|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
| PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
| PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
| RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
| RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
| Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
| hääli kokku : 68 |
|
| autor |
|
FD
HV kasutaja

|
14.11.2006 10:34:24
|
|
|
| attrs kirjutas: |
FD, see oli see säästukaardi eri või üldine? St kas on mul mõtet vaatama minna? Endal oleks sama plaan tüdrukule ära osta  |
oli jah säästukaardi eri ja õige hind peaks olema 349.- ehk tavahind.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
14.11.2006 12:11:26
|
|
|
Pean tunnistama pattu, sai kahekesi üks elite 40 mob maha lüüa kui Undead oma questi täitis. Siiamaani piinlik, tema Mob oli ju. Oleks pidanud vist UD hoopis niitma Aga päris madalaid horde tõesti ärge nüüd niisama nottige...
Aga kuidas Hunter muidu peaks saama vastaseid endast eemal hoida. PvP's mõtlen. Con shot ja siis eemale, kui liiga ligi. Cheetah aspekt peaks peaks olema? Ning plan oli automark peale panna vastaste lihtsamaks märkimiseks... eile 1:2 2lvl madalama UD roogi kasuks (aga ma polnud siis uut püssi veel ostnud:).
_________________ -- |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
14.11.2006 13:44:39
|
|
|
| Mul on ära anda 1 10päeva key kui keegi tahab:)
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 :: |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
14.11.2006 15:28:13
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
või hoopis RP-b?
tbc väljatulles probably gankin ka kõik Bloodelf paladinid ära, sest kogu see "we r teh hawt we stole ur light kek" teema ajab kopsu üle maksa. olnud siis blood knightid (pmst smad skillid aga kõik ümbernimetatud, ja isegi välimuse remake setidele) ning blizz nagu ikka favorib horde poolt, seega on ka be paladinid mõnusalt buffitud (seal of blood, racial mis võimaldab ainult be paladinidel counterspellida).
samas enamus sellest kompenseerib nende rohkemgi kui kentsakas välimus ja be male tants  |
Belfidel ei ole counterspelli. Ainuke asi mis vähegi selle sarnane on 2 sec silence 10min cd. Ning seal of blood lisab 40% relva damagest holy dämmina aga samas paladin kaotab 10% elu tehtud dämmist.
Muidu lore valguse varastamise taga on mõnusalt sünge ja klassi questid on ka vastavad imho
|
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.11.2006 15:35:26
|
|
|
koromon, stun + silence + repetance on piisavalt overpowered combo, pealegi on juba tehtud teste, kus seal of blood on Seal of Commandist efektiivsem (suurem ppm ja kokkuvõttes suurem lõppdamage kah, enne kui 30% peal oli - oli enam vähem sociga võrdne või allapoole (soc on siiski talent) , aga nüüd juba liig)
valguse varastamise teema on utter crap, lihtsalt mingi eriti labane lore, kuna ei viitsitud sügavamat asja välja mõelda. mis kuradi probleem oleks neil kõikidelt vastastelt power ära "imeda" kui nad juba Naarult selle kätte said.
nii pika development time peale võiks ikka mõni mõistlik lorekild ka välja tulla.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
14.11.2006 16:11:04
|
|
|
| Raines kirjutas: |
| Mul on ära anda 1 10päeva key kui keegi tahab:) |
anna mu sõbrale. ta tahab kangesti seda proovida : D
PS kood mu postkasti
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
14.11.2006 16:28:17
|
|
|
painkillah, ma ise olen paras lore friik ning mina küll ei näe probleemi selles et belfid naarudelt paladini powereid välja imevad. Ingame questid ja tekst on imo 5+ Mine tee vähemalt ressurection quest belfidel ära.
Aga minu jaoks oli tõsine pettumus lvl20 relva quest. Horde poole peal on reward nagu valusalt gimped, lvl18 suvaline quest reward on ka parem. Võrdluseks siis horde reward ja alliance reward.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
14.11.2006 17:13:22
|
|
|
Painkillah, aga mul on täpselt samasugune suhtumine Draenei Shammydesse Samas plaanis arendada üks Be Pally (hawt female ofc , males r2gay4me) ja ka tollega parajasti pvp'd teha leveldades.. tõenäoliselt mingis uues serveris, aga väga võimalik, et ka sunstrideris.
