praegune kellaaeg 21.06.2025 00:14:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Corwin
Kreisi kasutaja

|
15.11.2006 03:56:41
Samsung 731BF |
|
|
Selline tobe küsimus et sai soetatud see tore monitor. Kõik nagu korras,pilt ilus jne,aga vaadates filme või muid klippe, on pilt selline tume,nägusid on raske eristada ja juhul kui midagi pimedas toimub, ei saa üldse midagi aru.
Windosis näiteks värvisetingutega mässata üldse ei taha mõjuda, desktopile jne mõjuab aga filmile mitte.
Peale olen pannud lisaproged mis tulid kaasa moluga, sial mässates ka naq mittemidagi ei aita.
Igaksjuhuks proovisin erinevaid pleyereid, ei avalda mingit mõju.
kellelgi äkki kogemusi sedatüüpi moluga, teen ma midagi valesti või jätan tegemata või olen lihtsalt loll ?
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
15.11.2006 14:55:27
|
|
|
playerite setingutes peaks saama seda muuta
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Corwin
Kreisi kasutaja

|
15.11.2006 15:17:09
|
|
|
hmmm isegi bsplayerilt leidsin mingit optionsid ja sain midagi paremaks....kahju küll et vlc absull sellist kohta ei leidnud....
ja pealegi imelik, vana 5 aastat vana moluga oli pilt alati vägailus, selle ilusa uue moluga pean mingeid settinguid igaltpoolt näppima....suht....jama
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.11.2006 15:29:57
|
|
|
nuppe molul ikka ka näppisid? seal peaks isegi erinevad moded olema filmivaatuseks ning tekstitöötluseks... ehk siis nupust määrad kui hele või tume pilt parasjagu vajalik on.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|