Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
FD
HV kasutaja

|
14.11.2006 10:34:24
|
|
|
attrs kirjutas: |
FD, see oli see säästukaardi eri või üldine? St kas on mul mõtet vaatama minna? Endal oleks sama plaan tüdrukule ära osta  |
oli jah säästukaardi eri ja õige hind peaks olema 349.- ehk tavahind.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
14.11.2006 12:11:26
|
|
|
Pean tunnistama pattu, sai kahekesi üks elite 40 mob maha lüüa kui Undead oma questi täitis. Siiamaani piinlik, tema Mob oli ju. Oleks pidanud vist UD hoopis niitma Aga päris madalaid horde tõesti ärge nüüd niisama nottige...
Aga kuidas Hunter muidu peaks saama vastaseid endast eemal hoida. PvP's mõtlen. Con shot ja siis eemale, kui liiga ligi. Cheetah aspekt peaks peaks olema? Ning plan oli automark peale panna vastaste lihtsamaks märkimiseks... eile 1:2 2lvl madalama UD roogi kasuks (aga ma polnud siis uut püssi veel ostnud:).
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
14.11.2006 13:44:39
|
|
|
Mul on ära anda 1 10päeva key kui keegi tahab:)
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
14.11.2006 15:28:13
|
|
|
painkillah kirjutas: |
või hoopis RP-b?
tbc väljatulles probably gankin ka kõik Bloodelf paladinid ära, sest kogu see "we r teh hawt we stole ur light kek" teema ajab kopsu üle maksa. olnud siis blood knightid (pmst smad skillid aga kõik ümbernimetatud, ja isegi välimuse remake setidele) ning blizz nagu ikka favorib horde poolt, seega on ka be paladinid mõnusalt buffitud (seal of blood, racial mis võimaldab ainult be paladinidel counterspellida).
samas enamus sellest kompenseerib nende rohkemgi kui kentsakas välimus ja be male tants  |
Belfidel ei ole counterspelli. Ainuke asi mis vähegi selle sarnane on 2 sec silence 10min cd. Ning seal of blood lisab 40% relva damagest holy dämmina aga samas paladin kaotab 10% elu tehtud dämmist.
Muidu lore valguse varastamise taga on mõnusalt sünge ja klassi questid on ka vastavad imho
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.11.2006 15:35:26
|
|
|
koromon, stun + silence + repetance on piisavalt overpowered combo, pealegi on juba tehtud teste, kus seal of blood on Seal of Commandist efektiivsem (suurem ppm ja kokkuvõttes suurem lõppdamage kah, enne kui 30% peal oli - oli enam vähem sociga võrdne või allapoole (soc on siiski talent) , aga nüüd juba liig)
valguse varastamise teema on utter crap, lihtsalt mingi eriti labane lore, kuna ei viitsitud sügavamat asja välja mõelda. mis kuradi probleem oleks neil kõikidelt vastastelt power ära "imeda" kui nad juba Naarult selle kätte said.
nii pika development time peale võiks ikka mõni mõistlik lorekild ka välja tulla.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
14.11.2006 16:11:04
|
|
|
Raines kirjutas: |
Mul on ära anda 1 10päeva key kui keegi tahab:) |
anna mu sõbrale. ta tahab kangesti seda proovida : D
PS kood mu postkasti
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
14.11.2006 16:28:17
|
|
|
painkillah, ma ise olen paras lore friik ning mina küll ei näe probleemi selles et belfid naarudelt paladini powereid välja imevad. Ingame questid ja tekst on imo 5+ Mine tee vähemalt ressurection quest belfidel ära.
Aga minu jaoks oli tõsine pettumus lvl20 relva quest. Horde poole peal on reward nagu valusalt gimped, lvl18 suvaline quest reward on ka parem. Võrdluseks siis horde reward ja alliance reward.
|
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
14.11.2006 17:13:22
|
|
|
Painkillah, aga mul on täpselt samasugune suhtumine Draenei Shammydesse Samas plaanis arendada üks Be Pally (hawt female ofc , males r2gay4me) ja ka tollega parajasti pvp'd teha leveldades.. tõenäoliselt mingis uues serveris, aga väga võimalik, et ka sunstrideris.