Oi jah, varsti kohtume bg's, pain edu siis sulle
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
14.11.2006 17:45:32
|
|
|
| Kes key tahab saatke ps:)
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rb.Andu
HV vaatleja

|
14.11.2006 19:41:10
|
|
|
või hoopis RP-b?
|
PvP ikka.
RP ja PvE on n6rkadele argpykstele^^
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
14.11.2006 20:03:38
|
|
|
Key antud!!! Muideks kui servereid vaadata siis seal recommented serverid osad sinise kirjaga teised rohelisega! Mis neil vahet?
Ja kas wow SLI ja Dual Core oskab kasutada muidu? Või wowis jõudlust juurde sellega eriti ei saa?
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kivi89
HV kasutaja
|
14.11.2006 20:14:24
|
|
|
ühe core ja ühe gpu toel jookseb vabalt maksimumis ära, nii et dual core ja sli midagi küll juurde ei anna
|
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
14.11.2006 20:15:38
|
|
|
| FPS-i kõikumisi vähendab... Seda siis täheldasin singlecore-lt dualile üle minnes.
|
|
| Kommentaarid: 417 loe/lisa |
   |
367 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
14.11.2006 20:17:09
|
|
|
| kivi89 kirjutas: |
ühe core ja ühe gpu toel jookseb vabalt maksimumis ära, nii et dual core ja sli midagi küll juurde ei anna  |
ega ta ei saagi anda, kui wow on hardlocked 60 fpsi peal.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
14.11.2006 21:04:34
|
|
|
Aga mis vahe on sinisel ja rohelisel kirjal recommented kui servereid valida
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Venturi
HV kasutaja

|
14.11.2006 21:14:25
|
|
|
| Raines kirjutas: |
Aga mis vahe on sinisel ja rohelisel kirjal recommented kui servereid valida  |
need värvid näitavad vaid palju rahvast serveris nii keskmiselt on alates sinisest punaseni, punane siis kujutab endast blizzi arvates täis serverit.
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tsarnevits
HV vaatleja
|
14.11.2006 21:33:16
|
|
|
tervist, probleem selles et peale 3 kuud eemal olemist, tahaks jälle mängida, aga ei saa, sest blizzard paneb mäkra. Point selles, et olen proovinud erinevaid kaarte: alguses electron-visa, millega muidugi ei saanud, sest pole verification code. Teiseks proovisin SEB ü-panga U-kaarti - vastuseks andis payment rejected proovisin 3x ja ennäe, 24h ei saa mingit koodi sisestada nagu mingu pe.se blizzard. Täna siis proovisin mastercardiga, algul kõik hästi, akkab lehte laadima, aga ikka ... krdima PAYMENT REJECTED, ok äkki läks valesti, proovin uuesti 2x ning järjekordselt on account 24h bannitud gg blizzard. Niisiis kas keegi oskab aidata või ongi ainuke variant mul jäänud pre-paid gamecard (lähim pood 100km) ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
14.11.2006 21:38:08
|
|
|
| Ise edukalt U-kaardiga maksnud. Hetkel kasutan maksmiseks hansa tudengikaarti. Tavalise deebeti andmeid pole mõtet sinna toksida. Visa või mitte. Kui verification numbrit kaardi tagaküljel pole siis 99% kindlalt tegu deebetiga.
|
|
| Kommentaarid: 417 loe/lisa |
   |
367 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
14.11.2006 22:46:31
|
|
|
| Milline Mastercard sul siis oli? Sai kah teha Hansas kaart, ja ei mingit probleemi... Ver kood oli ikka 3 kohta sul?
