Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
09.11.2006 23:14:37
|
|
|
Miski 3 kuud tagasi umbes oli vaja xp peal olla veidike ja nii harjumatu tundus juba,ma vistaga nii ära harjunud juba,et mõningatest kiirfunktsioonidest tunneksin xp all puudust ,näteks start menüü kaudu on võimalik käbe miskit faili otsida,eriti hea on see siis kui ei tea täpselt kus fail on aga mäletad selle umbkaudset nime(kahest algustähest piisab tavaliselt,et kahtlusaluste ring päris väikeseks tõmmata ),lisaks võrrelses XP-ga meeldib see,et igal folderi päitses võib eri settingud panna-nt.et ühes kaustas kus allalaaditud asjad on seal kuvatakse kõige hiljem modifitseeritud fail samas kui nt videote kaustas kuvatakse eespool mahult kõige suurem fail jne.Aero meeldib kah kuigi classicul ka midagi hullu viga pole .Kui nüüd application compability paremini tööle saab ja mängud vähemalt sama kiiresti töötaksid kui XP peal siis võiks XP-le head aega öelda ja XP plaadi ära anda
Btw ultimate karp näeb kõige parem välja noh selline nunnu ,kuigi see sinine on ka ilus(ei mäleta mis versioon selles oli)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
09.11.2006 23:31:47
|
|
|
Vista praegunee probleem minupuhul olekski see et enamus programmid konfliktivad ja mängud jooksevad sitasti. Tõsiselt närvi ajas see et videosi ei saanud kordagi korralikult töötama, oli kas pilt puudu või siis heli aga kui mõlemad olemas olid siis jõudis üks varem kui teine
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.11.2006 23:57:32
|
|
|
Mul on mõnede progedega probleeme olnud aga ei midagi hullu,kõik proged mida kasutan jooksevad probleemideta ka vista all.v.a üks proge ja üks mäng mis ei lähe tööle isegi ühegi compability mode all ,proge on Emule ja mäng on Prey-need on ka kaks ainsat mis ei tööta.Enamus progesid läheb kohe tööle u.15% peab panema compability mode jooksma ja miski 1% vms ei jookse üldse ,nt inimesed on kaevanud,et Nero ei tööta,no mul küll töötab ainult üks uuendus oli vaja tõmmata ja jookseb ok.Pole veel viitsin proovida kas mu lemmikviirusetõrje Nod32 tõesti ei tööta nägu räägitakse või läheb ikka tööle-eks millalgi proovin ära.Vista installi puhul säästab üks asi kõvasti aega-nimelt pole vaja peale installi hakata plaate koos driveritega sisse toppima,et osa riistvara tööle saada-selle eest hoolitseb vista juba noh kukkus välja nagu kiidulaul nüüd ,aga ma ei ütlegi et vista ideaalne on-lihtsalt mulle väga istub
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.11.2006 01:01:06
|
|
|
Nero töötab (enam-vähem) ja eMule, huvitav, miks ta sinul ei tööta`?
BSOD- see pole ka vista all kusagile kadunud. XP igatahes sellist asja küll ei näita mulle.
Eks ta mingi konflikt on kellegi-millegi vahel.
Daemon(see virtuaalse CD draivi proge) aga sundis vistat uuesti paigaldama , kui ei usu, proovige järgi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
10.11.2006 01:33:36
|
|
|
jägaja, mis DaemonTools-i versioon ja Vista ver?
Kõige uuem Daemon 4-06 vist peaks nüüd korralikult töötama, vähemalt kodulehel kirutatakse nii.
Ise lasin daemon 4.02 Vista RC1-le peale ning pärast restarti viskas sinise ja hakkas reboot loop peale. Safe mode vmt ei aidanud.
Vista puhul ongi kõige parem see et ei ole mingit draiverite otsimist ja installi. pmst kõik leitakse üles ja töötab. Üks miinus see, et abit Nf7-s plaadil SATA kettaid ei tuvasta ainus viis oli vist xp peale panna ja siis upgrade teha. Loodetavasti lõplikus versioonis pannakse need SATA driverid ka sinna sisse.
_________________ Imperfection is perfect |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.11.2006 02:10:19
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Nero töötab (enam-vähem) ja eMule, huvitav, miks ta sinul ei tööta`?
BSOD- see pole ka vista all kusagile kadunud. XP igatahes sellist asja küll ei näita mulle.