Oi jah, varsti kohtume bg's, pain edu siis sulle
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
14.11.2006 17:45:32
|
|
|
Kes key tahab saatke ps:)
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rb.Andu
HV vaatleja

|
14.11.2006 19:41:10
|
|
|
painkillah kirjutas: |
või hoopis RP-b?
|
PvP ikka.
RP ja PvE on n6rkadele argpykstele^^
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
14.11.2006 20:03:38
|
|
|
Key antud!!! Muideks kui servereid vaadata siis seal recommented serverid osad sinise kirjaga teised rohelisega! Mis neil vahet?
Ja kas wow SLI ja Dual Core oskab kasutada muidu? Või wowis jõudlust juurde sellega eriti ei saa?
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
kivi89
HV kasutaja
|
14.11.2006 20:14:24
|
|
|
ühe core ja ühe gpu toel jookseb vabalt maksimumis ära, nii et dual core ja sli midagi küll juurde ei anna
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
14.11.2006 20:15:38
|
|
|
FPS-i kõikumisi vähendab... Seda siis täheldasin singlecore-lt dualile üle minnes.
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
14.11.2006 20:17:09
|
|
|
kivi89 kirjutas: |
ühe core ja ühe gpu toel jookseb vabalt maksimumis ära, nii et dual core ja sli midagi küll juurde ei anna  |
ega ta ei saagi anda, kui wow on hardlocked 60 fpsi peal.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
14.11.2006 21:04:34
|
|
|
Aga mis vahe on sinisel ja rohelisel kirjal recommented kui servereid valida
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Venturi
HV kasutaja

|
14.11.2006 21:14:25
|
|
|
Raines kirjutas: |
Aga mis vahe on sinisel ja rohelisel kirjal recommented kui servereid valida  |
need värvid näitavad vaid palju rahvast serveris nii keskmiselt on alates sinisest punaseni, punane siis kujutab endast blizzi arvates täis serverit.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsarnevits
HV vaatleja
|
14.11.2006 21:33:16
|
|
|
tervist, probleem selles et peale 3 kuud eemal olemist, tahaks jälle mängida, aga ei saa, sest blizzard paneb mäkra. Point selles, et olen proovinud erinevaid kaarte: alguses electron-visa, millega muidugi ei saanud, sest pole verification code. Teiseks proovisin SEB ü-panga U-kaarti - vastuseks andis payment rejected proovisin 3x ja ennäe, 24h ei saa mingit koodi sisestada nagu mingu pe.se blizzard. Täna siis proovisin mastercardiga, algul kõik hästi, akkab lehte laadima, aga ikka ... krdima PAYMENT REJECTED, ok äkki läks valesti, proovin uuesti 2x ning järjekordselt on account 24h bannitud gg blizzard. Niisiis kas keegi oskab aidata või ongi ainuke variant mul jäänud pre-paid gamecard (lähim pood 100km) ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
14.11.2006 21:38:08
|
|
|
Ise edukalt U-kaardiga maksnud. Hetkel kasutan maksmiseks hansa tudengikaarti. Tavalise deebeti andmeid pole mõtet sinna toksida. Visa või mitte. Kui verification numbrit kaardi tagaküljel pole siis 99% kindlalt tegu deebetiga.