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.11.2006 23:18:16
|
|
|
draenei shammyd on veel suht loogilised, nad v2hemalt tunduvad sellised spirituaalsed tegelaskujud olevat. samas be paladinid on lihtsalt üks liugu laskmise asi, et mingi eriti lihtne "im in ur base steeling ur light" teema ja k6ik. see mida blizz sinna otsa on kirjutanud, on suht suva. kogu see valguse varastamine on yks ymmargune bullshit, oleks nad siis teinud lore blood knightidest, kes l2bi blood sacrifice vms saavad sarnased powerid (teiste nimedega ikka) oleks nagu suht bueno olnud. pole ime et ma ylesk6etud, paladinid on igast august sitta ainult saanud, nii kommuuni kui devide poolt, ja siis oodatakse, et me r66msa n2oga edasi raidiksime holyna. minu paladin on atm hybernating, lvldan vaikselt gnoom warri. n2eb mis tbc ajaks saab, vo kytab paladiniga edasi, vo mitte.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
15.11.2006 01:46:38
|
|
|
endale meeldivad väga paladinid kui nad on raidil kaasas...MC/BWL on väga ilus, kui on fire res aura peal, ja kenad healid on ka, +muidugi DI
aga eriti pinda käib see kui on olemas 3 paladini raidil kaasas ja ainult BoW ja BoL on priestidel peal...räägi tükk aega, et vahetage priestidel BoL hoopis BoS'ga ära, pange BoK ka peale, aga ei kus...vahepeal tõmmatakse BoW asemele BoK jne...lõpuks polegi saanud paladinide käest full buffe ja pole enam julgenud küsida ka, äkki vahetavad veel fire res aura MC's retribution aura vastu välja või siis panevad Blessing of Sactuary priestidele...igatahes, paladinidega on tõsiselt palju nalja saanud, aga jah, raidi lõpus ei huvita enam see kedagi, mis aurad ja asjad olid peal, peaasi, et raid läks kenasti
PS: Ise ma ei tee priestiga enam kunagi paladinidega dueli, ükskord pidin partyga scholosse minema, ootasime ühte liiget scholo ees ja sinna tuli mingi teine party ka ootama, üks paladin tahtis minuga dueli...noh, mis seal ikka, võtsin vastu ja hakkab pihta...see kestis vist kuskil nii veerand tundi või nii, kuni lõpuks horde meie dueli lahutas, sest kumbki meist pole võitnud, mõlemad meist saime piisavalt õigel ajal heali peale ja mana oli pidevalt otsas ning potte pole kasutanud...peale seda enam ma duele paladinidega ei tee ka...masendav oli
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rain01
HV kasutaja

|
15.11.2006 02:45:09
|
|
|
| ei tea kas kuskilt oleks võimalik osta ka WoW'i cd-key'sid? Vaatasin et usa's saab seal osta aga need eur'is ei pidanud töötama vist
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
15.11.2006 04:42:57
|
|
|
Kuule, ma saan aru, et sa oled kade horde peale et neil on paremad racialid, ja nüüd veel blood elfidel see silence (ma võin mürki võtta, et mõned encounterid nõuavad silencit ) ega mulle ka ei meeldi, et ma pean JÄLLE shammide vastu astuma paladinidest on palju kergem jagu saada >_< (täna sai üks t1-t2 pally mõnusat gänki minu ja puhhi (54 ja 53) käest, resiste tuli nigu muda aga näe jagu sai), lisaks sellele, et tüüp oli täielik retnoob.. aga repentanci unustas kogu aeg ära : D)
Ja väga võimalik, et mõned pole üle saanud sellest, et "easymode alliance" pole kahe viimase dungeoni lõpubossi esimesena maha saanud, vaid hoopis "hardmode horde" oli see. And I salute them for that! Ja nüüd on hordel blessingud/mullikesed ja aurad/di'd, ka olemas seega kaob allide easymode edge ka ära ning tõenäoliselt näeb uutel serveritel võrdset alli ja horde progressi. Kuna tõenäoliselt rollivad mõned ex-allid kellel on expi, endale ilusa, kullakallikese ja barbistunud blood elfi... nojah, sellised asju ennustada on raske :p
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.11.2006 05:02:30
|
|
|
jube easymode alliance ikka küll
shamanitel on oma arsenalis p2ris toredaid tootemeid mis kohati annavad palju paremat lisa kui paladinide blessingud.
samas m6ttetu on vaielda yldse sellistel teemadel, eriti paladin vs shaman, paladine ainult pekstakse nerfhammeriga pidevalt, shamanid on vist 1 v2heke t6sisema nerfi saand ja thats it. paljud idioodid (kaasa arvatud blizz devid) pole aru saanud, et paladin on muudki kui fol spammer , blessing ja cleansebot. tbc 6nneks küll adressitakse m6ni neist probleemidest mis on juba pea, et m2ngu algusest aktuaalsed olnud. kuid naljakas on siiski kuda blizz horde paladine juba favourib selle kuramuse seal of bloodiga. paladini kommuunist leiad veel r2medalt neid kes leiavad, et paladini klass on ikka puudulik.
