, enne kui pilt üldse ette tuleb või ma midagi teha või öelda saan, paneb ise oma windooza failide hulhas sisalduvad radeoni driverid peale icon_evil.gif vb probleem üldse selles ongi? aga krt ei kujuta ette ka, kuda seda vältida saaks?

icon_confused.gif , mul ka R8500, aga sellist lollust XP mul pole kunagi teinud

Wiltz
HV Guru

sõnum 21.03.2003 22:38:15 vasta tsitaadiga

sul on sp1 ka?
mia tea, see xp on ka ikka eriline automaatika icon_confused.gif kohe lykkab omad jupid peale, vennad oleks võind vähemalt valikuvõimaluse jätta icon_evil.gif

tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 17.04.2003 09:34:50 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
sul on sp1 ka?
mia tea, see xp on ka ikka eriline automaatika icon_confused.gif kohe lykkab omad jupid peale, vennad oleks võind vähemalt valikuvõimaluse jätta icon_evil.gif

See on õige,

Aga kui installid uusi draivereid siis kirjutab üle kõik kindlasti
ma ei kujutaks ette kui jätaks mõne setingu samaks :S

Kui vanemaid paned siis võib küll jama tekkida
tagasi üles
lighter
HV kasutaja

sõnum 17.04.2003 23:36:49 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:

ATI kohapealt pole küll uurinud, kuid nvidia puhul targad onud rääkisid, et sellepärast ei ole üldse mõtet muretseda. Need on ohutud driverid millele võib peale installida kartmata probleeme ja ka vähimatki performance kadu. Millegipärast usun, et ATI-ga on samamoodi.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 19.04.2003 00:48:49 vasta tsitaadiga

ex ma olen ka lootnud, et see nii on, aga kui mingid jamad on, sis kahtlustad ikka kõikvõimalikke asju icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  graafika jamab !
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.