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
14.11.2006 22:46:31
|
|
|
Milline Mastercard sul siis oli? Sai kah teha Hansas kaart, ja ei mingit probleemi... Ver kood oli ikka 3 kohta sul?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.11.2006 23:18:16
|
|
|
draenei shammyd on veel suht loogilised, nad v2hemalt tunduvad sellised spirituaalsed tegelaskujud olevat. samas be paladinid on lihtsalt üks liugu laskmise asi, et mingi eriti lihtne "im in ur base steeling ur light" teema ja k6ik. see mida blizz sinna otsa on kirjutanud, on suht suva. kogu see valguse varastamine on yks ymmargune bullshit, oleks nad siis teinud lore blood knightidest, kes l2bi blood sacrifice vms saavad sarnased powerid (teiste nimedega ikka) oleks nagu suht bueno olnud. pole ime et ma ylesk6etud, paladinid on igast august sitta ainult saanud, nii kommuuni kui devide poolt, ja siis oodatakse, et me r66msa n2oga edasi raidiksime holyna. minu paladin on atm hybernating, lvldan vaikselt gnoom warri. n2eb mis tbc ajaks saab, vo kytab paladiniga edasi, vo mitte.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
15.11.2006 01:46:38
|
|
|
endale meeldivad väga paladinid kui nad on raidil kaasas...MC/BWL on väga ilus, kui on fire res aura peal, ja kenad healid on ka, +muidugi DI
aga eriti pinda käib see kui on olemas 3 paladini raidil kaasas ja ainult BoW ja BoL on priestidel peal...räägi tükk aega, et vahetage priestidel BoL hoopis BoS'ga ära, pange BoK ka peale, aga ei kus...vahepeal tõmmatakse BoW asemele BoK jne...lõpuks polegi saanud paladinide käest full buffe ja pole enam julgenud küsida ka, äkki vahetavad veel fire res aura MC's retribution aura vastu välja või siis panevad Blessing of Sactuary priestidele...igatahes, paladinidega on tõsiselt palju nalja saanud, aga jah, raidi lõpus ei huvita enam see kedagi, mis aurad ja asjad olid peal, peaasi, et raid läks kenasti
PS: Ise ma ei tee priestiga enam kunagi paladinidega dueli, ükskord pidin partyga scholosse minema, ootasime ühte liiget scholo ees ja sinna tuli mingi teine party ka ootama, üks paladin tahtis minuga dueli...noh, mis seal ikka, võtsin vastu ja hakkab pihta...see kestis vist kuskil nii veerand tundi või nii, kuni lõpuks horde meie dueli lahutas, sest kumbki meist pole võitnud, mõlemad meist saime piisavalt õigel ajal heali peale ja mana oli pidevalt otsas ning potte pole kasutanud...peale seda enam ma duele paladinidega ei tee ka...masendav oli
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rain01
HV kasutaja

|
15.11.2006 02:45:09
|
|
|
ei tea kas kuskilt oleks võimalik osta ka WoW'i cd-key'sid? Vaatasin et usa's saab seal osta aga need eur'is ei pidanud töötama vist
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
15.11.2006 04:42:57
|
|
|
Kuule, ma saan aru, et sa oled kade horde peale et neil on paremad racialid, ja nüüd veel blood elfidel see silence (ma võin mürki võtta, et mõned encounterid nõuavad silencit ) ega mulle ka ei meeldi, et ma pean JÄLLE shammide vastu astuma paladinidest on palju kergem jagu saada >_< (täna sai üks t1-t2 pally mõnusat gänki minu ja puhhi (54 ja 53) käest, resiste tuli nigu muda aga näe jagu sai), lisaks sellele, et tüüp oli täielik retnoob.. aga repentanci unustas kogu aeg ära : D)
Ja väga võimalik, et mõned pole üle saanud sellest, et "easymode alliance" pole kahe viimase dungeoni lõpubossi esimesena maha saanud, vaid hoopis "hardmode horde" oli see. And I salute them for that! Ja nüüd on hordel blessingud/mullikesed ja aurad/di'd, ka olemas seega kaob allide easymode edge ka ära ning tõenäoliselt näeb uutel serveritel võrdset alli ja horde progressi. Kuna tõenäoliselt rollivad mõned ex-allid kellel on expi, endale ilusa, kullakallikese ja barbistunud blood elfi... nojah, sellised asju ennustada on raske :p
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.11.2006 05:02:30
|
|
|
jube easymode alliance ikka küll
shamanitel on oma arsenalis p2ris toredaid tootemeid mis kohati annavad palju paremat lisa kui paladinide blessingud.
samas m6ttetu on vaielda yldse sellistel teemadel, eriti paladin vs shaman, paladine ainult pekstakse nerfhammeriga pidevalt, shamanid on vist 1 v2heke t6sisema nerfi saand ja thats it. paljud idioodid (kaasa arvatud blizz devid) pole aru saanud, et paladin on muudki kui fol spammer , blessing ja cleansebot. tbc 6nneks küll adressitakse m6ni neist probleemidest mis on juba pea, et m2ngu algusest aktuaalsed olnud. kuid naljakas on siiski kuda blizz horde paladine juba favourib selle kuramuse seal of bloodiga. paladini kommuunist leiad veel r2medalt neid kes leiavad, et paladini klass on ikka puudulik.