druiidid vingusid, said kohe revampi.
meie vaatame tbc-d, n2eme, et ohhoo kauaoodatud controllable dps , ja kohe nerfitakse soc, vengeance ja crusader strike 2ra. suht oksele ajab see k2itumine, eriti see mentaliteet, et paladinide ainult pekstakse l2bi wowi, ja seda probably selle mulli p2rast. suht n2rve s66b, et klass mida olen ligi poolteist aastat m2nginud (isegi rohkem vast) saab ainult igalt poolt halvakspanu osaliseks. hinnake ja fleimige m2ngijaid mitte klassi.
v2hemalt oli teretulnud n2htus counterspellile global cooldowni lisamine, mis võtab maagilt 2ra v6imaluse stuni korral >blink > counterspell hooramist ette v6tta. kui nüüd ainult locki seduce korda tehtaks, oleks asjal juba jumet (loe: t6siste dim.returnside lisamine v6i ssiis mingi regen, sarnane maagi polyle).
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
15.11.2006 05:30:29
|
|
|
Jah, tõsi, paladine on (kahjuks) nerfitud into oblivion.
CS nerf betas 10 sekundi peale (stormstrike sai JÄLLE buffi, 20 sekundit -> 10sekundit, ja lower manacost, plus dualwield..) ja see vengeance..
Samas Holy tree sai ikka über buffi, ja raudne plaan üks be pally üles ajada (ret mudugi) ja @ 70 mingi normaalsem spelldmg gear selga ja 56 holy
Ja ka prot pole paha enam, reckadinidel (okei, reckbombid jäävad ära aga ikkagi) 4min cd'ga ds ja normaalne attackspeed ka ds'is..
Võib ette kujutada, et pala tankid muutuvad rohkem viableks raidides (enda ex-palaga sai tangitud ka teatud määral, läbi dm'i, zf'i, uldamani, st, brd lbrs, keep counting those), tänu Righteous Defense'ile muutub agro snap lihtsam, arvata võib et itemization paraneb tankadinide jaoks bc's, vähemalt seniste kuulduste kohaselt nagu paraneks..
Ja SoB ei pruugi üldse nii võimas olla kui SoV, SoV ei võta hp'd ja võib stackida... mudugi selle jaoks on kiiremad relvad paremad.
Tunnen kaasa neile hetkel, ükskõik mis spec nad poleks, siiamaani kõik nii ära saanud et vähe pole minu undeadi poolt :< Not a chance, something like warrior vs mage.. counterspell their holy light and 10 seconds to kill them, nothing simpler than that
Tegelikult oli algne intentsioon paladinil olla "frontline support", cleanse, bless, heal the hurt and wack things around a bit... ning see on päris lahe. Aga praegu... it's either a retnoob wanting to be warrior or backline fol spammer..
Ja druidid on olnud allapoole igasugust arvestust juba pikemat aega, skilled druid vs skilled <insert a random class that is not a paladin or druid here and that is skilled> on druid ilgelt p***is omadega, kui hullult ei vea just. Aga skilled druid vs <insert random unskilled class here> pole muidugi druidil midagi häda. Nüüd on druididel vähemalt võimalust, mangle ja uued stunnid. Bleed efektid on võimsad vs high armored classes (pala and warr, namely, and another druid). Oli ka aeg neile tõesti.
Nõustun lockidega, aga seda ainult felhunteritega, see "devour magic" võiks vähemalt nende pool manapooli süüa ühe laksuga >_< nii vihkan seda kui sa lähed fully selfbuffed vs lock and felhunter ja pärast peab ennast uuesti buffima nagu oleks mingi ressing just äsja olnud. Succubus on savi, wotf > succubus, sheep > warlock, dead succubus and sheeped lock < mage with pvp trinket and counterspell. paladinidel natuke raskem, aga tõsi ta on. Vahetaks oma "dampen magic"'u iga kell paladinide shadow res, fire res ja frostres aura vastu ära
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
15.11.2006 10:24:09
|
|
|
| human pristid vinguvad ka nii et vähe pole oma raciali eest, lootus oli, et ehk muudetakse see TBC ajaks ära, nimelt just feedback, aga jah, pole sellega midagi tehtud ja mina ei kavatse isegi seda spelli üle rank 1 õppida endale, sest see on lihtsalt liiga mõttetu
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.11.2006 10:33:41
|
|
|
suht n2rve s66b, et klass mida olen ligi poolteist aastat m2nginud (isegi rohkem vast) saab ainult igalt poolt halvakspanu osaliseks. hinnake ja fleimige m2ngijaid mitte klassi.