Eks ta mingi konflikt on kellegi-millegi vahel.
Daemon(see virtuaalse CD draivi proge) aga sundis vistat uuesti paigaldama , kui ei usu, proovige järgi.  |
Emule alguses tegelikult töötas aga ükspäev otsustas pillid kotti panna lihtsalt,ei aidanud reinstall ega ükski compability mode
Edit:tööle sain DEP(Data Execution Prevention) blokkis seda vist arvas,et mingi kahjulik kood nimega Emule üritab joosta arvutis
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
10.11.2006 11:57:25
|
|
|
Skeptik, MSDN AA programmiga saab ultimate karbi 200 eegu eest. Sul aga home basic. Teeme 75 eeku?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.11.2006 12:23:34
|
|
|
syncmahv kirjutas: |
Vista praegunee probleem minupuhul olekski see et enamus programmid konfliktivad ja mängud jooksevad sitasti. |
Alguse asi. XP'ga oli ju sama lugu, kui keegi veel mäletab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
10.11.2006 12:26:58
|
|
|
aga xpl sai kaxutada 2000 asju.... erinevus siiski sees... mingil määral.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.11.2006 12:36:20
|
|
|
Mart352 kirjutas: |
jägaja, mis DaemonTools-i versioon ja Vista ver?
Kõige uuem Daemon 4-06 vist peaks nüüd korralikult töötama, vähemalt kodulehel kirutatakse nii.
Ise lasin daemon 4.02 Vista RC1-le peale ning pärast restarti viskas sinise ja hakkas reboot loop peale. Safe mode vmt ei aidanud.
Vista puhul ongi kõige parem see et ei ole mingit draiverite otsimist ja installi. pmst kõik leitakse üles ja töötab. Üks miinus see, et abit Nf7-s plaadil SATA kettaid ei tuvasta ainus viis oli vist xp peale panna ja siis upgrade teha. Loodetavasti lõplikus versioonis pannakse need SATA driverid ka sinna sisse. |
Daemon sai RC2 peale pandud, versioon on suht vana, igatahes ilma selle kaasatuleva lisatarkvarata. (3.47 vist oli )
Ja endalgi seesamune NF7S emaplaat, kuid polegi otse sata kettale proovinud installida.
Kas RTM sisaldabki kõikide tootjate draivereid, kuid installi algul loodetavasti siiski küsitakse vähemalt flopilt vajalikke faile.
Heh, nagu vanadel healel XP aegadelgi
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
10.11.2006 13:15:36
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Kas RTM sisaldabki kõikide tootjate draivereid, kuid installi algul loodetavasti siiski küsitakse vähemalt flopilt vajalikke faile.
Heh, nagu vanadel healel XP aegadelgi  |
ei sisalda kõikide tootjate draivereid, kõik on mikisofti enda poiste poold valmis vorbitud
positiivne on see, et vanad head XP draiverid toimivad enamuses 32bit vista peal
|
|
tagasi üles |
|
 |
There
HV vaatleja
|
10.11.2006 13:38:14
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
btw miks RC1 ,RC2 aka build 5744 tükk aega juba väljas ju ,või on sul midagi spetsiifiliselt "tõmbamise" vastu  |
Ei tõmbamise vastu pole muidugi erilist vastumeelsust, lihtsalt pole otsinud, kustkohast tõmmata ning peaks ka poodi minema elu esimest dvd kirjutajat ostma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.11.2006 17:48:47
|
|
|
There kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
btw miks RC1 ,RC2 aka build 5744 tükk aega juba väljas ju ,või on sul midagi spetsiifiliselt "tõmbamise" vastu  |
Ei tõmbamise vastu pole muidugi erilist vastumeelsust, lihtsalt pole otsinud, kustkohast tõmmata ning peaks ka poodi minema elu esimest dvd kirjutajat ostma. |
No ma laenasin siin paarile inimesele oma DVD-l olevat RC2-te koos 2 key-ga
sa tallinnas saaks sulle ka laenata
Selle laenamise on selline asi,et kui ma laenan kellelegi ja ta paneb oma arvutile ja ilmneb mingi probleem,siis panen selle probleemi lahenduse endale kõrva taha-sest kunagi ei või teada kui ise sama probleemi otsa satud vahe on selles,et siis oskan seda probleemi lahendada.Üldiselt on ju ikka parem,et võimalikult palju inimesi testiks beta või RC software,sest siis tulevad probleemid ja puudused paremini esile võrreldes sellega kui mingi kitsas ring inimesi seda testib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
10.11.2006 20:02:25
|
|
|
tomorrow, PRE-RTM plaati ei ole? mitte isekirjatutud, mis endalgi on, vaid seda MSi varianti mis postiga saadeti...