druiidid vingusid, said kohe revampi.
meie vaatame tbc-d, n2eme, et ohhoo kauaoodatud controllable dps , ja kohe nerfitakse soc, vengeance ja crusader strike 2ra. suht oksele ajab see k2itumine, eriti see mentaliteet, et paladinide ainult pekstakse l2bi wowi, ja seda probably selle mulli p2rast. suht n2rve s66b, et klass mida olen ligi poolteist aastat m2nginud (isegi rohkem vast) saab ainult igalt poolt halvakspanu osaliseks. hinnake ja fleimige m2ngijaid mitte klassi.
v2hemalt oli teretulnud n2htus counterspellile global cooldowni lisamine, mis võtab maagilt 2ra v6imaluse stuni korral >blink > counterspell hooramist ette v6tta. kui nüüd ainult locki seduce korda tehtaks, oleks asjal juba jumet (loe: t6siste dim.returnside lisamine v6i ssiis mingi regen, sarnane maagi polyle).
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
15.11.2006 05:30:29
|
|
|
Jah, tõsi, paladine on (kahjuks) nerfitud into oblivion.
CS nerf betas 10 sekundi peale (stormstrike sai JÄLLE buffi, 20 sekundit -> 10sekundit, ja lower manacost, plus dualwield..) ja see vengeance..
Samas Holy tree sai ikka über buffi, ja raudne plaan üks be pally üles ajada (ret mudugi) ja @ 70 mingi normaalsem spelldmg gear selga ja 56 holy
Ja ka prot pole paha enam, reckadinidel (okei, reckbombid jäävad ära aga ikkagi) 4min cd'ga ds ja normaalne attackspeed ka ds'is..
Võib ette kujutada, et pala tankid muutuvad rohkem viableks raidides (enda ex-palaga sai tangitud ka teatud määral, läbi dm'i, zf'i, uldamani, st, brd lbrs, keep counting those), tänu Righteous Defense'ile muutub agro snap lihtsam, arvata võib et itemization paraneb tankadinide jaoks bc's, vähemalt seniste kuulduste kohaselt nagu paraneks..
Ja SoB ei pruugi üldse nii võimas olla kui SoV, SoV ei võta hp'd ja võib stackida... mudugi selle jaoks on kiiremad relvad paremad.
Tunnen kaasa neile hetkel, ükskõik mis spec nad poleks, siiamaani kõik nii ära saanud et vähe pole minu undeadi poolt :< Not a chance, something like warrior vs mage.. counterspell their holy light and 10 seconds to kill them, nothing simpler than that
Tegelikult oli algne intentsioon paladinil olla "frontline support", cleanse, bless, heal the hurt and wack things around a bit... ning see on päris lahe. Aga praegu... it's either a retnoob wanting to be warrior or backline fol spammer..
Ja druidid on olnud allapoole igasugust arvestust juba pikemat aega, skilled druid vs skilled <insert a random class that is not a paladin or druid here and that is skilled> on druid ilgelt p***is omadega, kui hullult ei vea just. Aga skilled druid vs <insert random unskilled class here> pole muidugi druidil midagi häda. Nüüd on druididel vähemalt võimalust, mangle ja uued stunnid. Bleed efektid on võimsad vs high armored classes (pala and warr, namely, and another druid). Oli ka aeg neile tõesti.
Nõustun lockidega, aga seda ainult felhunteritega, see "devour magic" võiks vähemalt nende pool manapooli süüa ühe laksuga >_< nii vihkan seda kui sa lähed fully selfbuffed vs lock and felhunter ja pärast peab ennast uuesti buffima nagu oleks mingi ressing just äsja olnud. Succubus on savi, wotf > succubus, sheep > warlock, dead succubus and sheeped lock < mage with pvp trinket and counterspell. paladinidel natuke raskem, aga tõsi ta on. Vahetaks oma "dampen magic"'u iga kell paladinide shadow res, fire res ja frostres aura vastu ära
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
tagasi üles |