|
hea, et paladin BCs ogarat boosti ei saa
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
15.11.2006 11:13:04
|
|
|
| Oot nüüd kui on mängu pooled tasakaalust väljas pole mõtet mängima? Muidu mõtlesin, et jõuludel...
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.11.2006 11:22:11
|
|
|
| ArchMage kirjutas: |
| Oot nüüd kui on mängu pooled tasakaalust väljas pole mõtet mängima? Muidu mõtlesin, et jõuludel... |
wowis pole pooled kunagi tasakaalus olnudki
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
15.11.2006 13:17:50
|
|
|
| hmm, kas keegi teab, et kas priestide mass dispel nüüd võtab paladinidel bubble'i ka maha...vahepeal mingid jutud käisid, et TBC's tuleb võimalus see maha saada ja kuulsin, et mass dispeliga saab, aga kas see tõele ka vastab
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
>-Shifty-
Kreisi kasutaja

|
15.11.2006 13:25:18
|
|
|
| kas on tõsi et "über" püsida tuleb nädalas hea 40+ tundi mängida? ja iga nädal tulevad mingid überimad skillid vms välja?
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
15.11.2006 15:38:13
|
|
|
ei, kohe kindlasti ta tõsi ei ole juhul kui sa ei taha endale rank 14 teha PvP's...selle jaoks peab tõesti 40+ tundi mängima, et see kõik kokku farmida, aga muidu, kui see sind ei huvita ja oled rohkem leveldamise peal väljas, siis tee niipalju kui aega on, party leiab alati instance'i jaoks ja kõik teavad ise mis kiirusel nemad leveldavad, võid 5h ka nädalas mängida, kui rohkem aega pole
skillide suhtes on nii, et iga nädal ei tule midagi muutust, enamasti tuleb siis uus patch ja patch note'sid lugedes on mingid skillid parandatud või midagi säärast, kui midagi uut tuleb või vana vahetatakse välja, siis sellest on juba enne teada ja kindlasti midagi sellist toimub ikka võibolla kord mõne kuu jooksul vms
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
15.11.2006 19:18:01
|
|
|
Niih kerge olukorra raport mis nagunii kedagi ei koti, aga mul on igav.
Sai oma toreda raid guildiga see pühapäev Neffi siis esimest korda maha nottitud ning eila ka AQ40 esimene boss maas. BWL siis 7 nädalaga ära kliiritud ning asun vaikselt endale tier 2 koguma
Ahjaa siin elnenud jutust paladinide kohta kes enamasti ainult FoL spämivad, nagu mina, on meil guildis ka üks Tankiv paladin kes täitsa adekvaatselt BWL'is ja AQ40's meil tankib
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ronley
HV kasutaja

|
15.11.2006 20:06:14
|
|
|
| tsitaat: |
Niisiis kas keegi oskab aidata või ongi ainuke variant mul jäänud pre-paid gamecard (lähim pood 100km) ?
|
Lähim pood asub internetis. Andrico. Ja neilt ei pea kaarti omale koju tellima, saab mõne telefonikõne abiga ka ainult koodi omale emailile.
_________________ Jumal annab, maksuamet võtab. |
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
15.11.2006 21:05:45
|
|
|
jah, isegi mina olen priestiga tankinud...AQ20 Buru the Gorger, aga rape tappis mind ikka maha, liiga kiirelt sain surma ja healida pole jõutud
aga jah, ma vaikselt ise aretan nüüd uusi chare, druidi ja uut priesti, TBC's on plaanis shaman ka teha
PS: kõik, kes mõtlevad Bladefist serverisse uut chari teha, mõelge ümber, sest tulevikus te hakkate kukalt kratsima ja rahakotti vaatama, et char transferit teha kuskile mujale
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
15.11.2006 22:50:36
|
|
|
Buru vaib ju nagunii pohhuilt ise keda ta jälitab, ning kui valida õige kurss ei saa ta sind isegi puutuda.