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.11.2006 20:17:37
|
|
|
d3t kirjutas: |
tomorrow, PRE-RTM plaati ei ole? mitte isekirjatutud, mis endalgi on, vaid seda MSi <b>varianti</b> mis postiga saadeti... |
Jep ainult isekirjutatud pre-RTM ja RC2 plaat on
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.11.2006 02:26:58
|
|
|
Jumal tänatud siis,et ma clean installi teen alati kui OS-i peale panen alati ,mulle kogu aeg see upgrade asi kahtlane tundunud .RAM on jah kõige suurem mure enamiku jaoks.1.5gb veab veel ära,aga kui mängida siis alla 2gb ei soovita.proovisin huvi pärast ka 1gb-ga aga kohati hakkas läägima ja see polnud ilus pilt.Graafika ja prose osas nägu näha mingeid über nõudmisi päris ei ole ja kui aero kinni keerata siis saab vabalt ka vanal raual joosta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.11.2006 02:43:29
|
|
|
endal siiani on upgrade 100% ilusti töötanud. lucky i guess.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
11.11.2006 15:40:54
|
|
|
Kas keegi on pannud vistat näiteks NF4, nvidia kaart ja AMD prose peale? St kas stabiilsusprobleeme ei teki. Ning kust saada NF4 draivereid? Nvidia kodukal pole vistale. XP omad sobivad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
11.11.2006 17:24:15
|
|
|
nf4 minul draivereid ei vajanud, toimis ilusti algusest peale (arvutid profiilis, mõlemal jookseb vista)...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
11.11.2006 17:36:23
|
|
|
mks kirjutas: |
nf4 minul draivereid ei vajanud, toimis ilusti algusest peale (arvutid profiilis, mõlemal jookseb vista)... |
Emaplaat mul isegi sama, mis Sul teisel kastil. Tõsi küll, non-ultra, a nende vahe aint SATA2.
Peab vast siis ära proovima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
11.11.2006 18:10:41
|
|
|
kas keegi on ala minu arvuti konfiga vista juba ära proovinud. nning veel, kas 32bitti või 64bitti. kumba tasuks võtta, kuna 64bitti pidi olema bugine...
PS: Ei läinud 2 päevagi kui juba on windows vista rtm ühe isona saadaval, kus kõik versioonid sees. me:mõtleb ikkagi, kas 32bitti või 64bitti....
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
11.11.2006 22:53:36
|
|
|
Aahah, tänud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.11.2006 23:46:08
|
|
|
MiXeR kirjutas: |
Kas keegi on pannud vistat näiteks NF4, nvidia kaart ja AMD prose peale? St kas stabiilsusprobleeme ei teki. Ning kust saada NF4 draivereid? Nvidia kodukal pole vistale. XP omad sobivad? |
Mul oli .A8N-SLI Deluxe(NF4)+x2 3800+ ja geforce 7900GTX-mingeid issue-d küll polnud nagu ja eraldi beta chipset drivereid ka peale ei pannud
d3t kirjutas: |
kas keegi on ala minu arvuti konfiga vista juba ära proovinud. nning veel, kas 32bitti või 64bitti. kumba tasuks võtta, kuna 64bitti pidi olema bugine...
PS: Ei läinud 2 päevagi kui juba on windows vista rtm ühe isona saadaval, kus kõik versioonid sees. me:mõtleb ikkagi, kas 32bitti või 64bitti.... |
32bit võta ikka IMO 64bit-seid progesid on ju vähem kah,mis konfi puutub siis vaata mu profiili-jookseb nagu siid millestki puudus küll ei tule.Kuigi sul võib nt mängides 1gb mälust väheks jääda hakkab swappima rämedalt ,pealegi kui sul profiilis kirjas,et pre-rtm peal on siis miks üldse küsida kuidas jookseb sa peaksid seda juba niikuinii teadma ju
|
|
tagasi üles |
|
 |
|