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.11.2006 22:52:16
|
|
|
| tsitaat: |
| kes täitsa adekvaatselt BWL'is ja AQ40's meil tankib |
mida , bwlis engineere 22rmisel juhul.
paladini tankimine seisneb tugevas mana burnimises, sebides +def tank geari on sul managa k66ks ja ei tangi sa midagi, samuti, kui sul +def tank geari ple, saad m6nusalt m66da kuppu ning paned healeritele liiga suurt ning ebavajalikku survet.
seega kui sa tahad siis v6id ju "tankida", kuid siis peab terve raid sinu j2rgi enda dpsi madaldama kah. pealegi oled sa yks eriti sitt tank.
TBC s see kindlasti muutub, v6imaldades, 6igemini juba kohustades paladine tankima 5 ja 25 manides. 6nneks on tbc-s ka int tank geari.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
16.11.2006 00:49:33
|
|
|
Ega mina ei tanki, mina olen suht puhas healadin. Aga see pala kes meil tankib on tankinud kaht esimest obssi ilma eriliste probleemideta. Muidugi suudavad õige speci ning varustusega warriorid temast paremini tankida, kuid palaga tankimine high endis ei ole võimatu.
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.11.2006 01:51:06
|
|
|
irw.. vaeli tankinud... hard to believe. vael on bwli cockblocker, milles on tank transition v2gagi oluline. pealegi on oluline dps. hetkel on küll v2ga v6imatu, et vaeli tangib paladin mistahes speci/geariga, kuna see dps mida vaja on, on igati yle sellest mida paladin saab theatina teha. razorgore...v6ibolla.
see kui mingi prot paladin seal bossi juures seisab ja teda whackib, ei ole tankimine. tankimise all m6lten siiski aggro hoidmist ylej22nult ca 35 inimeselt, kellest v2hemalt pooled on threat generatsioonilt v6imelised paladini yle trumpama, isegi RF ja BoSalviga.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
16.11.2006 02:12:13
|
|
|
Võimelised üle trumpama küll, kuid ei trumbanud sel korral. Peale selle ei ole vael meil eriti probleemne olnud, razorgore on minu arvamuse järgi palju keerulisem võitlus, aga jah. Ma tean milleks paladinid võimelised on ja milleks mitte kuna pala pelanud riliisist saati, see et pala tankib 40 man instades tuli mulle kah üllatusena, aga mis teha, asi toimib.
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
16.11.2006 12:45:35
|
|
|
irw.. vaeli tankinud... hard to believe. vael on bwli cockblocker, milles on tank transition v2gagi oluline. pealegi on oluline dps. hetkel on küll v2ga v6imatu, et vaeli tangib paladin mistahes speci/geariga, kuna see dps mida vaja on, on igati yle sellest mida paladin saab theatina teha. razorgore...v6ibolla.
see kui mingi prot paladin seal bossi juures seisab ja teda whackib, ei ole tankimine. tankimise all m6lten siiski aggro hoidmist ylej22nult ca 35 inimeselt, kellest v2hemalt pooled on threat generatsioonilt v6imelised paladini yle trumpama, isegi RF ja BoSalviga. |
hammer of lol spammiga peale 20%?
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.11.2006 13:24:03
|
|
|
Kas keegi viitsiks paladini klassist pisikese ülevaate kirjutada? Midagi mida mitte-paladinid ei tea..
Klassi eripärad, rõõmud/ mured mängus jne.
Minu enda paladin jõudis kunagi aegade alguses level 12ni ja mitte rohkem. Märkasin, et vähemalt selles level-ranges on paladin üks väga igav klass. Minu level 60 paladinidega kokkupuuted on enamasti pvp'ga seotud, kus level 60 paladin (pealuu level?) üritab minu level 25 maagi gänkida, kuid teeb seda suhteliselt saamatult (10st korrast 3el suutis ära tappa, ülejäänud kordadel muutsin ta lambaks ja jooksin minema). Teine huvitav asi, mida märganud olen.. on see va mullike. Istun tarren millis.. loen kirju ja põmm.. mis juhtub. Miske lowbie jookseb tarren milli, temale järgneb paladin, kes viskab endale mulli peale, lööb lowbi maha, läheb minema.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.11.2006 16:37:17
|
|
|
Subu, m6tle nüüd, mida teevad k6ik warriorid peale 20%. nende execute spam on k6vasti v6imsam kui 6sec cd iga .
mind t2itsa huvitab, kuidas ja mis kohal peaks paladini vaeli peal olema, et ta tankida saaks. iga warriori tankimine on paladini omast yle, seega n2iteks, et paladin oleks esimese MT, oleks vaja k6ikidel warrioritel oma tankimist lowerida, ning samuti ka kogu raidil oma dpsi. kuna aga vael on V2GA dps dependent fight (roughly 3 mintsa aega) ei saa sa lubada endale miski 10-15% dpsi langust kuna see t2hendaks eba6nnestumist. v6ttes arvesse paladini tankimise "spelle", siis on need ka piisavalt pikkade cooldownidega, et mitte yldse v6istelda warrioritega (et mida siis teie warriorid tegid, slackisid?).
kui ma v2hemalt mingit videot ei n2e siis kvalifitseerub "paladin tanks vael" minu jaoks bullshitiks, peale tihedat otsingut googles, ja l2bir22kimisi v2ga tugeva raidguildi tankide ja paladinidega, tuleb ikkagi v2lja, et kui sa just vaeli ei killi nii, et yks inimene alles l6puks, ei saa sul esimesteks olulisteks tankideks olla paladin.
razorgoret on v2ga kerge tankida, n2pi ja kontrolli orbi, h2vita mune. ja saadki omale siukse aggro millega v6id terve encounter l2bi tantsida.
ahjah, kui te mingit khlthreatmeaterite kasutate, siis v6ite rahulikult end kivi alla peita. seda, et vahitakse mingilt barilt kirju millal nupuspammimine l6petada v6i muid aggro reducing talenteid litsuda, ei ole kaugelti mitte skill. tegu on nagu traineriga juba
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
16.11.2006 18:13:04
|
|
|
Subu, m6tle nüüd, mida teevad k6ik warriorid peale 20%. nende execute spam on k6vasti v6imsam kui 6sec cd iga .
mind t2itsa huvitab, kuidas ja mis kohal peaks paladini vaeli peal olema, et ta tankida saaks. iga warriori tankimine on paladini omast yle, seega n2iteks, et paladin oleks esimese MT, oleks vaja k6ikidel warrioritel oma tankimist lowerida, ning samuti ka kogu raidil oma dpsi. kuna aga vael on V2GA dps dependent fight (roughly 3 mintsa aega) ei saa sa lubada endale miski 10-15% dpsi langust kuna see t2hendaks eba6nnestumist. v6ttes arvesse paladini tankimise "spelle", siis on need ka piisavalt pikkade cooldownidega, et mitte yldse v6istelda warrioritega (et mida siis teie warriorid tegid, slackisid?).
kui ma v2hemalt mingit videot ei n2e siis kvalifitseerub "paladin tanks vael" minu jaoks bullshitiks, peale tihedat otsingut googles, ja l2bir22kimisi v2ga tugeva raidguildi tankide ja paladinidega, tuleb ikkagi v2lja, et kui sa just vaeli ei killi nii, et yks inimene alles l6puks, ei saa sul esimesteks olulisteks tankideks olla paladin.
razorgoret on v2ga kerge tankida, n2pi ja kontrolli orbi, h2vita mune. ja saadki omale siukse aggro millega v6id terve encounter l2bi tantsida.
ahjah, kui te mingit khlthreatmeaterite kasutate, siis v6ite rahulikult end kivi alla peita. seda, et vahitakse mingilt barilt kirju millal nupuspammimine l6petada v6i muid aggro reducing talenteid litsuda, ei ole kaugelti mitte skill. tegu on nagu traineriga juba |
Pole õelnudki et tank parem pole, samas BWL pole mingi endgame instance, seal saaks roog rahulikult tankimisega hakkama ( enamikel bossidel, probleem oleks vast ainult broodlordiga) healerwise. Hammer of loli lihtsalt tõin selleks valja et näidata et ka paladin saab teoorias vaelile dämmi teha. Ja nagu näha nad said oma dpsiga ilusasti vaelil hakkama, pole see vael midagi nii dps dependant ( seda oli ta siis kui inimestel veel sinine gear seljas oli). Enda jaoks vahet pole, pangu kasvõi maagi tankima kui tahavad ;p
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.11.2006 18:22:21
|
|
|
sa fantaseerid yle siin k6vasti. kui sul oleks naxx gear seljas... vo t6esti saaks roog mingi m22ral tankida oma 10 sekundit.
tegelikkuses on asi ikka k6vasti karmim, nt firemaw on ka yks v2gagi raske boss, milles on vaja head placementi ning osavaid offtanke. teised 2 draakonit 3draakonipakist nt lausa n6uavad warriori/beardruidi TAUNT skilli et neid yldse oleks v6imalik 2ra h2vitada.
vaeli juures on dps v2gagi oluline, kuna vaeli Burning Adrenaline tundub enamjaolt targetivat healereid, siis on vaja teha see healing tasa dpsiga mis kaotati. pealegi pole paladinil mingit taunt skilli, nii et kui "shit hits the fan" siis on ylej22nud raid vaeli flame breathiga yle kylvatud ja p6randal surnuna lebamas, kuna paladin ei saa vaeli tagasi.
ainuke v6imalus oleks kui paladin oleks ehk esimene tank ning siiski tangiks ehk.. mis, 1-15 sekundit? kuna see faas on dpsi algfaas ning natuke v6imalust aggroga ette minna. kuid siiski, arvestades, et paladini tank skillid on k6ik pikkadel cooldownidel (v6rreldes warriori omadega), n2ib mulle siiski v6imatu kuidas saaks yldse paladin efektiivselt aggrot enda peal hoida niikaua kuni tema esimesena viiruse saab.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
16.11.2006 18:48:32
|
|
|
| Vaeli ei saagi tauntida näiteks. Healerile visatakse SS peale kui ta BA saab + innervate kui pärast yles tõuseb. Firemaw peal on jah offtangil taunti vaja, aga mingit skilli see offtankimine seal küll ei nõua. Ebonroci peal on sul loomulikult õigus. Eks mu idee oli poolküpsee sest osad bossid vajavad taunti.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.11.2006 18:57:12
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
Kas keegi viitsiks paladini klassist pisikese ülevaate kirjutada? Midagi mida mitte-paladinid ei tea..
Klassi eripärad, rõõmud/ mured mängus jne.
Minu enda paladin jõudis kunagi aegade alguses level 12ni ja mitte rohkem. Märkasin, et vähemalt selles level-ranges on paladin üks väga igav klass. Minu level 60 paladinidega kokkupuuted on enamasti pvp'ga seotud, kus level 60 paladin (pealuu level?) üritab minu level 25 maagi gänkida, kuid teeb seda suhteliselt saamatult (10st korrast 3el suutis ära tappa, ülejäänud kordadel muutsin ta lambaks ja jooksin minema). Teine huvitav asi, mida märganud olen.. on see va mullike. Istun tarren millis.. loen kirju ja põmm.. mis juhtub. Miske lowbie jookseb tarren milli, temale järgneb paladin, kes viskab endale mulli peale, lööb lowbi maha, läheb minema. |
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.11.2006 19:16:19
|
|
|
"skilli ei nõua", mees kui bwl ega mingi encounteris skilli polekski vaja, oleks asjad ammu pugitud. loll jutt j2tta
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
16.11.2006 19:52:28
|
|
|
| "skilli ei nõua", mees kui bwl ega mingi encounteris skilli polekski vaja, oleks asjad ammu pugitud. loll jutt j2tta |
Selge siis, valgustasid mind ja panid suu kinni. Aitähh.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maximus
HV vaatleja
|
16.11.2006 19:55:09
|
|
|
installimisel viskab sellise errori :
The installer was unable to read the file "<unknown>". This error may be caused by problems with the media or drive at --for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "Repack-MPQ\Data#terrain.MPQ\World\Maps\Azeroth\Azeroth_35_29.adt", and the error code was 38.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::Read)
keegi oskaks aidatA?
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |